martes, 29 de marzo de 2022

 

ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ВОЙНА - УКРАЙНА / РУСИЯ

Атина С´варýу X

 

Despejando Enigmas – 27.03.2022

 Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 

Превод: Tati D


 

. o O o .

 

С´варýу X (Атина): Както знаете, екипът на Хашмалимите (Hashmallim) слезе в Украйна през миналите дни. Вдигнахме ги снощи. Включително и аз. Това, което видяха и видяхме там... ще бъде повод за да се говори много дни.

Войната в Украйна е една война в стил Covid. Всичко е медийно. Разбира се, че има бежанци. Това, да. Но Украинското правителство и Руското правителство са в тайно споразумение с Кабала, за да създадат това медийно нещо. Има мъртви, да, но не както ви казват или поради причините, поради които ви казаха, че има мъртви. И дори това е мътно и все още не може да се знае какво точно се случва там или какво замислят там с това.

Роберт: От руската армия повече от 10.000 жертви.

С´варýу X (Атина): Това просто не е вярно, това са повече лъжи с дневен ред, както в този пример за сравнение: Има 10.000 смъртни случая от Covid в Германия / Има 10.000 смъртни случая на руснаци в Украйна. Същата лъжа. Хиляди бежанци - ДА.  Бягайки от войната, направена по медиен начин. И като важна странична забележка, бежанците, въпреки че са хиляди и хиляди, не са общата маса от украинския народ, дори не се  приближава.

Съобщавам ви, какво видяха и видяхме. Аленим изпрати своите специални части, за да види какво се случва от гледната точка отдолу. Слязоха 4 Хашмалима (Hashmallim). Искаха да отидат да видят тази предполагаема лаборатория на Pfizer за неща от графен, за която руснаците докладваха. И се оказа, че това е старо съоръжение за биологично оръжие на бившия Съветски Съюз.

Аленим: (Това обаче не означава, че няма лаборатории, защото знаем, че ги има. Въпреки това не специално за графен, а за разработване на химически или биологични оръжия. Само че Хашмалимите не ги видяха. Украйна е голяма. Не бяха долу за много дни.)

С´варýу X (Атина): Това, което видяха, бяха разрушени и опожарени селища. Малки селища, а не големи градове. Вече без хора. Но Хашмалимите са военни, знаят какво виждат. Тези селища бяха унищожени не от война или битка, а нарочно. Това, което видяха там, няма смисъл. И така селище след селище, всички близо до границите с Полша и с Румъния. По-навътре в Украйна не видяха нищо необичайно или нещо неуместно. Нито признаци от война. Хората с почти нормалния си живот само с много полицейско присъствие, не и военно. Наличие на барикади по улиците, бодлива тел. Но никакви битки и никакви унищожени бронирани автомобили. Това да, много самолети минаващи отгоре, както докладвах преди.

Ситуацията беше по-изразена пристигайки в Киев, защото там не се случва НИЩО. Има храна в изобилие в суперите и нормално движение по улиците. Само че имат полицейски час от 8 вечерта до 8 сутринта. Интернета е само локален. Тоест сигналът не напуска Украйна, същото е с мобилните и стационарните телефони. С други думи, това, което се случва в Украйна, не излиза от Украйна. Никой цивилен не може да докладва нищо. Но, тези услуги работят вътрешно. Има и електричество и всичко е нормално.

Това, което видяха в големи количества в различни украински градове, особено в Киев, бяха: цели конвои, стотици камиони със снимачно оборудване за КИНО. Снимачни площадки, кранове, осветителни системи и осветителни тела. Всичко изпълнено с журналисти от Матрицата. Хотели, претъпкани с журналисти и снимачни екипи.

След това видяха нарочно изгорени автомобили по улиците и стари бронирани превозни средства, някои изгорени и изкуствено поставени на всяко място, кранове, поставящи бронирани превозни средства по улицата, с режисьори, казващи да ги поставят моля по-нататък. Кризисни актьори, камиони и камиони с инсталации за грим и специални ефекти. Много ремаркета или каравани също за актьори. Както казват Хашмалимите, там има повече репортери с камери, отколкото войници с пушки.

Киев получи голям приток на бежанци от други части на Украйна и полицията ги приюти в метрото за през нощта. И през нощта, снощи, и аз самата видях това, затварят всички врати на метрото и журналистите влизат за да ги снимат, всички натъпкани вътре. Докато навън, един-единствен полицейски пикап обикаля зоната на метрото с включена от време на време сирена, създавайки илюзията за опасност. С един единствен измачкан полицай вътре.

Страданието е истинско, хората са в криза, губят домовете си, живота си, но войната е фалшива както с Covid. И това е втората война от такова естество, първата беше войната в Персийския залив през 1991 г., която беше полумедийна. Тази изглежда да е напълно фабрикувана.

Въпреки това НАТО е на границите очаквайки заповеди - изглежда като гнездо на стършели с толкова много самолети и толкова много бронирани машини. Същото и от руска страна. Със сигурност войниците вярват, че е реално, така би трябвало да бъде. Но това, което виждате по новините, е Холивуд.

Аз извлякох Хашмалимите (Hashmallim) със Сузи II. Бях там в покрайнините на Киев. Имат стар комплекс от жилищни сгради много в стила на Съветския Съюз, от онази епоха. Имат снимачни превозни средства наоколо и вътре поставят пиротехнически експлозиви. Вижда се разрушено, защото са го разрушили нарочно. Предизвикват пожари тук и друг по-натам, създавайки илюзията за война. Всичко, за да се вярва, че руснаците атакуваха жилищни сгради, жилища на хората, на цивилни.

Аз бях там. С моите крака върху тревата, наблюдавайки всичко това в далечината, докато Хашмалимите качваха екипа си. Няма звуци на война. Само щурци и насекоми от наближаването на пролетта.

Проблемът е, че все още нямаме пълната картина. Нищо не пасва, но война, каквато излиза по новините, определено НЕ. Това е поредното фалшиво знаме.

Но настоявам, че хората наистина страдат и вярват, че нещо се случва, плюс бежанците. Вярват, че има война най-вече благодарение на медиите и от това, което им казва тяхното местно Правителство.

Много е възможно украинските войници да атакуват цивилни градове, за да накарат да се вярва, че бяха руснаците, много е вероятно. Въпреки това е напълно възможно да е имало реални, но кратки и локални сблъсъци между руските и украинските сили.

Но никога в мащаба, който казват по новините.

Тъй като аз видях конвои от хора, от вървящи бежанци, ескортирани от руска бронирана техника, и от всичко останало знаем, че Русия сътрудничи с този отвратителен план. Така че, не си противореча с предишния си доклад. Само се увеличи това, което разбираме. Но всичко е медийно.

Гошия: Благодаря ти, Атина. Един въпрос, не разбирам едно нещо. От какво бягат бежанците и хилядите, ако нищо не се случва или не много?

С´варýу X (Атина): По същата причина поради която хората носят маски. Заради страха от войната, приемайки, че това се случва „в съседство“, а тези „в съседство“ вярват, че се случва на първото място или на друго. Както при Covid, вярват, че другият човек умира, а другият вярва, че е първият, който умира. Винаги приемат, че се случва някъде другаде, въпреки че не се случва никъде другаде. Медийната война е това, което ги кара да бягат, защото вярват в холивудския телевизионен театър, който показват по новините.

Освен това иди знай кои, дали украинците или също руснаците, или и двете страни, атакуваха малки градове, за да започнат изселването.

Аленим: (От видяното с дроновете стигнахме до заключението, че има боеве, в гранични райони, в райони, които основно са евакуирани от цивилни. Във вътрешността на Украйна не видяхме никакви признаци на война).

Роберт: А тези 500 пленници, които Путин иска да предаде, това реално ли е? Предполагам, че да.

С´варýу X (Атина): Не е известно. Напълно възможно е дори това да не е реално. Не знаем какво се случва. Само ви докладваме какво видяхме и събрахме парчетата. Не защото бяхме в Украйна или прелетяхме над Украйна, знаем всичко, което се случва. Но това, което видяхме там, не изглежда добре, не е война. Това прилича на фалшив флаг, за да придвижат техните фигури, за да инсталират техния Нов Световен Ред. Генерират икономически колапс или поне така изглежда, защото също може да е просто театър.

Гошия: И ако няма война, защо летят всички тези самолети и танкове, а на границата има НАТО?

С´варýу X (Атина): Защото вече видяхме, че или не знаят, или ги подхранват с лъжи, които вървят с разказа. Или могат да създадат илюзията за война, която виждаме, че е за да провокира по-голям конфликт. Това е една от основните цели за създаване на една война с медиите, за стимулиране на военната икономика, създаване на разделение и омраза между двете страни, тъй като присъстващите там войници вярват, че има истинско съперничество между нациите.

Гошия: Добре. И войниците, които са там, всички те със сигурност в един момент биха казали: НЕ сме воювали срещу никого. Нали?

С´варýу X (Атина): Да, точно, но биха могли да излязат войници и да кажат, че са се сражавали. И може би са се сражавали, но не в мащаба, в който казват. Тоест една схватка между украинци и руснаци в някой град ще причини 5-ма руснаци и украинци ранени и всички превързани, които медиите ще използват, за да убедят, че войната е нещо по-голямо. Или дори не и това, защото могат да използват кризисни актьори, за да представят ранените войници.

Роберт: Разбира се, че са се сражавали, защото информацията е фрагментирана.

С´варýу X (Атина): Точно така.

Не знаем и нямаме начин да разберем в какъв мащаб всъщност се бият и колко от това са само лъжи, част от Фалшив Флаг. Но голямата част е фалшиво и медийно, това е вярно.

Гошия: А какво става с предполагаемите мъртви руски генерали, уж убити, плюс цели унищожени полкове, може ли това да се фалшифицира? Защото би могло да се знае дали този и онзи генерал е мъртъв или не.

С´варýу X (Атина): Нямам отговор. Но нищо не пасва. Може вече да са били мъртви. Спекулирам. Има много неясност, всичко е мътно. И хората ни търсят за да получат отговори, но в този момента не можем да ги имаме всички. Само съобщаваме това, което видяхме, не скачаме към заключения. И е много трудно да получим повече информация.

Въпреки това изглежда явно, че всичко е медийно. Изложих това, което видяхме директно без посредници и директно от Украйна. Определено не се случва никаква война от мащаба, който ви показват официалните медии.

 

Превод: Tati D

Превод: Tati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario