martes, 22 de marzo de 2022

 

Полет на Aтина C´вapýy

Доклад - Украйна и други

 

*Няма видео*


Аgencia Cosmica – 19.03.2022

Звездни Семенца 

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 

Превод: Tati D



. o O o .

 

Първоначално oт испански език - 19.03.2022

 

Робeрт: Днес много силно ми дойде наум това ... като че Украинците използват цивилното население против тяхната воля.

С´вarýy X (Атина): Да, така е. Дезинформацията на западните медии е монументална в Украйна. По принцип нищо, което казват, не е вярно.

Сега те информирам. Летях 3 поредни дни по района. Това, което виждам, е, че около Украйна, в Полша е изпълнено основно от техника на НАТО. Танкове, бронирани превозни средства и толкова много самолети, че изглежда като гнездо на стършели, но никой няма разрешение да пресече границата или ще бъде изправен пред военен съд. Толкова много западни изтребители ми улесняват много работата, oбъркват се помежду си и дори не знаят кой кой е във въздуха, много дезорганизация.

Това, което видях са много противовъздушни боеприпаси, SAM (ракети) YM270 MLRS, които са бронирани, и които изхвърлят клъстери от ракети, за да довършат цяла една зона. В Черно море има кораби на ВМС на САЩ (US NAVY) и на Кралския флот (Royal NAVY). Най-малко 6 подводници. В Балтийско море има само една подводница на Хамптън (Hampton). Но подводницата е изтребител, не е ракетоносец. Въпреки че носи Томахоук. Може да удари население на сушата. Това е един Лос Анджелис II.

Румъния има 10 Mountain на американската армия. Eдна цяла дивизия, 1100 души. Хеликоптери, но на рояци.

От руската страна не виждам от атмосферно. Но за разлика от последния ми доклад, че нямаше самолети във въздуха, руснаците също са като на рояци. Говоря за хиляди самолети от двете страни. И вече е имало инциденти на почти сблъсък помежду си.

Включително и с мен. Докато летях ниско, минах опасно близо до излитащ Т-6 Texan II. Минахме един до друг.

Роберт: И засне ли всичко това, за да могат да го видят на Толека? 

С´вarýy X (Атина): Да, и остана в Gun Cam (камера). Но беше много досадно, защото минахме на практика на около 2-3 метра. Опашката на Texan II мина докосвайки задните ми стабилизатори. Планината ме прикриваше и двете бяхме на около 90 метра AGL надморска височина. Тя летеше неподходящо за местоположението и височината, аз бях в позиция за подход по моя маршрут по инструментите на ILS.

Роберт: Това означава, че са призовали неопитни пилоти за да бъдат пушечно месо.

С´вarýy X (Атина): Да, и натам отивам. Доведоха всички. Особено новобранци. Например, ако търсите в интернет T-6A Texan II, ще видите че е основният учебен самолет на USAF. Какво прави в Полша?

Това, което се случва там, е барутно буре, готово да избухне. Каквото и да е и вече са виновни руснаците… Това е най-лошият момент, който съм виждала.

Сега част втора. Това вече не го докладвах аз, защото не мога да виждам вътре в Украйна, защото не мога да летя там. Знаем го от други методи.

Не се виждат битки, както ви разказват по новините. Дори нито една. Виждат се Руските позиции на ключови точки, като атомни централи и мостове, както и на летища и превзети военни бази. Сякаш Русия вече е превзела Украйна почти напълно. ПОЧТИ.

Защото това, което се вижда, са много бежанци в голям брой. Вървейки към границите с Русия, Полша и Румъния. Хиляди и хиляди носещи каквото могат. Сценарий, сравним с Втората Световна Война. И много селища и градове са разрушени и в пламъци. Изглежда на причинени палежи. Изглежда, че Украинската Армия е тази, която атакува народа. Както подозираше Роберт.

Западът прокарва абсурден разказ. Напълно фалшиви новини. Това, което се вижда, е, че атакуват Украински цивилни и със сигурност ги карат да мислят, че тези които ги атакуват са Руснаците. Но по границите и в някои бежански формирования или конвои са забелязани руски колесни бронирани превозни средства, придружаващи хората.

Това, което се казва тук, главно военните анализатори на Taйгета, Дор Каал‘ел (Dhor Kaal'el) и Кила (Khila), е че прокарват разказа за „героите“ от Украинската Армия и Украинските военновъздушни сили и за обикновените хора, които са останали да се борят срещу Руската инвазия ... не само за да се манипулира западното възприятие срещу Русия, но и за да насърчи самите хора в Украйна да се бият, с това експлоатирайки тяхната смелост и човешки импулс.

Роберт: Значи се страхуват, че цивилното население на Запада ще види, че всички тези зверства се извършват от наемни командоси, които със сигурност са от САЩ.

С´варýy X (Атина): Да. Не можем да кажем дали са или не са "наемници" като такива (платена армия), нито мога да гарантирам, че вътре има специални сили на САЩ или НАТО, които извършват зверствата, но знаейки как действат и въз основа на това, което историята ни показа, убедена съм, че Украйна е пълна с американски войници на SOC (специални сили, Delta Force, Navy Seals, Marine Pathfinders и други). И повече от наемници, това са самите Украински войни, които работят за Запада.

Гошия: Едно нещо не разбирам. Каза, че не сте видяли битки, но от друга страна, че всичко е разрушено, в пламъци и хората бягат. Как е възможно това без някаква форма на битка?

С´варýy X (Атина): Не мислим, че са битки, повече е, че пристига една армия, която и да е тя, извежда хората и след това подпалва къщите. Също така много щети от минохвъргачка, това също пасва. Също могат да пристигат до вече евакуирани селища и да ги унищожават.

От CIC ми съобщиха преди малко, преди да вляза с вас, че не намират нито един истински запис от типа Gun Cam, показващ битка между Руските сили и Украинските сили.

Например, има кадри на руска бронирана машина тип БМП, изрисувана със Z, все едно е на руснаците в Украйна  и как я унищожават и изгарят. Оказва се, че този тип БМП вече не се използва от руската армия от 80-те години. Това е фарс. Така че да, виждаме, че е имало битка между Руснаците и Украинците, трябва да е имало, но тъй като Руснаците със сигурност са завладяли, няма дори видео записи.

И така, това, което виждаме, е, че Руснаците влязоха, завладяха почти всичко и Западът прокарва друг разказ.

Роберт: Какво може да се случи с президента на Украйна? Изглежда са постигнали някакво споразумение.

С´варýy X (Атина): Това е, където според мен влиза в игра големият план на Кабала, който контролира и двете страни.

И да, вярваме, че е имало кървави битки и смъртни случаи и от двете страни, но не както пробутват мас-медиите. Също така ме информират от CIC за планове, че YouTube скоро ще спре да работи в Русия. Не се знае дали е вярно или не, но не ме учудва.

Гошия: И още един въпрос... какво всъщност е състоянието на тази война? Русия печели ли или какво? Какво виждаш, че вероятно ще се случи?

С´варýy X (Атина): Ниво на улицата - Русия печели и смазващо. Западните медии никога няма да го кажат. Въпреки това, дали ще я спечели, не зависи от това дали има по-добра стратегия, технология или оръжия. Но, от това какво искат контрольорите. Ако така го решат, утре Русия може да загуби войната и ще го оправдаят със същия боклук, който публикуваха срещу нея.

Гошия: И какво мислиш, че биха искали тук? Просто войната да се разпространи, нали? Да причини неприятности по целия свят.

С´варýy X (Атина): Само зависи от плана на Кабала, който контролира и двете страни. Да, възможно е голям фалшив флаг в стил Тонкински залив (Виетнам) и да започне войната на НАТО срещу Русия. Защото виждам всичко подготвено за това. Всички са на своите позиции. Дали ще стане или не, нямам отговор. Мислейки за процедурите за рестартиране на цивилизациите, войната между НАТО и Русия би била добър вариант. Това ще срине икономиките, ще мотивира хората да се борят и да работят усилено и да приемат потискащи нови норми. Но биха го докарали по целия свят, дори до уругвайците.

Роберт: И едно добро извинение за прикриване на страничните ефекти на ваксината.

С´варýy X (Атина): Да, освен това точно. Че е заради Руското химическо оръжие или заради радиацията, виждам това като възможен наратив, да. Вече не виждам никой да умира от ваксините, защото вече не се съобщава дори в конспиративните медии. И това е много опасно.

Роберт: След като Русия превземе Киев, какво ще се случи? Мисля, че вече са заобиколени.

С´варýy X (Атина): Според моите доклади Русия вече е превзела Киев, може би все още има места на съпротива, изолирани, защото Киев е голям и всичко това.

Украинската армия нямаше шанс срещу Русия, затова тръгнаха срещу цивилното население, за да изглежда, че зверствата са от Русия (фалшив флаг) и по този начин да получат по-голяма западна подкрепа. Защото дневният ред на Кабала е да демонизира Русия и това е от години, без да броим Студената Война. Това е за да се създадат на две силни страни чрез контрол на населението.

Роберт: Е, имам предвид парламента. 

С´варýy X (Атина): Директно за това нямам данни. Говоря за военни позиции около и в по-голямата част от Киев, поне. Нямам тази подробност.

Роберт: И този fake, Тина: "Руските астронавти поставят на международната станция цветовете на Украйна." Ама там няма никой?

С´варýy X (Атина): Всичко е сглобено. МКС (ISS) не е това, което ви казват, кадрите са от студио със зелен екран или под вода. Това е невярно. Това, което реално се случва на МКС не се дава на публиката.

Единственото истинско от МКС е, че понякога предават някои реални кадри на Земята от дистанционна камера, само понякога, не всички, защото повечето са кадри от същата МКС, които повтарят (re-runs). Но, понякога се случва да е реално, но не е на живо, тъй като първо минава през цензура и след това се излъчва. Никога на реално живо. Знаем това, защото от Толека виждаме облаците и местата като от МКС и не съвпадат.

Гошия: Един въпрос, завръщайки се към самата Украйна. Фалшивите флагове, направени от Украинците в Украйна... Виждаш, че са направени от Украинците, платени от Запада, или от самите Украинци, които искат да бъдат видени като жертви, за да получат повече западна подкрепа, както каза? Или и двете?

С´варýy X (Атина): И двете.

Да,  случват се и това е, което виждаме, че прогонва народа от Украйна, цивилните. Не се съмнявам, че е имало руски зверства, винаги се случват, но доказателствата, с които разполагаме сега, показват, че са същите от Украйна, армии и наемници и инфилтрирани от специалните сили на САЩ, са които извършват тези зверства и унищожаването.

Роберт: Може ли Русия официално да обвини президента на Украйна за военни престъпления?

С´варýy X (Атина): Ниво на улицата, определено ДА. Както ти ми каза днес, че подозираш. Което също обяснява и медийната цензура и всичко, което идва от Русия.

Роберт: И каква е целта на изгарянето на всички къщи?

С´варýy X (Атина):  Да се създадат бежанци, негодувание срещу Русия, да се обвини Русия във военни зверства, в нападения срещу цивилни и по този начин да се получи подкрепа от западното население и от правителства (улично ниво). От разширено ниво, да се създаде разрушение и страдание на Украинския народ, което е ключово.

Гошия: Имам въпрос. Матиас ми каза как хората, семейството му тук във Финландия, са уплашени и всичко това. Смятат, че трябва да приготвят храна и т.н. Самата аз съм виждала хора във финландските FB групи да говорят за това къде са разположени бункерите, за да се скрият. Какво може да се каже на хората на това ниво? Смяташ ли, че има вероятност войната да се разпространи и в други страни като Финландия, например?

С´варýy X (Атина): Ако се разпространи, ще се случи на всички. Ако НАТО започнат да воюват срещу Русия, да. Финландия ще бъде по средата. Между руските бази в Кола и базите на НАТО в Норвегия. Нямаме точния дневен ред. Но това не изглежда добре. Дори и така няма много какво да се направи, но ако могат да се подготвят, няма да навреди. Въпреки това не искам да предизвиквам паника.

Гошия: Матиас също ме пита за PDF документа на Дневен Ред 2030. Пита дали тази война има нещо общо с него и дори дали този документ наистина има отношение към плановете на Кабала?

С´варýy X (Атина): Да. Това е част от Дневния Ред 2021, сега 2030 за обезлюдяване. Този документ, за който знам, говори много и са задължени да кажат на хората какво ще направят, за да бъде тяхна вината. Но това не означава, че нещата могат да се случат точно както в този документ. Но съдържа елементи, които виждаме като реални. Това е много сериозно предупреждение. Но не е възможно да знаем с каква сигурност ще го направят или как. Не знаем какво предстои. Но не се тревожете, все още не се знае.

Освен това липсата на военно присъствие в Балтийско море ни показва, че тук няма много действия, което привлича вниманието ми, защото се намират Руските бази в Кола. Въпреки това в Норвегия и Северно море има много активност, най-вече от Британския Кралски Флот.

Отделна точка: В този момент най-тихото място в Латинска Америка по отношение на дневния ред е Мексико. Изток и Юг, Севера НЕ. Далеч от областта на наркотрафикантите и влиянието на САЩ. Селското Мексико, каквото е Чиапас, Оахака, Веракрус, Кампече.

Имам предвид само въпроси, свързани с дневния ред Covid. Защото Мексико е измъчван от проблеми на нарко-трафика, на мафиите и корупцията. Въпреки това трябва да се види, че сравнявайки не е толкова лошо по отношение на дневния ред Covid. Засега за утре не се знае. Защото, имат много силни планове за Мексико, да го унищожат като използвайки една "балканизация" или раздробяване на по-малки независими държави, между другото. И нямам доклади от Перу, нито Боливия или Венецуела. Така че може да са по-добре или по-зле, но все още не го знам.

Усещам, че мексиканският народ се е защитил, но не защото е пробуден, нито правейки манифестации. Но поради собствената си дезорганизация вътрешно невежество. С цялото ми уважение към Мексиканците. Това затруднява налагането на мерки както в държава от развития свят, но зависи от мястото в Мексиканската Република. Защото Мексико е много голям.

Друго нещо сега, което е в полза, е, че Мексико е заобикален от „окото на Гея“ или основна енергийна точка, като „епифизната жлеза“ на Земята (Мексиканския Залив). Така че е пълно с мистици, шамани и много напреднали хора, със силни паранормални явления. Това, което този народ чувства и прави, се разпределя по линиите Лей навсякъде. Подбно на Украинския народ, който също седи върху много голям енергиен възел.

Мисля, че самите мексиканци биха приели, че самият хаос, в който живеят - толкова много бедност, крайности на социалните класи, всичко това ги прави да бъдат трудни за управление като население. И виждам това като пример, за това че пасивната съпротива нанася повече щети от откритите демонстрации, с които Кабала е подготовен да се справи.

Независимо дали Мексико се защитава, защото просто не се подчиняват, но поради дезорганизация, корумпираност и невежество, резултатът е един и същ: трудни са за контролиране, защото не са толкова вътре в системата, колкото са в други държави. Говоря за масата население, защото, разбира се, че има селища, групи и градове, които са изцяло Матрични в Мексико, но говоря за населението, което като цяло е много бедно и много лошо образовано.

Гошия: Добре. И още един въпрос. Как може Западът да прокарва един разказ, толкова противоположен на случващото се, ако всички тези хиляди хора, които излизат оттам, сега могат да кажат истината за това, което наистина се случва? Имам предвид цивилни бежанци. Освен ако по някаква причина дори бъдейки там също са били манипулирани и не могат да разберат кой кой е или нещо подобно. Но се съмнявам. Как да обясним това?

С´варýy X (Атина): Защото за бежанците Руснаците са тези, които им причиниха зверствата, където поразително найъзможното е да са Украинци или наемници, представящи се за Руснаци, за да ги обвинят. Тогава бежанците ще отидат и ще кажат, че са Руснаците.

И не съм видяла нито едно интервю с бежанци, а ако има, може да са въоръжени, тоест интервюираните не са бежанци, а платени кризисни актьори. Ако излезе в медиите, не може да им се вярва на нищо, вече никога не казват истината.


Превод: Tati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario