martes, 1 de marzo de 2022

 

Конфликт в Украйна - Защо?

Коментар на Атина С’вару̀у (X)

 

 

Agencia Cosmica27.02.2022

Звездни Семенца – 1.03.2022

Facebook Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

https://odysee.com/@zvezdnisemenza:e?r=362BQ2Q2dLSVAf6D9T8rEKW1KzDUjxRu


Превод: Tati D



. о О о .

 

 В оригинал на испански език

 

С’вару̀у X (Атина): Всичко е оркестриран театър от нивото на контрольорите. Всичко допринася за объркването и има множество причини, никога не е една причина, както ви карат да вярвате. Истинската цел е да се създаде напрежение, да отвлече вниманието и да притесни хората в региона, създавайки повече бежанци и повече болка и страдание за цивилното население.

Въпреки че нещата никога не са прости и има много причини, всичко това можеше да бъде избегнато, ако контрольорите го биха пожелали. Въпреки това, това, което те искат, е да експлоатират самите хора от народа на всички възможни нива, възползвайки се от тяхната жизнена сила и стремежа им за оцеляване желаейки да надскочат трудностите. Това е защото контролират всички страни и само движат фигури и роли в една голяма извратена игра, която е проектирана за да създаде един специфичен вид опит на живот на Земята.

Но сценарият е сложен и се случват неща, които по никакъв начин не излизат по новините. Също нещата се цензурират, по начин по който Западът контролира разказа, казано от гледна точка на земната политика.

Сред много от нещата, които са решаващи в тази война и които не се съобщават на западната общественост, е, че една от целите на инвазията е да доминира ядрената инсталация в Чернобил, тъй като радиацията продължава, защото контейнерът на компрометирания реактор е пукнат и изтича навън. Тази пукнатина се влоши през последните месеци и никой не казва нищо за нея.

Също съществува елемента на интереси на господство от нечовешки произход в региона, защото генетиката на украинския народ, предимно славянска, има корени извън Земята. На Земята съществуват няколко ясно “извънземни” („ET) места по много причини, като Украйна е едно от тях. Това, което искат, е да пречупят вътрешната творческа сила и духа на славянския народ на Украйна.

Също и съществуването на базите DUMB (подземни тунели) точно там и необходимостта и на двете страни, Русия и НАТО, да доминират в района. Защото тези DUMBs се свързват с Бусеги, Гиза и с други по целия свят. Украйна е пълна със стари и нови DUMBs.

Освен това Украйна се намира върху важни Лей линии, което я прави да бъде една земна енергийна точка и възел, откъдето енергията изтича навсякъде, енергия, която се генерира от там и с войната я превръщат в отрицателна.

Но тук важният момент са самите жители на Украйна. Това, което искат, е населението. Това което генерират в сравнение с други народи. Това на много нива. Така че, това е което искат, да сломят духа им.

По тази причина бъркотията също е на етерно ниво. Смята се, че войните са само по икономически и стратегически причини, което отново приключва в икономиката. Истината е, че истинската основа на всички големи войни е самото население. Да ги контролират, унищожат, покосят, да ги потопят в отчаяние. Да занулират паметта.

Потапят Украйна в отчаяние и с тях повличат останалия свят. Това увеличено, защото  се намират върху Лей линиите. И защото славянският народ е много силен в творческите си способности, бидейки един от най-силните, независимо дали го знае или не, дали се имат за матрица или не.

Но настоявам, че отгоре този конфликт е разсейващ фактор. Че независимо колко голяма или скъпа е тази война, продължава да е разсейване. Тези, които успяха да финансират една пландемия на това световно ниво, още по-лесно могат да създадат война, за да разсеят населението, за да се страхува, за да не продължат да протестират срещу пландемията. Затова използват Fake News за да направи конфликта по-голям.

Разбирам, че не се вижда или не се вярваше, че една война на това ниво, като начало толкова скъпа, е само едно разсейване заради пландемията. Самото човешко население не може да го види, защото не вижда връзката, разглежда всичко по отделно, когато не е. Цената на разсейващият фактор няма значение, защото тези отгоре дори не използват пари. Междувременно по-нисшите егрегорни същности си правят гуляй с енергията Lush, която се генерира от творческото внимание, основано предимно на страха и страданието на човешките същества.

Това, което ги интересува, е да създават хаос, голям икономически проблем и недостиг на най-основните неща. Да се говори за това, за войната, а не за ефекта от ваксините. Това е част от абсолютно същото, същата система и дневен ред. Всички те са нива на една и съща извратена игра. Не се оставяйте да ви заблуждават.

 

Превод: Tati D

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario