domingo, 20 de marzo de 2022

 

TИ СИ ИЗТОЧНИКЪТ
С'варýy от Ерра


Екстракт от материала: "Какво означава да бъдеш човек 5D" 


Превод: Tati D



C´вapýy oт Ерра


. о О о .

Гошия: Питат ме за хората в държавите с конфликти. Как мога да се концентрирам върху препрограмирането на Матрицата и да се чувствам щастлив, когато виждам толкова ограничения и липса на щастие?


С’вар’уу: Това е капанът, за който говорих... Законът за Привличането, може да бъде и капан. Защото ако всичко, което виждаш са проблеми и страдания, ще проявиш повече от това. Всичко е честота и честотите не са само неща, а също така и събития. Следователно, ако не си наясно с нещо, което си привлякла, може да се окаже, че си в честотно съвпадение с това събитие. Така че непрекъснато трябва да си на висока честота, а високата честота ще я разпознаеш от това как се чувстваш. 

Освен това, ако все още проявяваш събития с ниска честота, дължи се на много сложна мрежа - все още влачиш неща от по-стари проявления. Трябва да напуснеш всички религии, всички системи на вярвания... всички те са лъжи. Дори когато съдържат някаква истина, тя е извън контекста и е била отвлечена, за да подкрепи системата. 

Повишаването на честотата е от изключително значение. Трябва да отмениш всички договори на Душата от миналото, настоящето и бъдещето, за да бъдеш свободен от всички програми за Карма и гряхкоето само по себе си е една огромна тема.

                                                              . o O o .

Гошия: Имаш ли друго послание към хората на Земята, за да се отворят към Съзнанието 5D?

С’вар’уу: Искам да знаете, че не сте торби с месо. Че сте магични и вечни същества. Създатели на светове. Че няма смърт като такава и че няма нищо в акта на смъртта от гледна точка на твоето същество, тъй като го запазваш от другата страна.

Че Матрицата, в която живееш е фалшива и че единствената заплаха, която наистина съществува, е страхът, който ти налагат. Страхът е единственият ти враг!  Че трябва да се отучиш от всичко и отново да научиш всичко. 

Че не си сам, че тук има повече човечество - много повече... Братя и сестрикоито са много притеснени, когато те виждаме, че страдаш от кошмарен сън. Сън, от който можеш да излезеш.

Че не си безпомощен, всъщност ти си единственият, който притежава истинска сила. Затова те държат в неведение и контролиран, за да създаваш фалшива реалност, която служи само на малцина. Нужен си, защото си Истинският Творец. Вие сте Богове и Богини! Задържани там, за да създават реалност, която е в интерес на един отрицателен вид, който не само се страхува, но и се ужасява от възможността да се събудите, защото тогава не биха имали никакъв шанс.

Че всичко е една игра, само една игра е. Когато получиш достъп до по-високите нива след като завърши времето ти там, виждаш всичко с перспектива и набор от приоритети, интерпретации и много различни значения. Това е просто преживяване. Няма нищо друго освен любовта и приобщаването и раздялата не е нищо повече от илюзия. Няма време, нито пространство / разстояние. Всичко е в ума ти! Само ти решаваш какво е.

Искам всички да знаят, че могат да бъдат всесилни и могат да управляват Матрицата в своя полза. Не са жертви, колкото и да е трудно да бъде прието от мнозинството. Дори малките деца, страдащи в зона на война, не са жертви. Това, че не са жертва, не означава, че не се нуждаят от помощ. Нуждаят се от много помощ, за да спрат да проявяват всичко това за себе си! Но всичко е резултат от техните мисли, дори и абортирани деца. 

Реакцията на хората, които отхвърлят всичко това, е, защото имат манталитета на жертва, което от своя страна ще им донесе повече преживявания на жертви. Така че са затворени в омагьосан кръг, което се случва, когато се намират в ниската страна на честотния спектър на вибрациите.

Целият този чат и подробностите за нас и нашите превозни средства и прочие са интересни, но това е истинското послание

Аз, ние - Тайгетеаните като вид, както с това общуване с теб, с Робърт и другите сме много шумни. Аз съм много шумна, както никой друг извънземен може би. Поела съм в моите ръце това разкритие на информацията, за добро или лошо.

Гошия: Радвам се, че го правиш С’вар’уу и много ти благодаря!

С’вар’уу: Не позволявай на никой да ти отнема личната сила! Не се нуждаеш от възнесени Учители или Йоги или Светци или каквото и да било. Ти си цялата божественост, от която се нуждаеш. Пътя ти към духовността и обратно към Източника, си ти самия. Ти си единственият, който се самонаказва, а не някой друг.

Няма висши силикоито те наказват. Само си ти. Винаги си своя собствен съдия. Освободи ума си, освободи се, освободи Душата си!

За да избягаш от Матрицата, се нуждаеш от вибрация, достатъчно висока, за да си с над 51% откъм положителната страна на Закона за Привличането... Работи върху себе си. Това, което виждаш и това, което възприемаш, е твоята реалност и твоята реалност е всичко, което те интересува

Трябва да се научиш да уважаваш себе си и да обичаш себе си. Трябва да се завърнеш към най-висшия си Аз. Ти си Аз-а, твоята истинска божествена същност, духовна и вечна.

Ако не се научиш да уважаваш себе си, да се обичаш и да се доверяваш на себе си, няма да можеш да го правиш с другите. Също други ТИ. Те са твое отражение в огледалото

Твоите животи в други времеви линии се случват сега, тъй като няма време, само това, което създаваш от него чрез твоето Съзнание. 

Тъй като ти си Източникът!

Превод: Тati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario