sábado, 30 de abril de 2022

 

 

Натрий и Cол - Зомбификация на Човечеството - Черна Магия

Cофия C’вару̀у (И`асхи)


 

Cosmic Agency – 14.04.2022


Звездни Cеменца

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца


Превод: NaviLim

 

 


 


. о О о .


Първоначално  от испански - 22 февруари 2022 г.


И`асхи: Виждам неща, в действителност не спя, тялото ми го прави, но оставам със съзнание в други планове. Имам видения през цялото време. Те не винаги са от практическо значение.

Виждам сол. Виждам, че хората на Земята ги атакуват със сол. Солта в различни форми или химични съединения, производни на солта, които в крайна сметка не са вида сол, от която се нуждае нервната им система, особено мозъка, оставайки с дефицит на натрий от правилния тип, което отваря човешкия ум за паразитиране и „зомбиране“, ментален контрол, затваряйки ги от виждането на очевидното.

Зомбито, както е известно в Хаити, се създава чрез довеждане на човек до ръба на необратимата смърт с помощта на „черна магия“ (всичко, което я съставя, сложно). Където лекарите обявяват човек за мъртъв и дори погребан или на прага да бъде погребан, но се намира в някакъв магически „застой“ (магията е истинска, но не като в Хари Потър, въпреки че има и от това) и е когато тръгвайки си хората, магьосникът (регресивен магьосник) „възстановява“ тялото и частично го „събужда“.

Виждам „визия“, че поне отчасти тази черна магия съставлява или е съставена от вещества, които обезсоляват тялото. Оставяйки го в състояние на слабо разпространение или предаване на нервните импулси.

В Африка и Хаити, където зомбирането на хората е обичайно и до днес, тези хора, които са приети за мъртви от техните роднини, са отведени далеч, където се използват като робски труд, предимно в плантации от всякакъв вид, особено за „дрога“ (отново видение).

И не е класическото зомби като във филмите, където е едно загнило същество, оживено от една същност или субект от долния астрал, която никога не се е въплъщавала като човек, следователно не осъзнава, че не е "човек" и че е необходимо да се почисти и измие, нито пък осъзнава, че тялото ѝ се разпада.

Това зомби буквално е един „жив мъртвец“. Тялото му е живо, но неговото съзнание-душа е минимално, то се е оттеглило и тялото само остава "живо" в състояние на обширно увреждане на мозъка и нервите.

Гошия: Като в дълбока кома тогава, но манипулируемо и ходещо?

И`асхи: Така че този вид зомбита все още трябва да се хранят.
В Хаити се казва
, че зомби от този вид, манипулируемо и ходещо, да, получава само прости заповеди от онези, които го контролират с черна магия, никога не трябва да получават сол в лошата си диета, съставена от „храна“, направена от елементи с минимално съдържание на натрий или в която е отстранен целият натрий.

Натрият е елемент, без който нервната система не може да функционира, тъй като осигурява потенциала за електрическо предаване на нервните клетки. Телата са електрически, не функционират с калории, всичко е електрически потенциал и неговото взаимодействие на предавателни и задържащи напрежения между клетките. Ако системата се разпадне, се влиза в болестен процес. Всички видове, в зависимост от това къде е електрическият проблем.

Защото всичко е психосоматично, процес на съзнание, който се проявява, който подквасва, който агломерира енергията в нещо осезаемо, наречено материя, чрез енергийни възли, както беше обяснено в Механика на Проявлението.

И така, контролираш натрия в тялото, по-специално ефекта на натриево-калиевата клетъчна помпа, и контролираш електрическия импулс и потенциала на тялото за предаване на електричество. И контрола върху къде или колко честоти на електрическия ток могат да бъде постигнати, променяйки предавателния потенциал на типа натрий, който преобладава в тялото.

Връщайки се към хаитянските зомбита, когато „контролиращият“ магьосник вече няма повече полза от своите зомбита или когато почувства, че ще го намерят с тях, които и да са те, да кажем „власти, тогава това, което ще даде този магьосник на всяко зомби е храна с натрий или ще им даде в ръката шепичка морска сол и ще им заповяда да я изядат.

Твърди се, че е тогава, когато постепенно се събуждат от този транс, от тази летаргия или застой, доста бързо за няколко минути или часове, текстовете не уточняват. И субектът, възвръщащ се в съзнание, все още в състояние на силно объркване, ще се скита из полето, по улиците, докато не възстанови повече или достатъчно съзнание, понякога вече хванат от полицията като изгубен или приет за „дрогиран“ или „пиян“. И оттам е идентифициран и е когато най-накрая стига до своите близки. Предполагам.

В момента индустриалната готварска сол във всички страни съдържа Hатриев Флуорид. Натриевият Флуорид неутрализира солта и променя нейния потенциал на електрическо предаване до специфичен честотен диапазон, който контрольорите вече имат, които от своя страна налагат своята Черна Магия от ментален контрол, използвайки множество системи или методи чрез масивните медии за комуникация или пряка Черна Магия.

Натриевият Флуорид присъства основно във всички индустриализирани храни. Не само в пастите за зъби. Открихме също така широкомащабното присъствие на Мононатриев Глутамат, който демиелинизира[1] невроните, понижавайки потенциала им за деполяризация в техните аксони, възпрепятствайки електрическото предаване като цяло. По същество това, което прави Мононатриевият Глутамат, е като да се премахне или изтъни изолацията на електрически проводник, причинявайки течове и къси съединения.

Оттам открихме редица физиологични химически съединения в преработените храни, които също променят честотата на предаване и електрическия потенциал на нервната система на човешкото тяло.

И така, тъй като електрическата енергия на човешкото тяло се основава на „микрочестоти“ и съчетано с други технологии като електромагнитно излъчване и сега инокулациите[2], и цялата тази система е променена от липсата на правилния вид сол, ефектът „зомби“, поне за мен, обширно се обяснява от невиждан досега ъгъл.

Имайте предвид, че видях всичко това откъм астралната страна.

Натрият е добър и необходим. Не е вярно, че причинява повишаване на кръвното налягане поради задържане на течности и други биохимични процеси. Виждам това демонизиране на солта като част от контрола върху натрия на Земята с цел зомбиране или оглупяване на масите.

Трябва да се приема морска сол, истинска, чиста или чисти минерални производни на солта като Хималайска Сол и други подобни. Неиндустриализирана сол. И трябва да се избягва на всяка цена консумацията на флуорирана сол. Има минерална сол от мини, основно е стара морска сол. Не е толкова добра като морската според мен, но поне не е флуорирана.

Роберт: Готвене с морска вода?

И`асхи: Ако е чиста да, но смятам, че непреработената, която се взема от магазините за здравословни храни, е достатъчно.

Гошия: Да, хората вече знаят за морската сол срещу индустриалната сол, но не знаят за зомбирането, което спомена. Това е ново.

И`асхи: Виждам връзка между солта, индустриализираната сол, която модулира възможната електрическа честота на централната нервна система, натриевия флуорид - друг вид променена сол, с умствената летаргия, в която се намира човечеството, особено по отношение на пландемията.

Както вече е известно, натриевият флуорид се използва за приспиване на хората, за да ги направи послушни и покорни. Това е част от “магьосничеството”, за което говоря, за присъстващата Черна Магия. Защото тук има Черна Магия. Виждам го,  използват я!

Роберт: Така че в зомбито... продължава същото съзнание от преди, но с “по-малка” връзка с тялото, нали? Това не означава ли, че е влязла някаква астрална паразитна същност? Защото казваш, че давайки им малко сол, се връщат към предишното си състояние на съзнание.

И`асхи: Астрални паразити, да, от всичко по малко, защото модификацията на честотата на биоелектричния процес на тялото го прави в съответствие с паразитирането.

Гошия: Уау, добре, да. Има много смисъл. Колективна глобална Черна Магия. Разбира се, ако се използва в малки "церемонии", защо да не работи в колективен мащаб?

И`асхи: Използват я и знам, че я използват, защото забелязах, че равините използват нещо, наречено Pulsa Denura, което според тях не е ритуал,  но си е ритуал. Pulsa Denura е просто Черна Магия, маскирана като "божествена воля".

Роберт: И каква е крайната цел? За допълнително идиотизиране на населението?

И`асхи: Контрол на масите с оглед на глобалното обезлюдяване, за да се избегне великото пробуждане.

Гошия: Какво е Pulsa Denura?

И`асхи: Pulsa Denura е ритуал (въпреки че равините казват, че не е), при който десет свети мъже, чисти равини, всички трябвайки да имат семейства и деца, всички над 40 години, и след точно 3 дни гладуване, се молят и четат пасажи от една от техните тайни книги, свързани с Ка̀балата или от Ка̀балата, като „скрити текстове“, където искат божествената намеса, за да осъдят един човек или ситуация. И да се даде край на проблема, елиминиране на този човек или разрешаване на въпросния проблем, в полза на този, който иска Pulsa Denura.

Равините трябва да са чисти на ум и традиция и това, което искат, трябва да бъде кратко и ясно, защото се предполага, че искат божествена намеса и Бог да осъди човек (или обстоятелства-ситуация) и ако Бог види или осъзнава, че това, което искат не е оправдано, например обвинявайки фалшиво един човек, Pulsa Denura ще се обърне срещу десетте равини, падайки върху тях и техните семейства едно проклятие в продължение на четири поколения. Това означава, че каквото и да поискат десетте „чисти“ равини срещу нещо или някого, ако им се обърне, ще го имат в продължение на четири поколения. Така че трябва да бъдат много внимателни с това, което искат.

Казват, че не е ритуал, но си дадох сметка, че е, от момента, в който използват кървави жертвоприношения на бели пилета, за да "подсилят" своя ритуал. (Кой казва, че не с други животни и хора?!).

Казва се, че Pulsa Denura не е ритуал и че призовава силата на Бог. Но от някой, който наблюдава това отвън, има ясен оттенък на ритуал, дори „сатанински“. Не го виждам като позоваване на Божия съд и неговата Божествена намеса.

Това е повече от същата история за Бог Яхве, който иска ритуални жертви, изкупителни жертви (което е убийство на момче вместо твоя син) и който в крайна сметка се предполага, че изпраща собствения си син Исус да се жертва, така че мъченичеството му да изкупи първородния грях на човечеството, като по този начин спасява душите на всички, които го следват. Ergo: Използват ритуали.

Гошия: Каза: „Използват я и знам, че я използват, защото забелязах, че равините използват нещо, наречено Pulsa Denura. Но какво общо има Черната Магия на контрольорите, с факта, че равините го правят? Защо направи тази връзка?

И`асхи: Равините са висши жреци на юдаизма. Това е база Египет, база на Кабала. Това са те, част са от системата Илюминати. И просто, ако самите равини са в състояние да направят всичко това с Pulsa Denura (която работи), представете си какво могат да направят регресивните контрольори висши Илюминати. Просто е логично. Правят го. Призовават всякакви „нисши астрални“ същности и кой знае какво още, за да постигнат целите си.

Ето защо казвам всичко това, затова уверявам, че хората са под Черна Магия, подпомогната от електромагнитни честоти, от своя страна подсилени от контрола на телесния натрий.

Гошия: Благодаря, разбирам. И видя това в астралното видение, нали? За Натрият и зомбитата?

И`асхи: Да. Дори нямах в главата си това снощи, когато заспивах. Видях го като цяло. Както ви казах, имам много астрална дейност.

По-отгоре има смисъл, това е обновяване на Земята. По-отгоре всичко ще се промени според това къде се намира всеки един, който и да е, неговата честота определя личността и обратно. Всичко е честотна съвместимост. Но в процеса мнозина ще умрат и това вече не може да бъде избегнато.

Гошия: Но също имай предвид, че сега се случват много протести по целия свят (не говоря само за тираджиите). Някой ме попита дали виждаш това, как  човечеството се бунтува.

И`асхи: Да.

Роберт: "Бунтуват ли се" или са манипулирани?

Гошия: Бунтуват се. Протестират. Не се подчиняват.

И`асхи: И двете неща в голям мащаб, правейки трудно да се види кой е контролирана опозиция и кой не. Някои, като с тираджиите, може да беше започнал като контролирана опозиция, което след това излезе извън контрол.

Обаче, това вече го имат обмислено, да има някаква и голяма опозиция. Но Контрольорите са много силни, особено в създаването на фалшиви реалности за хората. По същество човешкото общество, историята и науката, са основани на нищо, на лъжи и замъци от карти. Повече Матрица.

Не забравяйте също, че протестите и други подобни са сценарии за фалшиви флагове и за въвеждането на агенти, които да придвижат една мирна демонстрация в посока към една насилствена, с оглед на срива на обществената подкрепа на тази демонстрация, която е започнала мирно.

Единственото, което има значение тук, е борбата за собствената душа и най-вече на лично ниво. Там е, където това се печели или се „губи“. В момента, в който  превърнаха това във една война Население - срещу - Кабал, губят. Защото за войните от всякакъв вид, от оръжейни до ментални, съществуват само когато има противници.

Дори не става въпрос за „побеждаване“ на Кабала, сам по себе си, а за фокусиране върху това да бъдеш истински и в съгласие със себе си. Единственото, което трябва да направят, е да следват интересите на своите души, а не на колектива-Матрица, контролиран и манипулиран от Кабала.

Трябва да следват това, което вярват, че е правилно и това, което възприемат като реалност. Така че, ако желаят протести, така да бъде. Въпреки това масовото неподчинение е правилният отговор, да се игнорират масово правителствата. Но тъй като няма достатъчно маса от населението, пренебрегващо масово правителствата, тогава смятам, че е правилно да се прибяга до всеки метод, който смятат за възможен, освен този да не се прави нищо и да скръстят ръцете и да се подчиняват. Това никога.

Гошия: И ако съпротивата и борбата с Кабала е това, което човек чувства, че е истинско и в съответствие с него самия?

И`асхи: Тогава това трябва да направи. Припомняйки че: Без клоуни, няма цирк.

Ето защо винаги сме казвали, че трябва да гледате, четете и слушате всичко, което е във вашия обсег, за да можете оттам да си съставите личен критерий за естеството на реалността, от който всеки базира живота си, като винаги имате предвид, че не трябва да се привързвате към системите на мислене, дори ако са приемливи за вас, и винаги да имате необходимата гъвкавост за да приемате нови идеи отхвърляйки предишните, докато нещата се развиват.

И дори да загинете в борбата, ако това е, което искате, това е победа, защото  бяхте верни на своите принципи, ergo верни на душите си. Което прави да бъде едно преодоляно въплъщение. 

Роберт: Но, за да бъдеш верен на принципите си, казвайки „не съм съгласен“ е повече от достатъчно.

И`асхи: Зависи от нивото на съзнание на всеки човек и от способностите, които притежава. Например един човек, който смята, че няма никакво влияние върху другите, както много звездни семенца, на които дори техните семейства не им обръщат внимание, трябва само да бъдат напълно верни на себе си и с това вече вършат своята „работа“ и изпълняват своята цел в живота.

Но човек с по-голяма отговорност, като вас, трябва да продължи в рамките на своите възможности борбата по по-директни начини, тъй като тяхната „сила“ е много по-голяма, или обхватът им на влияние или каквото и да е.

Човек, който чувства, че няма никаква власт, я има над себе си и това е много. Именно за това става дума. Да бъдете верни на душите си. Да ги запазите и да не позволявате да бъдат отнети, било чрез ментален контрол, както също с ваксини или с Натрия направен оръжие. Ако не можете или чувствате, че не можете да допринесете с нищо за битката, винаги можете да допринесете. Скъсани обувчици, скъсани обувчици... само със спасяването на самите себе си, на душите си, е достатъчно и предостатъчно, за това сте там.

 

Превод: NaviLim[1] Демиелинизацията е патологично състояние, което се характеризира с разрушаване на миелиновата обвивка на аксоните на нервните клетки.  Причинява влошаване на мозъка и в резултат се отразява в дефицити в нашите движения, когнитивни процеси, възприятие, емоции и др

[2] Инокулация - ж., само ед. Спец. В медицината – изкуствено заразяване на опитни животни чрез впръскване на заразен материал в тях.

No hay comentarios:

Publicar un comentario