martes, 3 de mayo de 2022

 


Екзополитика и Уфологични Kръгове и ЦРУ – Инфилтриране
И`асхи и Атина С’вару̀у

 

 

Cosmic Agency – 25.04.2022
https://odysee.com/@CosmicAgency:c/exopolitics-and-ufology-circles-and-cia:0?r=4LNPAvEav5m2SZMvQwhQANjNysYj98ux

Звездни Cеменца

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

https://odysee.com/@zvezdnisemenza:e?r=362BQ2Q2dLSVAf6D9T8rEKW1KzDUjxRu


Превод: NaviLim



. o O o .


Първоначално от испански език - 2021 г. (неизвестна точна дата)

 

Роберт: Каква би била връзката между Съвета на Андромеда и Обединената Федерация на Планетите (UFOP)? Същата ли връзка като тази на Съвета на Алционе с Обединената Федерация на Планетите?

И`асхи: Същата, да. Те са второстепенни Съвети, независимо дали са по-древни или не, които групират приятелски раси в сътрудничество. Тези групи имат своите „Висши Съвети“, които от своя страна имат глас във всеки Съвет на Федерацията, стига той да е от тяхната юрисдикция или компетенция. Съветът на Алционе е за M-45, групировка виждаща се физически лесно поради звездния куп.

Съветът на Андромеда в допълнение към различните фракции на Андромеда, също включва и раси като Сирианите или Арктурианите в техните три вида. Които от своя страна също ще имат свои собствени Съвети.

Роберт: Благодаря. С всичко, което знаем за човешките творения като тулпи и различните нива на играта, „Драконианската империя, Алиансът на Орион и т.н.”, би ли било друго ниво на играта? Искам да знам дали те съществуват за Обединената Федерация на Планетите, или всъщност са страховете на „долните слоеве на Федерацията, преминали на Земята“ и след това на Земята са изкривени от хората?

И`асхи: Да, съществуват отвън. Проблемът е, че концепцията или идеята за това какво са те, са специфични за Земята и не отразяват външната реалност. Тъй като самата Земя (като човешко Колективно Несъзнавано) ще отразява и интерпретира тези концепции на негативни съюзи, смисълът на злото и начина по който работят, само през обектива на човешкото колективно разбиране.

Така че идеята е тотално изкривена и хуманизирана и не отговаря на това, което наистина се случва. Именно тук е, където човешкото Колективно Несъзнавано ще отрази или въплъти собствените си страхове в концепциите за регресивни извънземни раси. И тъй като човешката раса, като колектив, е напълно отделена от Извънземния колектив, тя ще генерира егрегори, специфични за човешката раса. (С изключение на несъзнателното филтриране от звездните семенца и други подобни).

Концепцията за егрегор или тулпа не означава, че е една илюзия. Тя е част от тоталния механизъм на проявление и формиране на една колективна реалност (и индивидуална също, но тук говоря за колективната).

Така че това, което изразяват безброй уфолози Ню Ейдж, онези, които си мислят, че знаят за Федерации и Екзополитика, ще отразят само това, което са приели като общност между своите познати. Ето защо техните Галактически Федерации на Светлината са толкова дуалистични, добро и зло, тъмна флота и флота на светлината.

Не са в състояние да видят, че тези толкова дуални концепции, всичко бяло или всичко черно, са само отражение на собствената им мозъчна структура, разделена на две полукълба. И други извънземни раси не могат да го видят по този начин, тъй като нямат разделен мозък.

Тук си струва да се обясни, че така нареченият унифициран нечовешки мозък, този на много нечовешки раси с основа на Лира, наистина съдържа латералност/страничност в структурата, поради поддържането на функциониращи системи в тялото. Въпреки това, кортикалната част, наричана още сиво вещество, не е разделена от физически канал, както в случая на човешкия мозък. По-скоро комуникира с пълна ефективност между двете полукълба, тъй като тази „мислеща“ част от мозъка не е разделена.

Това надхвърля простата ефективност на „Централния Процесор“ ("CPU"), по-скоро отразява друго разбиране за реалността. Дава на съществото имащо  опита в едно тяло оборудвано по този начин, нещо напълно различно от човешкото преживяване. Нещата са по-ясни, без толкова голяма нужда от постоянно сравнение. Тогава това генерира друга екзистенциална реалност, поради наличието на друго разбиране, което влиза в конфликт с това на човека.

Да не говорим за дневния ред на Кабала за контрол върху информацията чрез техните агенции с три букви, които налагат тенденции с информацията, която след това "изследователите" на НЛО ще следват.

От всичко това по-горе можем да разберем защо това, което определени хора обясняват със своята Екзополитика, се различава толкова много от това, което казваме ние. Реалностите не съвпадат.

 

--------


Първоначално от испански език - 4 април 2022 г


С’вару̀у X (Атина):  Във  видеото,  което  ви  споделям  сега,  казват,  че   ЦРУ  е създало  расата  Уммо.  В  това  друго,  обясняват как  ЦРУ контролира Холивуд. Подаде  ми  го  CIC  (IT)  или  Тайгетеанското  Разузнаване.  CIC   е отдела  за Разузнаване на  -един кораб-,  който е част от IT - Тайгетеанското Разузнаване, което вече е на цивилизацията.

Моята мисъл тук е, че не спират дотук, ЦРУ-то, и е измамно, и дори наивно да се вярва, че спират дотук. Контролират всичко, което излиза масово за обществото, всички тенденции и социални, духовни, политически, религиозни и икономически движения. Всяка трибуквена Разузнавателна Агенция служи по един или друг начин на Йезуитите, които не са нищо друго освен Илюминатите. По-конкретно ЦРУ е в услуга на корпорациите и техните интереси, а не на държавата, към която принадлежи.

Въпреки че някое движение може да започне искрено и спонтанно, то бързо ще бъде инфилтрирано от агенти, които ще променят естеството на движението в посоката, която е подходяща за тези от контролиращия Кабал.

Това може да се види с просто око при уличните протести, където ще въведат инфилтрани, за да превърнат един мирен протест в насилствен или за да провокират неща или събития в рамките на протеста, които да насочат възприятието на широката публика в желаната от тях посока. С други думи, може да започне като нещо истинско и след това да се превърне в контролиран дневен ред.

Във връзка с Уммо, от това, което знаем тук, Уммо съществува и винаги е съществувала. <—

И са известни с прилагането на нещо добре известно, наречено „Уммо протокол“, което е самодискредитирането, за да могат да следват друг дневен ред или за да изтрият собствените си грешки. Така че, това, което ти казвам конкретно за това видео е, че контактът с Уммо започна като истинско събитие, който след това беше инфилтриран от агенциите с три букви, които заразиха контакта и го насочиха в друга посока, накъдето им беше подходящо или им е удобно.

Вижда се, че този процес е започнал и с настоящия контакт с Тайгета, с присъствието "на сцената" на хората, които на 100% ви казвам, че са агенти на ЦРУ, поставени там специално, за да отклонят вниманието от ТОЗИ контакт. Тяхната природа, това, което казват, е точно това, което е необходимо, за да се противопостави на нашата информация. Изработено е по поръчка и това не може да бъде случайно.

Трябва също да се забележи, че използват психолози, които са специалисти в ръководенето на масовия манталитет. Ето защо информацията на тези хора, наред с всички останали Ню Ейджъри (New Agers), е толкова привлекателна за хората. Защото ги отклонява от истината, като им дава това, от което се нуждаят несъзнателно, което е утеха, надежда и самите те да не правят нищо.

Дават им повече от това, което винаги са им давали:  надежда, че спасители,    по-могъщи от тях самите, ще им се притекат на помощ. Молитви за любов и мир, които звучат много напреднали за слабите умове с малко ментални ресурси. Всичко с цел да се контролира възприятието на ума и на човешкия колектив.

Видеото, което ви показах, демонстрира много добре как ЦРУ манипулира това, което достига до общественото възприятие, където можете да видите, че нищо, което излиза в масовите медии, никога не е просто празно забавление, но всичко е програмиране на човешките умове.

И това продължава директно с другите тенденции, представляващи интерес за човешкото население, каквито са всички онези канали за мистерии и New Age, Аланисовци, Ащтари („Alanisos, „Ashtars) и списъкът продължава. Всичко това е ЦРУ. Разбира се, целият свят на "мистериите" е контролиран, защото от него могат да излязат неща, които могат да променят възприятието на хората срещу интересите на властващите. Особено когато става въпрос за извънземни.

В крайна сметка погледнете внимателно какво означава това: огромната необходимост от изразходване на всякакъв вид ресурси и с огромни усилия за контролиране на човешкото възприятие, индивидуално и колективно. Което ни показва, че тези, които имат истинския контрол над реалността, са хората, а не тези от Кабала. Това също показва отчаяние и страх от страна на самият Кабал, имащ нуждата да контролира населението по този начин. Което подкрепя това, което винаги сме казвали, че всичко идва от човешкия ум.

Хората вярват, че ако ЦРУ даде информация на някого, този източник е надежден, "защото идва от ЦРУ, от официално място" - но не е, че ЦРУ или друга организация с три букви предава информация на хората. По-скоро им предават информацията, която искат да имат хората. <—

И винаги е с оглед на контрол. Всичко е манипулирано, а не само "някои филми", както някои хора от мистериите твърдят в Youtube. ВСИЧКО е, когато става дума за масмедии. И обратното, официалното или колкото по-официален и приет е един човек, източник или организация, толкова по-контролиран ще бъде. Ето защо ви предупреждавам всички, че този свят е контролиран и колкото е по-официален, толкова по-пълен с дневен ред ще бъде.

И така, връщайки се към хората, които доминират в екзополитическите кръгове, всичко е инфилтрирано и няма значение дали е било истинско в началото. Целият този разказ за кивоти в Украйна и други инсталации, е повече ЦРУ  възползващо се от ситуацията на войната в Украйна, за да наложи повече разкази Ню Ейдж, за да контролира допълнително всички движения и всичко, което е свързано с уфологичната или извънземната тема. С други думи, това е лъжа.

Ние използваме енергийни детектори, сензори от всякакъв вид, които засичат дори ултра-фината радиация, магнитни измествания в подземния слой, натрупване на маса-гравитация, каквото искаш, и не намираме никакви доказателства, които да сочат това, което някои хора в Екзополитиката твърдят.

Що се отнася до нас, нямаме начин да дадем на хората доказателство за това какво сме и че не сме ЦРУ или каквато и да е друга агенция, просто защото самата система, наложена от тях, ни отказва тази възможност. Но цялостният анализ на тенденциите в нашия материал би посочил друга посока. Анализ, който от това, което коментират някои срещу нас, не са направили, само са го прехвърлили. Доказателството в нашия случай е деликатно и акумулативно.

Казвам ви как работят и как манипулират, ние сме единствената група от извънземни срещу основния разказ. Дори и така, не ви казваме да не слушате другите, правете каквото искате! Но сме единствените, които ви крещим, че всичко се контролира и защо и как. Ние сме единствените, които ви насочват вниманието към този проблем по начин директен и силен. И ако кажат, че сме твърде човешки...  Имам новинарска бомба за тях. Винаги говорят за човешкото колективно несъзнавано като извинение, за да обяснят защо правят изкуство, пирамиди и гравюри с едни и същи теми по целия свят. 

Като това: (показвайки едно видео от Youtube). Както този господин казва и го казва добре, използват човешкото колективно несъзнавано като извинение за да нормализират нещо, което иначе би насочило към други по-логични обяснения, но които в същото време не са социално приети.

Е, моят отговор е, че има колективно несъзнавано и това колективно несъзнавано надхвърля Земята, защото навън има повече човечество и затова бихме изглеждали прекалено човеци в очите на мнозина. Защото е един и същ вид и всички сме свързани отзад, от нивото на „Източника“, от несъзнаваната маса, която ни формира като хора с души. Защото сме повече от същото.

 

--------

 

Първоначално от испански език - 15 април 2022 г.

 

И`асхи: Да  видим,   обяснете   ми   нещо.   Но   сериозно.   Защо   казват,   че причиняваме големи щети на уфологията и всичко това? Интересува ме защо.

Гошия: Не ме питай, защото наистина не знам какво казват там.

Роберт: Защото се противопоставяме на всичко, което е официално прието.

И`асхи: Тоест,  противопоставяме се на това,  което е прието.  И кой определя дали нещо е или не е прието.

Роберт: Определя се от авторитетна фигура.

И`асхи: Така  че  някой,  който  хората  са  решили,  че  е авторитет, е следван от онези, които имат  идеята,  че нямат авторитета да знаят повече.  И нямат авторитет,  защото според  тях нямат данни и нямат общественото приемане. Искат  това,  което  казваме, да  отговаря  на   това, което казват останалите с "авторитет".   Което   означава,  че искат  да  следваме  обществено  приетите авторитети по темата.  С други думи,  искат да ни нормализират,  да останем в нормите, приети от един „авторитет”.  Това е проблемът. Никога не съм имала намерение  да  се  съобразявам с авторитетите/властите/.  По тази причина не сме контролирани казвайки тази информация.

Целият  свят  на  паранормалното, уфологията и контактьорите е манипулиран от ЦРУ. Факт е, дори и да ви боли. И искат всичко да влезе в една норма, управляема от тях.

Това,  че  един  журналист  или  който и да е получава информация от ЦРУ, не означава, че е вярна,  това просто означава, че е информация, която искат да имаш. Хората го виждат като информация  "УАУ от ЦРУ. Най-накрая разбирам за ТАЙНИ!!!  Колко готино!".  Когато  не  е така,  това  е  информацията,  която искат да имаш и винаги с цел да манипулират твоето възприятие.

Хората   попадат  в  капана  на  манипулацията  на  ЦРУ  и   го правят  поради неспособността  си да  мислят  критично,  защото  следват   тези,  които  имат авторитет,   без   да  мислят самостоятелно   връзвайки   всичко,   свързвайки точките. Информацията е само информация, те трябва да я свържат. Хората с "авторитет"  имат  причини  за да казват каквото казват. Не защото са добри, а заради контролиращ  дневен  ред отзад или за да продават своите книги. Или за да имат повече хора, които да ги следват.

Но  важното  тук  е,  че агенциите  с  три  букви,  които всички вървят с ЦРУ-то, контролират всичко, което знаят, че модифицира и ръководи  възприятието на широката публика. Това е предупреждение.

И  разбирам,  че биха могли да обърнат това срещу мен. Но нещата са такива, каквито са, кой би ви казал всичко това,  ако  не съм аз?  А?  Ако уфологията и темите на мистериите засягат интересите  на  установените  религии,  разбира се,   че   ще   имат своите   агенти,   своите полезни  глупци.   ЦРУ работи  за интересите на корпорациите, които от своя страна са на Йезуитите,  всичките.

Защо  сме  различни?  Защото  сме единствените,  които ви предупреждаваме върху факта, че агенциите  контролират  всичко приемвливо по отношение на уфологията    и духовността.   Това не  е  теория,  това  е  факт и трябва да разберете това.

Също  така   защото  темите,  които  даваме,  противоречат  на  установените норми. И обясняваме възможно  най-добре  това  защо  на  темите,  подробно. Нещо, което другите  не обясняват.  Не  казваме,    че "този и този използва между-измерен  портал  и  това  обяснява защо...".  Обясняваме  как работи самият портал в детайли.

Някои  също  имат  идеите,  че  не  трябва  да  се слушат други източници. Ние казваме: слушайте  всеки  и  използвайте  главите  си, за да свържете точките. Ние  овластяваме и освобождаваме умовете, останалите улавят и се опитват да нормализират всичко, за да го съобразят с разказа.

Гошия: Да.  И  още  един  въпрос: Как  да  се  разпознае  дали нещо е от ЦРУ? Защото да, предупреждаваме  хората, но какви улики можем да им дадем, за да  могат  да разпознаят  кога нещо  идва  от ЦРУ?   Някои характеристики на самата информация ли ?

Роберт: Предполагам, че всичко, което върви с официалния разказ.

Гошия: Бих  искала   нещо   по-конкретно.   Повече  улики.  Ако  съществуват. Защото в официалния разказ има много неща.  И някои неща са верни, други не са. Как да се разпознаят нещата, които НЕ са верни?

И`асхи: Ние приемаме  истинските неща. Няма  начин  да  се  определи  дали нещо  е вярно  или не.   Няма.  Можете  само  да  се  опитате  да   разберете доколкото  можете, да   се  информирате слушайки  ВСИЧКИ  източници    на информация  и  едва  след това  да си съставите своя собствена  и  конкретна идея за това кое е реално   и   кое  не   е   реално   за   вас,   винаги   с оглед  да  изоставите,  без привързаност  този модел  на  реалността,  ако  се  появи един по-добър модел, който  да  го  замени,  и този  по-добър   модел  трябва  да  произлезе само от главата на всеки един от вас, и никога от авторитетите.  Включително и от мен.

Дали има улика? Въпреки че не е напълно надеждна улика, това, което казват, ще  има нотки  на обезвластяване  на  хората,  да ги накара да следват  нещо, също  ще  върви с програми,  за  които е  известно,  че  са  на  ЦРУ като  пол, глобално затопляне или целият дълъг списък с неща  от Новия Световен Ред (NWO).  Всичко,  което  ги  кара  да делегират своите надежди на един външен спасител.  Всичко, което ги кара да чувстват, че нямат контрол над собствения си живот, всичко,  което ги кара да чувстват, че изпадат в детерминизъм. Най-вече,най-пряката   улика   е, че   следва   приетите норми на  експертните „авторитети“ и върви ръка за ръка с добре идентифицирани програми.

Също така не трябва да следват и нас, трябва да следват самите себе си. Но това, което сами могат да решат, е кого да слушат повече и кои да не слушат От абсолютна гледна точка им е полезно да слушат католическа литургия. Но от  гледна  точка  на ограниченото  време  което  се има, по-добре установете приоритети.

Защото за това ограничено време се случва следното:  Че човек  е  сборът   от това, което  слуша.  Това  означава,  че  всеки  човек  е  резултат от външното съдържание, което   слуша   (Youtube, книги,  списания,  програми,  филми  и мнения  на  приятели  и семейство).  Вие  сте средното аритметично от всичко това.

Внимавайте какво консумирате, защото то формира вашия ум.

 

Превод: NaviLim

No hay comentarios:

Publicar un comentario