martes, 3 de mayo de 2022

 

Ваксинация за Целия Свят? - Лъжат

Минерва и Атина С`вару̀у


 

 

Agencia Cosmica – 27.04.2022
 
Звездни Cеменца

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца


Превод: Tati D

                                                           

. o O o .

 

Първоначално от испански език - 5 март 2022 г


С’вару̀у Минерва (11): Дойдох за да споделя нещо, което открих за ваксинациите. Нещо, което не ми се връзва мислейки математически. Започнах да разследвам и да мисля върху числата по отношение на ваксинацията.

Според това, което видях в интернет, официалният брой на хората на Земята днес е:     7 964 545 209. И искат да ги ваксинират с поне 3 дози. Тогава ще трябват:

23 893 636 627 (3 х 7 964 545 209) ампулки с ваксина, дози.

Ако започнат да правят по една ампула всяка секунда, според моите изчисления, това ще отнеме:

757.6622 години, за да завърши производството им. Това не ми се връзва.

Ако има 3600 секунди в един час, 86.400 секунди в един ден, 31 536 000 секунди в една година, тогава:

23 893 636 627 / 31 536 000 = 757 662 215 4680 365

Не виждам възможно производството на толкова много ампулки във всички фабрики по света, дори и да бяха започнали да ги произвеждат отпреди 10 години.

Знае се, че този брой на жителите 7 964 545 209 не е верен, но дори и да изчислиш всичко на 10%, сметките не излизат.

Но ако погледнеш нещата от друг ъгъл, проблемът се влошава тъй като не ми пасва: Според моите изчисления, ваксинирайки по един човек всяка минута по цялата Земя без спиране, ще отнеме 4 545 973 292 години и 9 месеца, за да се приложат всичките 3 дози на цялото световно население. Нещо тук с тези числа ми намирисва.

Гошия: Но, ваксините се прилагат едновременно на много места. Не е линейно, като само на едно място и един човек на минута. Тази едновременност променя изчисленията, нали? По света има хиляди места, които прилагат ваксините и тъй като не знаем колко са, не може да се изчисли.

С’вару̀у Минерва (11): Но, тук трябва да забележиш, че не могат да слагат по една ваксина за минута и на всяко място по света ще бъде различно, и на много места работят само по 8 часа на ден. И дори да има хиляди места, не биха могли да поддържат една доза на всяка минута. Трябва да се поддържа средната стойност от 1 доза за всяка минута на световно ниво.

Дори и да намалят броя на населението и да увеличат ефективността на местата, дори и така ще се забавят хиляди години, за да се изпълни това за ваксинация на всички, още по-малко 3 пъти. След това има закъснения при доставките на ваксините, всичко което е логистиката, транспорта. Не може да се постигне дори и с репликатор на ваксини. И оттам липсват спринцовките за еднократна употреба, памуците и всичко това. Цифрите са огромни, надхвърлят това, което може да се направи.

Гошия: Знаят, че няма да ваксинират всички. Не преследват цялото население.

С’вару̀у Минерва (11): Това мисля и аз. Само тези, които се оставят. Тези, които са в големите градове и са послушни.

Гошия: Тогава... какво подозираш тук?

С’вару̀у Минерва (11): Това е моето подозрение, това, което ти казваш. Работата е, че сметките на цифрите не пасват. Би трябвало да има ежедневни бригади от врата на врата и в големи количества, за да доставят това количество ваксини, ако въобще биха могли да се произведат в тези цифри.

Въпроса е, че дори с нещо да греша грозно в моите цифри, дори и така е ясно, че нещо не е наред със сметките за това, което е възможно. Лъжат. Не могат да постигнат това, което казват с това, което имат.

Това са цифри невъзможни за представяне. Само за начало, това подкрепя казаното преди години. Че не може да има толкова много хора на Земята. Дори и да има 10% от хората, 790 000 000, ваксинирането на всички би било огромен труд.

 

ДРУГ ДЕН:

 

С’вару̀у X (Атина): Знаете ли какво? Мисля, че цифрите сочат към факта, че никога няма да го постигнат, да ваксинират всички. Още по-малко толкова бързо. Казано математически, това не е възможно. И това е доста солидно, не са необходими точни данни от никъде.

Друго нещо, което казват момичетата, този път София (И’асхи), казва че вижда, че горе-долу 30% от световното население не се оставя и не следва разказа, само че мълчат, не говорят с никого или само със семействата си. Много пасивна съпротива и дори не знаят, че са съпротива. Само защото не пожелаха да се ваксинират, поради каквато и да е причина, дори просто защото не им беше добре последния път, когато се „ваксинираха срещу грипа“.

Гошия: Но, ако знаеха, че няма да могат да ваксинират всички, също им върши работа това, което постигнаха, защото планът е обезлюдяване, но може би не и пълно изтребление.

С’вару̀у X (Атина): Да, както казахме в друг контекст, не използват само един метод за обезлюдяване, а сумата от набора от много методи:

-   Тройни вирусни ваксини, които атакуват децата,

-   Ваксини срещу грипа,

- Ваксини срещу Covid,

- Химичесски самолетни линии (Chemtrails),

- Отровни вещества в храната,

- Натриев Флуорид навсякъде, например, Мононатриевият Глутамат е   друг,

- Пробутване на лоша храна,

- Стресиране на населението чрез икономиката,

- Програма за гейове и транссексуални,

Атакуват ги от всички страни и сборът от тези части е това, което предизвиква пълно обезлюдяване.

И сега върви война... още един любим метод. И също радиация от Wi-Fi, от мобилни телефони, списъкът продължава и продължава.

Така че, дори е възможно да започнат да оттеглят това с Covid-а, тъй като вече имат следващите графици вече на мястото си, отново промяна на разказа.

Както казва Мари (Минерва), ще ваксинират тези, които се оставят, тези, които са в западния свят и под влиянието на масмедиите, тези, които живеят в градове и големи общности.

Но няма да могат да ваксинират всички, просто защото логистиката за да се стигне до отдалечени селски места по целия свят е много трудна. Ще са необходими буквално около 3000 години, за да се ваксинират толкова много хора, и това, че в изчисленията си, Мари вече намалили броя на световното население до 10% от това, което е официално. Ако официалното беше вярно, би било още по-трудно.

Гошия: Мисля, че целта им просто никога не беше да ваксинират всички. Както каза по-горе, имат предвид други цели.

С’вару̀у X (Атина): Точно така, Мари също го каза. Че прокарват наративата, че ще ваксинират целия свят, знаейки, че не може да се направи, така че това, което искат е да спечелят каквото и да е, колкото и да са, възможно най-многото. Останалите ще ги ударят икономически или с войни.

Успех с ваксинацията на всички. Няма да е възможно. По тази причина това вече го предвидиха и преминават към следващия дневен ред. Pfizer каза, че е необходима четвърта доза. На хората вече започва да им „мирише на гнило“.

Гошия: Изглежда са обезнадеждени.

С’вару̀у X (Атина): Това е вярно, да, защото ако се събудят, ще ги линчуват.

 

Превод: Tati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario