viernes, 15 de abril de 2022

 

Холистично Общество - Отговори на И`асхи и Атина  

Основни точки

На живо с Гошия

 

 

Cosmic Agency - 27.03.2022

Звездни Семенца - 15.04.2022

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 

Превод: NaviLim

 



. o O o .

 

Гошия: Това са коментари и отговори на И`асхи С’вару̀у и Атина С’вару̀у, които прочетох на живо:


Хитлер – коментар


И`асхи: Някой в коментарите спомена една книга, която казва, че „развенчава“ това, че Хитлер е бил поставен там от Кабала. Въпроса е, че на първо място не се знае какво или кой стои зад тази книга, тъй като винаги поставят книги и експерти, за да изкривят разказа в желаната от тях посока.

Също е напълно възможно тази книга да има право от гледната точка на това, че не бяха Ротшилд или Рокфелер, които го финансираха, че според мен да, защото имам други видове връзки или свързвам точките по друг начин. Но да кажем, че авторът е прав.

Оказва се, че Кабала като такъв не е ограничен само до това, което полу-будните хора наричат Дълбоката Държава. Не е достатъчно.

Имам предвид Кабала зад Кабала, защото всичко е сложено на нива, разделено на отделни части. Така че книгата, ако е вярна, ще докаже само, че една конкретна фракция на Кабала не го е финансирала, но го е направила друга. Кабала не остава на средното ниво "илюминати" от конспиративното разбиране.

Коментарът казва: „Това, което той (авторът) установи, е че НСДАП (Националсоциалистическата Германска Работническа Партия – бел. прев.) (партията на Хитлер) беше политическа партия на динамична основа с огромна финансова подкрепа от германската работническа класа“.

И кой според теб стои зад това?

Ами, Йезуитите Илюминати от други фракции, които се свързват с кралете на Англия и Уинстън Чърчил наред с други, тъй като връзките за мен са повече от очевидни само четейки тяхната масонска символика, която ги взаимосвързва, и виждайки също кръвната връзка между Хитлер и кралете на Англия. „Всичко остава в семейството“.

Моето мнение е, че книгата може да е напълно точна. Но Кабала не спира дотук. Те не работят никога с един-единствен метод за контрол, всичко е фрагментирано, така че никое ниво, независимо колко дълбоко или силно е, може да получи достъп до това, което се случва на нивата под него.

Този човек, който коментира книгата, прокарва тезата, че Хитлер е дошъл от нищото. Това е официализъм. Нито за хиляда години нещо подобно може да се появи от нищото. Беше поставен там умишлено, дори използвайки фалшиви флагове (изгарянето на държавния архив и библиотека в Берлин през 1933 г.). Използваха психолози, за да манипулират германското население, експлоатирайки факта, че тяхната гордост беше наранена и че бяха ограничени от санкциите, наложени от Лигата на Нациите след Първата Световна Война. Затова паднаха в демагогията на Хитлер, но... никой лидер, който се показва пред обществото, е един истински лидер, всички са марионетки на други зад тях, които никога не показват лицата си и които от своя страна имат други "ръководители" отзад и така нататък.


Друг въпрос:


Гошия: Каза във втората част на Холистично Общество, че вече имат подготвено новото си общество. С генетично променени хора и всичко останало. Че тези хора никога не са виждали други системи. Че понякога излизат и се разхождат по улиците. Какво точно имаш предвид с това? Къде ги държат тези хора? Под земята?

И`асхи:  Да,  имат ги от много време, правят тотално клониране на хора поне от 30-те години.   Използват  се  за  да  заемат  длъжности,  които  имат  нужда  от пълни марионетки, но напоследък това бе заменено от по-ефективни методи за ментален контрол, например Графена.

Да,   имат   готови   хора,   които   не   са   непременно   клонинги,   но   вече   са индоктринирани   да   функционират   в   рамките  на  техния Нов Световен Ред. Например   повечето   от   този   вид   „умни“   хора, клонинги или не, са в Китай, логично за пълен контрол.

Инфилтрират ги в обществото, клонинги или не, за да променят нещата в посоката, която искат, разглеждайте ги като анти-звездни семенца, с обратен ефект, за да наложат Матрицата. Може и да не са клонинги, защото в определени сектори контролът върху населението е почти тотален.

Например и отговаряйки на нечий въпрос, каквото се случи на стадиона Корехидора в Керетаро (Corregidora-Quéretaro), Мексико, където тълпата полудя и имаше много загинали, нещо, което официалната версия отрича, но има надеждни твърдения със снимки, за това че имаше десетки загинали.

От години знам и ви го казах
, че контролират реакциите на тълпите, използвайки изкуствена телепатия излизаща от Кулите Гуен на мрежите за клетъчни телефони. А стадионите са енергийни хранилки на Тулпи и регресивни Егрегори.

Гошия: Но къде са тези хора? Под земята?

И`асхи: Да, най-вече, но, както казах по-горе те са освободени или са позиционирани  на  повърхността  сред  нормалното  население.  Те  са  тези,  които се   оказват  най-матричните,  тези,   които  защитават  системата, тези, които са най-бездушните. Те са много техни варианти.

Било то клонинги, хора ментално контролирани от много ранна възраст със системи MK Ултра, с Графени и така наречените Хибриди между човек и чуждоземно (Alíen), (обърнете внимание, че използвам думата чуждоземно (Alíen), а не извънземно (ET), което е положително). Което други раси като Каристус наричат хибриди  Влаш (Vlash) и Маитре (Maitre). Както казах, там долу е супа от раси и варианти. И това е свързано с нереалните хора или хора от фона (“Back Drop” хора).

Роберт: И какви езици говорят?

И`асхи: В зависимост от местоположението, практически всички.

Гошия: Значи не са основно в Китай.

И`асхи: Тези от Китай са като население, което да запълни градовете. Нормално население, напълно готово, вече с промити мозъци и с подходяща менталност. Те са хора, някои от тях с душа,  които просто не познават друг начин на живот освен Новият Световен Ред. Защото болшинството от тези, които нарекохвече готови“, имам предвид хора, които никога не са познавали друг начин на живот освен в този вид репресии и този вид политическа система.

Роберт: За какво да искаш нещо, след като си вече щастлив? За какво да имаш разширяване на съзнанието, след като вече имаш семейство, работа и материални блага.

И`асхи: Ето защо болшинството от нормалните хора в днешно време не се събуждат. Защото са потопени и доволни с тяхната  добре платена работа, техните нови коли, техните пътувания и техните деца в реномирани университети. Необходима е известна степен на съпротива и страдание, за да се породи желанието да се научи повече за природата на реалността. Ето защо Тина (Атина) казваше, че средната класа е опасната за Кабала. Тъй като повечето от бедните само оцеляват, богатите са доволни от системата, която ги храни добре. Но средната класа е тази, която знае какво е да живееш добре, а също така знае какво е страданието, мисли и вижда, че това не е справедливо. По тази причина средната класа е мислещата. Защото имат достатъчно търкания в живота си, за да ги изтласкат от тяхната зона на комфорт. Обобщавайки разбира се, защото не липсват и бедните просветени и звездните семенца, които са богати.


Друг въпрос:


Гошия: Каза във втора част, че унищожаването на обществото е необходимо и за двете страни. Искаш да кажеш, че по някакъв начин се възползваме от ефекта на ваксините - от смъртта на хората?

И`асхи:  Да (условно) и главно НЕ.

Не, защото хората, които умират само дават шанс на Новия Световен Ред да се установи по-бързо, защото контролират своя план. Това означава, че Кабала трябва да елиминира онези, които работят срещу тях, тъй като вече имат твърде много извън контрол, най-вече заради звездните семенца и инфилтрираните извънземни. Така че трябва да изкоренят начина на мислене на хората, начин на мислене, който не служи на техните цели. Идеите за свобода, притежанието на блага и контрол върху това, което мислят.

В противен случай Новия Световен Ред не може да бъде наложен, ако пробудените не биха сътрудничили, или просто защото самият  начин на мислене на обикновения човек, вече познава какво е да се живее в социално-политическа система с повече свобода, така че няма да приемат новите ултра-репресивни правила на НСР, както биха ги приели хората, родени в системата на НСР и не се бунтуват, защото не познават друг начин на съществуване.

Гошия: Но какво би станало, ако ние, "положителната" страна, се възползваме от това? Тъй като и ние се нуждаем от същото. Изкореняването на начина на мислене на обикновените хора.

И`асхи: По същия начин, по който на Кабала му е необходимо да елиминира хората с менталност, която не би сътрудничила на техните планове, в опита да се вмъкне или развие едно Холистично Общество, е необходимо да се премахнат (за да не използвам думата елиминират) повечето хора, които просто следват същите негъвкави, ретроградни идеи, които определят днешното общество на потребителство и на икономика FIAT[1]. Просто защото също няма да приемат и едно различно Холистично Общество.

____________________

[1] Fiat Money - Фиатните пари са издадена от правителството валута, която не е подкрепена от физическа стока, като злато или сребро, а по-скоро от правителството, което ги е емитирало. Стойността на фиатните пари се извлича от връзката между търсенето и предлагането и стабилността на емитиращото правителство, а не от стойността на стоката, която ги подкрепя. Повечето съвременни хартиени валути са фиатни валути, включително щатския долар, еврото и други основни световни валути. (бел. прев.)

______________________


Като пример, ще продължат да бъдат потопени в идеите на „Работи усилено за да заслужиш“, класически идеи и расистки идеи измежду всички други, които самият Кабал им е наложил, за да им даде правилния начин на мислене, за да бъдат експлоатирани.

Така че, съвсем искрено, било то за да се развие едно репресивно дистопично общество Нов Световен Ред или за да се развие едно истинско Холистично Общество, и в двата случая трябва да се “махне” населението с фиксиран начин на мислене и несъвместим с това, което се желае да се има като краен резултат. В противен случай няма да е възможно.

Всъщност,  за  да  се  развие  едно  Холистично  Общество, е необходимо да се отстранят  повече  хора  с  несъвместим  начин  на  мислене, отколкото за да се развие репресивният дистопичен Нов Световен Ред,  просто защото може да се развие НСР и ще наложи мерки на активна репресия, наказание и страх, а за да се  развие  едно Холистично Общество, не може да се наложи нищо, но трябва да   се   развива   или трябва   да   се   роди   от  самата плодородна почва, генерирана от съгласyването на положителният, емпатичен и хармоничен начин на мислене на неговите обитатели. В противен случай не би било едно Холистично Общество, а ще попадне в Комунизма.


Друг въпрос:


Гошия: Каза някъде във втората част, че ключът, един от тях, би бил да се изтегли влиянието на Кабала и регресивните същности, егрегори и т.н. Разбирам, че с това нямаш предвид ФИЗИЧЕСКО оттегляне, както би било Хашмалимите слизайки и премахвайки ги... но че самите хора, съзнателно движещи се към нови перспективи, биха направили средата около тях токсична за съществуването на такива същности и Кабала?

И`асхи:  Точно  така,  най-вече   чрез   премахване   на   динамиката,   която   ги формира.  Аленим  на  снощната  среща  даде интересен пример или  аналогия  за това.  Това  ние  или  Федерацията  да  помагаме на човечеството е същото, като да срещнеш свой пиян приятел и да  му отнемеш  бутилката.  Утре,  когато  те  няма, ще си купи друга. И ще продължи  със  същото  поведение  и желания. Трябва да го научиш защо не трябва да продължи с текилата.

Отнемаш  мисловната   динамика,   която  формира  Тулпите   и Егрегорите  и проблемът  е  решен,  защото  Кабала,  колкото  и дълбок  да  е,  не може да съществува без хората. Затова искат да ги контролират.  Затова просто не ги унищожават. Защото  се нуждаят  да експлоатират  техния  творчески   потенциал на проявление на реалността, която Кабала желае,  защото  те,  като  Егрегори (без души,  без  връзка  с  Първоизточника),  не  могат   да поддържат съществуването си сами, а човешкото население МОЖЕ.

Роберт: С други думи, за да съществува Кабала, трябва да съществува едно количество хора. Не могат да ги унищожат всички. Имат нужда от създателите.

Гошия: Да, защото ако ги унищожат всички, кой ще продължи да ги проявява?

И`асхи: Точно така. Ето защо трябва да насочат човечеството да бъде човешка ферма, която максимизира ефективността на експлоатацията на това, което те искат. Никога няма да могат да унищожат всички или ще унищожат самите себе си, затова е необходимо да ги отглеждат.

Като фермера, който не може да убие всичките си пилета или няма да има какво да яде. Само ще го прави пестеливо и ще ги държи под свой контрол в кошарките, така че няма да му се налага да тича след всяка кокошка всеки път, когато има нужда от пилешка супа.

Гошия: И така, в този Нов Световен Ред някои ще бъдат клонинги, други трансхуманисти - каквито и да са... останалите ръководени.

И`асхи: Клонингите са модификатори на човешкото поведение. Каквито са звездните семенца, но към противоположната страна. Клонингите, МК Ултра и регресивните хибриди са като овчарските кучета. Звездните семенца са  тези, които през нощта отварят кошарите, за да могат да избягат.


Друг въпрос:


Гошия:  Някои  хора  попитаха  за  преходните   общества.  Има  ли  конкретни стъпки, които да следваме, за да ги развием?

С’вару̀у X (Атина): Нямам отговор, защото досега не се е наблюдавало, не  по този начин, това  е  наша  идея,  но  е  в процес на разработване. Случаят  със Земята  е доста  уникален.  Вярно  е,  че  ще  има  някакво преходно общество, защото  това  е дълъг  процес  между  един  твърд  политически  модел и един Холистичен.

Но според мен населението трябва да се съсредоточи само върху елиминирането на всичко, което ги спира в тяхното лично развитие и като общество, фокусирайки се върху развитието на съзнанието, както казва И`асхи, останалото ще излезе само като тяхно собствено отражение. Това е, което дефинира Холистичните Общества.

Гошия: Добре, благодаря. Тогава закупуването на земя и засаждането на моркови, за да бъдеш независим, не е изискването?

С’вару̀у X (Атина): Не казвам че не, това е едно добро лично начало, разбира се. Това е твоят начин на мислене, отразяващ се навън. Оттам се започва, разбира се, че помага. Отново е само отражение на това кой си и това отражение е много по-добро, отколкото да се разчита на индустриализираното консуматорско общество за да се живее. Така че помага. По принцип хората само трябва да следват това, което ги кара да се развиват и това, което ги прави щастливи. Тяхното общество ще излезе от това автоматично.

Също може да се подражава на едно Холистично Общество със Съвети, да. Това само по себе си вече се прави на Земята на много места.

Гошия: Но за да се установят тези преходни общества, трябва ли да се изолират?

С’вару̀у X (Атина): Що се отнася до изолацията, да работи, очевидно, въпреки това само би имала местни резултати за изолираните, а не на планетарно ниво и техните собствени резултати ще зависят от тяхното ниво на независимост от останалия свят, тъй като винаги ще бъдат обект на атаки от всякакъв вид. Това е така, защото Матрицата е склонна да атакува това, което не е нейно, поради ефекта на Доминиращата Честота, която се изразява по много начини.

Елиминирането на парите в една от тези общности би ги ограничило само до това, което могат да произвеждат, като по този начин ще ги направи уязвими за атаки, от обикновени суши, които нарушават селското стопанство, до невъзможността да се защитят от въоръжена инвазия, защото не притежават същите ресурси за отбрана.

Следователно, един ограничен модел би послужил само като пример за другите и да, необходимо е. Въпреки това е трудно да се постигне изцяло в рамките на една и съща планета поради това, което току-що обясних. Истинският окончателен резултат може да се получи само, когато е на планетарно ниво.

Но това,  което  току-що  казах,  по  никакъв  начин не означава, че не трябва да  го пробвате  на  местно  ниво,  защото трябва да се започне отнякъде. Винаги с оглед на самозащитата на групата.

И
 се  е  правило  преди  и от мнозина. Безброй хора излязоха от мрежата. Това работи за тях и ако всеки един го направи, би било много добре за каузата. Постигат го, макар и с ограничен ефект.

Но например, това работи за хора от средна до по-голяма възраст, но ако имат деца, ще искат да бъдат част от обществото. И от тяхна гледна точка ще бъдат прави.

От друга страна, глобалният резултат ще трябва да излезе от цялото и от сбора на местните усилия на всеки един. Колкото по-голяма е групата, толкова по-добре, в идеалния случай на планетарно ниво.

Хората го виждат като много трудно, но това е така, защото имат менталността, че това е твърде много. От моя гледна точка, например, да се каже на планетарно ниво не само е нормално, но и ограничено. Тъй като съм свикнала да наблюдавам много мултипланетарни цивилизации, Урма са шампионът на всички тях.

Холистичното Общество, и това е важно  да  се  разбере, идва от менталността  на самите  хора. Това  не  е  едно  имение  или  две. Освен това именията имат собственици.   И   това   е   достатъчно,   за   да  започне  един  проблем  между жителите на това имение.  И  трябва  да  има   собственик  или  обществото  ще    ги окупира,   правителството   ще   ги    обложи    с    данъци    и    всичко    това. Собственикът се превръща в олигарх. Този, който  диктува  правилата  и  после  тази общност, автоматично се превръща    в    комунистическа.   Холистичното Общество НЕ е  комунизъм.  И това е достатъчно, за да започне един проблем сред жителите на споменатото имение.

Но,   да  се  направи  опит е  много  добре, това  е  стъпка,  която  трябва  да  се  следва и  колкото  повече  хора  го  направят,  толкова по-близо ще   бъдат   до   целта на Холистичното Общество.  Проблемът е, че самата  Матрица  ги  спира там с ограничения, като администриране на  данъчните  задължения, ресурсите и кой е лидерът. Дори и да ги наричат Старейшините, ще имат менталността на "Управлявам аз, а не  ти".   Това  е  една стъпка,  да, но все още е далеч от това да бъде Холистично Общество.

Освен това   в   Холистичните   Общества   от   напреднало   ниво, технологията   играе много   важна  роля  чрез автоматизацията на системите, които тежестта на обременителната необходима работа.


Гошия: Виждам го като много трудна цел в крайна сметка.


С’вару̀у X (Атина): Ето защо първо трябва да се премахнат  последователността от мисли на населението, които подхранват Кабала, което от своя страна ги ограничава.

 

Превод: NaviLim


No hay comentarios:

Publicar un comentario