sábado, 9 de mayo de 2020

 

            Доклад - Анеéка от Теммер 19/04 (Тайгета-Плеядите)


ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА

Видео цензурирано и свалено от YouTube


Превод: Tati D




                                                                    . o O o .

 

 

Това е краткият доклад на Анеѐка от Теммер за настоящата ситуация, основан на последните разговори.

КЪМ ОБЩОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!

 

Анеѐка - Това което е вирусът, освен че е само дезинформация в медиите и всичко, което казахме преди, има много случаи на реална смърт, но е причинена от радиация, която има същите симптоми като на вируса на САРС (SARS). Това, което е сигурно е, че е нанотехнология под формата на интелигентен прах, наличен във ваксините, започвайки главно с тази на грипа/инфлуенца. Открихме, че хората, които имат силни реакции, че всички тези хора са се ваксинирали с ваксината за инфлуенца измежду други, но най-вече за инфлуенца. По тази причина имат тежки метали, за да се повиши  реактивността към електромагнитното излъчване. Така че вирусът е реакция на нано прах активиран с 60-мегагерцова технология, съвместима с 5G. Също така не се изключва и употребата на chemtrails, но концентрацията на нано прах е много малка и недостатъчна, за да предизвика реакция в телата на хората. Затова им е необходимо да наложат задължителната ваксина.

 

Няма биологичен вирус! И крият всичко това, по много причини. Най-вече защото искат да продължат с последствията, които ще донесе фалшивата пандемия. Много са последствията, които желаят. Икономическите  са само на едно ниско ниво, но са важни. Не е само да се навреди на икономиката отгоре, контролирайки я в голям мащаб, но също така да се разруши малката индустрия и малкия бизнес от всякакъв вид, за да се затворят малките магазини от първа необходимост, дреболии, пекарни, павилиони, железарии и всякакъв малък семеен бизнес. Също така за да разрушат онези, които зависят от така наречената неформална икономика, като амбулантните продавачи или фермерите и селяните. Правят ги всички зависими от големите компании, които доминират  всичко. Помитат по-малките. Това само е икономическият аспект. Липсва контролът над населението, изтребването “Дневен ред  21 ,  Дневен ред 2030”.  Не е една единствена причина. Хората са много склонни да опростяват нещата и да вярват, че е заради “бизнеса”. Не е само за бизнеса... Тези психопати имат множество дневни програми. Само че хората не са в състояние да визуализират и сглобят такъв взаимосврзващ се и сложен сюжет за множество цели, оркестриран до съвършенство или близо до съвършенството.

 

Сега знаем, че никога няма да кажат публично, че няма вирус, но земните разузнавателни агенции стигат до заключението, че “вирусът” е направен в Ухан, в дворовете на биолабораториите намиращи се далеч от пазара, за който се твърди, че е центърът, откъдето е започнала заразата. Казват, че се активира с 5G.

Това, което Тайгета знае е:  НЯМА , повтарям, НЯМА ВИРУС... Това, което разпространяват като вирус, е нано-прах с наноботи и интелигентен прах, който реагира и се контролира от 5G сигнали. И по тази причина се нуждаят от задължителните ваксини, защото могат да “оросяват”  само ограничен брой хора в един град... Въпреки че е глобално. Оттам и болестта на Моргелон. Нищо повече от активиран нано прах, който тялото прави всичко възможно, за да отхвърли.

Настоявам: Никой не трябва да приема НИКАКВА ваксина, никога! НИКОГА! Трябва масово да ги отхвърлите. Това е най-лошото нещо, което можете да направите на всички нива. Кабала никога няма да убие хората с истинско биологично оръжие, защото не могат да го контролират. Би убивало безразборно. И тези хора също така са заинтересовани да ръководят човешката раса по нацистки стил, чрез евгеника, което означава, че ТЕ искат да избират точно кой да живее и кой да умира. И тази технология е за това,... точно за това.

 

Правителства:  Две фракции. Отрицателен Кабал: Клинтън, Буш, Обама, Бил Гейтс, английските крале, Ватикана. Срещу:  Положителната страна: Путин, Тръмп, Обрадор и Федерация на Обединените Планети. Война в DUMBS (подземни тунели) потвърдена и вече се филтрира към официалните медии, защото нещо толкова голямо не може да бъде скрито.

 

Данните сочат, че е много възможно Тръмп да работи с някой зад него, който  има истинската власт в САЩ - Джон Ф. Кенеди Джуниър (John F Kennedy Jr.)

 

Федерация:  Работи в подземните тунели (DUMBS) с въоръжените сили на САЩ, НАТО и Русия. И това е причината за странните шумове и земетресения по цялата планета. Вулканичното активиране е свързано, тъй като се използва като оръжие за унищожаване на дълбоките тунели (DUMBS), а в някои случаи е само вторична реакция след взривяването на звукови бомби (сгъстен звук) на Федерацията и ядрени бомби от страна на САЩ и НАТО.

 

Потвърдихме спасяването на около 5 милиона души, главно деца, в тунелите DUMBS. Някои числа достигат до 20 милиона, но не можем да го потвърдим.

 

Карантините са необходими предвид сериозната ситуация на сражения по цялата Земя, за да се махне от пътя и да се предпази от опасност цивилното население. Където са най-тежки, като в Испания, Италия, Франция и САЩ е защото операциите са в ход. Предимно са под земята, но се филтрират на повърхността или има потенциал да се филтрират на повърхността с потенциал да навредят на цивилното население.

 

Карантините бяха наложени от отрицателната страна, като част от програмата за контрол и икономически колапс. Положителната страна взе карантините и ги използва като нещо в своя полза. От нещо срещу човешкото население, се превръща в нещо в тяхна полза.

 

По-добре е да се спазват карантините, но тъй като това е война, нещата може да не вървят по план. Тогава ще дойде една преломна точка, при която социалното неподчинение се препоръчва.  Дори и само като мярка за натиск върху самата Федерация на Обединените Планети, която оркестрира цялата положителна страна и която има контрол над Пентагона, НАТО и Кремъл. И това, което е факт, е мащабната намеса на Федерацията на Обединените Планети.

 

Това е положението до момента. 


Превод: Tati D



No hay comentarios:

Publicar un comentario