lunes, 11 de mayo de 2020

 

   Послание за Звездните Семенца

  С’вару̀у Д’Жедaй Ронин

   (Извънземна комуникация - Тайгета)


Agencia Cósmica08/04/2020 - (Видео цензурирано от YouTube)

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА - 11/05/2020 
https://www.youtube.com/watch?v=ICgnGPx6vLA&t=51s

Превод: Tati D                                               


С’вару̀у: Новият Световен Ред вече е приложен по цялата планета. Когато нещо е болезнено, по-добре е да се каже веднага. Цялата планета е под техен контрол. Така че ... Това, което виждам, е просто по-голяма експлоатация, която се вижда сега чрез “паразита” като извинение. Каквото зависи или е полезно за тях. Европа ще бъде в хаос и ще се възстанови най-бавно по отношение на онова, което може да се види по улиците.

 

Вече манипулират всичко. Вече имат всичко. Дават на хората само онова, което винаги им дават. Световен хаос. Не можаха да имат своята Трета световна война. Така че създадоха тази глупост. Но винаги трябва да държат населението  под тревога за нещо. Така че, работата на Лекарите тук е много важна. Нека разберат, че са ключът за подпомагане на човечеството ... спрете да мислите за джобовете си и за личната си слава.

 

Икономика: Фактът, че “паразита” срива икономиката, е глупост, ще я сринат или не ... сама по себе си, според техните програми. Не по причини, които изглеждат „извън контрол“. Икономиката е рисуват така, сякаш е съзнателно и непредсказуемо същество. Не е така. Тя е под техния пълен контрол. Тези психопати, които са на власт, НЕ биха оставили нищо във въздуха, произволно. Контролират всичко. Дали ще падне или не зависи от техните идеи и техните програми, а не от нещо външно или случайно. Следователно НЕ биха пуснали истински вирус. Защото НЯМА да имат контрол над него. И ако искат нещо, това е контрол. И знаят, че медиите са достатъчни.

 

Гошия: И какво става с това, че искат да премахнат 95% от населението? Дневен ред 21. Как биха го направили имайки контрола?

 

С’вару̀у: Ще го направят както искат, но използвайки високотехнологични оръжия, за това е 5G. Но вече го правят и без 5G. Ваксините имат микрочипове с нанотехнологии от 1997г. Ако хората не го вярват днес през 2020г., по-малко го вярваха през 1997г., но е така. Например, какво мислите за тежките метали във ваксините? Те са за да се увеличи реактивността на човешкото тяло на фона на програмираната радиация от електромагнитните вълни на клетъчните телефони. И съдържат нано-чиповете. Казват, че е „консервант“ за ваксините. Вече имат хора, които гледат Интернет и качват всичко в Интернет, където техният ИИ чете всичко, дори и мен тук с вас

 

Сега това, което искат, е човешкото тяло да бъде програмируемо от Интернет. Но само малка част от населението, ще оцелеят физически, за да бъдат имплантирани. Тоест, младите и силни „Милениали“. Останалите трябва да умрат. Това е, което виждам. Но още има време. Не го виждам, преди края на годината. Не се нуждаят от това, защото създава хаос, който не им изнася.

 

Също така знаят, че не могат да държат хората затворени, защото вече не са функционални. Те .... жънат страх (lush) и ниски енергии от хората в статус на оцеляване. Затова фокусирайте се Семенца и не им ги давайте <---- <---- Не им ги давайте! В този случай ментално е предостатъчно, но действието също е необходимо.

 

Това, че всички сте затворени, ви прави всички да мислите еднакво, изравнява ви към едно и също мислене на масите. Време е да бъдете тези, които сте - специални и много силни отвътре. Да бъдете затворени кара мнозина да губят ума си, защото не могат да се интернализират, не могат да бъдат със самите себе си. Това включва съжителството с членовете на семейството, което не винаги е много добро. Това се отразява със Семенцата още повече, като самота, защото през повечето време, мислят много различно от останалата част на семейството си. Негодуват от задържането с хора, които не мислят като тях и това ги засяга по други начини.

 

Но Семенцата могат да интернализират много повече от нормалните хора. Време е да бъдете силни и да приемете затварянето като Дзен тест за проверка. “Че могат да ме затворят между 4 стени и да ми отнемат всичко, освен моята същност, освен кой съм аз. Това никой не може да го докосне.”

 

Също, докато сте затворени, правете неща, не седете да гледате интернет, защото ви бомбардира само с лоши новини и ако идват от официални медии, всичко е невярно. Претоварването с информация е много реално. И да, има претоварване с информация, защото е противоречива от всички страни и ви поддържа в състояние на постоянен стрес и това понижава защитните ви сили и ви прави уязвими (и не конкретно към несъществуващия вирус). Трябва да медитирате повече, да изчистите ума си. Бъди много Дзен сега.

 

Правете неща у дома, които нямат нищо общо с медиите, използвайте времето за това. Поправете онова, което е счупено, направете една градина от камъни и пясък в японски стил. Подредете градината си, тренирайте където можете - в спалнята си и ако имате, на терасата или на двора. Въздухът е чист, там няма нищо. Това ще ви подсили.

 

Създайте си хоби... каквото искате. Живопис, скулптура, плетене, бродерия. Поправете колата, която е спряна. Правете неща, не само интернет и медии. Да се четат книги - разбира се тези от хартия, но искам да кажа  да се прави нещо, което ви поддържа активни, движейки тялото си правейки нещо. Поправяне на стол, боядисване на интериор, бъдете креативни. Ще ви поддържа психически здрави. Това е, което искам.

 

Отдалечете се от електрониката. Или използвайте електрониката за неща, които нямат общо с темата за “вируса”. Например слушането на музика, гледането на филми или видео игри. Но отдалечаване от всичко електронно в полза на медитацията или изграждането на пясъчна градина Дзен е най-препоръчителното. Ако правите неща с ръцете се постига силна интроспекция и много вътрешно спокойствие, докато мислите в мир.

 

Друг е въпроса, че искат да ви накарат да мислите като всички останали. Затова Семенцата трябва да демонстрират, че могат сами да поддържат положителната времева линия. Защото това, което искат негативите, е всички да мислят в унисон. И го правят поставяйки всички в състояние на оцеляване, така вече не мислят и всичките им духовни и лични постижения търпят неуспех в полза на единственото мислене как да оцелеят. Отлагат всичко духовно, затвърждавайки с това негативната линия. Защото Семенцата се неутрализират, ставайки по-човеци, защото мислят като тях, фокусирайки се  върху това, което не искат да се случи и се случва точно това.

 

Така че, трябва да се разпознаят различни от останалите, защото се разпознават като Семенца. До този момент, вече трябва да знаят, че ако се чувстват Семенца, то те са Семенца. Не се нуждаят от външно потвърждение. Това е програмирано човешко мислене. Вие сте това, за което знаете че сте! Така работи това... Нищо общо с „мислех си, че съм семенце и се оказа, че не съм... колко тъжно... исках да бъда семенце. Това не се случва, никой не може да ви каже кои сте.

 

Погледнете положителната страна на затварянето... вече не трябва да бягате за работата си. Спомнете какви бяхте, какви сте, може би ви харесва да рисувате, да свирите на флейта, цигулката, която със сигурност стои прашна някъде там... Сега е точното време да се завърнете, за да бъдете самите себе си.

 

Но има и нещо друго. Нещо, което все още не е казано достатъчно. Съвсем е ясно, че сте в 3D. И че това да манифестираш всичко с ума е нещо, което не винаги дава желаните резултати. Мнозина заявяват, че Законът на Привличането не "работи" - Вече казахме защо. Но е част от 3D природата. Затова не мислете само позитивно и се фокусирайте върху всичко, което искате, както вече казахме.

 

Това, което ви казвам сега, е да направите нещо. Затова настоявам да започнете да правите нещо с ръцете си... каквото и да е,... градинарство, механика, рисуване, плетене. И да правите нещо про-активно с проблема, с който се сблъсквате, какъвто и да е той, също и с “вируса”. Защото можете да направите много. Не е само да медитирате и да имате добри мисли и желания от любов към човечеството. С други думи, мислете позитивно, не се плашете и започнете да правите нещо !!! Мислете положително, фокусирайте се върху това, което искате, но активно работете за това, което искате, не спирайте дотук. Фокусът е ключов, но това, което също се случва е, че не всеки има тази сила на фокусиране в този момент. Така че правенето на нещо помага много. Имате две възможности: да плачете или да се захванете за работа.

 

Сега се обръщам към Докторите и лекарите и към всеки човек, който има достъп до проблема с вируса. Спрете да бъдете лековерни с официалните новини и официалните данни. Вашето задължение е към хората. Оставете настрана портфейлите и желанието си да забогатеете, подкрепяйки продажбата на лекарства във вашите кабинети за сметка на хората. Защото ставате съучастници на ГЕНОЦИД. И вече ви изтича времето. Медицинският персонал е ключът тук, за да може масово да се узнае истината. Че това с вируса е глобална измама. Безчинство над човечеството. Безпрецедентно престъпление. Не е нужно да ми вярвате. Със същите данни, които са онлайн, можете да видите всичко, което не е наред, несъответствията. Дори и най-матричните и матрично мислещи лекари могат да видят, че това не е никакъв вирус. Хората НЕ умират от нещо, което не е нормално. Те са същите, които така или иначе умират всяка година. Всичко се манипулира. Погледнете данните. Потърсете ги. Направете нещо. Дори и да се излезе с мобилния телефон за да се правят снимки на празните болници. И ако имате запис на новините, в които се казва, че в болницата „Милостта на нашия Бог Ротшилд“ има редици от мъртви и от болни и тази болница е близо до мястото, където живеете, бъдете смели и направете видео, че е празна. Няма да се заразите от нищо. И свалете тези сини маски, че изглеждате смешно, делегирате вашата сила на една лъжа.

 

Дръжте положителната линия. За това сте там... Дори и да изглежда, че светът се срива около вас. Дори да сте затворени в тъмница. Вашият вътрешен свят е това, което преобладава!

 

 

Превод:  Tati D


No hay comentarios:

Publicar un comentario