domingo, 26 de mayo de 2019

17.1. Плеядианско общество (Тайгета) ЧАСТ 1


                                       

                                      17.1. Плеядианско общество(Тайгета) ЧАСТ 1:
                                                 Извънземно Послание





Agencia Cósmica - 23.12.2018

Звездни Семенца - 22.01.2021


Превод:  Tati D

Transcripción: Тоni Ruíz



Гошия: Това е глава 17 от серията “Беседи със С’вар’уу” - извънземна жена от Ерра /Тайгета (Плеядите) (пета плътност), с която контактувам писмено, разговаряйки на всякакви теми, занимаващи се с нашата реалност, духовност, Метафизика, древна история, извънземен живот, здраве, Душа, технологии и много други.

В тази поредица споделям с вас това, което научавам и така, малко по малко, заедно разбираме повече за причините на всичко - кои сме, откъде идваме, защото сме тук и кои са нашите космически семейства. Научаваме повече за това как работи реалността около нас и в какво се състои Вселената, в която живеем.

И най-вече, научаваме за всички ограничаващи вярвания, които държат човечеството в изкуствено поставената Матрица -3D реалността, в която сме потопени. Ключът към излизането е във вас !!

В този епизод разговарям със С’вар’уу за нейното общество и за това как се живее на планетите им - ЧАСТ 1

Искам да изразя вечната си благодарност на С’вар’уу, за търпението и ентусиазма да бъде до мен и да обясни толкова много теми от действителността. За мен е сбъдната мечта и голяма чест да се запознаем. Ако и ти искаш комуникация със звездните семейства, бъди търпелив, мечтите често се сбъдват и това, което прожектираме, го привличаме!

Много благодаря на всички Тайгетеани за вашата подкрепа!

                                              
                                                                     .oOo.

     
Гошия: Добър ден С’вар’уу, знаеш ли за какво бих искал да говоря сега? За живота ти на Тайгета, за твоето общество и за това как правите нещата. Мисля, че ще бъде забавно и важно да се научи повече за ежедневието ти. Когато дойде времето да отворим обществото си за междугалактическо съвместно съществуване, ще бъдем по-подготвени и ще знаем какво да очакваме.

С’вар’уу: Здравей Гошия, съгласна съм. Каквото искаш, просто попитай, тук съм за теб.

Гошия: Добре, чудесно, много ти благодаря. Да започнем с твоите планети, колко планети има общо на Тайгета?

С’вар’уу: Четири планети, три от тип M и една от тип П (Pi).

Гошия: А, какво е това от тип M и тип П (Pi)?

С’вар’уу: Температурата на планетата от типа М, е средно между 0 градуса по Целзий до 50. Температурата на планетата от клас П (Pi), е от -50 градуса по Целзий до 0 градуса.

Гошия: Добре, това са планетите Теммер, Ерра и кои други? И коя е планетата тип П (Pi)?

С’вар’уу: Дакоте, най-отдалечената от слънцето Тайгета - клас П (Pi), студена планета с арктическа тундра навсякъде и все пак пълна с живот и обитавана.

Гошия: Уау, завладяващо и коя е четвъртата планета, Теммер, Ерра, Дакоте и ...?

С’вар’уу: Името е противоречиво - Просийон (Proción). Спорно е, защото звучи като звездата Просийон (Proceón) и няма нищо общо. Трябва да сме наясно за това, звучи еднакво, но това няма нищо общо с нашата планета. Трябва да се помни, че всички тези имена: Ерра, Теммер и т.н., са само най-добрата адаптация към вашата фонетика на Тайгетеанското им име. Забелязах, че някои хора казват, че Теммер, например на испански означава да се страхуваш, като да се боиш,... това е нелепо. На френски  би било „terre mer“, което би означавало “земята на морето” и би означавало нещо друго на други езици.

Гошия: Да, очевидно е. Сега, Ерра е като планета-близнак на Земята? Мисля, че веднъж каза това.

С’вар’уу: Много подобна, да, но няма пустини и е по-студено от Земята.

Гошия: О, не,... обичам пустините.

С’вар’уу: Teммер има много пустини, по-скоро е райска морска планета, Erra е предимно гориста. Теммер няма зима, само пролет, лято, есен и след това пролет отново.

Гошия: Интересно, значи няма сняг?

С’вар’уу: Сняг на Теммер? Никога. Eрра има и температурата достига 40 или 50 под нулата. На места е до -80 и има много сняг, но през пролетта и лятото е добре, навсякъде е много зелено, има 80% гори.

Гошия: И колко големи са тези планети, като нашата?

С’вар’уу: Ерра е с 10% по-малка от Земята, Теммер с 8% по-малка, почти същото и имат гравитация 80% или 0,8 грама.

Гошия:  Значи по-леко е да се ходи?

С’вар’уу: Да, така е, разбира се, това е нормално за нас. Когато ходиш по Земята забелязваш нещо различно, чувстваш се по-тежко, като излизайки от вода, след като си плувал известно време. Гравитацията в корабите, също е определена на удобните 8% в сравнение със Земята. За нас това е просто правилната конфигурация.

Госия: А има ли градове на тези планети?

С’вар’уу: Ерра през деня прилича много на Земята. Ерра - Терра, близначка на Ерра и имаме градове. Най-големият град се намира на остров Толека, на Теммер, но като цяло  има  малки  градове  навсякъде.  Не  сме  много  хора,  общо  населението  е
38 милиона на четири планети. Имаме няколко големи градове, но това не е често срещано, по-малко от 10 на всички планети.

-Столицата, град Толека е най-големия с около 700 хиляди жители. Намира се на главния остров Толека на Теммер. Град Толека е много обширен, не като тези на Земята, това означава, че има много диви места между сградите и много открити пространства и никога няма задръствания. Там се намират изкуствата, музиката и
по-голямата част от социалния живот. Намира се до морето и е пристанище за космически совалки и кораби, тъй като Теммер е морска планета, която има само острови и няма континенти.

-Най-големият остров е Толека и е с размерите на Нова Зеландия. Там се намират и най-големите индустриални комплекси или фабрики, всички те са под земята и са сто процента екологични, като се използва само енергия на нулевата точка. Част от тези надземни индустрии е производството на големи и малки космически кораби и хората работят това, защото го обичат - креативни са, гледат на работата си като на изкуство и с това помагат и на цялото общество. Дори големите кораби са построени там и след това плават в орбита. Има голям комплекс от космически пристанища със съоръжения за поддържане и докиране на еднокилометрови космически кораби, техния ремонт и изграждането им.

-Тайгетеаните живеят в малки общности, разпръснати по всички планети, много от тях разделени от стотици километри, а други от хиляди, това е така, защото транспортът не е проблем. Градовете са разположени на места, където имат минимално въздействие върху околната среда, това е основният фактор за местоположението на всеки град. Тези градове рядко надвишават пет хиляди жители и общуват с влак „Magleft“ (магнитен), без колела и повдигнат над земята, за да не влияе на дивата природа. Вагоните обикновено са прозрачни в горната част, за да се има пълен изглед на околната среда. Пълни са със сензори и отпред с дисперсионна система, за да може да отдалечи дивият живот от приближаващия влак и така да минимизира произшествията.

Гошия: Значи се пътува с влак? Мислех, че всички имате свои собствени совалки, каза ми го един път.

С’вар’уу: Да, с влак и совалки. Всеки има своя собствена совалка, които са като колите за вас, но що се отнася до обществения транспорт, влаковете са най-използваните. Съшо имаме и превозни средства с колела за къси разстояния, основно камионетки за доставка, а също така имаме мотоциклети и скутери, но всички те са електрически и получават енергията си от въздуха, така че никога не свършва.

Гошия: А велосипеди?

С’вар’уу: Да, но не са както си ги представяш, лагерите на колелата са магнитни, така че няма триене, също няма триене в моторите, така че издържат дълго време.

Гошия: Веднага започвам да търся нещо, за го взема под наем. Мислиш ли, че мога да наема нещо на Ерра?

С’вар’уу: Наем на Eррa? На Eррa не са необходими пари.

Гошия: Тогава, нищо ли не трябва да правя, за да си взема апартамент?

С’вар’уу: Изграждаш къщата си точно както ти харесва и безплатно! Само защото искаш!

Гошия:  Ха, “Само защото искам!“ Харесва ми това.

С’вар’уу: Да, просто избираш място, което да не притеснява никого, нито животни, нито растения.

Гошия: И кой ще я построи за мен? Не знам как да я изградя.

С’вар’уу: Общността ще дойде да построи къщата ти според твоите изисквания. Правят го, защото е така и защото на тях също са им построили къщата.

Гошия: Но тогава, после трябва да отида и да направя нещо в замяна, нали? И какво се случва, ако някой не иска? (не прави нищо). Просто питам, за да видя как работи.

С’вар’уу: В началото на цивилизацията нещата се правеха в замяна, вече не. Даваш, ако искаш да дадеш и ако имаш какво да дадеш. Идеята за недостиг или липса е програмирането на Земята. На Теммер и Ерра има изобилие от всичко. Всеки има това, от което се нуждае или иска, никой не се кара там, за какво? Работите, които никой не харесва, като например рециклиране на боклука, са автоматични.

Гошия: Но какво става, ако някой не иска да допринася? Ако иска да стои на плажа по цял ден и да не допринесе с нищо. Тогава, как би работило това?

С’вар’уу: Не знам как да отговоря, никога не съм виждала такова поведение, никога не се случва. Всеки допринася, правейки само това, което обича да прави. Да стоиш по цял ден на плажа,  се приема за нещо преходно, от което човек се нуждае. Никой не е такъв и така или иначе всичко се уважава. Рано или късно този човек ще иска да прави нещо друго и тогава ще допринесе. Няма много, какво да се прави така или иначе, всичко се автоматизирано. Има пълно изобилие от ресурси и много място за всички. Така че, всички са точно там, където всеки един иска да бъде и правят точно това, което искат да правят и правейки го, помагат и допринасят за обществото като цяло.

-Роботите и компютърните системи се грижат за неприятните задачи, които никой не иска да върши, както дистрибуцията на стоки и услуги. Земеделските стопанства също са автоматизирани, но повечето все още са традиционни ферми с хора, които работят на полето, защото им харесва и защото чувстват, че са в услуга на общността. Трябва да разбереш, че тези, които живеят на място като Тайгета, имат манталитет за подпомагане на другите и други по-високи етични ценности. Сравняваш и привеждаш манталитета на Земята към Тайгета и там просто не е така.

-Холографското общество не се основава на политическа система, наложена на хората, то е индивидуален манталитет на всеки, живящ там. Например, никой няма манталитет на оскъдица, тъй като има изобилие. Хората не крадат, защото имат всичко и могат да се сдобият с това, от което се нуждаят.

Гошия: И ако някой иска да вземе пет кашона банани вместо една, може ли или е като комунистическата система, където всеки има право на едно и също количество?

С’вар’уу: Могат, но какво би направила с пет кашона банани? Само ще изгният и ще имаш проблем да се отървеш от тях. Взимаш само това, което ти трябва, няма как да препродаваш и винаги има доставка на банани.

Гошия: Добре, ами ако някой иска десет рокли вместо две, защото обича да се преоблича по два пъти на ден?

С’вар’уу: Можеш, без проблем, няма недостиг.

Гошия:  Страхотно, звучи ми като сън... Нека променим темата, как са вашите къщи? Те са като нашите?

С’вар’уу: Считам вашите апартаменти и къщи за необичайно квадратни и като цяло малки, но го разбирам, защото парите ограничават всичко. Всичко тук е закръглено и голямо, само в космически кораб стаите могат да приемат по-квадратна форма за логистика, дори и на големите кораби.

Гошия: Уау, кръгли и големи места, би ми харесало. Обичам кръглата архитектура.

С’вар’уу: Търсих и в твоя Интернет, почти нищо не прилича на Тайгетеанска къща. Може би тази снимка ...

Гошия: Уау, това са моите дизайнерски фантазии.

С’вар’уу: Прилича много на типична Тайгетеанска-Теммерианска къща, само че нашите са много по-големи и заоблени.

Гошия: Да, впечатляващо, това са любимите ми дизайни, наистина. Винаги правя този въпрос, защо се проектират само квадратни къщи? Това е абсурдно и много скучно.

С’вар’уу: Къщите на Тайгета са толкова големи, че могат да имат различни нива и природа вътре, като вътрешни градини с водопади. Нуждаеш се от водопада, за да се пречисти въздуха, да го йонизира и преминаваш малки мостове с течаща вода по пътя към кухнята. Водата винаги тече. Няма чешмяна вода, къпеш се в малкия басейн вътре в банята си.

Гошия: Казваш ли, че е добре да имаш водопад вътре в къщата? Добре е за въздуха?

С’вар’уу: Да, добре е вътре да има фонтан с течаща вода. Водата не е предопределена да се държи затворена, предопределена е да бъде свободна, има собствено Съзнание. Единственият проблем с наличието на водопад или фонтан вътре е, че ще повиши влажността в дома ти и може да е твърде много в зависимост от района, в който живееш. Ако живееш в Седона, Аризона, тогава е добре, но ако си в Сиатъл, Вашингтон, тогава не, твърде влажно е. На местата, които са с много сух климат, тези водопади и вода, ще направят къщите по-жизнени, по-хладни и по-лесни за дишане.

Гошия: Pазбирам, добре. Сега по темата за религията набързо, въпреки че мисля, че вече имаме отговора. Тогава, на вашите планети нямате абсолютно никакви религии, нали? Имате духовност, медитация, но нищо друго.

С’вар’уу: Не съществува религията, само духовността. Религията е само контролна структура, наложена единствено върху населението на Земята.

Гошия: Перфектно. Сега, малко за пътешествия... Колко надалеч можете да пътувате с вашите кораби? И пътувате ли за удоволствие или само по работа, както с експедициите?

С’вар’уу: Можем да отидем навсякъде и сме го направили. Личните малки кораби са точно като вашите коли, използваме ги по всички възможни причини и има много модели на тези кораби, по един за всяка нужда. Много са артистично проектирани от техните собственици или за специални нужди.

Гошия: Но пътувате ли за удоволствие планирайки да отидете на почивка?

С’вар’уу: Да, и много.

Гошия: Посещавате ли други култури или те посещават вашата?

С’вар’уу: Да, правим го.

Гошия: Коя е любимата дестинация за пътуване на Тайгетеаните?

С’вар’уу: Най-посещаваното място е Теммер и нейните плажове.

Гошия: Добре, но кои други планети и култури посещавате най-много?

С’вар’уу: Енган, са най-близката и с много екзотична и богата култура.

Гошия: Но имам предвид извън Плеядите, посещавате ли други раси и планети и те също ли идват?

С’вар’уу: Най-големият трафик е между нашите две култури (Енган и Тайгетеани), също защото много си приличаме и сме много близки приятели. Жалко, че не можем да възпроизвеждаме между Енган и Тайгетеани. И други видове идват да ни посещават, но видовете, които не изглеждат много антропоморфни, са склонни да стоят далеч един от друг.

Гошия: А! Тогава и вие ли не ги посещавате? Би ми харесало, ще е забавно.

С’вар’уу: Такава е широко наблюдаваната тенденция.

Гошия: И защо е така?

С’вар’уу: Посещават ни, но това е рядко. Расите си общуват и дори си сътрудничат, но едва се смесват, не е като във филмите „Стар Трек“ или „Междузвездни войни“, където всички се смесват, не е така.

Гошия: Но е възможно, ако някой иска, нали?

С’вар’уу: Проблемът е, че са различни, защото телата им работят по различен начин и се нуждаят от различни неща. Не се различават само външно, така че не е лесно да съжителстваме, но някои могат - като котки, Урма (Urmah) - да дишат същия въздух като нас, така че се смесваме много добре и много, дори храната е подобна, но не е обичайно. Арктурианите например, се нуждаят от много повече кислород от нас, така че не могат да дишат в нашата атмосфера.

Гошия: Много интересно, мислех, че има повече взаимодействие и не говоря само за изследване на други раси, но и на други далечни планети, пейзажа и т.н.

С’вар’уу: Да, много си взаимодействаме използвайки холограмна технология с виртуално присъствие, така могат да бъдат заедно.

Гошия: Но това не е същото, бих искала да отида до далечната планета и да докосна скалите, да видя формата на земята и т.н., да отида на места, които все още не са проучени.

С’вар’уу: Правим това. Тайгетеаните сме изследователска раса, ходим на далечни планети, разполагаме с проучвателна техника и кораби, екзо-археолозите например, но те за съжаление имат много висока смъртност. Много кораби никога не се връщат, търсейки неизвестното.



Превод:  Tati D

Transcripción: Тоni Ruíz
Taygeta Society: https://www.facebook.com/groups/1212334248933444/

No hay comentarios:

Publicar un comentario