miércoles, 1 de mayo de 2019

14-С´вар´уу от Ерра: Често задавани въпроси-2

        



 14-С´вар´уу от Ерра: Често задавани въпроси-2
        (Послание от Тайгета - Плеядите)



Agencia Cosmica - 20.11.2018



Превод: Tati D

Transcrito por Toni Ruiz de Sociedad Taygeta
https://www.facebook.com/groups/1212334248933444/?ref=group_header





Гошия: Здравей С’вар’уу! Да продължим днес с някои от често задаваните въпроси, които получих наскоро. В една от твоите статии вече отговори, но ето го отново: Земята, плоска ли е? Изчакай секунда, може би сега ще ми кажеш, че е така...

С’вар’уу: Ами, ако го направя?

Гошия: Ще се адаптирам,... предполагам.

С’вар’уу: Истината и реалността не са нещо фиксирано, това зависи от всеки човек, от всяко Съзнание, от тяхната индивидуална гледна точка и от техните индивидуални вярвания и идеи. За мнозина е плоска, защото в това вярват, така че я проявяват сами, няма истина или абсолютна реалност, всичко е относително за всеки индивид и всичко е възможно.

Гошия: Страхувам се, че хората няма да харесат този отговор на С’вар’уу, но в същото време би трябвало да има някаква обективна реалност за формата на Земята.

С’вар’уу: Нататък отивам... Сега, с казаното по-горе, от моята гледна точка и от тук, Земята не е плоска, нито е кръгла, тя е полусферичен тороид, плосък на полюсите с дупка във всеки един от тях. Така я виждам от тук.

Гошия: Добре, това ми харесва повече.

С’вар’уу: От гледна точка на материализацията на материята не можеш да проявиш нищо, ако не отговаря на определен геометрично-енергиен-математически модел. Няма да проявиш нищо извън тази Свещена Геометрия.

-За да проявитш планета или нещо голямо или малко, се нуждаеш от геометричен обект на тор, който се изразява математически чрез Поредицата от числа на Фибоначи - една клетка, ябълка, планета или атом. Всички те, зависят от геометрията на числовата последователност на Фибоначи и ще се проявят като тор, а след това като геометричен модел, който се състои от множество тор, които образуват нещо по-голямо - каквото и да е то и всичко се проявява по този начин. Затова, една  планета може да бъде само един голям тороид. Така че, теорията за плоската Земя няма смисъл.

Гошия: Уау всичко това е ново за мен, откъде идват идеите за Плоската Земя? От Кабала?

С’вар’уу: Да, идват от Кабала. Това е супер ограничена и ограничаваща 2D мисъл, целяща да обърка и да разсее.

Гошия: Преди време каза, че с намерението можем да повлияем на честотата на местата. Но само на местата, където се намираме? Това е нечий въпрос... Ако в Барцелона 20 000 души, започнем да желаем, да спрем войната в Йемен, вибрацията ще се увеличи в Барселона, но ще повлияе само върху местните негативни събития. В Йемен честотата ще остане ниска и с нашите действия няма да можем да повлияем за края на войната.

С’вар’уу: НЕ,  влияеш накъдето и да отиде вниманието ти, където и да отиде намерението ти. Ако са в Барселона, това ще се отрази и на Барселона, но и на Йемен. Съзнанието ти е извън материалното, защото не е физично, така че разстоянията и понятията тук или там, не съществуват за нея.

Гошия: Сега, говорейки за Матрицата, на която можем да повлияем с ума си, Подсъзнанието и Съзнанието,  влияят ли върху Матрицата?

С’вар’уу: Да, Несъзнаваното засяга Матрицата повече от твоето съзнателно Съзнание, затова вътрешната Работа със Сянката е толкова важна. Докато Несъзнаваното не стане Съзнавано, ще се материализира пред индивида като съдба, както каза Карл Густав Юнг. Вътрешната Работа със Сянката е една от най-важните за споделяне с хората.

Гошия: Добре, тогава ще навлезем в това в някакъв момент. Сега всички ме питат за Крион, Закона за Единството и Ащар Шерант. Те са добри източници на знания?

С’вар’уу: Закона за Единството? Не съм сигурна какво е това, в момента. Крион е потвърден, че е същество от светлина от седма плътност, разбира се, ако наистина е Крион, когото канализират. Той е добре, много добре, но имай предвид, че може да е контаминиран, тъй като е канализиране. Ащар, Аланисо и др., са дезинформаторите, създадени от Кабала. Знам, че казват хубави неща, но са фалшиви, няма Ащар, бихме го знаели. Ащар е Матрицата.

Гошия: И с каква цел го имплантират, ако посланието увластява? Просто казвам, но не знам точно неговото послание.

С’вар’уу:  Неговото послание не увластява, красиво е,... има голяма разлика. Намерението и посланието са, за да накара хората да се приближават до Католическата Църква. По същество е самата католическа религия, адаптирана към настоящото време с добавяне на звездни кораби. Толкова фалшиво, колкото може да бъде.

Гошия: Добре, сега като ментално любопитство... Тъй като винаги казваш, че всичко е реално, ако е такова за теб, възможно ли е убежденията на хората да са материализирали Ащар и сега да съществува и да им изпраща послания от неговата Вселена? Тъй като казваш, че с ума си наистина можем да проявим нещата... Това все още не го разбирам много добре.

С’вар’уу: Ако вярват в нещо, да, то ще стане реалност за тях.

Гошия: Тогава в този смисъл Ащар, може да е истински и да изпраща истински послания, тъй като има много паралелни светове.

С’вар’уу: Да, и великденското зайче също... Да, има паралелен свят и паралелна Вселена за всеки индивид. Вие сте Източникът, вие сте създателите на вашата Вселена.

Гошия: Тогава, там може да бъде и Ащар, нали?

С’вар’уу: Всичко, което поискате.

Гошия: Така че, няма смисъл да се говори за това, какво е реално или не и кой е реален и кой не.

С’вар’уу: Правилно... От тази разширена гледна точка всичко е безполезно и както винаги казвам, всеки вижда и живее точно това, което трябва да види и да живее.

Гошия: Тогава, трябва ли да се каже, че Aщар не съществува? Нашето влияние няма ли да узурпира реалността на другите хора, където Ащар може да съществува? Дори да се каже, че нещо не съществува, е все едно да бъде наложено, тъй като всичко съществува според техните вярвания, но тогава, какъв ще е смисълът да се гледат историческите записи? Много е объркващо.

С’вар’уу: Трябва да живеем в шизофренна реалност - говорихме за това преди, така че в нашите малки роли като Гошия и С’вар’уу трябва да кажем какво мислим за Ащар. Да си срещу Ащар, е да си срещу Католическата Църква, изхожда оттам, Ватиканът излезе с идеята за Ащар. От 3D-гледна точка, правилният отговор за хората е, че Аштар е творение на Ватикана и че всичко е пълен фалш и това е факт.

Гошия: Добре, нека да продължим тогава, защото ако останем с метафизичната перспектива ...

С’вар’уу: Добре.

Гошия: Следващ въпрос С’вар’уу: Каза, че в Европа и в САЩ има повече Матрица. Защо в Европа и в САЩ?

С’вар’уу: Имат повече Матрица, защото са самата Матрица - ограничаващите идеи, всичко, което контролира възприемането на реалността, това, което се налага върху хората, какво е или не е реално, техните ценности, морал, лъжата на Науката... Всичко идва оттам.

Гошия: Добре и въпросът във връзка с това е: “Ако 3D Матрицата е различна в Европа и Латинска Америка - в Европа е по-гъста, защо в Латинска Америка има повече социални проблеми, бедност и т.н., отколкото в Европа?

С’вар’уу: Това не е, защото има повече или по-малко Матрица на едно или друго място, само означава, че тези места играят различни роли в една и съща Матрица. Това, което имах предвид под повече или по-малко Матрица, е само за да посоча електромагнитните предавания на Луната като фокусни точки, но в действителност всеки човек е Матрицата, така че ролите, които всяко място играе, са външно отражение на нивото на Съзнание, на хората по тези места.

Гошия: Отлично, разбирам. Следващият въпрос, който се повтаря много, е: “Ако Тайгетеанките са в пета плътност и извън Земята също е пета плътност и те улавят, ограничават и т.н., Рептилните кабални кораби от Тайната Космическа Програма, това означава ли, че и те са в 5D?

С’вар’уу: Рептилите и дълбокият Кабал са в трета и четвърта плътност, едва докосват петата. Корабите на Тайната Космическа Програма, които свободно  вършееха из космоса, бяха в пета плътност бягайки от 3D, използвайки различни трикове и бяха много опасни, защото носеха със себе си всички разрушителни идеи на Матрицата. Тези кораби на ТКП (SSP) бяха командвани от Рептили, така че Федерацията трябваше да ги спре.

Гошия: Добре, следващ въпрос: “Защо не успяхте да смените остарелите реактори и оборудване, които са на Луната с технологията, която Тайгетеаните са разработили през последните 12.500 години?

С’вар’уу: Да, можем, но не сме заинтересовани да заменим тези реактори, защото  размиваме Матрицата, а не я правим да продължи по-дълго. Искам да кажа, че ако някой реактор се развали твърде рано, ще трябва да го заменим с временен източник на енергия. Тези лунни реактори са по стара технология, те са йонизиращи и ядрени  реактори на базата на обогатен уран и са токсични.

Гошия: Добре, има смисъл, не сте заинтересовани да продължава по-дълго, искате да я премахнете. Сега имам този въпрос от някого: “Някои контактьори разговарят с различни раси, но как да се разбере дали те искат доброто за човечеството? Как да ги различим? Вярно е, има толкова много контактьори и истории, че е объркващо за хората, а някои и с различен вид информация.

С’вар’уу: Можеш да знаеш дали са положителни, само със собственото ти чувство и вътрешно познание, но има някои неща, които помагат:

А. Положителните раси винаги ще те предупредят за Матрицата, Кабала и архонтите, които те експлоатират.

Б. Положителните раси никога няма да поискат нищо в замяна на тяхната информация или това, което дават.

В.  Положителните раси никога няма да ти наложат някаква идея или дневен ред.

Относно другите послания, които объркват много хора, могат да бъдат истински, не забравяй, че ако нещо си противоречи с друго, не означава, че едното или другото е невярно, и двете могат да бъдат верни или неверни. Тук отново имаме работа с множество реалности, с множество гледни точки и с множество времеви линии, следователно, ако се придържате към една концепция, а не към друга, това само означава, че е имало честотно съвпадение с тази информация и не с друга.

Гошия: И също имаме множество раси, предаващи тяхната реалност и перспектива. 

С’вар’уу: Да, правилно.

Гошия: Каза, че положителните раси винаги ще те предупредят за Матрицата,  Кабала и архонтите, които те експлоатират... Сега само в името на спора, ОК? Библията например, също предупреждава за падналите ангели или демони и има хора, които казват, че извънземните са демони. Така че, реално това ли е ключовият елемент? Че някой те предупреждава? Винаги ще има субекти, които сигнализират за останалите.

С’вар’уу: Наистина ли искаш да вървиш по този път? Ние сме Възмездието на Рептилите, разбира се, че ще кажат, че сме демони, казват го открито и го казват от хиляди години. Ние Тайгетеаните, бяхме тези, които дадохме познанието на Ева в Райската градина и аз (“змията”, както в нишката на ДНК) - твоя роднина (женската мъдрост), давам на теб (на Ева), отново тази информация. Ние сме демони за тях и за тези, които са свързани с тях, но отново това е тяхната перспектива. Не сме ние тези, което ядем деца във Ватикана, ние сме тези, които казват: Внимавайте! Имате един “гущер”, а не “змия”, който прави трикове, контролирайки ви и изяждайки децата ви!

Гошия: Добре, да преминем към друг въпрос: “На кои други контакти, които познаваш, може да се вярва?

С’вар’уу: Много други контакти и контактьори са надеждни, зависи също и от теб, зависи от това дали си или не си вибрационно съвпадение с тях, с едни да, а с други не. Трябва да бъдете мъдри и да знаете, че има много измама, свържи се с Източника и бъди отговорен за себе си и за това, което вярваш. Бъди отговорен за твоя личен свят.

Гошия: Конкретно има ли някой, когото препоръчваш да се следва?

С’вар’уу: Да, но всъщност не са хората, които канализират. Може би, само Естер Ейбрахам, Крион и много малко други, но по мое мнение има духовни учители, водачи, които са много по-ценни за мен... Има една, която много ми харесва - Тийл Суан (Teal Swann), известна също като Тийл Скот (Teal Scott), но има и други, много други като Бентинио Масаро (Bentinio Masaro), например. Но, според моето скромно мнение, Тийл Суан е най-добрата.

Гошия: Някой ми зададе този въпрос: Какво се случва, когато някой не знае, какво  трябва да прави в живота? Не знае защо е тук и чувства, че семейството му или произходът му не са оттук. Системата го разочарова много, защото знае, че не е естествена и го боли и му тежи на сърцето. Какво да се направи, за да си поема дъх всеки ден и да не се обезкуражи в този сгъстен, квадратен и ограничен живот.

С’вар’уу:  Трябва да осъзнае кой е той, трябва да се информира, колкото се може повече. Първо трябва напълно да разбереш кой си, дори ако не можеш точно да определиш, звездния си произход. Това не е толкова важно, колкото кой си сега и кой ще бъдеш утре. Приеми, че не можеш да знаеш със сигурност, никакви подробности за това кой си, само това, че не си от Земята. Приеми го и прегърни вътрешното си познание и интуиция. Ако чувстваш, че нещо е реално и резонира с теб, тогава е истинско. Защо си там? Отговорът е толкова прост, че не можеш да видиш очевидното. Там си, за да живееш живота, за да чувстваш и да се учиш от преживяването да бъдеш човешко същество, да бъдеш Звездно Семенце, да бъдеш Същество от Светлина в човешка форма.

Ако се чувстваш изгубен, мислиш, че трябва да правиш повече и че само си губиш времето или каквото и  да е друго извинение, трябва да знаеш, че единственото нещо, което трябва да запомниш е, че твоята мисия, е да живееш живота си. Живей с радост и прави това, което те прави истински и искрено щастлив - това е твоята мисия там и също по естествен начин, ще увеличи честотата ти. Всичко това, ще те накара да влезеш в една положителна спирала, където постепенно ще бъдеш, все по и по-щастлив.

Когато вече не можеш, да устоиш на системата с всички тези ужасни неща, които се случват около теб, трябва да знаеш, че всичко това, не си ти. Системата се опитва да те повали, да те отдалечи от твоята радост и твоята мисия. Влезе на това място без никакъв страх, знаейки, че ще имаш успех, че ще си припомниш есенцията за това, което си, знаейки, че ще поразиш пречките на живота. Нищо не може да те нарани там, ще оцелееш на всичко, дори когато тялото, твоето тяло вече не може.

Направи каквото можеш, за да помогнеш на другите, особено на нуждаещите се и на тези, които не са хора - животните, но помни, че има лимит за това, което можеш да направиш. Приеми тези ограничения.

Бъди достатъчно силен, за да издържиш на болката да си там, по-късно ще бъде много задоволително. Преди да влезеш, знаеше как ще бъде и доброволно го прие. Спомни си, че си там, за да играеш една роля, но не си тази роля, която играеш, винаги си много повече... Ти си звездно същество!

Помни, че не можеш да контролираш другите и също, че въпреки че искаш да помогнеш и трябва да помогнеш като част от ролята ти там, в определен момент има само някои неща, които можеш да направиш. Помни, че си много ценен и че преди всичко трябва да се грижиш за себе си и да обслужиш твоите нужди. Всичко материално, накрая ще те разочарова, защото е временно и в някакъв момент, ще го загубиш. Това, което си, това, което научаваш и преживяваш, винаги ще те придружава, защото е за твоята Душа. Ти създаваш собствената си Душа, докато напредваш и преди всичко следвай това, което те прави истински щастлив.

Това е твоята мисия, да имаш живот. Ако смяташ, че трябва да направиш нещо повече и резонирате с теб, това е твоя път, дори ако другите ти казват, че не е логично. Следвай и се довери на интуицията и на инстинкта си, те са мъдри и никога не си сам, тъй като през цялото време имаш духовни водачи, които те придружават.

Ти си Източникът!


Гошия: Прекрасно, благодаря! Искам да знаеш, че си много ценена заради всичко, което ни предаваш.

С’вар’уу: Само правя каквото мога, като всеки друг човек.

Гошия: И че, ​​също си много специална и скъпа. Трябва да знаеш, че през всички тези часове, които прекарваш с нас, те виждаме, виждаме твоята Душа и те разпознавам, не само от мен, но и от самата Вселена, защото аз съм Източникът, Аз съм Вселената и те виждам.

С’вар’уу: Благодаря ти много! Нямам достатъчно думи, караш ме да плача...

Гошия: И ти мен толкова пъти... До следващия път С’вар’уу, обичаме те толкова много!

С’вар’уу: И аз всички вас!



Превод: Tati D

Transcrito por Toni Ruiz de Sociedad Taygeta
https://www.facebook.com/groups/1212334248933444/?ref=group_header

No hay comentarios:

Publicar un comentario