martes, 7 de mayo de 2019

15. КАПАНА на KARMATA


                                

                                     15. Капана на KAPMATA
                           Извънземно послание С’вар’уу от Eрра - Тайгета (Плеяди)





Agencia Cósmica - 26.11.2018



Превод: Tati D

Transcripción: Leonardo S.





Гошия:  Добър вечер С’вар’уу! Радвам се, че отново съм тук с теб и се радвам, че можем да се заемем с въпроса за Кармата, това е важно. Това, което разбирам от твоите убеждения по тази тема, е, че те наистина дават овластяват и бих искала да го споделя с хората. Нека навлезем по-дълбоко в тази тема, моля.

С’вар’уу:  Добър вечер Гошия! Да! Това, е една от най-важните точки за споделяне. Моята концепция за Кармата е различна, не само от концепцията, разбрана и приета на Земята, но и от концепцията за Кармата, които други видове, като Андромеданите имат и приемат. Те, както много други звездни раси, се страхуват много от Кармата, като нещо, което генерираш и не можеш да избягаш, като неизбежна реакция на едно твое действие, Карма като в преплитане или генериране на връзка с нещо -действие, човек, мисъл. Поради тази причина, много звездни раси не искат да се занимават с въпроси, свързани със Земята, поради страх да генерират Карма, тъй като проблемите на Земята, също ще се превърнат в техни, затова казвам, че се страхуват от Кармата.

Лично аз не вярвам, че Kармата трябва да бъде платена по този начин, вярвам, че не трябва да плащаш Кармата (много се различавам от Андромеданите по този въпрос), по мое мнение не работи по този начин. Имай предвид, че концепцията от Андромеда за Кармата е същата, която се използва на Земята и е приета от Будизма, Шинтоизма и Индуизма, наред с други, защото Андромеданите са сяли култура по тези места. За мен Карма, е част от играта на Матрицата, независимо дали е Матрицата 3D или по-голямата Матрица 5D, е едно и също. Това е, като пари от игра, като когато играеш и използваш фалшиви пари, но това е само валидно, докато си в играта, ако спреш да играеш играта, парите вече не са валидни.

Гошия: Чувствам същото, винаги съм го чувствала по този начин.

С’вар’уу: От моя гледна точка, тук сме в нашата собствена Матрица, по-голяма, защото включва много и безброй планети, но е Матрица. Границите на тази разширена или първична Матрица, биха били тези, които можем да наречем физичност, където имаш биологично тяло, което също наричаме 5D. Тогава за мен Кармата е част от споразуменията, ограниченията и характеристиките на първичната Матрица, но те са валидни, само в Матрицата. Ти и само ти, управляваш това, което се случва със самия теб, концепцията да приемеш съществуването на Кармата, да откриеш начина, по който тя работи и да  заплатиш за нея, е просто избор, който правиш ти! Както казах преди, това е като парите от играта Монопол и имат стойност, само докато играеш, нямат стойност извън играта.

Решението, като Душа, че трябва да се преродиш, защото дължиш Карма на някого, на нещо или на каквото и да било, е като да играеш на Монопол и когато приключиш играта, да дължиш изплащане на никого. Искаш да продължиш, да играеш играта Монопол, докато всичко бъде платено, но никога няма да можеш, винаги, ще има нещо ново. Това което искам да кажа е, че необходимостта да изплатиш Кармата, да чувстваш вина е просто решение, което правиш. В повече от случаите, вземаш това решение, защото Контрольорите, Рептилите, Архонтите или който и да е друг, могат да използват концепцията за Кармата, за да те принудят, да се преродиш, но в крайна сметка само ти решаваш, да носиш своята Карма, твой избор е и е само твой. За да се отървеш от цялата Карма, трябва първо да разбереш горе изказаното, после трябва да оставиш, да си отиде, прости на другите и преди всичко прости на себе си, това, ако намерението ти, е да  не се върнеш и да не се въплътиш, поне на Земята. Също така, за да разбереш това, трябва да видиш, че няма лошо или добро, само са нещата, които правиш, отново е избор, но всички концепции се основават на твоите собствени гледни точки и преживявания. Концепцията за добро и зло, е относителна по отношение на наблюдателя. Няма добро или зло, като такова, във всеки случай, е контрапозиция на интереси, това е всичко и отново се свежда до дуалността. Резюмирайки, за да избягаш от Матрицата, трябва да надмогнеш дуалността.

Гошия: Значи причината, поради която Душите продължат да се връщат, е, че мислят, че все още трябва да разрешат нещо, така ли?

С’вар’уу: Защото вярваме, че не сме направили нещо правилно и искаме да се върнем, за да се опитаме да го направим добре следващия път, това е свързано с Кармата и че трябва да платим за нея. Трябва да преодолеем тази система от вярвания, за да продължим напред, трябва да разберем, че дори и да полагаме всички наши усилия, никога няма да го постигнем напълно добре, трябва да достигнем до точката на разбиране, че трябва да простим на другите и което е по-важно, трябва да си простим на нас самите.

Всички трябва да положим, най-добрите усилия в живота и да не се придържаме към злопаметност за неща, които после трябва да поправим или да опитаме отново. И не можем да го направим за никого друг, това е индивидуален процес. Можеш да вдъхновиш, можеш да бъдеш пример за  подражание, но всяко Съзнание, всеки човек, трябва да направи тази работа самостоятелно в 3D Матрицата, в противен случай ще се върне отново.

Гошия: Да поговорим сега за ситуации, като например 3-годишно момче, което умира в зоната на война. То се е поставил в тази ситуация, защото смята, че трябва да изплати или да преживее нещо?

С’вар’уу: Това 3-годишно реално момче, загинало във военна зона, от ръцете на вражески войник, тъй като съществуването е много повече от един живот в 3D, както казват материалистите, това дете не е невинно. Имайки предвид, как нещата са склонни да работят по отношение на вина и възприемане на Кармата, това дете  вероятно, е било войник в предишния си живот и не може да понесе вината за убийството на децата, така че смята, че трябва да се върне, за да плати за това. Това, е концепцията, към която душите се придържат, но трябва да се спре, просто продължава страданието. Да разбереш, че трябва да оставиш нещата да си отидат, да освободиш твоята Карма. Ти си единственият, който може да наложи Кармата или каквото и да е друго нещо върху теб. Никой не наказва и никой не те съди, само ти, но няма по-тежък съдия от теб.

Гошия: Колелото на Кармата, е силен умствен капан.

С’вар’уу: Казах, че Кармата, е като фалшиви пари или като пари от игра, като когато плащаш играейки на Монопол, тези пари-Karma. Само са валидни в играта (въплътен живот), само трябва да платиш Карма, докато играеш играта. Пусни  го да си отиде!

Гошия: Точно така! Това е, което аз също чувствам, не съществува, само е едно от правилата на играта.

С’вар’уу: Да. Това правило на играта, беше отвлечено, за да те накара да се върнеш.

Гошия: Значи детето, което се е върнало и може да е било войник в миналото, тази част може да е истина, но факта, че се е върнало, като гладно дете, се е случил, защото е бил убедено, че трябва да го направи. Така ли е?

С’вар’уу: Точно така. След като разбереш това, не е нужно да изплащаш нищо!

Гошия: Питам се, защо Андромеданите, все още вярват в този вид Карма? Вярват например, че вие ​​(тайгетеаните), трябва да сте тук измежду други раси, за да изплатите нещо, от което сте били част в миналото.

С’вар’уу: Много раси, все още вярват в старите концепции за Кармата и тези понятия са внесени от хора-5D на Земята, главно в Далечния Изток. Андромеданите, сега също трябва да променят старите си концепции, за собствено добро -концепцията за отрицателна сила, капан, арконична фигура от другата страна на смъртта, чакаща да те спре, за да напуснеш Земята и да те накара да се преродиш отново, това е моето мнение за това. Всеки човек е пълен с идеи, които Матрицата и животът там, им налагат. Цялата вина, всички неща, които мислят, че трябва да изплатят, всичко това е Матрица, защото хората са Матрица. Така че има още Матрица от другата страна на смъртта, защото хората я пренасят със своето Съзнание, когато умрат. Така че, не виждам необходимостта да се прилага капан или да се постави там “полицейска сила”, за да се попречи на Душите да избягат, защото всяка Душа, ще вземе всички необходими концепти, за да предизвика своето  собствено прераждане. Контролирани сте ментално и  пренасяте този умствен контрол от другата страна. Не виждам никаква мрежа, не виждам никаква арконична сила, налагаща нещо на Душите, защото не могат да направят това, противоречи на Първичния Закон за Свободната Воля. Справят се, защото ако хората които умират, са с промити мозъци, ще искат да се върнат. Не е нужно нищо повече, от самото промиване на съзнание, което винаги са правили.

Гошия: Добре, това има много смисъл.

С’вар’уу: Ако погледнеш Закона на Привличането, ще забележиш, че някой, който живее ужасен живот, пълен с тъга и страдание, като дете, живеещо в мизерия- приемайки, че е реално, ще види само ужасни неща около себе си, тогава ще привлече повече от тези неща (Закон на Привличането). Това също се случва, в не толкова драматичен живот. Ако в по-голямата част, си на по-малко от 50% от добрия живот, например 48% добро, е повече от лошото, така че, ще донесе повече от същото за теб. Това е капанът!

Гошия: Разбирам. Защо това дете, което живее в мизерия, избира да се роди там? Знаейки, че това е, което ще види и  ще пресъздаде.

С’вар’уу: Вероятно се е принудило, да се върне, защото е чувствало, че има много да изплати, много лоши дела в миналия си живот. Това трябва да спре! Казвам го съвсем сериозно. ОСВОБОДИ СЕ!!!

Гошия: Отлично. Благодаря, ще се опитаме да го направим по най-добрия начин С’вар’уу. Имам някои въпроси.

С’вар’уу: За нищо. Добре, давай.

Гошия:  Каза, че други раси, като Андромеданите, се страхуват от Карма, че я уважават като закон и т.н. Каза, че не трябва, защото “това са пари от Монопол” и не са валидни извън  игра. Въпреки това, ние, включително и ти в по-разширена Матрица, все още сме в играта, нали? Не сме я завършили, така че докато сме тук, дори в Матрицата 5D, правилата все още продължават, да са валидни и Кармата също, така ли е?

С’вар’уу: Да, продължават. Обаче ​​изразяваш тази валидна гледна точка за Кармата, видяна в рамките на играта, но концепцията, която ти дадох по-горе, е концепция за  по-висши измерения на теб самата, как да гледаме надолу, върху първичната Матрица, Кармата като проблем за прераждането и това се случва извън Матрицата. Искам да кажа, беше разширена концепция за Кармата, видяна от или почти от Източника. Сега, дори и в рамките на играта, също имаш какво да кажеш за Кармата,  имаш силата за да избереш.

Гошия: Можем да избираме и вътре от играта?

С’вар’уу: Това не е фиксиран закон, не е нужно да умреш или да бъдеш в по-високите нива, за да имаш достъп до силата на избор, като да не приемеш тежеста на една Карма, само защото си все още в играта. Ти, докато живееш, можеш да решиш: “Достатъчно ли е, достатъчно е. Стига вече!!” и  решаваш да прекратиш твоята Карма.

Гошия: Докато я прекратяваш, отказваш да я изпълниш. Тук ли е, когато спираш да се превъплъщаваш и отиваш в други плътности?

С’вар’уу: Бих казала, че това е основната причина, за да престанем да се превъплъщаваме, защото е свързана с много неща, които трябва да бъдат направени и разбрани, за да се елиминира/прекрати успешно Кармата. Искам да кажа, наистина за да може да се прекрати Кармата, трябва да се извърши достатъчно духовна работа, “работа със сянката”, за да се превъзмогнеш дуалността за себе си и това трябва да се направи от тази страна, превъплътената страна.

Гошия: Да спреш да се прераждаш на Земята или да се превъплъщаваш като цяло, включително 5D?

С’вар’уу: И двете, но особено да се прераждаш на Земята, защото Кармата се използва като оръжие, за да убеди/принуди хората да се върнат, "Защото имат много да плащат".

Гошия: Защо трябва, да се направи от към превъплътената страна?

С’вар’уу: Тъй като има твърде много разсейване от другата страна. Прекалено щастлив си и си доволен, от чувството за освобождение от физическото тяло, за да се притесняваш дори за Кармата. Въпреки това, се връщаш по много причини, защото в случая със Земята, когато умираш и нямаш ясни идеи в ума си, за да не кажа главата (вече нямаш такава), лесно можеш да бъдеш убеден, да се върнеш. Когато умреш, все още си ти, твоите идеи и ценности продължават да си ти. Има и Матрица от другата страна и имам предвид на това, което наричаме 3D Матрица, така че си само на по-високо ниво, но твоите фалшиви пари от Карма, продължават да са валидни там в “между-животите”, защото дори мъртви, все още играеш играта.

Така че, трябва да имаш много ясно намерение, преди да умреш и да кажеш: “Няма да играя твоята игра”, независимо дали искаш да се върнеш към Източника или искаш да играеш  друга игра, въплътена на друга планета, но имайки много ясно в Съзнанието си това, което искаш. Трябва да се наложиш на когото и да срещнеш, като пазач от другата страна и който иска да те принуди  да се върнеш обратно. Трябва да заявиш, че си Източника, че не приемаш Кармата, тъй като никога не можеш да я изплатиш, че си свободен, защото си Източника, имаш Свободна Воля и ще бъдеш свободен.

Когато навлизаш в между-животите от въплътено състояние, си пълен с идеи и ценности от Матрицата, които все още са там или биха могли да те ограничат. Само идеите, те ограничават. Когато умреш, все още имаш твои идеи, за това, кой си като ЕГО, преди да се освободиш и да се превърнеш в АЗ. Освободи се от въплътената страна и винаги ще бъдеш свободен и естеството на играта, е да намериш пътя за дома, въпреки ограниченията. Ако почувстваш нещо, което дори да намирисва на дуалност, тогава все още, си в Матрицата. Когато си във въплътената страна, винаги ще имаш някакви идеи, вярно е, но поне сведи ги до минимум или разбери, че трябва да имаш,  един вид шизофрения, с която да можеш да мислиш, като същество на Светлината от по-висшите сфери и в същото време да функционираш, като въплътен човек с всички полагащи му се роли и т.н.

Гошия: Борите се срещу Рептилите, те са вашата Немезида, така че, също имате някакъв вид дуалност, нали?

С’вар’уу: Да, това е шизофренията, за която говорих.

Гошия: Да, мисля, че и аз имам тази шизофрения. Чувствам се, като същество от разтворена енергия и в същото време, като някой, който е наясно с ролите в играта, която играя. Сякаш съм съзнавала, че моите две идентичности. функционират едновременно и по някакъв начин е възможно да бъда и двете. Чувствам, че съм в хармония с двете, по някакъв начин.


С’вар’уу: Да, по същият начин и аз, можеш да бъдеш и двете неща. Това е, което  чувствам, че съм едновременно същество от Светлина и жена.

Гошия: Добре, връщайки се към Кармата. Така че тази концепция, е внесена от Андромеданите.

С’вар’уу: Да, беше пренесено от Андромеданите, затова толкова много си прилича на тях. Сегашната концепция е много стара, вероятно има, повече от милион линейни години, въпреки че няма начин да се потвърди това време. Но Тайгетеаните, имат друг начин да виждат Кармата и е този, което ти давам, като нещо, което контролираш и на която не си жертва, както при модела от Андромеда. Карма, просто означава движение, като неща, които си правила досега. По същият начин, както движенията по кредитната ти карта, как го тълкуваш, дали "добро или лошо", наистина зависи от теб.

Гошия: А откъде Андромеданите извлякоха концепцията си?

С’вар’уу: Не знам. Предполагам, че са го развили. Моделът на Андромеданова Карма, е най-разпространеният и използван в Галактиката.

Гошия: И те са 5D?

С’вар’уу: Да, те са 5D. Техния кораб, е стациониран до този. Работиха концепцията за Кармата, но на Земята, го направиха повече като 3D адаптация, която включваше други неща, които само я направиха още по-сложна. Неща, като Индивидуална Карма, Семейна Карма, Регионална Карма, Национална Карма, Световна Карма или Планетарна, също Карма Катансия, която е много тежка, Кармадуро и Кармасая, като земни концепции, добавени към модела на Андромеда. По същия начин, както и при изучаването на Библията, можеш да посветиш целия си живот в изучаването на темата за Кармата, но в крайна сметка, прави всичко да бъде по-сложно. С човешката тенденция да дирижира всичко, за да се опита да разбере, само за да усложни нещата и да не обясни истинската концепция - част от материализма, като стратегия на мислене. Тук виждаме Кармата, като нещо много по-просто, мислите, концепциите и привързаностите, които можем да генерираме и да пренесем, в нашето следващо въплъщение.

Гошия: Добре, тогава искаш да кажеш, че тези понятия, като Семейна Карма, Регионалната Карма и т.н., са направени на Земята, усложнени на Земята, които, както знаеш, не съществуват.

С’вар’уу: Да, въпреки че Aндромеданите, може да имат нещо подобно, като разширена Карма, поради техните семейни споразумения и привързаности,  концепциите, описани по-горе, са човешко-земни и не бих казала, че не съществуват, бих казала, че трябва да бъдат ревизирани, тъй като, са стари и неактуални. Лично аз вярвам, че те съществуват, само защото тези, които ги използват, приемат тези концепции на сериозно, съществуват за тях.

Гошия: Да се каже, че нещо е старо и остаряло, означава, че понятията, са в движение за теб. Има ли константи, що се отнася до понятията?

С’вар’уу: Точно така. Всичко се променя, всичко е динамично и единствената константа е промяната, но тук имам предвид, че докато всички се развиваме, сядаме- така да се каже и анализираме какво можем, да продължим да включваме в нашия космо-мироглед, след хиляди години въплъщения и прераждания, тогава новата концепция, е нашето заключение. Накратко, носиш Карма, защо избираш, да я носиш. Остави я, да си отиде!!

Гошия: Преди казах, че концепцията за Кармата е много по-проста за теб. Само като  мисли и привързаностт, които се носят, движенията по кредитна карта. Можеш ли да обясниш малко повече?

С’вар’уу: Представи си, че докато вървиш през живота си, всичко, което правиш, всичко, в което вярваш, е написано. Освен това, Maтрицата 3D и 5D, ще прочете твоите движения и намерения, докато напредваш в ежедневието си, по начин, които да отрази онова, което искаш, в зависимост от това, къде се намира вниманието и фокуса ти. Това са движенията, твоите действия, твоите решения и също погледнато, като Причина и Ефект, тъй като с това движение-решение, което си направила, ще предизвикаш този друг резултат. Може да има толкова начини да дефинираме Кармата, че онова, което е истинско за един, може да не го бъде за друг. Като Причина и Ефект, в този смисъл, е реално, това е, което движи Матрицата, как те чете и отразява това, в което се фокусираш.

Гошия: Ако Кармата, е само вълни на нашите действия, можем ли да премахнем тези вълни - ефекта на причината. Разтворими ли са вълните?

С’вар’уу: Тези вълни са в разума ти. Да, можеш да ги разтвориш и да ги контролираш, по желание.

Госия: Да, защото каза, че Кармата, като Причина и Ефект е реална, това ме накара да мисля, че вълните не могат да бъдат премахнати, че всяко действие винаги има верижна реакция. "Законът".

С’вар’уу: Добре, така е, но самата Вселена, е направена от кого?

Гошия: От мен.

С’вар’уу:  От теб, за да можеш да променяш правилата, дори от 3D.

Гошия: Как да променя вълните? С намерението, достатъчно ли е?

С’вар’уу: Карайки самата себе си, да повярва в друго вярване, друго правило, да замениш по-старото. Например чувала ли си, за ледения човек?

Гошия: Не.

С’вар’уу: Този човек Уим Хоф (Wim Hof), напълно промени, правилата на своята реалност и учи и другите, да го правят. Това, което наистина може да постигне, е нереално и буквално невъзможно, в рамките на правилата на 3D Матрицата. Този човек, изкачи целия път, до върха към Еверест, по къси панталони и без риза, също премина през пустинята Мохаве, без вода и дори не се умори. Други хора, могат да правят други неща, като да пият отрова или да вървят през огъня, обичайно е хората да вдигнат цяла кола, защото трябваше да го направят. Това, което се опитвам да предам тук, е много реално, можеш да промениш своята реалност и да се превърнеш в Учител на материята, времето и разума. Първо разбери, всички тези ограничаващи идеи, осъзнавайки ги добре и след това предприеми малки стъпки, за преодоляване на проблема, малко по малко.

Гошия: Бих искала да попитам за хората и културите, които нямат концепцията за Кармата. Когато растях, като католичка, никога не бяхме чували за това. Казаха ни, че ще отидем направо на небето, ако сме добри. Това означава ли, предвид това, че нашите убеждения генерират реалност, че никога не се прераждаме, защото нямахме концепцията за Кармата, така че хората с тези традиции отиват директно към Източника или извън колелото?

С’вар’уу: Католиците, имат концепцията за греха, която може да бъде сравнена с Кармата.

Гошия: Да, мислех точно за това, "греха".

С’вар’уу: Проблемът с прераждането е, че това беше приета концепция от Католическата църква до Средновековието. Ватиканът трябваше да елиминира концепцията, защото хората, които бяха експлоатирани от самата църква, са  самоубиваха масивно. Това изменение за прераждането, се направи между 850 и 900г. сл. н.е. Хората отиват на точното място, което съответства на тяхната честота, на тяхното ниво на съзнание и да, в каквото вярват, това ще видят, когато умрат, но това е така, защото колкото по-високо отиваш по нивата, толкова по-лесно ще бъде да се проявяват нещата, така че самата Матрица - като рефлексен ефект - автоматично, ще изпълни техните очаквания. Когато умрат, ще проявят своята собствена реалност “post-mortem”.

В случая на католиците, които не вярват в прераждането (първо трябва да отбележим, че само някои католици наистина отхвърлят прераждането, защото е толкова очевидно дори от 3D), но тези, които не го вярват, наистина не вярват в него, първо ще изразят своите очаквания, тогава агентите на системата - архонтите - ще им се приближат и ще им дадат възможността, да изкупят своите грехове с друго въплъщение или иначе, ще страдат вечния огън на Ада, така бедните манипулирани души, ще се преродят доброволно. Както виждаш, от другата страна все още има Матрица. Трябва да се съсредоточиш и да имаш ясното намерение, да напуснеш Матрицата и да се върнеш към Източника, за да можеш да избягаш. Това е моето послание, моето намерение и работата ми за днес.

Гошия: Ами хората, които нямат концепция, няма Карма, няма грях и те са реални  спящи, къде ще отидат, след като умрат? Тъй като са вярванията, които насочват накъде отиваме, няма ли да бъдат хванати в капан, от колелото на Кармата? Защото те не вярват в нея, нито в греховете, нито в архонтите.

С’вар’уу: Ако наистина вярват, че са свободни, тогава са свободни. Те са Източникът и ще се върнат към Източника, където ще решат дали, ще се превъплътят, къде и кога. Да, те са свободни.

Гошия: Така че, по някакъв начин е по-добре, да си заспал реален човек и атеист, отколкото да се родиш в някоя от религиите.

С’вар’уу: Да.  Относно скорошните Звездни Семенца, те имат един вид “тефлонова” защита, за да се избегне Кармата, за да може да се приберат вкъщи. Когато умрат,  могат да изберат, да се събудят от съня на “потапяне” тук, ако са в него (много Семенца, са в състояние на “потапяне”) или да се върнат към Източника. Това е твой избор и само твой, винаги трябва да е свободен. Във всеки случай, дори да избереш Източника, другото ти “потопено”  АЗ, ще продължи да се събужда, тъй като времевите линии, се пресичат през цялото време. Така че и двете, ще се върнеш към Източника и ще се събудиш в същото време, не е едното или другото.

Гошия: Уау, това е интересно и може би, е тема на друг разговор: Потопените Звездни Семенца.

С’вар’уу: Да. Това, което наистина се опитвам да изразя днес за Кармате,  е: Достатъчно от тази игра, върни се вкъщи или поне се въплъти, като нещо различно на друга планета, да не бъде едно и също, отново и отново. 100% съвършен живот, никога не може да се постигне, това е Капан! Никога не може да се направи всичко, както трябва. Прибери се вкъщи! Остави нещата да си отидат. Прости на другите и преди всичко, прости на себе си! И го казвам много сериозно!

Гошия Благодаря С’вар’уу, ще направим всичко възможно от тук. Благодаря!

С’вар’уу: Благодаря Гошия!


Превод: Tati D

Transcripción: Leonardo S.


No hay comentarios:

Publicar un comentario