sábado, 30 de marzo de 2019

00. Нашият извънземен контакт с Плеадианци от Тайгета: Началото на приключението!


                            00. Нашият извънземен контакт с Плеядианци от Тайгета

                                            Началото на приключението!



Agencia Cósmica14.05.2018

Звездни Семенца - 15.07.2019


Превод: Tati D





                                                                  . o O o .


Здравейте и добре дошли в канала на Agencia Cósmica и Despejando Enigmas!

Робeрт: Днес ще ви представим едно специално видео, което импровизираме, да видим какво ще излезе ... Гошия ме убеди малко по малко да направим видеото днес. Мислех, че ще го направя по-късно,  но...

Гошия: Може би щяхме да публикуваме малко по-късно, но нещо ми каза да го заснемем днес. В няколко клипа разказахме, за  някои странни и невероятни неща които ни се случиха по едно и също време и повече не сме го споменавали. Казахме, че нямаме разрешение… Но дойде момента да ви кажем истината и какво се случи с нас, защото това е нещо изключително завладяващо и искаме  да споделим информацията за това познание и искаме да бъдете част от това приключение.

Робeрт: В крайна сметка, без да го търсим, направихме контакт. Но това е истински реален контакт, но телепатично приемане ... Ще говорим всеки един в канала си, защо не е телепатично.

Гошия:  Искаме да ви разкажем  как се осъществи този контакт и по какъв начин общуваме с тези хора, защото те наистина са хора намиращи се в космоса, които са много близо до нас.

Робeрт:  Физически те са като нас, но са различни отвътре ... Тоест, те са точно от плът и кръв като нас.

Гошия: Ще разкажем много повече подробности по-късно. Сега искаме да ви разкажем как се установи този контакт. Робърт, кажи ти!

 Робeрт: Започна всичко преди няколко месеца, през октомври, на първият конгрес - "Ufology World Congres", който беше направен в планината Монсерат - Барселона. Дойдоха много хора от цял ​​свят. Поздрави на всички, които дойдоха от Перу, Чили, Мексико, Аржентина, Колумбия... В един от моментите, когато бях сам, се приближи една по-възрастна жена, която искаше да говори с някого, но не можеше да открие с кой, защото никой не искаше да я слуша, това е истината, никой не чу  тази жена ... Пристигнах и като нямаше друг, тя се обърна към мен и аз я изслушах. Тази жена обясняваше фантастични и невероятни неща и започнахме да контактуваме в продължение на много месеци. Един ден тя ми казва: "Виж Робърт, защото имаше цялото търпение с мен сега ще получиш подаръка!" Тази жена е контактьор и реши да ме свържи с нейните контакти. Ще кажа, че те не са от Земята, те са от расата Тайгета на Плеядите. Искам да кажа, че на Плеядите има много различни раси.

Гошия: Искаме да споделим тази информация за това кои са те и какво имат да ни кажат. Сега продължаваме с общата история.  Един месец след запознанството на Робърт, аз започнах да общувам с нея по чат. След време ни каза, че е в контакт с раса на Тайгета, а през декември, Робърт, за пръв път направи контакт с това момиче от Плеядите.

Робeрт: Възрастната жена, след цялото това време разговаряйки с мен, смята, че е за предпочитане да се свържа с мъж, а не с жена... Че моят контакт трябва да е мъж ... В друг момент ще говорим за това, коя е тази цивилизация  и защо има толкова много жени? Когато им прави това искане,  едно момиче отговаря и казва, че търси мъж, с когото да общува, защото всичките й контакти са жени и сега иска да говори с испано-говорящ мъж. Тогава контактът вместо да бъде с мъж, беше насочен към това момиче. Когато разговарях с нея - тя е като кладенец на мъдростта - можеш да говориш за това което искаш, винаги с възпитание и уважение – почувствах нещо специално, специална връзка. Когато разговаряте с тези хора, се създава нещо като балон около вас, където всички емоции влизат в контакт -  много странно нещо. Тази жена ме завладя с мъдростта си.

Гошия: Сега не говориш за възрастната жена. Говориш за Тайгетеаната.

Робeрт:  Да, момичето от Плеядите. Изглеждат много млади. Тази конкретно изглежда на 17 години, останалите контакти изглеждат на 21 - 22 години. Всички те са много млади. Колкото до името на това момиче, казва се S'varuu ( Свару). Тя е първото момиче, с което говоря - много интелигентно момиче и за мен много красиво, всички те са много красиви.  Но особено тя ме привлича много, няма да го отрека. После възрастната жена ме моли да говори с Гошия, защото говори няколко езика и също има канал в YouTube. Така Гошия се свързва с възрастната дама и й предлага контакт със Свару.

Гошия:  Много, много добро въведение. Точно така беше. Така през ноември започнах да разговарям  с дамата и през декември направих първата си връзка с Тайгетеана, със S'varuu. След това контактът беше прекъснат по различни причини за няколко месеца, до около април. Първо се свързаха с Робърт, защото той първи установи контакта и след около две седмици се свързаха с мен. И от този момент до, сега комуникацията продължава почти всеки ден. Говорим с тях часове и часове. До момента  аз говоря с една от тях, Робърт ти с по-вече, нали?

Робeрт: Връзката се прекъсна за четири месеца и един ден ненадейно получих имейл ... Ще добавим как работи това с имейлите и защо, ще го обясни Гошия по-добре. Като цяло: контактът беше отворен отново след дълго време. Казаха ми, че нещата са се променили много. Първият контакт беше със S'varuu, много интелигентно момиче, физически младо, но интелектът е на много възрастна жена. След това се свързах с Анеека, след това с Аскед-  много е известна - ще говорим за това, с Еридиана - има много хубаво име, но никога не си го спомням, да ме прощава, с Ли'лаила и накрая се свързах с един мъж - П'Таар. Той е мъж с височина 2.11м. и е  както казват те “автентичен викинг”. Е, ще говорим за различията които има.

Гошия: Както казвам това е много общо видео, много уводно. Просто искахме да излезем и да ви кажем, какво се случва и след това всеки един от нас и заедно ще продължим да даваме различни теми на  информация, познанието което ни дават. Знам, че е трудно за вярване, защото вече имаме своите канали и изведнъж излизаме с този контакт, изглежда като че търсим материал, но не е така! Тези, които следват моя канал, знаят, че имам достатъчно почтеност и съм честен и прозрачен човек и не си измислям неща за не знам какъв мотив. И всъщност дълго време копнеех за контакт и може би някой от Вселената ме е чул. Исках да помогна, исках да дам информация, да споделя, да правя неща, да бъда продуктивна с времето си тук на Земята и може би някой е послушал моите искания. Сега бих искала Робърт да обясни какъв е контактът, защото не е физически, ние не се виждаме физически, но не е и телепатичен.

Робeрт: Един от първите космически закони е, че когато се осъщесвява контакт с чужда цивилизация, трябва да се осъществи със средствата, с които самата цивилизация използва в момента . Преди са използвали телепатия.

Гошия: Ще направя видеоклипове за това ... Говорейки с S'varuu ми каза че, преди са използвали телепатията и са имали много, много добри канали, които канализирали с Asked и други, но много от информацията е изкривена, защото в методът на телепатията може да има намеса от собственото въображение или дори от някои негативни същества, които могат да влязат в този процес. В тези случаи е имало много изкривявания. Но сега вече имаме технологията, с която да използваме други комуникационни системи - чрез интернет. Така че те използват този метод. От горе-долу десет години се свързват буквално с хиляди хора и контактът е масивен, чрез тази система. И е по-надежден, защото са писани думи, имаме писмен разговор ... Чат.

Робeрт: Трябва да е така! Тогава някои ще кажат: " Може да бъде всеки!" Това, което не сме ви разказали е, че възрастната дама, която ни дава контакта, не е случаен човек. Има 3 или 4 университетски титли, не помня точно... Учен човек е. А и както казах преди, когато чатирате с тези хора, чувствате, че ви увиват като в някакъв балон и всичко, което казват, резонира с вас. Създава се нещо,... едно равновесие, баланс на честоти, много странно усещане.

Гошия: Защо вярваме, че са истински извънземни? Както казва Робърт може да бъде всеки, който е пред компютъра и си губи времето с чатиране. Вече анализирахме това от няколко гледни точки. Дори си мислехме, че това е правителствена операция или някаква тайна операция, в която проектират невярна информация или манипулират хората, които имат канали в YouTube и говорят за НЛО теми.

Робeрт: Но това би било глупаво, защото нямате представа колко часове прекарваме пред компютрите с информацията и всички въпроси, които правим я отговорят на момента. В прочем с Гошия на английски и с мен на испански и без правописни грешки, това е супер странно. Между другото,възрастната дама говори с тях на френски и английски.

Гошия: Да, часове. Така че, нека да го анализираме. Ако просто е нормален и скучаещ човек в дома си, ще прекарва ли часове и часове с нас? А с възрастната дама са били дори години на контакт?

Робeрт: Между другото, казаха ми, че има много хора, с които са се свързали. Предполага, че не е излязло на яве, защото нямат интернет- канали. В една от моите връзки се появи човек от Мексико и когато го попитах кой е ми каза: Аз съм звездна семчица, отворена за познание.

Гошия: Така че, те прекарват часове и часове с нас и с други хора, понякога с часове и години ... Шегаджията не би трябвало да има живот, за да губи толкова много време в интернет. Би трябвало да бъде човек с толкова напреднала духовна мъдрост и технологична информация , познавайки толкова много подробности как работи действителността на Вселената и какво има зад всичко това, знаейки за всичко, може да зададете всякакъв въпрос. Мисля, че това елиминира за мен възможността, че това е някое хлапе или някой скучаещ човек, който  се шегува. Но ако е така, това е една супер, супер добра и супер, супер добре монтирана шега. И поздравления за  който я прави, защото е гений. Но има и друга възможност - манипулиране от страна на правителството. Може да бъде също така , но аз не го виждам. Трябва да се доверите ... Аз вярвам!

Робeрт: Трябва да вземете под внимание нещо друго. Цялата тази информация, която ще разкрием по-късно в нашите канали на испанския език, ще дойде чрез отскок и случайно, защото всъщност са искали да прекъснат комуникацията и благодарение на връзката с възрастната дама, испаноезичният свят сега ще получи много познания.

Гошия: А сега какъв е планът? Планът е, че Робърт вече е споделил в неговият канал в YouTube – “Despejando Enigmas” някои от разговорите. Сега знаете кого нарича “моите сътрудници” ... Още не съм направила никакво видео, но сега, ако ми разрешат, бих искала да споделя тяхната информация. Ще бъда чест за мен да споделя с вас всичко, което ни пишат и имам някои идеи как да го направя и има някои идеи от Свару за това как да го направя. Просто казвам, че  те са тук, че са близо, че са тук за дълго време,  и помагат през завесата. Има много събития, за които човечеството не знае и понякога е по-добре, защото са много интензивни и силни неща и не са неща за всеки .... Но това е реалността. Те са там, има много раси, които помагат по различни причини.

 И добре, това са нашите новини! Какво мислите? Моля, повярвайте ни, не изобретяваме нищо. Всъщност спестявам информацията. Приятелят ми не вярва, мисли, че е някакъв извратен човек, който манипулира, защото ме вижда да говоря с часове всеки ден. Казах му за това преди седмица, защото не знаех, как да му го кажа и контактът се беше прекъснал. Няма значение дали вярвате или не, че е извънземен. Просто мислете за един мъдър човек с много духовни познания, който ни учи на много неща от реалността. Така че, дали е извънземен или не, можете да го повярвате или не, но информацията е реална, информацията е много висока и може да бъде полезна за вас, тя може да отвори Cъзнанието ви!

Робeрт: Ние не изискваме от никого да ни повярва, просто ще споделям  информация и ако тя резонира с вас, добре. Всеки, който ме познава знае, че информацията която разкривам не идва от мен. Не искам никаква заслуга за това. Ще чета текста буквално.

Гошия: Точно така, няма да има изкривяване. Всъщност ще правеждам от английски дума по дума, защото говоря с нея на английски. Те са изключително отворени да говорят за всякакви неща. Всъщност S'varuu ми каза че, не е необходимо цялото човечество да вярва в това и че не е необходимо цялото човечество да се събуди, че иска само да активира съзнанието на определен процент от хората и с това останалите ще ги последват. И тук ми каза  нещо много важно, че останалите хора не са истински хора, а само отражение в съвестта на истинските хора. За това ще говоря по-подробно в предстоящите видеоклипове.

Робeрт: Точно това, ще ти се стори много любопитно. От информацията която ми е дадена досега си правя извода че, от населението на земята, което е около 7.400 милиона жители, повече от половината са тези, които по някакъв начин поддържат Матрицата. Останалите, които ще чуеме съобщението сме малцинство и сме тези, които наистина съществуват.

Гошия: Тези, които трябва да почувстват резонанса с тази информация, ще го почувстват и това са хората, които имат значение. Имате значение! Точно вие които сега ни слушате!

Робeрт: Точно така! Не ни пука за 100 или 200 хиляди посещения. Всъщност моят канал ме моли, 5-6 хиляди посещения. Когато говориш за абсурди, като октоподa МК-ултра, знам че имам 1 милион
посещения, но когато говоря за епифизата, имам 5 000 посещения. Тези ни интересуват!

Гошия: Този процент! И вие може да бъдете този в тази група. Е, остани с нас, моля! Ще следва още информация. Благодаря ви на вас отгоре – между впрочем те гледат нашите видеоклипове. Така че за космическия екип - Благодаря ви много за всичко, което правите!

Робeрт: Те ми казаха, че ни наблюдават! Поздрави на всички! Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

Гошия: Ние ценим всяка минута с вас!

Робeрт: Виждате, че това което правим е малко несъзнателно, защото не знаем последиците които ще има, но няма значение. Има хора, които ще защитават Матрицата до края. Това са хора, които са в системата.

Гошия и Робeрт: Ще се видим по-късно и  до скоро!

Превод: Tati D

Transcripción: Tati D




No hay comentarios:

Publicar un comentario