lunes, 6 de mayo de 2024

Интервюто на един Urmah – Тигъра Арисах

част 1Swaruu Oficial 06/09/2023

Звездни Семенца – 06/05/2024

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

Превод: TatiD

. o . O . o .


Мари С‘вару̀у: Здравейте отново. Благодаря ви, че още веднъж сте тук с мен. Надявам се всички да сте много добре. Аз съм Мари С’вару̀у.

В това видео интервюирам Арисах (Arishah), 300-килограмов мъжки тигър Урма (Urmah), който е част от експедиционните сили на своята култура в орбитата на Земята. Той е един от офицерите по комуникации на борда на космическия кораб на Урмите - Áвион 1 (Avyon 1).

В момента Урмите имат един голям звезден кораб в ниската орбита на Земята и са тук от няколко години, най-вече наблюдавайки своите звездни семенца и всичко, което се случва на планетата в момента. Урмите са една голяма, силно емоционална и емпатична котешка раса от първата планета   в орвитата на звездата Вега на около 25 светлинни години разстояние. Планетата се нарича Áвион (Avyon), както и техният звезден кораб наречен така в нейна чест.

Само преди няколко месеца Тайгетеанската кралица, Аленим Александра и кралят на Урмите - Рур от Áвион (Ruhr de Avyon), подписаха договор за сътрудничество, който подновява вековните договори между двете култури, които са приятели от много дълго време. Звездният кораб  Áвион1 (Avyon 1), в момента следва същата орбитална височина и траектория като Тайгетеанския тежък крайцер Толека (Toleka), на който се намирам, но само на малко по-голяма височина, за да се избегнат опасности от сблъсък, и тяхното присъствие там е най-вече за ескорт на Толека (Toleka).

Урмите официално са раса от Федерацията, но са считани дори за по-бунтовници от Тайгетеаните. Сътрудничат с Федерацията когато пожелаят и просто вървят по своя път, когато го решат така, създавайки свои собствени правила. И въпреки че Федерацията им е отправила много предупреждения, те дори не си правят труда да ѝ отговарят.

Урмите имат своя собствена междузвездна Федерация, която в свободен превод е нещо като Обединена Коткова Федерация или Обединена Федерация на Семейство Коткови, и са толкова мощни, че самата Федерация ги вижда като проблем поради постоянната им склонност към неподчинение. Но никога не се осмелява да ги предизвика. Но… кой може да се забърква с твърдоглави и супер горди 300-килограмови котки в броня?, както винаги казвам. Защото леле мале, те наистина са впечатляващи! Сърцето ти бие със сила само когато ги гледаш, и това е малко да се каже.

Могат да бъдат доста егоцентрични и фокусирани върху себе си, егоистични и арогантни, и го знаят; дори го обожават. Но това силно контрастира с техните огромни емпатични и емоционални умения, отразени в нуждата им да защитават всичко, което обичат. И открито работят срещу несправедливостта.

Те са много любвеобилни и го демонстрират, до такава степен, че дори могат да бъдат мекушави и тривиални, и това се оказва много емоционално, защото винаги са превъзходни във всичко, включително в това, което казват, и винаги демонстрират нежността си по открит и отворен начин.

Преди няколко дни Арисах (Arishah), един от офицерите по комуникации на звездния кораб Áвион (Avyon), се съгласи да коментира в моето видео за Алфратеанския народ и технитe исторически несъответствия. Сега ще оставя връзка към това видео.

Днес, само няколко минути преди да започна да пиша това видео, Арисах се съгласи да отговори на много въпроси свързани със Земята и Космоса.

Имайте предвид, че аз съм тази, която пиша според моите записани отговори и имайте предвид, че Арисах е един голям котарак и техните устни са различни, така че говорят по много смешен начин, с някои проблеми на произношение, така че отговорите му може да не са толкова дълги, колкото бихме желали да бъдат.

Интервюто беше устно, на аудио, а не писмено, така че аз съм тази, която превежда отговорите му на английски и на испански; следователно това е мое редактиране.

Беше както следва:

. o . O . o .

 

Мари С‘вару̀у: Как виждаш и интерпретираш всичко, което се случва на Земята?

Арисах: Чувстваме, че Федерацията ни обърква всички, всички на Земята и в Космоса. И това, което очевидно се случва, може да няма нищо общо с техните окончателни намерения. Предпочитаме да наблюдаваме и да чакаме. Въпреки че има много неща, които просто не можем да търпим. Фактът, че Федерацията не е наясно какви са нейните намерения със Земята, ни кара да мислим, че това не е нищо добро.

Мари С‘вару̀у: Какво мислиш, че наистина се случи по отношение на историята на Алфратеанският народ от Кентавър?

Арисах: Смятаме, че това, което наистина се случи е рестартиране на цивилизацията на тази планета, всичко ръководено от самата Федерация, и всички истории за нахлуващи Рептили са просто измислица, за да придадат драматизъм.

Ние силно вярваме, че всичко това се случва отново на Земята, само коригирано според това, което е необходимо там, тъй като това, което се случва на планетата Земя, изглежда почти същото като това, което се  казва, че се е случило на планетата Фаетон (Phaeton).

Смятаме, че това, което наистина се случи на планетата Кентавър, е обикновена промяна на плановете и намеренията на самата Федерация за Фаетон (Phaeton) и това изфабрикувано робско минало е просто едно оправдание за промяна на парадигмата. Въпреки че напълно приемаме, че цялата експлоатация и страдание на народа наистина би могло да се е случило там или се случи там, всичко контролирано от Федерацията, причинени от нея или от самите Алфратеани, като част от еволюцията на тяхната душа и ум (съзнание), както се случва на Земята точно сега.

Мари С‘вару̀у: Какво е вашето взаимодействие и връзка с Галактическата Федерация?

Арисах: Ние сме дипломатичнo настроени един към друг, но знаем, че не им харесваме много, тъй като сме склонни към неподчинението. Но нямаме намерение да следваме правила и заповеди, които не са напълно обяснени защо са там. Ако в тези правила и разпоредби няма логика, ние няма да ги следваме и не ни интересува какво казва Федерацията или какви наказания могат да се опитат да ни наложат. Те не могат да стигнат до нас, не могат да ни манипулират и просто вече не ни пука.

Причината, поради която все още следваме някои правила, е просто защото искаме да съжителстваме съвместно и мирно с повечето от напредналите цивилизации, които са част от Галактическата Федерация. Но няма да търпим да бъдем манипулирани, напътствани или да ни нареждат какво да правим.

Може да следваме някои правила просто защото сме съгласни, че са логични; нелогичните не толкова, най-вече защото виждаме, че нашата етика е по-висока от тази на Федерацията. Ние сме директни и прозрачни. Това, което казваме, е това, което мислим и които сме, и не ни е нужно да манипулираме никого, използвайки лъжи, тъмни програми и т.н., каквито Федерацията е толкова предразположена да прави. Никой не ни казва какво да правим.

Мари С‘вару̀у: Каква е вашата позиция спрямо Федерацията по отношение на Земята?

Арисах: Не ни харесва как Федерацията ръководи проблемите на Земята. Въпреки, че разбираме необходимостта да се защити това, което хората на Земята желаят да проявят там за себе си като опитност, все пак  категорично не сме съгласни с това как Федерацията защитава проявленията на хората, защото можем да видим как желанията на хората, които Федерацията толкова защитава, са манипулирани от Федерацията отгоре. Тогава въпреки това, проблема е, че винаги става въпрос за Федерацията, която манипулира всичко.

Мари С‘вару̀у: Би ли искал да оставиш чрез мен и моя канал в YouTube официално изявление на твоята позиция или твоите мисли или съобщение до Федерацията.

Арисах: Като послание към Федерацията, не е необходимо, тъй като не искаме да ви въвличаме в нашите проблеми и в нашите напрегнати отношения с Федерацията. Въпреки това, скоро може да бъде обмислено едно съобщение до хората на Земята с косвено послание към Федерацията, която със сигурност също ще го чуе. Не го отхвърлям.

Мари С‘вару̀у: Какво мислиш, че наистина се случва и защо, разглеждайки цялата ситуация от самото начало, било то от Тиамат или включително от по-назад във времето, от Голямата Експанзия?

Арисах: Всичко това е проявление на колективните мисли и желания на душите. Съгласен съм с теб по този въпрос. И както казваш, не можем да знаем какво наистина се случи, тъй като всеки тълкува историята по свой начин. Но предпочитам твърдо да вярвам на нашата история Урма, не само защото съм един от тях, а защото познавам нашите хора. Не се нуждаем да измисляме фалшиви истории, да лъжем, за да оправдаем нашите действия или да манипулираме някого за да повярва в това, което искаме.

Ако искаме нещо и ако виждаме, че не наранява никого или не противоречи на нашата етика, просто го вземаме. Ние сме директни. Ние сме силни хора и не ни е нужно да манипулираме. Това е за слаби страхливци.

Смятаме, че Голямата Експанзия никога не се е състояла, както е описано. Възможно е да е имало голяма експанзия на космическия човешки род от Лира, може би като събитие на масова имиграция, но човешкия род от Космоса определено не е произлязъл от планетата Лира. Те са били навсякъде из тази Галактика от край време и знам, че концепцията за нещо винаги съществуващо без начало и без край е трудно или невъзможно за разбиране за средно-статистическия човешки ум.

Мари С‘вару̀у: Като воинска раса, тук съществува идеята, че всичко се разрешава чрез силата и оръжията. Така ли е? Имал ли си много други конфликти с други раси освен Алфа Драко, които са се разрешили?

Арисах: Ние сме силна воинска раса. Знаем, че сме класифицирани като върховна хищническа раса, заедно с Алфа Драконианите, с които сме имали много битки в нашето минало, но с които сега сме в мир и имаме добри дипломатически отношения, без взаимни проблеми, разбира се.

Идва момент, когато трябва да защитиш себе си и всички, които обичаш. Няма по-добра душа от тази, която познава своята етика и я следва с пълна чест и съответствие. Когато се превърне във въпрос или избор между това, което знаем, че е правилно и си струва да се защити или това да се отиде срещу инвазивна неморална сила, няма да се поколебаем да използваме меча си.

В Галактиката има много инвазивни неморални раси, но не смеят да се доближат до нашия кооперативен котешки конгломерат благодарение на нашата супер мощна военна сила. Но винаги работим с висока етика, защитавайки слабите, зачитайки нашите договори и като цяло сме много почтени.

Галактическата Федерация обича да мисли, че именно те са тези, които са успели да изкоренят присъствието на силни регресивни раси, поне в този галактически квадрант. Въпреки това с тяхната съмнителна етика, тъмнина и манипулативни методи, не биха могли да постигнат това сами, без нашата котешка помощ. Нашата военна мощ съперничи с тази на самата Федерация.

Ние сме тези, които придържаме в голямата си част тези регресивни раси, извън този галактически квадрант, затова са и нашите мечове. И това е една от най-силните причини, поради които знаем, че историята на народа от Алфрата не е нищо друго освен манипулативна лъжа на Федерацията, разказ, който днес се повтаря на Земята. Както и каквато и да е регресивна сила, за която се твърди, че е на път да нахлуе на Земята. Ние бихме го знаели и никога не бихме позволили да се случи нещо подобно.

Разрешаваме всичко по дипломатичен път, използваме силата само когато сме притиснати или когато нямаме друг избор. Въпреки това съм наясно, че дори от дипломатическа гледна точка, нашето присъствие и сила са достатъчни, за да склонят всекиго да уважава стила Урма.

Мари С‘вару̀у: Интервюто ще продължи във втората част.

. o . O . o .

Забележете как една толкова преобладаваща и доминираща раса, със своя собствена и силна Коткова Федерация е пропусната навсякъде в човешката култура, знаейки, че биха могли да експлоатират Урмите и техния силен чар дори за бизнес, филми и т.н. Но са едва споменати от всички онези така наречени експерти по НЛО и тяхната мафия, създадена за да контролира разказа.

Питам, къде са Урмите? Виждам, че са пропуснати от общественото мнение на Земята, просто защото Федерацията, която контролира целия разказ, не иска да даде никаква публичност на опасна, непокорна и супер-силна раса като Урмите и тяхната Коткова Федерация. Урмите създават свои собствени правила и просто са твърде големи за самата Федерация. И както винаги, Кабалът и неговите контрольори от Федерацията крият, отменят и пропускат всичко, което не могат да контролират.

Благодаря ви, че гледахте видеото ми и че дадохте “Like” и се абонирахте за повече информация. Оценявам го много и се надявам да ви видя тук следващия път.

С много любов, вашата приятелка

Мари С‘вару̀у

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario