sábado, 18 de mayo de 2024

  

 

ИНТЕРВЮ НА ЕДИН УРМА - ТИГЪРА АРИСАХ

част 2


Swaruu Official – 07/09/2023

Звездни Семенца – 19/05/2024

Facebook – Група Звездни Семенца https://www.facebook.com/groups/1233788086998518

Odysee - Звездни Семенца

Превод: NaviLim


. o . O . o .

Мари Свару̀у: Здравейте отново. Благодаря ви, че още веднъж сте тук с мен. Надявам се всички да сте много добре. Аз съм Мари Свару̀у.

Това е втората част от интервюто ми с Арисах - тигърът Урма, който е един от комуникационните офицери на борда на флагманския кораб Урма - Авион 1, който в момента е в ниската околоземна орбита. Тази информация може да се счита за научна фантастика според класификациите на YouTube, но аз я приемам много на сериозно. Който има очи, да гледа.

Моля, имайте предвид, че аз съм тази, която превежда записаното интервю на английски и на испански, така че използвам собствения си речник и гласът е най-добрият, който намерих, за да представя Арисах. Това интервю се състоя сутринта на 4 септември 2023 г.

Намирах се в Тайгетеанския Комуникационно-Информационен Център, също известен като СИК (CIC), намиращ се на борда на звездния кораб Толека. СИК (CIC) се намира директно под мостика на кораба, свързан с него чрез голяма централна стълба. Тази платформа разполага с огромни панорамни прозорци, разположени от всички страни и също отпред, така че видимостта от там е отлична. Оттук можеш да видиш Земята минаваща от лявата страна на кораба, и Луната и звездите от дясната страна.

Разполага с няколко работни станции, подобни на изолирани острови в голямата зала, всяка от които се състои от няколко холографски компютърни 3D екрана както и няколко такива дигитални.

Седнах в една от тези работни станции и се свързах с Арисах чрез видеоконферентна връзка. Неговите приятели просто го наричат ​​Ари за по-накратко.

Докато течеше видеоконференцията, можех да видя няколко други котки Урма, любопитно надничащи над рамото му, опитвайки се да видят с кого говори Ари. Това силно ме разсея от сериозното интервю, защото винаги съм намирала хората Урма за изключително очарователни. Можах да видя красив и голям леопард Урма с къса коса зад Ари, постоянно гледащ към мен, също толкова любопитен, колкото бях и аз. Може би се чудеше защо огромния Ари говори с такова малко и крехко създание, което няма окосмено тяло, а само дълги кичури коса излизащи от главата му. Тоест, аз. Бях много очарована да видя леопард на петна и всичко, в космически костюм.

Докато продължавахме с интервюто, вниманието ми беше привлечено от два леопардови пръста, с нокти и всичко останало, показващи се над главата на Ари… само два пръста от леопардова лапа, и се опитах да не се разсмея, тъй като Ари продължаваше да говори за много сериозни неща. Леопардът, който стоеше отзад се шегуваше с Ари… представете си, два пръста зад главата му - типичната антена майтап на главата.

Ари забеляза и се обърна за да погледне леопарда с огромната си тигърска глава, правейки ядосан жест, изглеждайки доста опасен, докато леопардът бързо премахваше лапата си. Тогава Ари продължи да отговаря на следващия въпрос, докато леопардът продължи да прави физиономии зад него, гледайки към камерата с широко отворени очи, правейки смешна гримаса между стърчащите уши на Ари отзад, докато аз полагах неимоверни усилия за да не се разсмея, докато продължавахме с въпросите.

. o . O . o .

Мари Свару̀у: От кога обществото УРМА (URMAH) знае, че много истории в данните на Федерацията бяха неверни или грешни? Дали това е един от стимулите, които най-много подтикнаха Урмите да се противопоставят на дневния ред на Федерацията?

Арисах: Не знам точно откога, но доколкото мога да преценя, винаги сме знаели, че Федерацията, въпреки че беше създадена с добри намерения, сега се е превърнала в твърде голяма и мощна, и в много случаи това поражда корупция. Народът Урма никога не е имал пълно доверие във Федерацията и никога не сме следвали правилата ѝ. Винаги сме вървели по нашия собствен път.

Предателството, което виждаме да се случва със Земята, ни “отвори очите” много повече в днешно време. Особено след като Съветът на Алционе реши да се съгласи с нас в това отношение. Щастливи сме, че не сме единствените с различно мнение за случващото се на Земята.

Мари С’вару̀у: Преди споделяли ли сте вашата гледна точка и тази информация с Тайгетеаните? Ако отговорът е не, защо? Смятате ли, че е вредно да виждаме толкова много контрол на Федерацията? Как го преживявате?

Арисах: Никога не сме задържали никаква информация. Винаги сме я споделяли с всеки, който иска да слуша. Но доколкото знам, Тайгете          аните преди никога не са се интересували да чуят какво имаме да кажем, тъй като чувствам, че бяха заслепени от пропагандата на Федерацията, докато не дойде на власт Аленим.

Винаги сме знаели, че Федерацията иска да контролира всичко, но народа Урма никога не е бил засегнат от опитите на Федерацията, тъй като дори не обмисляме възможността да се съобразим с  техните правила, освен ако не видим полза от тях и стига да не противоречат на нашата етика и чест. Не живеем под техния контрол. Виждаме и разбираме Федерацията, но избираме да я игнорираме.

Мари С’вару̀у: Какви са твоите планове за близкото бъдеще и как бихме могли да помогнем да ги разработим?

Арисах: Засега избрах да остана на служба на борда на Авион 1 и да остана тук, наблюдавайки Земята и всичко, което се случва. И избрах да помогна на моя Крал да почете нашите договори за сътрудничество и съюз с Тайгетеанския народ. Засега нямам повече планове.

Мари С’вару̀у: С тази информация, ти, заедно с Тайгетеаните, и тъй като Федерацията лъже и манипулира всички извън Земята, и като души всички сме част от същото семейство, се питам... все още ли смяташ, че единствено земните хора са тези, които проявяват кошмарите там на Земята? Все още ли смяташ, че само земните хора могат да спрат кошмарите единствено от Земята, знаейки, че играта на живота се случва едновременно отвътре и отвън? Как го виждаш това?

Арисах: Нашето мнение е, че всичко, което се случва на Земята, е причинено както от човешките проявления, така и от колективните проявления на хората в Космоса, които имат нещо общо с това, което се случва на Земята. Федерацията иска да уважава и опазва това, което хората на Земята искат да живеят и преживеят, но самата Федерация е тази, която манипулира възприятието на хората, за да желаят тези преживявания.

Следователно според нашето мнение самата Федерация е тази, която проявява и причинява всичко случващо се на Земята. Това, което въплътените там души искат, е манипулирано от Федерацията; затова не сме съгласни с техните извинения за защита на това, което хората искат да проявят като опит в живота.

Мари С’вару̀у: Това, което се случва на Земята, произхожда от войните на Тиамат или започва по- назад във времето? И какво казва историята Урма за това? Какви мислиш, че са причините, поради които Земята продължава да бъде планета-ферма за хора, както вероятно е била Алфрата?

Арисах: Доколкото моите хора знаят, Земята е била под контрола на Федерацията почти от самото ѝ създаване, а войните на Тиамат бяха резултата на един спор между две фракции на Федерацията. Едната от тях мирно окупира Земята, а другата, която сътрудничеше с групата на Орион, пристига на Земята с враждебни намерения, превземайки планетата, елиминирайки по-низшите обитатели на Федерацията до пристигането на техните подкрепления. И тогава тези две големи групи влязоха в силен сблъсък, който завърши с унищожаването на една планета и опустошаването на други. Урмите нямаха нищо общо с тази битка.

Планетите Алфрата и Земята в крайна сметка продължават да бъдат като две места, където да се придобива опит от живота, където Земята е най-трудното ниво на опит. Въпреки че приемаме от най-разширена гледна точка, че всички души знаят какво правят, от една перспектива по-малко разширена или низша, Федерацията контролира това, което душите искат. И Земята се запазва такава, каквато е, защото е място, където да се научи да се контролира това, което душите там проявяват за себе си. Но има и по-добри начини да се постигне това.

Смътността, която Федерацията пази, когато искаме детайли върху защо Земята се поддържа в постоянен в хаос, ни кара силно да подозираме, че на някакво ниво тя е управлявана от същия вид тъмни егрегорни същества, които също влияят и причиняват същите видове проблеми отвътре на Земята, и манипулативно крият присъствието си от членовете на Галактическата Федерация. Това е една от причините, поради които оставаме тук в орбитата на Земята, за да наблюдаваме внимателно и да бъдем видени тук.

Мари С’вару̀у: Защо мислиш, че Алфрата беше освободена и какви биха могли да бъдат скритите интереси на Федерацията за да го направят? Направиха ли го в действителност или не ? Или всичко беше измислица на Федерацията? Какво е твоето мнение за това, защо Федерацията не е заинтересувана от освобождаването на Земята? Можеш ли да ни кажеш какво казват твоите исторически записи за Фаетон и за Земята?

Арисах: Смятаме, че Алфрата по онова време, беше една напълно контролирана от Федерацията планета, каквато е и сега, и че „освобождението“ не беше нищо повече от една пантомима, нулиране, илюзия за хората живеещи там, заради опита и с манипулативни цели. Те изтриха тяхното минало, за да започнат отначало с ново творение, с нов набор от правила, както в нова реалност, просто защото могат да го направят. Правили са го преди и на други планети, и за мнозина във Федерацията това е начинът да се напътства една цивилизация от пред-индустриално ниво до  превръщането ѝ в космическа. Цивилизационните нулирания не са необичайни, както го виждаме с Алфрата, и „освобождението“ ѝ е просто една измама.

Галактическата Федерация не е заинтересувана от освобождаването на Земята, защото няма от какво да я освободи, освен от себе си. Не виждат необходимост от това, защото те са тези, които управляват и контролират всичко, което се случва там. Те ръководят шоуто, и е едно шоу. Ето защо всяко извънземно нахлуване на Земята не би било нищо повече от друга манипулативна комедия. Още веднъж, създават проблема за да продадат решението. Това звучи ли ти познато?

Нашите записи показват същото минало за Алфрата както за Земята. Винаги са били под контрола на Федерацията и са били нулирани няколко пъти в тяхното минало, според както Федерацията го е преценила и за смътни интереси.

Мари С’вару̀у: Наблюдавайки общата панорама, в която целият или поне голяма част от разказа на Федерацията е манипулиран, какъв смятате, че би трябвало да е оптималният начин на действие по отношение на Земята, ако можехте да поемете контрола?

Арисах: Ако народа Урма можеше да поеме контрола над Земята, първо бихме отстранили всички сили на Федерацията за да не се намесват. След това бихме обезвредили всички военни сили на Земята, така че Господарите и техните тъмни същности да не могат да реагират, и можем да направим това без да използваме насилие. Всичко, което трябва да направим, е да деактивираме  целия хардуер, и това може да стане лесно в предвидени симулирани сценарии. Всички военни сили на Земята ще бъдат неутрализирани и превзети в рамките на часове.

Тогава щяхме да поемем контрола над всички средства за масова информация, в които открито и директно, така че всеки да може да ни види кои и какви сме, щяхме да информираме населението за всичко, което се е случило досега и какво предстои да се случи. На хората ще им бъде казана откровената истина.

Щяхме да поемем контрола над техните военни и полицейски сили, за да избегнем всякакъв ненужен конфликт и да гарантираме контрола и социалния ред по време на сложния преход и за истинската защита на хората. След това щяхме да ръководим хората към формирането на подходяща холистична общност, докато разрешаваме всички непредвидени проблеми докато напредваме.

Въпреки че това е възможно и дори лесно за моите хора, това пак би било инвазия, дори ако е с добри намерения. Така че сме мислили и за друг възможен сценарий и това е да поемем контрола, но да останем предимно невидими за хората, докато ги ръководим към едно Холистично  Общество и докато премахваме “хирургически” всички тъмни влияния там, променяйки техните системи на вярвания. Например, използвайки ги за да ги ръководим, а не за да ги потискаме или за предизвикване на конфликти и раздяла между хората. Бихме действали по един от тези два начина или с някаква комбинация от тях.

Мари С’вару̀у: Вие също ли наблюдавате вашите звездни семенца? Имате ли някакъв директен контакт с някое от тях?

Арисах: Една от нашите задачи тук е да наблюдаваме нашите звездни семенца, които са от два вида: онези души Урма, които обитават човешко тяло, и онези души Урма, които обитават в тела от земното семейство коткови.

Наблюдаваме отблизо нашите звездни семенца в човешки облик, но само използвайки неинвазивна телепатична връзка с тях. Въпреки че използваме и наблюдаваме човешките комуникации, ние не ги използваме пряко, тъй като основно само наблюдаваме. Нямаме директен контакт с нито едно от нашите звездни семенца на този етап.

А що се отнася до звездните семенца от семейство коткови, трябва да знаеш, че най-близките до нас на ниво душа са домашните котки, тъй като те са едновременно диви и възпитани. Големите котки като лъвове, тигри, леопарди, пантери и други също сме ние, но в по-суров, девствен, силен и необработен вид, по-неопитомени.

Тези малки котки, които имате в домовете си, са нашите души и нашето присъствие сред вас, осигурявайки комфорт и защита на осиновителите си, особено от тъмните същности, които се осмеляват да безпокоят хората. Ние сме там сред вас и работим усилено, за да ви предпазим от ниски астрални същества със зли намерения, просто оставайки близо до вас като домашни котки.

Свързани сме с всички от семейство коткови, но сме най-близо до вас чрез домашните котки. И много от нас - Урмите, помним, че сме били домашна котка на Земята в предишни животи. Един път бяхме Урма, след това домашна котка за няколко прераждания, с мисия за оказване на помощ там, а след това се върнахме да бъдем Урма. Нашата мисия е да ви защитим от зли присъствия, както на Земята като домашни котки, така и в космоса като пълноценни Урми.

Мари С’вару̀у: Благодаря ти Арисах!

. o . O . o .

Интервюто скоро ще продължи в част трета.

Благодаря ви, че гледахте моето видео, че дадохте “Like” и се абонирахте за повече информация. Оценявам го много и се надявам да ви видя отново тук следващия път.

С много любов

Вашата приятелка

Мари С’вару̀у

No hay comentarios:

Publicar un comentario