miércoles, 3 de mayo de 2023

 

ПРЕЗЕНТАЦИА на ЗА‘ЕЛ от ЕРРА



Za´el – 26/02/2023

Звездни Семенца 3/05/2023

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 



За‘ел: Бъдете добре дошли в този канал!

Изпращам ви един голям поздрав!

Представям се, можете да ме наричате За‘ел (Zael).

Очевидно,че това не е моят истински глас, а е глас генериран изкуствено, но за всеки случай го изяснявам. Преди да започна, ще кажа това, което трябва да изкажа по регламент, ако искам да имам свободата от която се нуждая за да говоря и това е, че

„Винаги може да приемете думите ми като научна фантастика или развлечение, ако е това което желаете. Всеки един да види, почувства и послуша според нивото, което собственото му възприятие позволява.

Говоря тук, чрез това средство за комуник  ация по различни причини, между които е създаването на възможно най-добрата времева линия.

Освен това се присъединявам към проекта, който смелата Мари С‘вар‘уу започна преди няколко месеца и ме вдъхнови също да направя крачка, за да споделя информация директно към публиката, която да не преминава през някой друг, тъй като ни изглеждаше като едно смело и правилно решение.

Това с цялото ми уважение и признателност към Роберт от “Despejando Enigmas” и Гошия от “Agencia Cosmica”, които и до ден днешен все още работят като посредници и доставят информацията по най-добрия начин.

Възползвам се от тази точка, за да изясня, че този проект е напълно независим, въпреки че в същото време е допълващ и успореден на това, което моите предшественици са следвали до днес и че продължава, и че всички ще имат същата информация по едно и също време.

Така че, какъвто и въпрос да възникне, ще може да бъде разрешен чрез видеоклиповете, било то за мен, моят екип или тези теми. Това е директна комуникация с всички вас едновременно. Това е експеримент и идеята в този смисъл е този канал да работи по същия начин като този на Мари. Между другото, със сигурност няма да съм единственият, който ще говори чрез този канал.

Каналът на Maри се нарича „Swaruu Oficial“. Линка към нейния канал и към каналите на Роберт и Гошия са в описанието на това видео.

Освен това един добър приятел ми препоръча  да използвам това средство за комуникация, за да изразя онова, което горейки отвътре иска да излезе, за да го споделя с всички вас. Каза ми да го приема като възможност и така и  ще бъде.

Както вече казаха много пъти моите другарки, съществува една толкова тънка линия, колкото и прозрачна между извън и вътре на Земята, и понякога някои живеем животи, свързани по някакъв начин с тази планета.

Някои от нас дойдоха тук, за да помогнат на любимите ни хора да излязат, други за да провокират положителна промяна за хората, които живеят тук, някои други просто за да наблюдават и да се учат. И има някои хора, които дори са живели тук с вас за дълго време и са разпръснати навсякъде по планетата. Понякога, дори няколко от тези и повече опции се появяват едновременно, ставайки въпрос за същия човек или за същата Адма.

Разбирайки това, мога да ви кажа, че в даден момент от  моя живот, живях там с вас... По-точно в южната част на Испания.

Ще споделя с вас това, което вярвам, че би могло да допринесе, с  ритъма, който смятам за подходящ, за да провокира търсената верижна реакция, при която вие, всеки един от вас, които съответствате с тази информация ще бъдете ключова част.

Бъдете мъдри, за да имате отворено съзнание, бъдете съпричастни и винаги се борете за да станете най-добрата версия на самите себе си. Знам от първа ръка, че там такива качества не изобилстват.

Изпращам ви голям поздрав и ще се срещнем отново тук.

За‘ел от Ерра

 

 Превод: Звездни Семенца

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario