miércoles, 18 de agosto de 2021

                                       Какво има на Сатурн?

                 Федерация на Обединените Планети

                                                                   Извънземен Контакт

 



Conocimiento Pleyadiano – 8/03/2021

 

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА – 18/08/2021

 

Превод: Mitkobs

 

                                                                        . o O o .


 

 

                                      Разговор с Анéека от Теммер


Кристина: Спомена, че Виера е щабквартирата на Локалния или Регионалния Съвет на  Федерацията тук. Тоест, че е като Съвета за Земята, който официално представлява хората?

Анéека: Да. Точно това е тяхната роля, но не са много полезни в нея. Точно това е нашият проблем.

Естел·ла: Кой ги ръководи или представлява?

Анéека: Предполага се, че е Федерацията на Сатурн, която е невъзможно да бъде  намерена.

Естел·ла: А кой ръководи тези от Сатурн?

Анéека: Предполага  се,  че  това  е  друг  съвет  на  Федерацията  принадлежащ  към  група звезди  от  този  сектор  на  галактиката…    Още  по-трудно  да  бъдат  намерени.  Трябва да подчертая,  че  не  говоря  за  Федерацията  от  напредналите  по-високи  плътности,   говоря за хора от същата плътност като тези от Виера. Става дума за политици с повече власт, не за плътности.  Вярно  е,  че  в  тези плътности  съществува  Федерация,  която ръководи отгоре надолу,  но  са  много  трудно  достъпни,  защото  не се намират в твоята реалност или свят. Очевидно имат механизми, чрез които не може директно да се стигне до тях.

Естел·ла:  Не знаеш ли в кое съзвездие или слънчева система могат да бъдат намерени?
 
Анéека: Да.  Но  ми  е  невъзможно  да  ви  го  разкрия  сега.  Не  защото  е  тайна, а  поради невъзможността  да  бъде  описано.  Това  което  става  в  съзвездията се различава от това, което е познато за тях  на Земята. Въпроса е, че концепцията за съзвездията е различна в  пространството,  като  само  някои  от тях като Бик, Плеяди, Орион между други, съвпадат с познатите  на  Земята.  Това  е  защото  съзвездията  както  ги  познавате,  са наблюдавани и организирани  от  гледна  точка  на  Земята.  Гледната  точка тук е  по-директно свързана със сектори  на звездните карти, които нямат допирна точка с  вашето разбиране. Все пак може да  се  каже,  че  това  са  съвкупността от локалните звезди най-близки до Слънце 13, които включват  Алфа  Кентавър,   тройната  система  и   няколко други.   За  да  обясня   горе-долу трябва да покажа навигационна карта.

Естел·ла: Защо тези от Сатурн са невъзможно да бъдат намерени?

Анéека: Защото  никой  не  знае  кои  са  и  къде  се намират. Единствено дават заповеди от тяхна  гледна  точка  и  няма  някой  при  когото  да отидеш или на когото да пишеш. Това се случва не само с нас, но и с другите съседни раси, като тези на Виера.

Естел·ла: Опитвали ли сте да отидете лично до Сатурн?

Анéека: Да,  но  никой  нищо  не  знае.  Това  е  огромна  зона  на  трафик  с  големи  кораби Биосфера   на   много   различни  раси.   Тези   често   са  наричани  на  Земята  "Алианса  на Сферите".  Да  отидеш  на  Сатурн  е  като  да  отидеш  в   Лос   Анджелис…,    ще   ти   трябва много късмет да намериш някой там, който не желае да бъде намерен.

Кристина: Фактът, че не може да се срещнеш с тях, нито да говориш директно с тях, не е ли негативен аспект на тази организация?

Анéека: Без съмнение. Това е моментът,  в който най-ясно може да  се види, че системата е пречупена. Превръща се в пирамидална и не е холографска.

Кристина: Положението не е добро. А Алианса на Сферите каква роля играе във всичко това?

Анéека: Те са още от Федерацията. Да кажем, че са група подобна на съвета на Андромеда или  Съвета  на  Алционе.  Официално  се  водят  независими.  Но  същевременно са част от Федерацията.  Федерацията  е  толкова  голямо  юридическо  тяло,  че  колабира  от  своето собствено  тегло.  Това  е  проблемът.  Превърна  се  в  повече  от  огромна  и  по този начин неуправляема и безполезна.

Кристина: И знае ли се кои раси се намират на Сатурн?

Анéека: Същите, които са тук. Най-познатите и обичайните. Доминиращи са Андромедани, Арктуриани и от Сириус (Сириани). Но пояснявам, че от Плядите, НЕ!


Естел·ла: Вижда ми се невероятно, че Федерацията на Сатурн се крие или камуфлира  между другите пребиваващи там раси. Само този факт би трябвало да ги свали от техния пост. Какъв вид представител може да бъде някой, до когото нямаш достъп?

Анéека: Да. Но за да ги свалиш от позицията им, първо трябва да знаеш кои са те и това е което избягват чрез анонимността. Друго нещо на което да се обърне внимание е, че е същата структура, като на суперелитът на Земята. Тъмно правителство, работещо само с    марионетки на много различни нива, но никога не може да се види кои точно имат истинската власт. Такива като Сорос, Гейтс, Рокфелер, Ротшилд и други са само лицето на личности, стоящи зад тях, с още по-голяма власт.


Тук се случва същото със Федерацията…
, абсолютно същото. Затова настояваме, че е       отражение на това, което става на Земята. От тях пристигат само заповеди с потвърдителни   кодове. Не се казва от кого са. Само нещо подобно на това:

 

„Почетният Висш Съвет на Сатурн нарежда да се оттеглите незабавно от Земята.  

                          Сертификат Алфа-Уиски Браво  928167- 675172.“

 

И това е всичко. Няма на кого да отговориш или към когото да се обърнеш.


Кристина: Невероятно! И кои раси съставят Алианса на Сферите?

Анéека:  Андромедани,   Арктуриани,  Корендиани,  Девониани и  Авиани (Седете-Серес Авиар).

Кристина: Извинявай Анѐека. Авианите от типа птици ли са?

Анéека: Да. В основата си са същите, за които говори Кори Гуyд.

Естел·ла: А какво печелят Андромеданите и тези на Виера, не обръщайки внимание на този проблем?

Анéека: Нищо. Ако говориш с тях, тъй като са на твоето ниво тук, ще се покажат много    емпатични и загрижени. Също ще кажат, че не виждат какво друго може да се направи.    Приемат, че има проблем, но не знаят как да процедират по-нататък. Заявяват, не че не ги интересува проблема, а че ръцете им са вързани. И също говорейки за тях, това което усложнява нещата е, че всеки един и всяка раса има своите идеи според концепциите и разбиранията на тази раса, както например Андромеданите ужасяващи се от Кармата.

Естел·ла: Е какъв е точно проблемът според тях? Защото мисля, че те самите си завръзват ръцете. Ако наистина искаш да разрешиш даден проблем, но няма срещу кого да се изправиш, тогава ги накарай сами да дойдат при теб. Започни да действаш различно спрямо Земята и ще трябва да излязат от сенките си, ако наистина тези от Сатурн искат да се намесят.

Анéека: Според тях проблемът трябва да бъде разрешен от хората, не от тях. “Проблемът” е, че И’асхи е съгласна с това. Но, не че хората са задължени… като дълг, като нещо  наложено от властите, а както казва И’асхи: “Само може да бъден разрешен проблема от нивото на хората, откъм земното ниво, като човечество и не отвън”. Казва, че това е единствения начин. Не е защото другите раси не желаят да помогнат, а защото не могат да направят нищо…, само хората могат.

Естел·ла: Разбирам какво има предвид И’асхи, но виждаме, че проблема също е и навън.

Кристина: Проблемът е навсякъде. А къде се намира базата на Сатурн, на самата планета или на нейните луни? Или локацията й е непозната? Беше от ниската 5D плътност, нали така?

Анéека: Смятаме, че се намира измежду безбройните бази, които са пръснати по цялата площ. Не се намират само на Сатурн, но и на нейните луни: Мимас, Титан, Енцелад, Диона и Тетида. И основно по самите пръстените на Сатурн. Затова харесват толкова Сатурн. Освен това и безброй кораби с всякакви размери намиращи се през цялото време в орбита на Сатурн.

Кристина: И какво представляват тези бази? От какви структури са направени?

Анéека: Базите основно са 90% подземни. Тунели. Използват астероиди и големи скали в пръстените, издълбавайки ги вътрешно, така че да остане само външната част като защитен щит. Колкото до големите бази на Луните, също са подземни с входове в кратери или на планински склонове. Инсталациите на повърхността, предимно са структури тип паяковидни, с един купол в средата и тръбовидни проходи излизащи в различни посоки, които водят към подземия.


Кристина: А на самата планета Сатурн има ли нещо или някой?

Анéека: Сатурн като планета е много плътна и в същото време газообразна. Без определена повърхност. Така че, там живеят само някои животни адаптирани към екстремна среда. За по-голямата част от Федерацията е непрактично да се живее в такава среда. Това, което прави интересен Сатурн… са неговите пръстени. Пръстените са съставени най-вече от скалисти структури, които могат да бъдат използвани за много неща. Създавайки едно голямо богатство от места, на които могат да се установят бази. Също така се ползват за извличане на ресурси, минерали и метали за индустриата.

Кристина: А какви видове животни има там?

Анéека: Най-вече такива, които прекарват целия си живот „плувайки”. С формата на огромни медузи. Също така и паразити, живеещи върху медузите използвайки ги за  прехрана. Там няма развитие на напреднали цивилизации, животинско царство е.  Животните може да се оприличат също на същества балони или дирижабли. Приличат на това изображение и така огромни. Макар и да са с различни размери. Смятам, че са с  рамера на Хинденбърг (Hindenburg) или на дирижабъла Goodyear.

Кристина: Много интересно как тези животни „плуват” там. Сигурно е нещо  като риба  във вода?

Анéека: Може да се каже, да. Тоест, плуват в атмосферата на Сатурн, в  зона  обитаема  за тях.  Където  не  могат  да  отидат  по-високо,  защото  ще   се  разширят  прекалено,   нито  по-ниско, понеже налягането на Сатурн ще ги смаже.

Естел·ла: А с какво се хранят?

Анéека: Доколкото знам с други същества в същата екосистема. По-малки същества, както  крилът е храна за китовете. Има ята от живи организми в атмосферата и по-големите      същества преминават оттам. А по-малките формиращи тези ята се хранят с други още по-малки от тях.

Кристина: А има ли растително царство?

Анéека: Трябва да има. Постоянно плуващо в различни слоеве на атмосферата. Въпреки че няма повърхност, атмосферното налягане е толкова високо, че надвишава твърдостта на скалата. Но не се стига до това изведнъж, а малко по-малко, увеличавайки атмосферната плътност докато достигне твърдото състояние.

 

 

Превод: Mitkobs

No hay comentarios:

Publicar un comentario