domingo, 8 de agosto de 2021

 

               Расата Урма - Произход и Биология – Част 1

Извънземен контакт

 

 

Conocimiento Pleyadiano – 20/01/2021


Звездни Семенца  - 08/08/2021

 

Превод: МиКаДи

 

                                                                                . o O o .

 

                                                  РАЗГОВОР С АНÉЕКА ОТ ТЕММЕР

                                   И СЪЩО НЯКОЛКО ОПИСАНИЯ ОТ И’АСХИ С’ВАРУ̀У

 

Авийон е главната планета на Урмите. Тук на Земята я наричат Авалон. Но това е само човешка интерпретация. Расата Урма е една от най-разможаващата се в този квадрант. Буквално са колонизирали планети, навсякъде. Дори и на Плеядите. Те са доминираща раса в този квадрант. Например, расата Хиядени от Меропе са Урма, но под друго име. Хиадените са Урми. Те са независими, но реално погледнато не напълно. Те са както биха били Канада или Австралия за Англия, повече от същото. По общо мнение независими, но все пак координиращи се във всичко със своята централна звезда Вега.

Звездната система Вега се състои от четири планети, две от които са обитаеми. Авийон е първата планета, населена от Урма. И е мястото, от където произхожда домашната котка, която вече се е разпространила в цялата галактическа зона.

А втората планета е Лира, лирианите. От където се говори, че произхождаме всички хуманоморфни раси. Системата Вега се намира в съзвездието Лира на разстояние от 25 светлинни години.

Авийон е предимно гориста и степна планета от Клас М, само малко по-голяма от Земята. Лира много прилича на Земята, състои се от 50% океан и 50% суша. Още един клонинг на Земята, но с по-мека атмосфера. Сами по себе си Авийон и Лира са по-обитаеми от Земята. Те са от планетите, наричани супер-обитаеми, където живота е по-лесен отколкото на Земята и говоря за климата, атмосферата и гравитацията. Други супер-обитаеми са: Венера, Ерра, Теммер и Алфрата и между други... А казват, че Венера е ад от сярна киселина… Фауната на Авалон е подобна на тази на Земята. Имат други животни, които са непознати на Земята, но споделят много видове. От това което знам, климатът прилича повече на климата на Ерра и Теммер. Отбелязват се два сезона, но при тях зимата не е толкова силна както на Ерра, защото е първата планета в системата, тъй като е много близо до слънцето Вега.

Урмите приличат на лъвове или тигри. Въпреки това, както на Земята има подвидове, т.е. не всички са лъвове, но всички приличат на големи котки. Всички са смесени и дори създават потомство помежду си. Не всички имат ивици като един тигър, но повечето имат ивици по тялото си. Само, че когато се облекат не се забелязват, освен по лицето, ръцете и китките.

Виждам ги по-често от тигров вид, от там и жълтия лъв, но дори по него понякога се виждат ивици. Старите винтидж (vintage) карикатури „Гръмотевични котки“ (Thundercats) ясно напомня за Урмите. Тяхната продължителност на живота не се изчислява добре, тъй като времето в 5D е нелинейно, но официално е около 10 пъти повече от един човек на Земята, т.е. около 950 години или средно 100 пъти над средната продължителност на една домашна котка на Земята. Сравнително им отнема доста време за да достигнат физическата си зрялост, горе-долу, както е при лирианите като цяло. Въпреки това, са способни бързо да напълнят едно място с котенца на различна възраст.

Също като нас, помнят техните предишни животи, което оказва влияние на умствената им зрялост в ранна възраст, но винаги зависи от всеки индивид. Всички възрастни изглеждат по-високи от 2,5 метра. Нормално е да ги срещнеш с височина от 3 м., като Рур (Ruhr) и тежат около 300 кг., като средното тегло на един Урма е от 270 до 280 кг. с изключение на най-големите. Теглото на земния лъв е 250 кг. Тигърът е 255 кг., така че те са малко по-големи и по-тежки. Това е приблизителната височина на един Урма и също имат къси крака. Те са двуноги и четириноги, както им е по-удобно,…този факт не е много известен. Имат малко по-различен гръбначен стълб и ханш, което им позволява да ходят и прекарват много време изправени, въпреки че по този начин са по-бавни. Но за скорост и сила застават на четири крака. Отбелязвайки, че домашната котка може да развие херния, ако бъде принудена да остане дълго време в изправено положение. Но  Урмите нямат такъв проблем. Никога не съм го чувала като резултат от ходене в изправено положение.

Имат дълга опашка, както при лъва и тигъра. Това изображение не е много далеч от реалността, но премахвайки им антропоморфната структура, тъй като гърдите им са явно котешки, като на V. Както вече ви казах, различават се много малко от един изправен лъв или тигър, какъвто бихте видяли на Земята. Този си прилича, само че с броня. На Земята понякога рисуват Урмите като с човешки тела, но главата е на лъв и истината е там, че в това липсва смисъл. Те са котки, само че са еволюирали за да ходят на два крака, но също продължават да ходят и тичат и на четири крака.

Приучават своите потомци или деца да ходят изправени, защото в противен случай биха стояли единствено на четири крака, тъй като е по-удобно. Но оставайки на четири крака не им позволява да носят неща, да еволюират напред, да си взаимодействат с други изправени видове. Фактът, че даден вид е изправен е от решаващо значение за неговата културна еволюция, тъй като бебето или котенцето, може да се научи да ходи изправено, така че може да изследва и двата свята. Когато вече ходят майсторски на два крака, веднъж поотраснали, за спорт или каквото и да е, редуват ходене на два или четири крака, според нуждите. За да борят, правят комбинация от най-подходящото между двата свята. В тяхната култура много от битките са с мечове или брадви, но логично ноктите и зъбите също се използват.

Техните ръце имат способността да бъдат по-умели отколкото при обикновената котка. С дебелия пръст или палеца в позиция на ръка и използвайки ноктите за да хванат нещата. Притежават изключителна прецизност при манипулирането на предмети.  Те не са непохватни, защото всъщност не са крака, а са котешки ръце, уникални ръце, но както и при домашната котка не могат да свият юмрук без да изкарат ноктите, затова го използват като метод за хващане. Освен това слагат ръкавици за други функции според изискванията. Могат да се забележат разликите между мъжките и женските, тъй като те са по-малки и с по-меки лица, като по-компактни и нямат грива, което е отличителна черта на мъжките Урми. Този повече прилича на мъжки тип.

Женските имат гърдите като котките. Най-обичайно е женските да раждат между две или три котенца, въпреки че понякога се ражда само едно, но има и котила до 8, според това което ми бяха казали. Знам, че котките си предават едни на други малките, защото така си помагат с възпитанието им. Видът Урма е много изобилен в тази Галактика. Те са навсякъде. Това е многобройна раса, с много независими колонии, но свързани със своя произход. Те са всеядни, главно се хранят с месо, но го фабрикуват, НЕ УБИВАТ… преди да, но вече еволюираха. Алфа Драко също вече не убиват. Отглеждат тъкан за храна в устройства подобни на медицинските пашкули. По начин, че никога не са били част от едно животно. Също се хранят с плодове и зеленчуци, но никога не съм ги виждала да ядат цитрусови плодове.

Работата е в това, че те просто не могат да бъдат вегани като нас тайгетеаните. Те са друг вид. Що се отнася до напитките,… освен консумирането на вода имат и дълъг списък от безалкохолни напитки. Като нас, не пият алкохол. В нашият случай, това до което можем да стигнем, е до определени ферменти, като фермента от ананаса, но е много слабо алкохолен и е много натурален, без добавки, не опиянява, а по-скоро придава единстено вкус. Урмите използват растителни ферменти и сокове - комбинирани билкови чайове. Но имат силнен аромат и вкус, като на нещо изключително ароматизирано и концентрирано. Чувствам, че е като да се пие парфюм.

Само по себе си, можете да видите, че един Алфа Драко – е дракон. Алфа Драко, за разлика от Дракониянците, обикновено са позитивни и въпреки техния външен вид са прогресивни и кооперативни. Много големи защитници. Но с трудно взаимодействие, защото тяхната култура е много различна от тази на който и да е с лириански произход. И да,… имат култура. Не са „животни“ – поради липсваща точна дума. Въпреки това са доминиращи. Опастни са: 10 от 10. Изравнени са с Урмите като доминираща раса на практика в цялата галактика. Заслуга имат котките, защото се поставят на равни условия с гущерите, които са с височина над 10 метра и тегло – няколко тона, а те са с височина под 3 метра и тегло около 300 килограма.

Спокойни, знаейки кои са, налагат уважение като никоя друга раса. Преувеличавайки много, за тях винаги всичко е хипер. Всичко е свръх-украсено. Да стане ясно винаги това което са и с едно собствено познание за това, кои са... 3-метрови изправени котки със златни доспехи и цветни плащове. Мисля, че това е най-впечатляващата раса, която съществува.

Алфа Драко, също. Но те са страшни. Урмите са една космата топка изпълнена с любов. Но разбира се,… с броня. Те са много емоционални и много драматични. Позволяват си да бъдат прегръщани, любвеобилни са и миришат на одеялце.

Във връзка с езика на Урма или наричан също авийон (avyon) от другите раси, на Земята няма референт за това, как звучи техния език или как би звучал, но е впечетляващо да ги чуеш да говорят. Имат един глас изключително нисък, дълбок и силен, чисто котешки, много приличащ на идващ отвътре. Като че, ръмжат и говорят. Изговарят думи, но с артикулиран, контролиран ревящ звук, подобен на лъвски рев, но добавяйки думи. Изглеждат като че, не говорят чрез устата си, а по-скоро сякаш това, което говорят излиза от гърдите им. Да, артикулират с устните, но не съвсем. Само си помагат и също така използват много езика си, който е много дълъг. Ние общуваме с тях на тайгетеански или андромедански език. Единствената, която тук говори Урма е И’асхи.

Така че Урмите са разбирани на какъвто и да е език да говорят, но няма съмнение, че говорещият не е тайгетеанец или лирианец, а е една голяма 300 килограмова котка. Един огромен котешки гръден кош, от който произлиза контролиран рев. И никога не говорят бързо. Спокойни са. Отделят време за всичко.

В крайна сметка са котки и прекарват много време в астрала. Знам, че ви се струва странно да видите или да си представите един лъв или технологичен тигър облечен и ходещ на два крака, но е също толкова трудно за мен да гледам тези снимки и само да ги свържа с животни или зверове, а не с Урмите, моите приятели… Това е нещо, което в крайна сметка приемаш като факт от живота, да имаш тези котки близо до теб, като част от ежедневието.

 

Превод: МиКаДи

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario