lunes, 1 de marzo de 2021

 

                                  ТАЙГЕТEАНСКИЯТ ЕКИПАЖ НА КОРАБА ТОЛ’КА

 

 

 

Conocimiento Pleyadiano – 31/12/ 2020 

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА

 

Превод: TatiD

                           Приблизително изображение на кораба Толека - Тайгета


                                                                                       . o O o .


TEЛ·ЛА: Здравейте всички. Добре дошли в Плеядианско Познание. Моята приятелка  е Кристина, а аз съм Естел•ла. Днес ви предлагаме едно много специално видео, където ще ви запознаем с всички членове на екипажа от расата Тайгета, които в момента са в орбитата на Земята в космическия кораб наречен  Toлeka/Toл’ka.

 

КРИСТИНА: Но преди да започнем видеото, имаме някои точки, които искаме да изясним, за да може наистина да се разбере съдържанието на това видео.

 

"Тази информация се предоставя от извънземни хора, жени и мъже от звездата Тайгета в купчината Плеяди, чрез писмен контакт с нас."

 

TEЛ·ЛA: Подготвили сме всички точки тук, за да не забравим нито една. Но като начало трябва да кажем, че всички термини, всички думи или прилагателни, които ще видите че използват, за да опишат какви са длъжностите, които имат или задачите, които изпълняват, не са точното значение на това, което наистина имат предвид, защото много пъти тези понятия се губят в превода, тъй като ги нямаме тук на Земята,  не ги познаваме. Така че това, което правят е да използват термини, които горе-долу са най-подобни, но които много пъти остават много ограничени и не са в състояние да предадат изцяло значението на това за което наистина се отнасят.

 

И ще цитирам както го казват: „Обясняваме това, за да не ни тълкувате като твърде човешки, в противен случай, как искате да опишем кои сме и какви позиции имаме, ако не можем да използваме тези думи? " Това е фраза на Aнéeka от Teммер.

 

Но въпросът е, че това би трябвало да бъде много логично и много лесно за разбиране, тъй като е ясно, че трябва да има обща терминолигия, така че познанията да могат да се предават, в противен случай не би било възможно. И с това искам да кажа, че това не се случва само с испанския език. Това се случва с всички езици, които имаме тук на тази планета, защото са понятия, които не използваме и следователно нямаме как да ги опишем.

 

След като това беше изяснено, ще видите, че във видеото има определени съкращения, които използват, за да опишат някои групи или някои категории. Ще ви кажа какво точно означават, а също така, че тези съкращения са направени само за да се разбере от хората техния смисъл, но които те не използват по този начин:

 

CIC(СИК)    = Сentral Intelligence Command - Централно Разузнавателно Командване.

SAR(САР)   = Su Alteza Real - Нейно Кралско Величество.

CAP(КАП)  = Combat Air Patrol - Боен Въздушен Патрул.

MD(ЕМДЕ) = Medical Doktor - лекар.

SOG(СОГ)   =  Special Operations Group - Група за Специални Операции.

 

КРИСТИНА: От друга страна, както казахме, тези хора са тук в орбитата на Земята в космически кораб. Корабът се казва Toлeka/Toл’ka и е първият по рода си, клас Toлeka/Toл’ka. Космическият кораб обикаля около Земята на всеки 164 минути, в резултат на което екипажът може да вижда изгрева и залеза на всеки 82 минути. Това изображение, което виждате на екрана е подобно на кораба, но разбира се не е същият.

 

Последните данни, с които разполагаме и които вече споделихме са, че корабът се намира на височина 423,9 км от повърхността и пътува със скорост 7,9 км в секунда. Този кораб е с дължина 1734 метра и има капацитет за 1800 души, въпреки че сега само има 30 души. 28 Тайгетани, Иасхи С’вару̀у и една човешка жена, но също така 7 котки, 5 пора, 15 мог’иай (mog’yay) и три видри.

 

TEЛ·ЛA: Една от класификациите, която ще видите много, е тази на Хашмалим (Hashmallim). Хашмалина (Hashmallim) е висококвалифициран мъж, като тези, които познаваме тук на Земята като Специални Сили или Делта Форс Нейви Сиитс  (Delta Force Navy Seats), наред с други. Така че са обучени да влизат на вражеска територия, за да изпълняват изключително опасни и важни мисии. Oбучени са на оцеляване, бягство и укриване наред с други неща като разрушаване и контра-тероризъм.

 

Някои от тези, които сега сe намират на кораба, също така са пилоти и отговарят за изпълнението на задачи по поддръжката и профилактиката, правейки възможно правилното работене на системите там горе. Както виждате, подобно е като на един военен, но не по същия начин както знаеме че са военните на Земята. Защото земните военни от степен E - En-listed (енлистед) или рекрутирани, са обучени да се подчиняват на заповедите, да не мислят, само да реагират, да не поставят под въпрос всичко, само сляпо да се подчиняват на всичко. Така че само военните от по-висок ранг или офицерите се обучават да дават заповеди, но винаги следвайки правилата и командната верига.

 

Обратно на това, военните от Тайгета се обучават на първо място на етика, което тук е напълно потиснато за военните. Обучават се да вземат собствени решения на място, да бъдат Коменданта и да могат да се координират със своите хора по холографски начин,  използвайки съгласуване между тях на място. Да вземат холографски решения  означава, да бъдат резултат от сесия на Съвета сред членовете на групата, където се излагат данните и фактите с които разполагат и се приема възможно най-доброто решение основано на тези данни. Това означава, че може да им бъде възложена една мисия и след като стигнат там и анализират ситуацията, могат да решат да не я изпълнят.

 

Ясно е, че това носи отговорност с която ще трябва по-късно да се сблъскат, но няма да им се налага да изпълняват заповеди само защото така им е казано. И така, всеки военен от Тайгета е Kомандващ, независимо дали е координиран с останалите или е сам. Обучен е да оценява ситуациите и да поема отговорност за своите действия и най-добрия път за всяко обстоятелство, без да се налага да се свързва с командния център когато това не е възможно.

 

КРИСТИНА: Пояснявам също, че ще видите, че много от хората носят псевдоними, създадени от НОРАД (NORAD). За тези от вас, които не знаят какво е NORAD, това е съкращението на Северно-Aмериканското Командване на Противовъздушната Отбрана. И както обяснява Aнéeka: NORAD следи на радарите си операциите на нашите бойни кораби. Самолетите за прихващане на Военно-Въздушните Сили на САЩ използват тези кодови имена помежду си, когато идентифицират един от нашите кораби в тяхното въздушното пространство”.

 

Така че имената, приложени от NORAD, не са имена, които идват от тях. Повечето са  кодови имена, назначени от земни военни, които са им дадени за идентифициране на тайгетеанските кораби. Само че, в някои случаи земни военни са приели техните имена. И тук се връщаме към използването на човешката терминология. Ако летиш в небето, където има земни военни, най-логичното нещо за да не се предизвика конфликт, е да се адаптираш към правилата, които те имат във въздушното пространство. Например за да има по-добра комуникация, идентифицирането с тайгетеански имена на техния собствен език е много по-сложно, отколкото неизползването на земна терминология. И може да изглежда, че всичко има милитаризиран оттенък, но както казва Aнéeka: “Това е мисия под военната юрисдикция на Taйгета, не сме една яхта на ваканция”. Така както Eстел·лa вече обясни, военните и това как работят се различава много от това което познаваме за военните тук на Земята.

 

EСТЕЛ·ЛA: Друг важен момент е, че ще видите, че има много от тях, които казват на колко години са, но не казват точната дата на раждане или много други, които просто казват, че нямат изчислена възраст. Единственият човек роден на Земята, който сега е в кораба с тях, е Сурико. По-късно ще видите нейните данни, но тя е единственият човек, която знае рождената си дата и това е така, защото на Тайгета не го правят по този начин, нито празнуват рождени дни както ние тук на Земята.

 

Сега ще покажем изчисленията, които трябва да направят, за да се опитат да имат сравнение на годините, които биха имали, както го разбираме тук на Земята. Те вземат една звездна дата от позицията на звездите, което е начинът, по който първоначално я изчисляват и сравняват със земните дати. Но е сложно, тъй като има времево приплъзване между Земята и планетите на Тайгета, тъй като всяка година се отдалечават една от друга и това увеличава времевото приплъзване.

 

Към 1990 г. времевото приплъзване между Земята и планетите на Тайгета беше 2 дни, за един ден на Тайгета. През 2010 г. това беше 2,6 дни на Земята за един на Тайгета. Докато днес има 4,6 дни прекарани на Земята, за един на Тайгета. С други думи, те прекарват един ден и тук вече е изминала половината седмица. Така че това, което правят е, че го изчисляват математически и излиза определена дата, но понякога е известна само годината, като някои от тях казват само приблизително възрастта си, а други  са  си  направили  труда  да  я  изчислят  по-точно за да получите всички  данни и по-точна дата.

 

Ще видите, че много от тях биха били считани за много млади, тъй като възрастта им средно е между 20 и 30 години, но това е много различно от това, което разбираме тук. Да си припомним, че от приблизително 13-годишна възраст те вече си спомнят миналите си животи. С това възстановяват много познания и преживявания, които са имали в други животи и ги кара да действат вече по съвсем различен начин.

 

Също така трябва да се има предвид, че по-младите хора, са тези, които търсят повече действия, искат да направят нещо с живота си, да изследват, да експериментират и също затова са тези, които са тук и помагат в тази ситуация на Земята. От друга страна, хората, които може би вече са на по 300 или 500 години и които вече са правили всичко това преди, сега това което желаят е да живеят спокойно, за да стоят на родната си планета или на друга и да водят по-спокоен живот. Така че това оправдава защо целият екипаж, който ще видите, е предимно на доста млада изчислена възраст.

 

И да не забравяме, че могат да живеят до около 900 години. Тялото на жената достига зрялост на приблизително 23-годишна възраст, а мъжът на 25-годишна възраст и оттам нататък остават с това тяло в продължение на няколкостотин години и едва след много дълго време ще започне слабо да се отразява възрастта на биологичното им тяло.

  

КРИСТИНА: И накрая да уточним, че тази информация ни е предоставена от Aнéeka от Teммер. Че изображенията, които ще видите по-долу, реално не са на тези хора. Просто са  снимки подобни на тях взети от интернет и които Aнéeka ни помогна да намерим. Има само една истинска снимка. Така че не са реални снимки. Важно е да се изясни това. И въпреки че може да изглежда, че всички те са идилични, това не е действителността. Просто е едно по-здраво общество, хранят се без токсини, имат холистична диета основана на медицината и освен това тяхната Медицинска Наука е далеч по-напреднала от нашата.

 

И накрая също да кажем, че гласовете, които ще чуете, са наши. В случая на женския екип и мъжкия екип, няколко мъже и жени оттук, хора от Земята участваха, за да дадат гласовете.

 

EСТЕЛ·ЛA: С всичко това можем да започнем видеото и сега ще направя презентация на всички мъже, които са част от този екип:

 

                                                                                   . o O o .

 

KИЛА ОТ ПРОСИОН

 

Псевдоним: Kа  (K)

Име поставено от NORAD: Червен Барон / Лъва /  Делта Голф 150 Кило

                                                         (Barón Rojo/ Lion-León /Delta Golf 150 Kilo)

Възраст: 28 години (28 февруари 1992 г.)

Височина: 198 см

 

Kилa е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е водача на Хашмалимите и е ръководител на изстребителното командване и изтребителните ескадрони. Пилот е на изтребителния кораб: Чинди Ат’ѐед (Chindi At’éed). Той е този, който координира и  движи бойните совалки, които напускат този кораб, техните мисии и тяхната поддръжка. Освен това е експерт в Космически Операции, в операциите с бойни кораби и в управлението на малки екипи от Хашмалими (Hashmallim). Също така е специалист и в бойни изкуства.

 

 

САЛАФАЙЕЛ OT ЕРРА

 

Псевдоним: Сала

Име поставено от NORAD:  Вълкът

Възраст: 32 години (15 декември 1988 г.)

Височина: 195 см

 

Салафайел е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е Хашмалим. Като част от екипа за Специални Операции, той е пилот с опит на земни самолети, по-специално хеликоптери. Също така при морски операции, кораби и подводници. Освен това е част от екипа за поддръжка на големите и малки космически кораби. Той е експерт по разрушаване, военни и импровизирани наземни експлозиви, в тяхното дезактивиране и неутрализиране. Експерт по плуване и водолазно гмуркане, подводни операции, както и маневри в морето, въздуха, земята и в бойните изкуства.

 

 

РАГЕЛ ОТ TEMMEР

 

Псевдоним:  Раг (Ragg)

Име поставено от NORAD: Бикът / Чукът

Възраст: 34 години

Височина: 202 см.

 

Рагел, е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е Хашмалим и пилот на бойната совалка: Супер Призрака (Super Ghost) и е главният треньор на кораба. Рагел също е част от екипа за поддръжка на големи моторни системи за космически кораби и Холографски Компютърни Системи. Експерт е по укриване и инфилтриране, боравене с оръжия, на тяхното дезактивиране и наземни експлозиви. Специализиран за операции в джунглата, в пустинята, в планините, морско-водни маневри и водолазно гмуркане. Също е морски експерт по земни кораби и подводници, по земната гражданска и военна авиация. Освен това и в контра-тероризъм и шпионаж. Експерт по бойни изкуства, земна история и география и е специализиран в Екзополитиката, в Екзолингвистика както на съвременните, така и на древните земни езици. От друга страна е специалист по тайгетеанска медицина.

 

 

ТОРЕЛ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Тор / Гръмотевица  (Thor / Trueno / Thunder)

Възраст: Неизчислена

Височина: 197 см

 

Tорел, е част от Групата за Специални Операции-SOG. Това е Хашмалим. Част от екипа за поддръжка на системите на големи и малки кораби. Експерт е по камуфлаж и проникване. С много познания в Екзополитиката, историята и човешката политика, както древна така и съвременна. Освен това е експерт по сценарии и ситуации или градски и подземни операции. Експерт по човешки оръжия и контрамерки, по експлозиви и човешко ядрено оръжие. Освен това и в бойните изкуства. Тук искаме да отбележим, че Торел прекара около 4 години под прикритие, инфилтриран и работейки в Пентагона. Тази снимка, която може да се намери по нет-мрежите е оригинална и е истинският му образ, тоест това е той. Много бихме искали в друг момент да навлезем по-подробно в неговата история.

 

 

ГАБРИЕЛ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Габе / Арч Ге  (Gabe/Arch G)

Име поставено от NORAD: Арчи / Голф

Възраст: 30 години

Височина: 192 см

 

Габриел е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е Хашмалим, но също така е историк и пилот на човешки кораби и самолети. Експерт е по бойни изкуства, малки човешки оръжия за дълги разстояния и по Федерацията. Специализиран в екстремни операции в джунглата, в пустинята, в Близкия изток, в техните проблеми и причини, в ислямския свят, но също така е специалист по европейските ситуации, в техните конфликти и каузи. По тайните общества, по тамплиерите и тяхното влияние, както също така и при подземните операции. Той е ветеран в много от операциите на Земята.

 

  

АЗАНИ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Аза/Асе  (Aza/Ace)

Възраст: 28 години

Височина: 194 см.

 

Aзани е част от Групата за Специални Операции-SOG. Това е Хашмалим. Специалист по бойни изкуства, Екзополитика, по земни градски ситуации и конфликти, работа с медиите за комуникация, земен шпионаж и контрашпионаж. Също така е експерт по подземни и високопланински операции, по маневри и операции на малки групи, както и по инфилтриране.

 

 

ЗАКАРИЕЛ ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним:  Зак  (Zach/Zak)

Възраст: 38 години.

Височина: 195 см.

 

Закариел е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е Хашмалим. Специалист в конфликтни ситуации и сценарии в Близкия изток, в операции в пустинята. Също така в земните военни структури на власт, в дезактивирането на експлозиви и на земните оръжия. Той е експерт в борбата с тероризма на машини, оборудване и наземни превозни средства, както и в бойните изкуства.

 

 

КСЕНИЕЛ ОТ ПРОСИОН

 

Псевдоним: Ени  (Eni)

Име поставено от NORAD:  Гладният Звяр / Звяра/ Хикс-рей Браво  (Beast/X-ray Bravo)

Възраст: 39 години

Височина: 190 см

 

Ксениел е част от Групата за Специални Операции-SOG. Той е Хашмалим, специализиран във въздушната подкрепа. Също е пилот-изтребител на кораба „Гунабул Дичин-Нисин“. Експерт по маневрите за извличане на екипажите Хашмалим и Шиноним. Експерт по извличане от всякакъв вид, както и по похищения, по работа с Енергийния Лъч ( Това е технологията чрез която извличат предмети и хора от повърхността на една планета. Бел. на преводача). Специалист по малки товарни кораби и кораби за превоз на персонал.

 

 

ДАКСЕЛ ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним:  Дакс  (Dax)

Възраст: Неизчислена

Височина: 200 см

 

Даксел е част от Групата за Специални Операции-SOG. Това е Хашмалим. Експерт е по бойни изкуства, боравене с малки човешки оръжия и по Федерацията. Специализиран  е за операции в пустинята, джунглата и подземни операции. Експерт по укриване и смесване, ставайки невидим сред човешкото население, включително при операции с земни превозни средства и човешки и холографски комуникации. По земни дигитални  компютърни системи и по земни социални мрежи.

 

 

AЗРРАЕЛ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним:  Азра (Azra)

Име поставено от NORAD: Лош Късмет/ Враво Чарли 157 Зулу  

                                                      (Bad Luck / Bravo Charly 157 Zulu)

Възраст: Неизчислена

Височина: 191 см

 

Азрраел е пилот-изтребител за кораба Наахилий Мосѝ - Черната Котка (Naahilii Mosí). Той е експерт по боравенето и тактики с бойни совалки, както и в поддръжката на системи на малки корабни и  в бойните изкуства.

 

 

AKOН ОТ ПРОСИОН

 

Псевдоним:  Кони / Тони  (Koni / Toni)

Име поставено от NORAD: Ангел на Съдбата / Съдбата

Възраст: Неизчислена

Височина: 193 см

 

Акон е пилот-изтребител на кораба Дооиа̀’а̀тѐехда Акос - Лоша Карма (Dooyá´át´éehda Ak´os). Той е експерт в боравенето с малки кораби. В тактики за Совалки. В управлението и извличането на малки групи при Специални Операции. Извличания от всякакъв вид, при похищения и импланти от регресивни и позитивни раси.

 


AЛАХИ ЕШТАР ОТ ЕРРА

 

Псевдоним:  Ала/ Лахи  (Ala / Laji)

Име поставено от NORAD:  Вълшебника / Маджик Мен / Лима Ехо 11

                                                        (Magic / Magic Man / Lima Echo 11)

Възраст: Неизчислена

Височина: 199 см

 

Алахи е Научният Офицер на кораба Тол´ка. Той е Главен учен и изследовател, както и историк, философ, физик и математик. Експерт е по генетика, по човешка психология,  по ментален контрол и контра-ментален контрол.

 

 

ДООР  KÁAЛ'EЛ

 

Псевдоним: ДеКа/ Каел  (DK / Cael)

Име поставено от NORAD: Озирис/ Ану Джуниар/ Каелус/ Супермен/ Сиерра Кило 15-7

                                                      (Osiris / Anu Jr. / Caelus / Superman / Sierra Kilo 15-7)

Възраст: Неизчислена

Височина: 198 см

 

Доор Káaл’eл е пилот-изтребител на кораба Horus, клас Suzi II. Той отговаря за командването и контрола на експедицията на кораба Тол’ка. Основната му функция е да поддържа всичко в CИК - Централното Разузнавателно Командване, стои зад всичко свързано със събирането на данни. Той е историк специализиран по Екзополитика, по  ментален контрол, по земна психология и пропаганда. Както по земните проблеми,  така и по тяхната етиология и решение. Освен това е експерт по разузнаване и контраразузнаване, по хуманна и тайгетеанска медицина. Като част от екипа за Специални Операции, той е експерт по операции и тактики на бойни совалки.  На  операции свързани с времевите линии и тяхната промяна. С ранг от елитната групa Санд Клок (Sand Clock) - Пясъчен Часовник. Следователно е експерт по междузвездна и времева навигация, по времевите лупинги и управлението на портали.

 

 

ИРОР ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним: Рол /  Иг   (Rol / Ig)

Възраст: 25 години.

Височина: 200 см.

 

Ирор е Шеф-готвачът на кораба. Той е експерт по поддръжката на системи за поддържане на живота в големите и малки кораби. Също е специалист по агрикултура в големи кораби.

 

 

                                                                                 . o O o .

 

КРИСТИНА: Преди да продължим с женския екипаж, тук бихме искали да изясним няколко точки.

 

Първо да обясним какво е Шиноним (Shinonim). Шиноним е същото като Хашмалим, но са жени, с единственото допълнение, че са кралските стражи, тоест, че те винаги са близо до Аленим и Най’Шара.

 

И втората точка, която бихме искали да изясним е за кралския статус на Тайгета. Знаем, че това може да доведе до объркване при хората, които не знаят какво е кралският статус на Тайгета и как действа. Така че от самото начало ви казваме, че няма нищо, абсолютно нищо общо с кралските особи, които познаваме тук, т.е. с човешките кралски особи. Те имат Холографско Общество. Общество, което е съставено от Съвети и тези Съвети са самият народ.

 

Кралицата няма власт над хората. Да бъдеш кралица на Тайгета е пример за подражание, може да се приеме, че е като представителката на народа. Обикновено е човек с голяма мъдрост и е кралица само ако е в състояние да заслужи позицията си и е потвърдена от Висшият Съвет на Тайгета. Кралицата не експлоатира хората, нито има повече неща или власт от  другите хора, защото в тяхното общество всички граждани могат да имат същото като кралицата. Това бяха точките, които искахме да изясним. Така че започваме с женския екип:

 

 

AЛЕНИМ ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним: Але / Кралицата / Шефката   (Ale / Reina / La Jefa / Boss)

Кодово земно име: Александра

Име поставено от NORAD: Кралицата / Ромео Хотел 01 Алфа (Reina/Romeo Hotel 01 Alfa)

Принцеса престолонаследница Нейно Кралско Величество Аленим 1-ва от Теммер

Възраст: 21 години (1 септември 1999 г.)

Височина: 177см.

 

Aленим е лидера на експедицията на ниво Държавен Глава и е собственичката на кораба Тол’ка. Много скоро ще бъде коронирана за Кралица на Тайгета. Тя е тази, която отговаря за всички и която дава поддръжка със своите екипажи от Теммер. Също така е този, която комуникира и установява дипломатични и политически отношения с други раси, намиращи се в близост до кораба. Всичко работи благодарение на нея и е тази, която прави всичко да се усъществи. Освен това е част от кралската линия на Птолемеите-Александрини присъстваща от древността тук на Земята.

 

 

НАЙ’ШАРА ОТ ЕРРА И ТЕММЕР

 

Псевдоним: Ади (Addy)

Име поставено от NORAD:  Огледалото / Ромео 01 Зулу  (Looking Glass/Romeo 01 Zulu)

Възраст: Неизчислена

Височина: 152 см.

 

Най´Шара е вторият командир на борда, отговаряща за всичко. Дясната ръка на Аленим и подобно на Аленим се счита за Държавен Глава. Има същите политически функции за дипломатични връзки с другите раси около кораба. Грижи се конкретно за благосъстоянието на екипажа и от техните нужди на кораба. Освен това е Съветника на кораба и на екипажа. Също така е експерт по човешка психология и проблемите на Земята. Също е част от кралската линия Птолемей-Александрини с присъствие на Земята в античността.

 

 

EРИДАНИЯ ЙЕЛЕНА ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Ери / Елена / Капитана

Име поставено от NORAD:  Елена от Троя / Д-р Стрейндж / Ехо Янки 01

Възраст: Неизчислена

Височина: 165 см.

 

Еридания е експерт по Тайгетеански Науки и историк. Тя е физическият капитан на кораба, тази която го движи и се грижи за него, за неговата позиция, изисквания и нужди. Тя е тази, която координира всичко необходимо за неговата безопасност. Освен това е Съветник по Науките. Специалист по човешки проблеми, по земно оръжие от всички видове, по космическите кораби от всяка раса, по пропулсивни системи и по холографски компютърни системи. Също така е специализирана в Енергията на  Нулева Точка и реактори, в човешките технологии на въздухоплавателни съоръжения с неподвижно и въртящо се крило. Специалист по Звездни Портали (Stargates) и Междузвездна Навигация. Освен това е експерт по отбраната и щитовете на големите кораби, по репликацията на системи и тяхната поддръжка, и по управлението и пилотиране на големи кораби.

 

 

СЕНЕТРЕ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Селене / Сели   (Selene / Sely)

Име поставено от NORAD:  Д-р Фея / Фея / Чарли Фокстрот

Възраст: 27 години

Височина: 178 см.

 

Сенетре е Докторът и Хирургът на борда на кораба. Грижи се за здравето на екипажа, както физическата така и психологическата. Също служи като Съветник на кораба и екипажа. Тя е експерт по Тайгетеанска Медицина и Медицина на други раси като Андромедани, Урма, Арктуриани, Енган и Йена. Освен това в тайгетеанска и човешка психология. Също е експерт по билколечение, медицина с кварцови камъни и енергийна звукова медицина. Специализирана е в Генетика, Екзобиология, в Екзо-Екосистеми, растителна биология, както в биология базирана на силиций, така и в биологията на базирана на въглерод. Също е експерт по лечебна радиация, по фармакология, по лекарски лаборатории, по хуманна медицина, по Медицински Камери.

 


ЛИ’ЛАЙ’ЛА ОТ ПРОСИЙОН

 

Псевдоним:  Ли / Лила   (Li / Lila)

Възраст: 27 години (5 юли 1993 г.)

Височина: 166 см.

 

 

Ли'лай'лa, е експерт по комуникациите. Също е част от Разузнавателния Екип СИК (CIC) на този кораб. Тя е тази, която физически се грижи за всички връзки и комуникациите на космическите кораби от всеки вид, от мюонната междузвездна гравитация, до микровълновото радио и Интернет.

 

 

АНА’СЕА’НИ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Сени

Възраст: 23 години (20 октомври 1997 г.)

Височина: 172 см.

 

Aнa’сеа’ни е разузнавателен агент събиращ информацията на кораба. Тя работи  по разглеждането на социалните мрежи и изслушването на всички комуникации от Земята с помощта на усъвършенствани компютри. От Интернет до радиочестотите на полицията, спешните случаи и военните, военноморските и авиационни честоти. Филтрирайки всичко за намиране на метаданни. Резултатите се дават на Kaaл’eл и Aнéeka.

 

 

ЗАИКИРА НА ЕРРА

 

Псевдоним: Кира / Заки / Кейра   (Kira / Zaki / Keira)

Име поставено от NORAD:  Д-р Рицар / Зулу 07 Кило  (Dr. Knight/ Zulu 07 Kilo)

Възраст: Неизчислена

Височина: 168 см.

 

Заикира е инженерка, която поддържа всичко да работи и за безопасността на този кораб. Тя е експерт по големи и малки космически кораби, по тяхната поддръжка и ремонти, по пропулсивни двигатели и системи, и системи за изкуствена гравитация. Освен това е специализирана в репликационни системи, в електрически системи, в Енергия на Нулева Точка, както и поддръжката на реактори на Нулева Точка. В усъвършенствани холографски компютри и хидравлични системи и гуми.

 

 

АНЀЕКА ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним:  Анна / Ана / Анѐе  (Anna / Ana / Anée)

Име поставено от NORAD:  Космическа Пантера / Архитектката / Ехо Кило 01 Алфа

Възраст: 22 години  (21 декември 1998 г.)

Височина: 190 см.

 

Анѐека е историк и е Офицера Главен Разузнавач на кораба. Цялата информация за която и да е ситуация или ситуации, било то на Земята или в пространството около кораба, преминава през Департамента за Разузнаване на Тайгета (Taygeta Intelligence Department) или СИК (CIC), на който тя е Лидер или Директор. Що се отнася до кореспондираща се служба, тя е като Директора на ЦРУ на Тайгета, най-малко тук на този кораб и около Земята или в този квадрант, тъй като няма друг кораб. Всичко, което се случва на Земята, преминава през нея, преди да стигне до ръководството на кораба и до висшето командване на Тайгета. Освен това Анѐека е експерт по човешки взаимоотношения и езици, човешко-тайгетеански отношения, по земни проблеми, по Екзополитика, по разузнаване и контраразузнаване, тъй като е и експерт по шпионаж. Специалист е по комуникации, холографски компютърни системи и енергийни системи. Също така е експерт по тайгетеанска Наука и човешка Наука, но също и по хуманна и тайгетеанска медицина и работи заедно със Сенетре от Ерра.

 

 

АЛИЯ ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Али

Възраст: 27 години (10 август 1993 г.)

Височина: 182 см.

 

Алия е лидер на екипа на Групата за Специални Операции - SOG при специални операции и е кралска охрана. Тя е Шиноним. Член е на СИК (CIC), отдела за разузнаване на  кораба и отговаря за комуникациите и навигацията по мостика на кораба Тол’ка. Експерт е в бойните изкуства, инфилтриране, специални разузнавателни операции и контраразузнаването. Освен това е специалист по тайните общества, по земните проблеми, по човешко стрелково оръжие и как да го дезактивира. В допълнение към това е експерт по сухопътни човешки превозни средства, експлозиви и земна ядрена енергия.

 

 

KAССИА ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Kaсе

Възраст: 23 години (20 април 1997 г.)

Височина: 180 см.

 

Касия е част от екипа на SOG - Специални Операции и е от екипа на Кралската гвардия като Шиноним. Също е част от персонала на мостика на кораба Тол’ка като Кормчия. Тя е експерт по древно тайгетеанско оръжие, по доспехи, по бойни изкуства и мечове, както и по отбранителни обстановки, по системи за укриване и лични щитове. Също така и по управление, навигация и пилотиране на големи кораби.

 

 

AРИА ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним: Ари

Възраст: 24 години (12 май 1996 г.)

Височина: 165 см.

 

Arya е част от екипа на SOG - Специални Операции. Като Кралска Гвардия е Шиноним и е асистент на Сенетре от Ерра на медицинската палуба. Тя е експерт по холографски изчисления и мюонни комуникации. Също така в полева медицина по време на  операции, както в тайгетеанската така и в хуманната медицина. Освен това е експерт по бойни изкуства, в защита и охрана на хората с висок профил, в оръжия от малък калибър и щитове.

 

 

KAРА ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним: Кари.

Възраст: 21 години (23 юни 1999 г.)

Височина: 185 см.

 

Кара е част от екипа на SOG - Специални Операции и е Кралска Гвардия. Тя е Шиноним, личен помощник, асистент и бодигард на Нейно Кралско Величество Аленим от Теммер. Тя е експерт в бойни изкуства, в отбранителни обстановки и енергийни оръжия, в преносими и малки оръжия, в експлозиви и във враждебна фармакология т.е. отрови, в тяхното откриване и дезактивиране. Също е специализирана в химическо и биологично оръжие, в енергийни щитове, в управлението на портали, както и в охраната и защита на високопоставени хора.

 

 

ЗОЕА ОТ ЕРРА

 

Псевдоним: Зоуи/ Зоу

Възраст: 29 години (19 януари 1991 г.)

Височина: 160 см.

 

Зоеа е част от екипа на SOG - Специални Операции и от Кралската Гвардия като Шиноним. Също така е личен асистент и бодигард на Н.К.В. Аленим от Теммер. Тя е експерт по отбранителни обстановки, по малки оръжия и как да му се опонира чрез енергийни щитове. Експерт по земна ядрена енергия, нейните ефекти и почистването ѝ, по химически и биологични оръжия. Освен това е експерт по енергийни системи на нулева точка, по бойни изкуства, по Екзо-оръжия, Екзо-отношения, по комуникации и тайгетеански отношения с Федерацията. Също така е специализирана в охрана и защита на високопоставени хора.

 

 

MИКА ОТ ТЕММЕР

 

Псевдоним: Ниси/ Звезда

Възраст: 26 години (28 май 1994 г.)

Височина: 158 см.

 

Mика е част от екипа на SOG - Специални Операции. Тя е Шиноним от Кралската Гвардия и е личен помощник, асистент и телохранител на Н.К.В. Най'Шара от Ерра и Теммер. Експерт е по Специални Операции на малки групи, като пилот на малки човешки самолети и хеликоптери и по въздушни нападения. Също така експерт по инфилтриране в подземни бази, в боравене с експлозиви и разрушаване, в енергийни оръжия, в звуко-компресирани, химически и биологични оръжия. Също така е специализирана в Екзобиологията и в охраната и защита на високопоставени хора.

 

 

АНДРЕА СУРИКО ТАКАХАНЕ

 

Нетайгетеанска раса: Човек

Псевдоним: Анди / Сури / Япония

Възраст: 17 години (15 февруари 2003 г.)

Височина: 159 см.

 

Сурико е от човешка раса. Извлечена е през 1996 г. от Хокайдо, Япония. Сурико е обучаваща се и служител по мостика на кораба Toл'ka, специализирайки се по междузвездна навигация и  управление на големи кораби. Тя е тази, която фиксира през цялото време позицията на кораба, неговото движение и бъдещата прогноза за това къде ще бъде. Също така поставя курса или маршрута до някакаво място. Тя е която отговаря за постоянната орбита на кораба, предавайки информацията на Капитан Еридания.

 

 

ИÁ̀СХИ  С’ВАР´УУ  ТАШЕРИТ 12

 

Нетайгетеанска раса: Сварууниана

Псевдоним:  Ли’Сва 12 / Силайле 12 / Сил 12  (Li´Swa 12 / Silaile 12 / Sil 12)

Име поставено от NORAD: Сиерра Уиски 12 Алфа  (Sierra Whisky 12 Alpha)

Възраст: 10 години (8 март 2010 г.)

Височина: 139 см.

 

Иáсхи има надарена памет. Помни 12 свои минали живота до съвършенство. Тя е водача на всички, Съветничка и е една хилядолетна Душа. Тя е експерт по детски играчки, тъкачни станове, бродерии, шев и кройка, но също така е експерт по Генетика, Медицина тайгетеана и хуманна, по екстремни спортове, по репликация и Енергийни Лъчи. Освен това е експерт по История и е специализирана по хуманни мъртви езици. Също така е специалист по Ментален Контрол, по Психология на която и да е раса, както и по земни проблеми. По междузвездни и междурасови политически организации, тоест между видовете междузвездни раси, така че е експерт по Екзополитика и Екзолингвистика.

 

Иáсхи, говори 4 звездни езика и 19 земни, включително: Галско-Ирландски, Прото-Келтски, Навахо, Инуити, Латински, Древногръцки и Древноегипетски. Тя е експерт по  човешки самолети и хеликоптери, по човешки транспорт, по енергийни системи, портали и тяхната навигация. В боравенето с бойни совалки, тактика и ремонти.

 

Освен това е експерт по леки оръжия от всяка раса, по металургия и мечове, особено по японски катани, но също по холографски компютърни системи, по усъвършенствани пропулсивни системи и космически кораби от всички раси. Експерт по енергия и реактори на нулева точка, по ядрена енергетика и радиация, по междузвездна навигация и времева навигация. Тя е голям специалист по манипулация и промяна на времевите линии, защото помни обученията от предишните си животи в елитната група от типа Sand Clock - Пясъчен Часовник. Също е специалист по темите за Съзнанието и Етера, по манипулирането на материя чрез Съзнанието и по човешки междузвездни взаимоотношения, наред с много други неща.

 

 

                                                                               . o O o .

 

 

КРИСТИНА: Много е интересна цялата информация и всички познания, които има тайгетеанския екип. И преди да приключим, бихме искали да се разделим с едно важно съобщение от Aнѐека от Теммер:

 

                                                                       

„Тези квалификации или качества на хората намиращи се на кораба, вие долу също ги имате, имам предвид всички вие и другите хора. Като тях или дори повече, просто не го помните. Но затова сте на Земята, защото сте квалифицирани. Всички ние сме стари Души, с много приключения зад гърба си. Просто изброих тези от екипажа, защото те си спомнят, защото са в 5D. Но там където сте,  не означава, че имате по-ниска квалификация или способности. Точно обратното. Тук винаги се казва, че тези които са долу работещите, имат повече заслуги, отколкото тези тук горе. Въпреки че в защита на които сме в орбита, тук също не е розова градина. Имаме своите трудности всеки ден и като цяло е трудно. Всички се борим за това, което върешно знаем, че е правилното. "

                                                                                                            Анéека от Теммер

 

 

КРИСТИНА: Тук завършваме това видео. Надявам се да ви е било интересно. Бяхме много развълнувани да можем да научим малко повече за всички хора, които съставят  тайгетеанския екипаж, така че се надяваме да ви е харесало толкова, колкото и на нас.

 

EСTEЛ·ЛA: Много благодаря на всички, за това че ни слушате и че винаги сте там и ще се видим в следващите видеоклипове.

 

 

Превод: TatiD
No hay comentarios:

Publicar un comentario