jueves, 7 de enero de 2021

 

                     СРЕЩА НА СЪВЕТА на АЛЦИОНЕ И ФЕДЕРАЦИЯТА – 3/01/21 г.


Revelación Cósmica – 5/01/2021

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА

 

Превод: TatiD

 


                                                                                . o O o .

 

Анѐека: Вчера 3/01/21 година, отидохме на кораба “Биосфера” на Андромеданите на срещата с Федерацията. Аленим, Кара, Зоеа, Алиа и аз. Там бяхме приблизително 10 часа измежду прекъсвания и почивки.

 

Едно пояснение: Не обвиняваме никоя раса, нито някой човек, че са регресивни. Но крайният резултат е регресивен, харесва им или не. Но ние от Тайгета, трябва да бъдем дипломатични. Започнахме излагайки им проблема за това, че тук не работи Федерацията, че системата е прекъсната и с това преминаха 2 часа обяснявайки им, за да разберат защо е така. Защото всеки един от присъстващите там казват, че се чувстват по същия начин разочаровани със ситуацията на Земята и виждайки, че не могат да помогнат повече (това според тях и това е истина), никой там няма да реагира. Като че ли им е все едно, но конфронтират нещата по свой начин.

 

Отново, не отричат, че болшинството там идват от патриархални общества и да, чувствахме определено снизходително отношение и вземайки ни като “Какво ли още сме измислили”. Поне си признаха, че не правят много и че би трябвало да се прави повече.

 

И тогава пристигна Руур (Урма) с неговия комитет от 8 охранителя и ние само с трима. И в момента в който седна всички от Федерацията поомекнаха. Беше много явна промяната в тона на разговорa. Изслушаха любезно нашия план. Казаха, че такива планове ги има от всички страни и че, много раси вече са им представяли подобни проекти. И отново им обяснихме, че ние разбираме проблема по-добре от всекиму, защото сме по-близо до този проблем и до хората както никой друг. И изглежда, че отхвърлят тези други проекти, защото са невъзможни за изпълнение или невероятни или просто незаконни.

 

ПРИЕХА НАШИЯ ПРОЕКТ!

 

Но, с един куп условия и ограничения, които ние не виждаме като приемливи, нито възможни. И всичко под условието да бъде приет от следващото ниво на Федерацията. (Не започваме много добре).

 

Първа точка и това ви включва и вас-Гошия и Роберт. Вече не можем да кажем, че това което ще сe направи идва от нас. Защото това според тях нарушава Първата Директива и върви срещу това, което ние самите казваме, че Хората са тези, които трябва да свършат работата и постиженията трябва да бъдат 100% на хората, без отново да изглеждат Тайгетеаните като спасителите. Като цяло, това Никога не е било нашето намерение, само желанието да направим нещо и да не оставаме със скръстени ръце.

 

Така че, проблема е че вече изложихме целият ни план в интернет. Но, това не беше лошо за тук. Защото Федерацията призна, че това ги е притиснало изключително много, за да ни изслуша на едно Спешно Заседание или само 2 дни след заседанието на Алционе.

 

Но, няма да можем да даваме доклади за напредъка или за действията на публиката. Федерацията се прикрива в това, че са ни казали ДА, но чувстваме че е още веднъж като с горещия картоф. Тук ни дават съгласието си, за да замълчим и за да видим,че са положителни, но предават отговорнатта на горните нива както винаги и както очаквахме. Приехме условията. Трябва да кажем, че приемайки тези условия, нашия план се срива.

 

Тогава, как остана ситуацията? В това, че разрешението трябва да се даде отгоре - както очаквахме, но дори и така ние посочихме, че това е чувствително на времето. Прие се, но с много опозиция, обратното на както с Алционе. Но, като цяло нямаше опозиция на цели раси, а само на хора, които са от една или друга раса. Относно за Федерацията, това което изложихме по социалните мрежи послужи за голям натиск, което демонстрира, че изслушват всичко, което казваме тук.

 

Съвета на местната Федeрация, ПРИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО, но дори и така всичко е свързано с това какво ще се реши от по-горе. Измежду други неща, плана за всяко едно нещо което ще правим, просто НЕ МОЖЕМ ДА ГО КАЖЕМ.

 

ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ, поне по социалните мрежи или ще се срине системата, защото бихме могли известим за нашата дейност. Има много неща, за които е по-добре да не знаете.

 

Трябва да изясним, че приеха.

 

Първо е за да дадем едно съобщение на Надежда за хората!

Второ е още повече натиск върху Федерацията.

 

Просто вече няма да можем да даваме повече информация и дори не можем да знаем, колко ще можем да реализираме поради същите условия на Федерацията. Така че, в този момент не можем да обещаем нищо.

 

Затова казвайки че приемат, ни отстраняват от пътя им и се ограничават от отговорности. Защото Съвета на местната Федерацията привидно прави добре нещата и предават отговорността по-нагоре, иди знай на кои, както винаги. Както обяснихме преди, Федерацията е стъпаловидна и всичко е свързано с решенията от по-горе. И за сега нямаме повече данни и вече не можем да коментираме. Междувременно продължим да разглеждаме други теми.

 

Отстраниха ни съгласявайки се, като използваха самата тяхна бюрокрация като защита. Също може да бъде капан - правейки да обещаем неща, които по-късно да не можем да изпълним. Да, има един лимит от неща, които можем да направим без да излезем от легалните рамки на Федерацията, докато не ни дадат пълна юрисдикция върху проблема и отговорността да го разрешим.

 

Въпрос: Как може да знаете дали са го предали по-нагоре?

 

Анѐека: Не можем да го знаем, но според Але само казвайки го, вече се предаде, защото там стоят у слушат тези отгоре. Не може да се направи едно събрание на Съвета, без автоматично да го разберат тези отгоре.

 

Въпрос: Каква е ползата от всичко това на човечеството или каква е вашата полза?

 

Анѐека: Хората - възможността да имат едно Холографско Общество преди 2025 година.

Ние - едно главоболие.

 

Това, че тези оттук приеха, е реално все едно не са приели, защото в никакъв случай нe ни дадоха зелена светлина. Не искаме да даваме фалшиви надежди. Освен това имаме нужда хората да бъдат проактивни, не очаквайки че мама Тайгета или татко Тръмп им разреши проблемите.

 

Заспали и пробудени, там долу и тук горе е едно и също. Това, което не им хареса е, че е един гиноцентричен план, който включва само Тайгета в центъра, с условия които изглеждат, като че не включваме останалите раси.

 

Урма обяви, че се снижава от Орбита. Техния кораб-майка се намира на 740км в ниска Орбита, за да ни подкрепя нас. 

 

Превод: TatiD




No hay comentarios:

Publicar un comentario