sábado, 8 de junio de 2024

 

ИНТЕРВЮ С ТИГЪРА УРМА - АРИСАХ

ЧАСТ 3



Swaruu Official 02/12/2023

Звездни Семенца – 08/06/2024

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца 

 

Превод: NaviLim

 



. о . О . о . 

Мари С’вару̀у: Здравейте отново, благодаря ви, че още веднъж сте тук с мен. Надявам се днес всички да сте много добре. Аз съм Мари Сва.

Това е третата част от интервюто, което имах с Ари преди няколко седмици и все още не съм имала възможност да го публикувам, въпреки че много скоро ще интервюирам Ари отново.

Арисах (накратко Ари) е един от комуникационните офицери в големия звезден кораб на Урмите Авион 1, който се намира в ниска околоземна орбита, и е голям мъжки тигър с височина над 3 метра.

Звездния кораб Авион 1 е с дължина приблизително една миля и четвърт или 2000 метра, и е флагманският кораб на културата Урма, в който се помещава самият крал Руур (Ruhr), който сега е тук. Руур е бял или албинос мъжки лъв.

Много култури в Космоса, включително и много от членовете на Галактическата Федерация, считат белия цвят като кралски символ. Това е и причината поради която, Тайгетеанската кралица Аленим Първа, също да носи бяла коса. Имам цял видеоклип за кралските особи в Космоса и в какво се различават от кралските особи на Земята.

Урмите са изключителна раса от големи коткови воини, духовни и силно емпатични, които въпреки че се срещат из цялата галактика, считат звездата Вега за свой дом. Вега е на приблизително 25 светлинни години от Земята. Така че, космически погледнато, те са твои съседи.

Като котки, Урмите са известни като много горди хора, които създават свои собствени правила, въпреки че са много уважителни към другите култури и към договорите, които може да имат с тях. Те са най-добрите приятели, освен ако не бъдат накърнени, защото именно тогава се превръщат в свирепи воини и страховити противници.

Въпреки че официално са членове на Федерацията, от всякога са известни като силно непокорни на правилата на Федерацията, тъй като дават приоритет на своята логика, етика и духовност пред всяка друга, която може да се опита да им бъде наложена. Така че, логично, много звездни раси не са съгласни с тях.

Ари говори четири земни езика, въпреки че е трудно да се разбере какво казва, тъй като формата на устата и устните му се различава от тази на лирианите, по същество човеците. Въпреки това полага усилия.

Той има най-дълбокия глас, който съм чувала от всички видове, които се опитват да говорят на човешки език, тъй като звучи като глас на котков бог, с ехтене в края, което звучи като мъркане. Има склонност прекалено да натъртва буквите О и Р. От друга страна, едва успява да произнесе буквите Ф, Б и В, но може да бъде разбран.

По време на това интервю няколко пъти сменяхме езиците, докато видим кой разбирам най-добре. Първо от немски, на английски и накрая на руски, на който останахме през повечето време. Преводът е мой. След този контекст, нека продължим с интервюирането на Ари.

. o . O . o .

Мари С’вару̀у: Готов ли си за следващия въпрос Ари?

Ари: Да.

Мари С’вару̀у: Каква е причината вашият звезден кораб и вашият крал да са тук, в земна орбита в този момент?

Ари: Сега сме тук, защото подозираме, че причините на Федерацията да запази Земята такава, каквато е, са погрешни от етична гледна точка. Подозираме, че Федерацията лъже върху защо Земята трябва да се управлява по начина, по който е била от дълго време. Тяхното извинение е, че въплътените там души имат крайният контрол и желаят да имат силни преживявания там. Просто ни звучи като на манипулативна глупост.

Липсата на прозрачност от страна на Федерацията по отношение на техните крайни цели и планове за Земята просто мирише на изгнил труп на антилопа. Нещо много нередно се случва тук, и ни карат всички да мислим, че всичко е наред и под контрол.

Докато подозираме нечестна игра, тъй като Федерацията вероятно нарушава своите собствени правила и разпоредби, няма да мръднем от тук. Въпреки че го отричат, можем да имаме причина да мислим, че поне частта от Федерацията, която контролира тази област, може да е била инфилтрирана от злите сили на Орион.

Всичко това на Земята се случва на много малко разстояние от родната ни планета и се чувстваме много неудобно да знаем, че такова зло може да расте толкова близо до нас, че може да емигрира или приближи до нас.

Друга причина да сме тук е, че има голям брой звездни семенца Урма, които живеят там в коткови тела, а също и в човешка форма, и имаме моралното задължение да ги наблюдаваме и да се грижим за тях възможно най-добре от тук.

Освен това нашият крал е млад, и е тук трупайки опит, изправяйки се пред силни трудности и тежки дипломатически предизвикателства, всичко това заради неговия опит на обучение.

Също сме тук, спазвайки нашият договор за сътрудничество, който имаме с вашия Тайгетеански Висш Съвет  и с вашия Плеядиански Висш Съвет от Алционе. Придружаваме вашия кораб Toлeка с флаг на Тайгета за вашата безопасност.

Мари С’вару̀у: Ако твоят крал е тук, кой управлява вашето общество у дома?

Ари: Руур (Ruhr) управлява нашето общество оттук, използвайки дистанционно присъствие, както го прави вашата кралица Аленим и с вашето. А у дома Висшият Съвет е този, който управлява всички детайли, както и във вашия случай, тъй като нашата социална структура е много подобна на вашата и може би това е и причината нашите светове да се разбират толкова добре.

Мари С’вару̀у: Какви са отношенията ви с Галактическата Федерация и каква е позицията ви с тях по отношение на Земята?

Ари: Нашите отношения с Федерацията на Обединените Планети винаги са били напрегнати и сведени до минимума, тъй като не сме съгласни с повечето от техните директиви. Нашата етика не винаги съвпада, тъй като постоянно ни обвиняват, че сме инвазивни.

Въпреки това планетите и културите, които са под нашето владение, остават мирни и процъфтяват с голямо технологично и духовно развитие, за разлика на планетите и културите под техен контрол, които са постоянно в размирици. Знаем, че сме много по-добри от тях в опазването на мира и реда.

Знаем, че не сме харесвани много от Галактическата Федерация, и не ни интересува. Въпреки това трябва да ни имат като приятели, тъй като знаят, че нашата сила е по-голяма от всичките им сили взети заедно. Съзнаваме, че сме голям проблем за тях и ни харесва, че е така.

Нашата позиция с тях по отношение на Земята е, че сме категорично несъгласни с това, което се случва, и няма да мръднем оттук, защото знаем, че самото ни присъствие е възпиращ фактор за Федерацията, за да предотврати още по-лоши действия срещу населението на Земята.

Мари Сваруу: Какво мислиш, че наистина се случва на Земята и защо?

Ари: Смятаме, че Земята беше друга планета от пета плътност до бъркотията, която Федерацията създаде в цялата Слънчева Система с войните на Тиамат. Необходимостта на Федерацията да капсулира или затвори на Земята своите останали врагове от войната на Тиамат създаде нискочестотното царство, което познаваме днес. Трябваше да ги капсулират на Земята, защото в края на тази война, враговете, които им оставаха бяха успели да се скрият под земята, където много от тях все още се крият и днес.

След това Земята се превърна в нещо като предизвикателство от висока трудност и училище за напреднали души, като планета, на която да се превъплътиш като едно предизвикателство. И безброй души от всички краища се въплътиха там само за да се превърнат в един вид енергиен генератор за захранване на по-ниските астрални същности, свързани с тези останали членове на Федерацията.

От една страна, повечето души искат тежките предизвикателства от живота на Земята, но от друга, са склонни да страдат голямо малтретиране. И тук е, където не сме съгласни с тенденцията на Федерацията да бъде прекалено позволителна, просто защитавайки интересите на душите, въплътени там по тяхно собствено желание, защото по-скоро изглежда, че също са в сътрудничество с тези тъмни същества. И също така изглежда, че подвеждат и лъжат останалите звездни раси близки на Земята, за да не се намесват.

Вярваме, че Галактическата Федерация продава идеята, че е положителна и любяща, докато от друга страна не само действа позволително, но и пряко защитава интересите на всички тези тъмни същности и хора.

Мари С’вару̀у: Като воинска раса, какво би казал за това? На Земята битува вярата, че всичко трябва да се реши със сила и с оръжие. Така ли е? Имал ли си много конфликти с други раси освен Алфа Дракo (Alpha Dracos), които са били разрешени с битки? Ако отговорът е не,… как ги разрешавате?

Ари: Имаме една много ясна и силна етична система. Предпочитаме дипломацията, приятелството и лоялността пред оръжията. Имаме най-добрите дипломати в Галактиката.

За съжаление, всички живеем в ниски сфери на съществуване, където дуалността е силна и  много пъти се оказваш в ситуации, в които или си ти и твоите близки, или онези други действат неетично срещу теб. Но има момент, в който трябва да знаеш кой си и да отстояваш това, в което вярваш.

Ние сме известни с това, че имаме много силна култура и нашият капацитет за военен отговор е толкова голям, че отдавна никой не се осмелява да ни предизвика. Въпреки че внимателно избираме целите си по време на военна конфронтация, има моменти, когато просто трябва да унищожиш опозицията си с бърз и решителен удар. Поразяването на твоите врагове с пълно военно превъзходство, минимизира жертвите и от двете страни.

Разрешихме много проблеми с военни действия, включително срещу Ето̀ртаните (Etorthans), които действаха неетично и инвазивно, неспазвайки договора, който имахме с тях, а също и срещу Алфа Драконите (Alpha Dracos), които също се опитаха да превземат някои от нашите светове със сила. Спряхме ги и им показахме от какво са направени котковите и това е чиста упоритост.

Не се срамуваме да използваме военната мощ, защото имаме много силна етична рамка зад нейното използване. Просто знаем, че в тези сфери на съществуване на по-ниска дуалност, много пъти трябва да изядеш или да бъдеш изяден. Не се колебаем да използваме силата, когато видим, че е необходимо, и мразим хулиганите и побойниците.

Мари С’вару̀у: Какво мислиш за фалшивата извънземна инвазия? Какво бихте направили, ако това се случи, и каква е вашата позиция?

Ари: Не е ясно дали фалшивата извънземна инвазия е организирана само от Земята и от нейните господари на ниско ниво или идва директно от самата Галактическа Федерация, въпреки че подозираме последното.

Подобно фалшиво нашествие може да бъде последното средство на Кабала контролиращ Земята, да се опита да превземе всички култури на планетата. Но също знаем, че вече контролират политически цялата Земя зад кулисите, така че е лесно да се заключи, че това би било само театър за хората.

Напълно сме сигурни, че Кабала ще приложи един дълъг списък от други програми и процедури преди такова фалшиво извънземно нашествие, така че според нас това е най-малкият от проблемите, пред които са изправени хората.

Кабалът първо трябва да подготви един сценарий за хората, за да повярват в такова фалшиво извънземно нашествие, и този сценарий е сборът от всички други второстепенни планове, които оформят, модифицират и в крайна сметка насочват човечеството в желаната от тях посока. Имам предвид, че фалшивата извънземна инвазия е последното им средство, особено ако другите им планове са се провалили. Така че, първо трябва да се случат много неща, преди да измислят тази глупост.

Хората вече са нападнати, няма нужда да ги нападат, тъй като вече принадлежат на Галактическата Федерация и всички нейни сенчести и най-тъмни нива, за които добре знаем, че съществуват.

Какво бихме направили като Урми (Urmahs) ще зависи от това какво точно се случва в този момент и в какви условия се извършва това фалшиво нашествие, но няма да се поколебаем да започнем битка, ако сметнем, че е необходимо. В крайна сметка в миналото сме започвали войни и за по-малко, и Галактическата Федерация може да приеме последните ми думи като едно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ.

. o . O . o .

Мари Сваруу: Ще има четвърта част, може би дори и пета част от това интервю, тъй като все още имам няколко други въпроса и отговори Урма, които да споделя.

Благодаря ви, че гледахте моето видео и че дадохте “Like” и се абонирахте. Оценявам го много и се надявам да ви видя тук следващия път.

С много любов,

Вашата приятелка

Мари С´варýу




No hay comentarios:

Publicar un comentario