lunes, 15 de abril de 2024

 


Фалшива История в Космоса и на Земята, Тартария, Кабал, Лъжи и Галактическата Федерация


Swaruu Oficial  02/09/2023

Звездни Семенца – 15/04/2024
https://youtu.be/RNtnFCGv5Go

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 

ПреводTati D

. о . О . о .

Мари Сваруу: Здравейте отново. Благодаря ви, че още веднъж сте тук с мен, надявам се всички да сте добре. Аз съм Мари С´варуу.


Както е долу, така е и горе.

Както се казва, историята се пише от победителите и ако се погледне внимателно, историята, такава каквато се разбира на официално и глобално ниво, изглежда по-скоро като спомен за битки и политика с герои, изключително преувеличени във всичките им качества, силно поляризирани с обичайната динамика на доброто срещу злото.

Просто контрастирайки написаното в историческите книги с това, което всеки вижда или преживява емпирично, като че ли има ясно несъответствие, където официалната история изглежда повече като приказка или набор от лъжи, всички поставени там, за да задвижат определен разказ и дневен ред.

Като пример може да се види, че на Запад във всички филми и медии като цяло, Русия е изобразявана като злата страна, където местните хора не само са против всички западни интереси, но и също са изобразявани като група от жалки некомпетентни. Докато в Русия се случва точно обратното. В тамошните медии, особено що се отнася до локалните медии, жалките некадърници са тези от Запада и също са представени като зли хора, които искат да унищожат "добрата стара майка Русия".

И това се случва отново сега, тъй като всички медии, новини и прости гледни точки, идващи от Русия, се представят в западните медии като дезинформация, лъжи идващи от руското правителство, за да манипулират общественото възприятие и да получат подкрепа, сякаш западните медии за комуникация не се манипулират, нито контролират по този начин, дори по-лошо, налагайки  едностранна анти-руска гледна точка на западните хора. И тъй като и двете страни манипулират общественото възприятие, в крайна сметка нищо, никоя информация достигаща до хората е вярна или нещо подобно на истината. Всичко завършва като битка, за да се види кой е по-добрият лъжец.

Само използвам Русия и нейните проблеми като пример, тъй като това се случва навсякъде и с всички теми, които имат реално значение или важност в света.

И когато всичко това се напише в историческите книги, това, което се появи там, няма да отразява външната истина.
Освен това страната, която не обслужва настоящите интереси, ще бъде по същество изтрита, както се случва сега с всичко, което се случи в бившия Съветски Съюз, тъй като става все по-трудно да се изследва каквато и да е история там, която няма нищо общо с официално приетата политика. И всичко това завършва с представянето на Съветския Съюз просто като Империя на Злото, докато в действителност беше просто друго място, със своите лоши и своите добри неща, както навсякъде другаде.

Целият Съветски Съюз на народно ниво изчезва толкова бързо, сякаш изобщо не е съществувал. Историята на хората, какво са правили и какво са мислили, всичко е изчезнало, освен велики произведения и писания, които засега все още е трудно  да бъдат изтрити, както и това, което е останало в паметта на онези, които са живели тогава.

И дори използвайки Русия като пример, това не е първият път, когато цяла цивилизация е унищожена там, тъй като има много доказателства за съществуването на една напреднала цивилизация или култура, предполагайки се наречена Тартария.

Появяват се все повече и повече доказателства за съществуването на безброй големи градове, превърнати в развалини и погребани в дълбините на сибирската пустош, например където сега природата възстановява цялата тази повърхност, помагайки да се изтрие паметта за цяло едно минало, което беше толкова важно, че трябва да бъде в учебниците по история.

В днешно време и с течение на времето, всички можем да проучим официалната история чрез интернет, и всеки с две работещи мозъчни клетки може да започне да свързва точките и да види, че твърде много неща в историята не пасват. Не само грешните или манипулирани дати, но и самите събития изглеждат променени, за да се вмести в една тъмна програма на ментален контрол.

Използвайки познатата поговорка „историята е написана от победителите“, в началото всички сме склонни да мислим, че реалните събития бяха променени и записани като факти. Но всички редактирани и фокусирани върху частите, които обслужват интересите на управляващите в момента, а не като напълно измислена история, като нагла лъжа от началото до края, която няма почти нищо общо с това, което наистина се е случило.

Но сега се натрупват доказателства и всички те показват едно и също, че историята като цяло е най-малкото или в най-добрия случай измислена в голямата си част. Може би с някаква изкривена или усукана истина тук и там, включително събития, променени в полза на този, който е наредил да бъдат написани и един куп лъжи оправдани със събития, които никога не са се случили, или са се случили в съвсем различен контекст и по алтернативни причини. И аспектът на историята, който доказателствата сочат като най-силно променен, са датите.

Времето на събитията в целия официално приет разказ просто не пасва, ако се подложи на сериозно изследване. Например, използвайки древни текстове и книги като справка, сравнявайки казаното там със съвременни книги по същата тема, може да се види, че има съществена разлика. Това е мястото, от където можете да започнете да наблюдавате, че нещо не е наред.

И можете да видите това само сравнявайки по-стари, достъпни за всички книги с по-нови. Представете си какво би се случило, ако можете да държите в ръцете си всички онези книги, които се съхраняват в трезори, като тези намиращи се под Ватикана и много далеч от публичен достъп и поглед. Нищо чудно, че ги крият или изгарят.

Събитията на Земята като цяло изглеждат да се намират по-близо едно до друго, случващи се в голямата си част най-вече в един кратък период от неотдавна, а не в продължение на няколко хиляди години, както е официално описано. Поставяйки падането на Римската Империя в някакъв момент от 12 век, например. Това обаче е невъзможно да се потвърди и дори дали е съществувала Римска Империя, тъй като в днешно време изглежда, че поставянето под въпрос на всичко може да не е толкова лоша идея. Това, което виждаме и знаем за нея може да е част от други цивилизации, също изгубени във времето или рестартирани от контрольорите на Земята.

И въпреки че имаме богато разнообразие от древни документи, които дават  валидност на Римската Империя, това, че са древни, не означава, че са правилни, тъй като манипулацията на историята, за която говорим, датира от много време и не е нищо ново. Въпреки това приемам напълно, че има малко неща в историята, толкова добре документирани като Римската Империя, и с отвратителни подробности, тъй като много книги записващи търговски транзакции, са оцелели все още до ден днешен, така че буквално можем да видим по това време колко пилета са били разменени, за колко торби с жито.

Но дори и в тези подробни търговски книги датите са проблем, тъй като не са използвали актуални числа в продължение на години и хората са използвали много календари през вековете, като например:

- Лунни календари
-
Юлиански календари
- Римски календар
- Ислямски календар
-
Индуски календар
- Будистки календар
-
Японски календар
- Китайски календар
-
Египетски календар

Наред с много други, където преводът от един към друг се превръща в пълен кошмар и е бил и си остава в ръцете на предполагаеми експерти, които през повечето време са в платената роля на олигарси и на хора с власт, които именно  са победителите, подреждащи нещата според интересите си.

Поставянето на поредица от синхронизирани световни събития, случили се в древни времена, е толкова сложно, че мисля, че едва ли е възможно.

След това можем да споменем датирането на неща с помощта на методи на радиоактивно разпадане, като прословутия въглерод-14, за който много пъти е доказано, че е изключително неточен. Но има и други като следните и някои от тях могат да бъдат доста точни. Има доста и всички те са видове радиоактивно датиране. Включват датиране с калиев аргон, което е полезно за скали, по-стари от 100 000 години.

Съществува и урано-оловно датиране, което има възрастов диапазон от 1 до 4,5 милиарда години. Може да се използва за толкова дълги периоди, защото средния живот на урана превърнат в олово е милиарди години, от порядъка на възрастта на Земята, 4,5 милиарда години, използвайки официално приети времена и данни, разбира се.

Съществува и друг метод, наречен термо-луминесценция, който може да се използва за керамиката, както и хидратирането на обсидиан и датирането на следи от уран, което е когато се наблюдават следите, оставени от разпадането на урана.

Както казах, някои от тези алтернативни методи могат да бъдат много точни, въпреки че не всички могат да се използват за всички видове материали или предмети, тъй като повечето са полезни само за изключително стари неща.

Но проблемът е, че когато се използват тези прецизни системи за датиране на артефакти от историята на Земята, резултатът никога не съответства на периода от време, в който се предполага, че са открити, според официалния исторически разказ. Тези точни методи за датиране са в голям конфликт с официалния исторически разказ и силно подкрепят това, което казвам в това видео. Чистата наука доказва, че всички исторически книги грешат.

И това обяснява защо тези точни методи за датиране се използват толкова рядко, тъй като никой от властващите на Земята не иска точните дати да бъдат изложени на обществеността, защото това би унищожило техния фалшив разказ.

Така че мога да ви уверя, че датирането на неща на Земята е почти невъзможно. Но тогава,
след всичко, което казах, може би се чудите защо не отида в архивите на Галактическата Федерация, за да потърся истинската история на Земята или защо не използвам данните на познатите от всички скачащите във времето кораби.

На първо място, тези кораби, като известния клас СУЗИ (Suzy), не скачат във времето използвайки дати, не програмираш просто дата в компютъра и корабът те отвежда там. Те работят с честотни карти, така че могат да скочат до място във времето и историята, и все още може да мислиш, че си в тази година в миналото, но погрешно, защото отново системата за датиране, използвана в честотните карти, не съвпада с официалния календар и преводът от една система към друга е истинска катастрофа.

И дори въпреки затруднението, при превода на адаптацията на честотната карта към адаптацията на съвременния календар, можем да започнем да виждаме истинска лавина от несъответствия и фалшиви дати в официалния исторически разказ и това са първите показатели за нас, че тази тема трябва да бъде проучена задълбочено, тъй като това е голяма писта за това как наистина работи цялата Матрица на Земята.

Що се отнася до архивите на Федерацията, моята група и аз ги използваме през цялото време и в тях има големи несъответствия. Отново, събитията записани в историческите архиви на Федерацията, не съвпадат с официалния разказ на Земята. Но едва ли мога да кажа, че са верни или че историята на Земята, такава каквато я приема Федерацията е истинският разказ, защото, макар и различен, той е толкова пълен с несъответствия и дупки, че в крайна сметка просто се оказва още една версия на земната история - в основата си същата, но с обрат, който също не съвпада с реалните и научно доказани факти.

Например, Тартария също липсва там, когато сега имаме лавина от данни, показващи, че тя действително е съществувала и е била много важна. Така че накрая се питаме защо не само земния Кабал, но и самата Галактическа Федерация, искаха да изтрият напълно Тартария от нашата колективна памет? Както за хората на Земята, така и за хората в космоса.

Знаейки, че Галактическата Федерация е истинският контрольор на Земята - правителството зад дълбоките правителства, можем само да заключим, че директивата за изтриването на Тартария (наред с толкова много други неща)  дойде от самата Федерация, а не само от т.н. земен Кабал.

Още веднъж и от друга гледна точка, всичко сочи към факта, че Галактическата Федерация е тази, която контролира целия разказ на Земята и на други места, до където и да стигат нейните пипала, и този път го казвам без да правя преценка за доброто и злото, тъй като тази тема е изключително сложна.

Заключавайки, че Галактическата Федерация е тази, която би трябвало да стои зад дневния ред за изчезването на Тартария, обяснявайки силните доказателства за големите изгубени градове в района на ​Южен Сибир - днешна дълбока Русия, като обикновенни номадски конструкции, когато ясно можем да ги видим от космоса като големи структури, които могат да се простират до няколко хектара, а в някои случаи дори до квадратни километри, по-съответстващи на напреднали градове, а не с номадски народи, можем да видим, че Галактическата Федерация крие много неща.

Заключавайки, че цялата тази велика земна цивилизация е била унищожена и Галактическата Федерация би трябвало да стои зад това, не можем да не свържем Федерацията с така наречените рестартирания на земните цивилизациите, които сега започваме да виждаме и разбираме. Те ги провокират и след това искат да изтрият нашата колективна памет, както казах по-горе, както на Земята, така и в космоса.

Може да съм тук горе и да имам достъп до архивите на Федерацията (сред много други), но дори и тук не мога да знам точната или окончателна истина. Единственото, което мога да направя, е да споделя това, което виждам и намирам. Това е моя гледна точка и заедно с вашата, може би ще можем да се доближим до истината за историята на Земята и също на други места, защото както откривам този проблем с историята не е изключителен за Земята.

Същият проблем с фалшива история и лъжи се случва и с други нечовешки цивилизации, които случайно също са под контрола на Федерацията. Например, мога да твърдя, че нещо мирише на развалена риба с миризма на плъх в официалната история на Кентавър или Алфратеаните, за които ще говоря в следващото си видео.

Благодаря, ако стигна дотук в моето видео. Благодаря, че дадохте “Like и се абонирахте за повече информация, ако я намирате за ценна и се надявам да ви видя тук следващия път.


С любов,
 

Вашата приятелка Мари С´варуу

No hay comentarios:

Publicar un comentario