domingo, 9 de julio de 2023

 

МОТИВИРАЩО ВИДЕО  за

Звездните Семенца и Пробудените


 

Swaruu Oficial – 30/04/2023

Звездни Семенца – 06/07/2023

Facebook – Група Звездни Семенца

Odysee - Звездни Семенца

 

Превод: Tati D. o . O . o .

Мари С’вару̀у: Здравейте! Благодаря ви, че ме придружавате днес, аз съм Мари С’вару̀у.

 

Ако гледаш това видео,  най-вероятното е, че нощем също гледаш звездите, питайки се дали си звездно семенце или дали си от Земята или не. Също може да се питаш дали усещането ти, че не си от Земята, е само твое желание или е чиста фантазия. Също можеш да усещаш, че си от Земята, защото я обичаш и чувстваш, че е твоят дом, но много те натъжава това, че има толкова много неща, които не са наред в нейното общество поради голямата несправедливост около теб. Или може да се чувстваш напълно от друга далечна планета, където твоето вътрешно усещане ти казва, че твоят истински дом е там, докато се чувстваш напълно неуместно на планетата Земя.

 

Енергията там е плътна и лесно се чувстваш подтиснат, докато неволно  поглъщаш енергията на всички около теб и от околната среда. Смесва се с твоята, създавайки дълбоко в теб едно хаотично усещане, което не желаеш и те кара да искаш да избягаш и да се покриеш в любимото си скривалище. Може да чувстваш, че си сам или сама, че никой не се интересува от същите неща като теб, че твоите приятели и семейство постоянно те критикуват, затова че мислиш различно и че си различен. Понякога те карат да се съмняваш в разума си, за да почувстваш, че наистина нещо не е наред с теб, а понякога дори искат да те водят на терапия, за да се нормализираш. Открих, че единственото, което е реално в този свят си ТИ, този, който мисли и наблюдава.

 

Ако чувстваш, че си звездно семенце, ако имаш това вътрешно познание и страха от това колко зле би се почувствал ако не е вярно, тогава си Звездно Семенце. Това е нещо, което просто знаеш дълбоко в себе си и никой не може да аргументира противното. Може да не те разбират или може да твърдят, че няма доказателства (както обикновено правят), или просто да ти кажат, че те познават от цял живот. Може дори да са те видели да се раждаш там, аргументирайки с това колко грешиш, като фантазираш че принадлежиш на звездите или дори че си извънземен. Но важното е това, което ти сам знаеш за това кой си, с най-дълбокото си вътрешно чувство, което никой, дори и ти, не може да потисне или отрече. Ти си единственият, който знае истинската си самоличност и не забравяй, че тялото не определя какво и кой си “отвътре”.

 

Или дори може да не се идентифицираш като звездно семенце, може просто да преминаваш през едно силно духовно пробуждане, или дори може да не искаш да вярваш в извънземни, но въпреки това продължаваш да страдаш последствията от това, че си различен. Едно звездно семенце винаги знае, че е такова и дори как влезе в живота на Земята без спомени от минали животи или не много. Изтриването на паметта е само повърхностно - в непосредственото съзнателно ниво на ума, но надълбоко, в подсъзнателното и несъзнателното ниво - цялото познание е там и всички звездни семенца го чувстват. Не се нуждаят от директен подробен спомен за миналите си животи на Земята или извън планетата на някое друго далечно място сред звездите.

 

Да нямаш спомени от минали животи е част от живота на Земята и това може дори да не се отнася за всички, тъй като има безброй хора, които имат минали животи и звездни спомени извън планетата в една или друга степен. Важното е това, което твоето вътрешно познание ти казва кой си. В крайна сметка всяка душа, която живее на Земята и на всяко друго място е едно звездно семенце, включително всички онези, които дори не разбират концепцията.

 

Знам, че животът на Земята е труден - била съм там, но избра да отидеш там доброволно, защото знаеше, че можеш да го направиш, защото имаше доверие в себе си, че ще можеш да преминеш през това предизвикателство. Както обясних в моето видео „Едни и Същи Събития - Различно Значение от Физическата или Духовна Страна“ страданията и трудностите на Земята се виждат различно отвън, откъм духовния свят и от гледната точка на други цивилизации.

 

Може да чувстваш, че слизането на Земята беше грешка, но е факт, че повечето от тези, които ме слушат, са на Земята. Знам, че боли, знам, че може да се чувствате безпомощни или дори слаби, тъй като постоянно трябва да се изправяте пред всички трудности и пред цялата несправедливост, която има там, но сте много силни. А да си съпричастен и чувствителен към всякакъв вид енергия е знак за сила, защото означава, че имате една много силна връзка с Източника. Помнете, че ​​сте Източника.

 

Земята и нейната култура не са справедливо място, там няма справедливост. Така че не очаквай да я намериш там и не очаквай някой да ти даде равноправие и справедливост, сякаш имаш право на това. Твоята работа като високоразвита и чувствителна душа, със силна връзка с Източника е да донесеш справедливостта там, на Земята. Не забравяй, че си една антена, един фар и канал, за да донесеш цялата тази висока енергия от Източника директно към Земята чрез теб. Ти си Посланика на висшите царства, и твоята работа и твоята цел е да си там, просто бъдейки издръжлив и оставайки силен там с това, което най-добре правиш.

 

Запомни това: твоята емпатия и чувствителност са това, което те правят силен, защото това означава, че си самият Източник въплътен там в теб. Не можеш да си позволиш да бъдеш слаб там на Земята, защото това не би породило нищо друго освен страдание за теб - обкръжението и хората от Матрицата ще те стъпчат. Там си, за да се научиш да бъдеш силен благодарение на твоите качества на съпричастност и чувствителност, а не въпреки тях.

 

Ако винаги търсиш удобството, няма да напреднеш - трудностите и предизвикателствата са тези, които ще те направят по-силен, особено на Земята. Трябва да приемеш дискомфорта и да го използваш като предизвикателство, за да напреднеш в посоката, която желаеш. Трябва да излезеш от зоната си на комфорт, за да разшириш обхвата му. Ако не си в състояние да излезеш от зоната си на комфорт, каквото и да е и всичко, което е извън него, ще ти пречи. Но ако се сблъскаш със силни предизвикателства, ще видиш, че си напълно способен да ги разрешиш. И с това самочувствието ти ще нарасне и ще погледнеш на това, което преди ти пречеше само като на дребни, маловажни неща нямащи ефект върху теб.

 

Помни, че духовният път трябва да се извърви в самота. Няма две души имащи една и съща точка на внимание, така че винаги ще имат различни гледни точки и различни начини на фокусиране върху каквото и да било. Знам, че много пъти ще искаш да споделиш с всички около теб каквото си научил, но помни, че не всички са на твоето ниво и прекаленото споделяне с тях само може да ти донесе много разочарования. Бъди търпелив и внимателно преценявай на кого да се доверяваш и с каква информация. Давай им малки трохички, за да видиш дали искат повече, но ако не искат, не настоявай. Обичай ги такива каквито са и знай, че не всеки е предопределен да се пробуди и знай, че в повечето случаи е по-добре да останеш в мълчание. Помни, че мълчанието също е мощно послание.

 

Но гледайки на това от по-разширена гледна точка, от висшите сфери,  никога не си сам, защото винаги имаш с теб твоите духовни водачи. Винаги, и много пъти също и твоето звездно семейство. И тези духовни водачи не са нищо друго освен най-разширените версии на теб самия и от тази по-разширена гледна точка включват в тяхното възприятие и твоята гледна точка, така че никой не може да те разбере по-добре от тях.

 

Трябва да знаеш, че духовете, когато са във висшите сфери, не приемат много на сериозно живота на Земята и светът на живите с всичките му трудности. Само го разглеждат като една игра, като едно предизвикателство. Това което се случва там и как изглеждат нещата, докато си въплътен или докато посещаваш Земята като Step Down, само има стойност в играта. Всички души дълбоко в себе си знаят, че накрая всичко ще бъде наред, така че наслаждавайте се на пътуването. Трябва винаги да бъдеш твоята най-добра версия.

 

Докато се пробуждаш духовно и разбираш все повече и повече всичко, ще откриеш, че си едно с твоето Висше Аз и че буквално си твоето Висше Аз, въплътено в едно физическо тяло. И като същество от светлина във физическо тяло, твоята работа е да останеш издръжлив и силен, защото твоята работа е да внесеш висока честота към планетата и твоето обкръжение, към всичко и всички тях. Не очаквай да бъдеш разбран от болшинството, само от малцина, ако има такива.

 

Помни, че можеш да разбереш хората със светоглед по-малък от твоя, но те не могат да разберат твоя, просто си прекалено голям за тях. Приеми го и се чувствай съвсем добре с това. Вие трябва да бъдете висшите царства на Земята, не желайте напразно да бъде така, просто бъдете, използвайте въображението си и живейте според него. По тази причина толкова много високоразвити същества и души винаги имат детски качества и нагласи. Въображението е истината от перспективата на висшите сфери и е твоя работа да направиш всичко това действителност, засявайки всичко във физичността на Земята. Ако искаш любов и разбирателство, бъди любов и разбирателство. Ако искаш справедливост, тогава бъди справедливост. Но никога не бъди слаб пред Матрицата и нейните хора.

 

Винаги остани мистериозен и опасен. Пази тайните си и не се разкривай прекалено много пред всички. Помни, че не е необходимо да се задоволяваш с това, което Матрицата очаква от теб, когато знаеш много добре, че твоята етика и твоите морални стандарти са много по-високи от тези на хората, които претендират да се подчиняваш на техните. Оценявай твоите емпатични качества и обичай твоята чувствителност, това е, което си. Помни, че не са слабости, те са твоите силни страни. Защити енергията си така, както смяташ, че е най-добре за теб. Използвай кристали и талисмани ако искаш, полезни са, но ти си този, който им дава смисъл и цел.

 

Имай предвид, че можеш да погледнеш на следващото си предизвикателство като на нещо, от което да се страхуваш или нещо досадно, което трябва да направиш, или като на нещо, което трябва да преодолееш и което ще те накара да се почувстваш способен и велик след това… Всичко зависи от теб, всичко зависи от твоето отношение и от значението, което искаш да му дадеш. Винаги помни, че не си сам и преди всичко остани силен!

 

Благодаря, че изгледа видеото ми, наистина го оценявам. До следващия път и се пази!

 

С много нежност, твоята приятелка Мари С´вару̀у.
No hay comentarios:

Publicar un comentario