miércoles, 22 de septiembre de 2021

 

ЗВЕЗДНИ СЕМEНЦА - Какво Трябва да Правим Сега?

Разговор с И’асхи С’вару̀у - Извънземно дете

 

 

Agencia Cósmica: 7/09/2021

https://www.youtube.com/watch?v=SrQJ_LqWjQc

 

Звездни Семенца: 22/09/2021

https://www.youtube.com/watch?v=WPG4fjcTKQ8

 

 

Превод: Tati D

 



. o  O   o.

 

Гошия: Имам въпрос от някого. Как би отговорила И’асхи?

„Започвам да вярвам, че не е разумно Звездните Семенца да се въплъщават на тази планета. Би имало смисъл, ако светът наистина се нуждае органично от нашата помощ. Въпреки това, имайки предвид, че тези отгоре биха могли да приключат играта за една седмица ако го пожелаят, нищо от това което в действителност правим, ще окаже реално въздействие. Отредено ни е да потънем с кораба, колкото и да се опитваме да променим резултата."

И’асхи: Зависи дали тези Звездни Семенца са кокошки или не. Никой не е казвал, че ще бъде лесно. Никога нищо достойно е лесно. Можеш да се изправиш срещу невероятни възможности и все пак да спечелиш, каквото и да искаш да спечелиш. Всичко зависи от гледните точки, най-вече личните. Но, все още нищо не е приключило. Много ще умрат, да. Хората така или иначе умират, но ... не става въпрос дали ще умреш или не, а да умреш добре. Защото така или иначе ще умреш. Твой е избора да умреш като лъв или като агне. Аз лично искам още да се боря! Защо? За да превърна реалността в нещо друго.

Но целта на битката трябва да дойде от теб. Не от резултатите.         Дор К’аал’ел (Dhor K´aal´el) силно чувства, че борбата не е само за „добро и зло“ или за подпомагане на другите. Повече борба за това кой е всеки един от нас. Борим се, защото това е което сме. Борим ce от уважение към нас самите. За да запазим душите си, за да вървим с високо вдигната глава.

Гошия: Но Федерацията като отговорник, няма да позволи това да се случи. Да се превърне реалността в нещо, което искаме.

И’асхи: Да, да, отговорник е, но ви казах преди, че истинският  шеф тук са хората на Земята и това, което искат колективно. Да, да, това, което искат, се манипулира от Кабала и от своя страна Кабала е отражение на хората. Това звучи като езотерични глупости ... но, това е жестоката и трудна истина. Толкова лесно като това хората да осъзнаят, че не е нужно да следват правилата, наложени им от предполагаемите Господари на техният свят, призовани, оживени и проявени от тях.

Гошия: В омагьосан кръг са с Кабала, който ги манипулира и те проявяващи Кабала. Това е куче, гонещо опашката си.

И’асхи: Да, така че, събуди се! Да, да, но след това ще нулират обществото. Нулиране или не, това не може да се случи, ако колективът не сътрудничи и не прояви точно това. Вземи го като последен изпит. Или човешкият колектив успява, или ... се проваля и обратно към годината на първокурсниците! Всички ще умрем. Твой е избора дали се осмеляваме да направим нещо по въпроса или само да седим и да гледаме. Можеш да бъдеш зрител или главен герой.

Мнозина казват, че говорим негативно. Но това, от което се нуждаем, е да видят проблема, за да знаят какво да правят по-нататък. Но трябва да си дадат сметка, че това зависи от тях и само от тях. А не, очаквайки някакъв вид помощ. И това е, което дори Федерацията иска да направят,… да поемат контрола. Това, което техните висши Аз искат да направят, тяхната мисия в живота като цел за въплъщението. Да спрат да бъдат в режим на жертва, защото са жертви, но сега трябва да направят нещо по въпроса! И трябва да видят защо няма да получат помощ,… не по начина, по който очакват да я получат. Защото начина по който очакват да получат помощ е регресивно изкушение от Матрицата-Кабал. Да седиш и да не правиш нищо.

Сега трябва да направят всичко, което смятат за правилно, дори ако това означава битка. Или не, и да се грижат само за техния ъгъл. Това е всичко, което трябва да направят, да се спасят, защото няма да могат да спасят никой, който не е предназначен да бъде спасен, дори и самото им семейство. Изпадат в скръб, защото виждат, че семействата им ги игнорират. "Този, който расте в познанието, нараства в скръбта по същия начин." Еклисиаст 1:18, Библията.

Боли да знаеш повече от своите другари. Така че трябва да се научите да оставяте нещата. Научи се да се сбогуваш с роднините, защото не е в твои ръце ръце да спреш това не можеш. Всичко, което можете да бъдете, е едно вдъхновение за тези, които ви следват. И в противоречие с това, борейки се в тази последна битка е всичко, което остава. Това е, което ще занесете за следващите превъплъщения. Че всички бяхте там и се борихте срещу злото. Не е въпрос да умреш или не, всички ще умрем, важното тук е да умреш добре.

Гошия: В какво искаш да превърнат хората тази реалност?

И’асхи: В нещо повече, точно от гледната точка на хората. Място, където Федерацията ги третира като членове, а не като някакъв вид болен експеримент.

Там хората вярват във всичко, освен в едно, което не е лъжа. Преследват всичко, освен това, което си заслужава. Самите себе си! Винаги зависят от другите, най-вече  за да знаят какво и как да мислят. Това е проблемът, не мислят. Поне повечето от тях. Осъзнавайки като колектив, че всичко, което трябва да направят, е да излязат от страха и да започнат да вярват в себе си, а не в това, което им казва CNN.

Гошия: Включително и ние, също зависят от нас и от теб, за да им разкажеш неща.

И’асхи: Точно така, не би трябвало да ни вярват, нито да ни слушат, само тях самите. Но помни това, в този случай трябва да бъде колективно, на лично ниво помага и оттам всеки човек трябва да работи върху себе си. Но се постига като колектив. Променяйки Колективното Несъзнавано.

В момента има фрактуриране на времевите линии, което се преведе в хора, мислещи и живеещи в напълно различни ментални реалности, дори и да споделят една и съща маса. Но тези времеви линии, всички фрактурирани или не, най-вече вървят в две посоки. Тези, които вярват в официалната версия и в системата, и тези, които не вярват и мислят по свой начин.

Гошия: Но каква е ползата да работиш върху себе си, ако все още получаваш невярна информация, подхранвана като истина?

И’асхи: Нямаш нужда от информация, като неща класифицирани като добри или лоши, верни или неверни. Всичко, от което се нуждаеш, е да наблюдаваш, в спокойствие, да не участваш в онова, за което не можеш да направиш нищо, и да участваш само в неща, за които знаеш, че искаш. Всичко, от което се нуждаеш, е да се придържаш към това, в което лично си повярвал, винаги приемайки каквато и да е нова информация, ако я желаеш. Не се нуждаеш от необработена информация. Всичко, от което се нуждаеш, е да вярваш в себе си и в добрата си преценка, без да търсиш външно потвърждение.

Гошия: От колко от нас се нуждаем, за да можем да преобърнем тази реалност?

И’асхи: Както веднъж казах, не е нужно да сте мнозинство. Не е демокрация. Едно Звездно Семенце може да предизвика големи промени срещу системата. Зависи от неговата воля и изобретателност. Има повече от достатъчно Звездни Семенца и хора, които да променят нещата. Проблемът е, че всички те са разпръснати и нефокусирани, така че само създават системи от лична реалност и не се концентрират с другите, за да направят друго Колективно Несъзнавано.

Гошия: Значи ги съветваш да се концентрират?

И’асхи: Да се ​​съберат, за да създадат нещо хубаво, оставяйки настрана дребните си различия и концентрирайки се върху това, с което всички са съгласни, премахвайки проблема засягащ сега Земята.

Гошия: Като общности?

И’асхи: Да, например. Истински физически общности, а също и онлайн общности, работни общности и работни групи, както казах оставяйки настрана дребните различия.

Духът ти е притиснат, защото вече не знаеш на кого да вярваш. Точно така!! Единственият, в който можеш да вярваш в продължение на целия път, е в себе си. Така че излез от този манталитет на „не мога“, чувствайки се неспособен за нищо и мисли върху какво можете да направите всички като индивиди и като колектив.

Не мога да ти кажа какво да направиш, защото аз не съм ти. Не знам твоите интереси и какво можеш да направиш днес. Но ти знаеш какво можеш да направиш. Направи го! Колкото и малко да е това нещо,… може и да не е толкова малко. Не знаеш колко голям или малък може да е резултата от това, което можеш да направиш!

Не мога да ти дам надежда, надеждата може да дойде само от теб самия. Не мога да знам какво ви дава надежда. Вие го знаете. Но знам, че Земята никога не е била лесно място. Също няма да бъде и сега. Не очаквай да дойде сила, която да ви спаси всички. Дори не ти трябва.

Всичко, от което се нуждаеш, е да опазиш твоето малко кътче. И живей ежедневието си възможно най-щастливо с това, което имаш. Дори и да не е много, всичко, от което се нуждаете е вашият живот.

Освен това трябва да се съберете. Както казах, създавайте общности за работа и за взаимна помощ. Трябва да се съберете, това е един от основните пътища, по които да поемете. Търсете съмишленици. Свържете се с тях.

И тогава трябва да започнете да търсите други решения относно политическите и социалните взаимодействия и управляващите системи или механизми, тъй като демокрацията не работи. Нуждаете се от холографска система и тя работи добре дори в малки общности, съставени от малко хора, само с 2 души (както в една двойка). Там се започва.

Но това е мисъл за бъдещето. Междувременно, общувайте с хора с подобно мислене и се организирайте да правите каквото и да било. Добър пример за хора, които правят това, са организации като "Medicos por la Verdad" ("Лекари за Истината") (не знам за еквивалентното име на английски). Това е добър пример за това, което всички можете да направите. Помагайте си взаимно във всяка общност. Това е, което можете да направите.

Помагайте си взаимно, както когато някой член изпадне в беда и загуби работата си, подкрепете го групово, докато отново може да се справя сам. Този човек може да помогне на общността по други начини, докато се оправи. Това е отношението, което кара общностите и групите хора да оцелеят в най-лошата среда. Основата на Холографското Общество.

Помни, че няма реална процедура за създаването на Холографско Общество, тъй като то винаги трябва да бъде съобразено с нуждите на всяко място, което ще го използва. Базата е отношението на хората. Начинът на мислене.

Сега трябва да разберете, че ключът към това, което търсите, е във вас самите. Съвсем сериозно. Необходима е помощ, но поради всичко, което обяснихме, не виждам това да се случи, както ви казват Новата Ера или Meдиите. Така че, колкото по-скоро разберете, че трябва да поемете отговорност за живота си, толкова по-добре ще бъдете. Дори ако става въпрос за прости избори, но ги имате.

Тези, които усетимо имат власт над вас, било то вашите родители, учители или правителства, само ще искат и ще се опитат да ви убедят да се подчините. И ако се чувстваш в кутия или между чука и наковалнята, ти също си отговорен за това, че се постави в това положение с предишния си избор.

Както винаги съм казвала, ключът е да разбереш, че трябва да поемеш контрола над живота си, да носиш отговорност за решенията, които вземаш, колкото и глупави или прости да са те. Дори да имаш избор да спиш на пода или на леглото си в затворническа килия,… имаш избор. Така че става въпрос за свободна воля от една гледна точка, а не от друга. Задържайки и двете, за да разбереш по-обширната панорама.

Гошия: Ами ако някой попита: Но тези произволни избори на свободна воля така или иначе няма да повлияят на нищо в по-широк мащаб за човечеството, тъй като се управлява от по-горе?

И’асхи: Това е така от твоята ограничена гледна точка. Дори аз оттук не мога да влияя на Федерацията, както бих искала. И аз имам правителство тук. Твоето там се основава на това по-голямо тук, затова е подобно. Така че всички трябва да правим каквото можем. И използвайки един прекрасен цитат от чичото на Спайдърмен: „С голяма сила идва и голяма отговорност“.

Поемайки тази отговорност от гледна точка и от ъгъла на сила и убеденост, на самоувереност и не в състояние на страх. Оставяйки зад себе си религиозните манипулации за наказания, както божествени, така и  политически и правни от човешко производство, които те използват като извинение за да не си формирате една пълна реалност в собствените си умове, след което използват като основа за създаването на нова собствена идентичност, която ще се отрази навън в колектива.

Научете всичко, което можете да научите, изучавайте и изучавайте без спиране, за да формирате своя собствена система от ценности и вярвания.

Няма да сбъркате,… добре знам, че това е страхът на много от вас. Защото от позицията на интерес, от която вие, които ме слушате, имате смелостта да вземате собствени решения, вече сте етично и морално над вашите  религиозни, политически лидери и лекари!

Тогава от тази позиция на стойност и на вяра в себе си, с намерението да имате и да проявите един по-добър свят за всички, ще имате сигурността, че това, което правите, ще бъде с по-висока морална стойност от това, което искат да наложат. Стига винаги да се съобразявате с нуждите и правата на другите, от позицията да търсите общите точки помежду си, а не различията.

Мисленето в начин на служба към другите не работи на Земята, както е в този момент, тъй като тези, които са в служба към другите както казват ​​в Нова Ера, само ще ви превърне в роби на опортюнисти, които се наричат ​​духовни водачи или най-малкото ще се окаже, че давате прекалено много на всички около вас, без да имате баланс със собствените си нужди.

Това не е толкова просто, като просто да живееш в служба към другите, но да поддържаш баланс между собствените си нужди и да започнеш от това като основа. Вече с тези индивидуални нужди, достатъчно осигурени, оттам да се тръгне с помощта на другите. Това винаги имайки предвид, че процесът на самопомощ като основа не трябва да се формира чрез злоупотреба над други хора, нито позволение на другите да  злоупотребяват с вас.

Така че опознай себе си. И както казах: „С голяма сила идва и голяма отговорност.“ И ако имаш някаква сила, трябва да я използваш. Ако притежаваме някаква сила, каквато и да е тя, тогава трябва да я използваме възможно най-мъдро. И може да се направи много.

Мога да кажа, че съм просто едно 10-годишно момиче, което загуби майка си преди 2 години. И виж шума, който вдигнах досега. Но, аз съм извънземна? И какво от това? Всички вие сте могъщи същества, само вашите идеи и вашият ум, са които ви ограничават.

Както винаги казвам и винаги ще казвам, единственото нещо, което те ограничава, е твоята идея, че си ограничен.

Така че, ти си своя собствен лимит, твоето решение за колко голям и мощен ще бъдеш. Дори под едно Колективно Несъзнавано ти си този, който го приема, купува го и го осиновява, защото можеш да го разбереш, всичко, което те заобикаля, ти, твоите хора, твоята среда и твоят собствен ум ... винаги ти си този, който ги контролира.

Ти си едно звездно същество, ти си Източника, дори не негов фрагмент, имам предвид самият Източник. Всички останали са само ти с други дрехи и всички разколи в твоя свят са продукт на твоите собствени страхове. Страшните неща винаги ще бъдат там, но ставаш безстрашен, веднага щом решиш да не попадаш в тях, и продължаваш да живееш и  продължаваш да бъдеш щастлив и да се наслаждаваш на всеки един момент от живота си.

Ако искаш да бъдете някой, уникален и наистина могъщ, тогава трябва да се научиш да мислиш за себе си и осмели се да не следваш тълпата. Тогава ще бъдеш безграничен.

Да се ​​чувстваш малък и уязвим е илюзията, твоят ум и душа са това, което те прави невероятен! Независимата мисъл е истинската сила.

Вече си жив, така че бъди безстрашен и излез и направи промяна във Вселената!

Избери с кого да общуваш, избери безстрашните и независимите мислители.

Бъди мъдър със самия себе си и най-вече доверявайки се на това, което смяташ за мъдро е правилният път за теб, без да се интересуваш какво мислят другите.

Преди всичко бъди верен на себе си. Бъди любящ, бъди нежен, бъди безстрашен. И продължавай!

 

Превод: Tati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario