lunes, 13 de septiembre de 2021

 

                        Меркурий, Венера и Виетнамската война –

                                           Какво има на Венера?

                                            Извънземна информация

 

 

 

 

Agencia Cósmica: 23/07/2021

https://www.youtube.com/watch?v=boZlT-txx9Q


Звездни Семенца: 13/09/2021

https://www.youtube.com/watch?v=5i3NV4lZPQM

 


Превод: Mitkobs




                                                     . о О о .

  

С’вару̀у: Някои гледни точки, които да се имат в предвид. Не мога да дам детайли за обитателите на Юпитер. Не мога да обясня за обитателите на Сатурн, Уран, Нептун. Не е добра идея, да се знае все още за това. Което трябва да се знае е, че е огромна Слънчева Система с 13 планети.

 

Проблема е, че остава нещо липсващо с темата, съществувайки голяма “дупка” там относно тези планети. Въпроса е, че не е живот, както го познавате или както очаквате да е. Ако се задълбаем ще навлезем в сложна метафизична спирала. И тези от Юпитер влизат измежду които, специално казаха, че не трябва да бъдат споменавани. Темата е деликатна.

 

Роберт: Добре, нека да започнем на части С’вару̀у. Защо казваш, че Слънчевата Система е голяма с 13 планети?

 

С’вару̀у Защото има повече планети, отколкото ви казват. Само че, правителствата крият за 4 липсващи и една, която считаме  за планета, а правителствата не – Плутон.

 

Роберт: Уоу, благодаря. И има ли живот на всички тях?

 

С’вару̀у: Да. Само, че някои от тях са като на „излизане, така да се каже… Имали са живот и сега се намират в упадък и в процес на възвръщане към потенциална енергия… като Меркурий или Плутон, или като 3 от 4-те непознати на Земята. Други са в пълен разцвет, като Венера, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун. Други сега започват да разцъфтяват… развивайки по-комплексен живот и приемайки нов от други места. Такива като Европа и Титан (спътници на Юпитер-Бел.Пр.). Юпитер е повече като едно слънце, не толкова като планета. Затова в звездните карти на Федерацията, тази слънчева система се нарича Слънце-13.

 

Роберт: Добре. Нека да започнем отначало. Представи си, че излизаш през портала на звездата Слънце-13, това е правилното име, нали?

 

С’вару̀у: Да.

 

Роберт: Добре и тогава пристигаш в тази слънчева система. Първата планета е Меркурий?

 

С’вару̀у: Меркурий. Гореща планета лишена от живот, само с първично съзнание, което също е живот. Но, самата планета е съзнание. Като същество. Много е близо до слънцето, енергията там е много висока. Но не е подходяща за биологично-органичен живот, какъвто ви е познат. Просто се зачита. Няма много какво да се прави там. Няма и бази там, средата е твърде враждебна. Твърде много радиация, (не топлина, а радиация). Може да има технологически релейни станции, маркери, това е всичко. Подобно на светлинни маяци. Единственото нещо на Меркурий са релейни станции или повторители на мюонни сигнали.

 

Роберт: Като светлинни маяци? Извини невежеството ми. Кой ги е построил тези маяци/фарове? Има ли изкуствени сателити там?

 

Свару̀у: Те са подобно на морски фарове. Като тези върху скалите на морето, за да не се разбиват корабите. Няма изкуствени сателити, само устройства на повърхността. Има научни сензори на различните раси включително и на Тайгета. Изпращат сигнали за слънчевата активност и за транзита на космически кораби. Това е всичко.

 

Роберт: Но кой ги е сложил там?

 

С’вару̀у: Множество раси включително и ние.

 

Роберт: Добре С’вару̀у. Да минем на следващата планета. Ако се сещам правилно е Венера. Как е Венера?

 

С’вару̀у: Окей, като на Марс,… Венера е планетата с най-голямата история. Това, което хората виждат от Земята с техните инструменти е само филтрирана част от по-широк енергиен спектър. Виждат само една малка част от това, което е там. Виждат Венера като място пълно с киселина, метанови облаци и ужасно високи температури. Това, което виждат е така да се каже частта “3D” на Венера, a не всичко което има. Всичко, което се намира извън Земята е 5D, както вече сме говорили. Само виждат до числото 3: виждат 1, 2 и 3, но не виждат компонентите 4 и 5 на Венера, така да се каже.

 

Венера не е планета ад. Венера е планета тропически рай Сравнима е с Теммер, най-вече съставена от океани и големи острови. Пълна е с живот. Най-вече с морски живот. Нейния климат е умерен до топъл със средна годишна температура от около 30 градуса по Целзий. Пълна е с палми и всякакви други дървета. Венера е най-приятелски настроената планета за живот в цялата Слънчева Система. Не е Земята. Венера е. А Земята е като Ерра, най-вече гори, но както беше Земята преди потопа, защото сега има повече вода от Ерра.

 

Кой я населява? Повече хора Венериани, същите като на Земята. Транзита се е правил от Земята до Венера и обратно през базите на Антарктида с космически совалки с фиксирани маршрути до блокадата на Федерацията. Сега това може да стане само чрез портали.

 

Венера е планета Тропически Резорт за Кабала   Превзета е  

 

Там има нормално население, същите проблеми като на Земята, само че “Новия Световен Ред” вече е там. Имат парична икономика, но е същата като на Земята.

 

“Нативните от Венера”, ако изобщо има такова нещо, са били изтребени или внедрени към нормалното население отпреди 50-80 години. Федерацията също поддържа блокада върху пространството на Венера, тъй-като е част от същия проблем на Земята, като “приложение” на Земята. Венера е анексирана към Земята. Същото, със същия проблем,… като че ли е повече от Земята.

 

Главната база на Федерацията на Венера е кораба биосфера Верена, идентична сестра на Виера намиращ се тук в орбитата на Земята. Малки кораби биосфера с дължина само от 811 км и 300 км ширина, с форма на клин или големи триъгълници (не са сферични, като по-големите кораби биосфера).

 

(Малките триъгълни кораби, които летят около Земята и е обичайно да се видят са от човешки произход, обратен инженеринг и от семейство TR: TR-3A, TR-3B, TR-4 и други подобни. Но безброй раси използват триъгълника. Но този, който се вижда с червена плазма във всеки един от трите ъгли е от човешки произход).

 

Роберт: Предполагам, че кислорода е същия като този на Земята?

 

С’вару̀у: Кислорода е по-добър от този на Земята. Венера е най-добрата планета за човешкия живот.

 

Роберт: Добре. Но Венера не е ли в 5D? Няма пояси на Ван Алън. И на Меркурий няма такива пояси, нали така?

 

С’вару̀у: Няма, те са 5D планети.

 

Роберт: Но как могат да живеят хора на Венера? Имат ли отворено съзнание и телепатия?

 

С’вару̀у: Без проблем. Даже напротив, „елита“ отива там за да се подмладява.

 

Роберт: С активирано ДНК.

 

С’вару̀у: Да, разбира се. В голяма степен тази е причината поради която семейство Ротшилд и други мумии като Сорос не умират, защото отиват там за своя „лифтинг.

 

Гошия: След това искат ли да се върнат? Нали по-рано се каза, че след живеене в 5Д не желаеш да се връщаш на Земята.

 

С’вару̀у: Разбира се, че не се желае. Освен ако не си арогантен милиардер, който жадува за световно господство. Много такива се крият там. Целия този „елит“, който се “изпарява”,  и за които казват, че са напуснали Калифорния… целия този „елит“, който мистериозно пътува до Антарктида. Сега знаете какво правят!

 

Роберт: Какво се е случило с местните хора? На Скандинавци от Земята ли приличат?

 

С’вару̀у: Смесили са се с нормалното население, което не е много като милиони.

 

Роберт: И там няма рептили защото не могат да живеят в 5D, нали? Какъв език говорят там? Имат ли религия? Всички ли са чипирани?

 

С’вару̀у: Има регресивни раси в 5D, но не със същата динамика на контрол като на Земята. Там са използвайки човешки тела. (Като тялото на Сорос).

 

Какъв език? Различни езици, но всички със земна основа. Най-вече английски  

 

Религия: Същата като на Земята, само че още по-засукана.

 

Чип: Нямат нужда от чипове, както ви казват,… като зрънце ориз под кожата. Използват напреднали нано-чипове или интелигентен прах (вече също и на Земята).

 

Гошия: Добре, благодаря. Едно нещо не ми е ясно. Значи, там в същност не са извънземни… това е планета завладяна от Кабала. Това са земни хора внедрени там? Или също има местни Венериани? И какви са автентичните Венериани без човешко влияние?

 

Свару̀у: Да. Пропуснах тази информация, поради причини, които малко по малко ще разберете. Не бяхте готови за нея или помислих, че ще ме вземете за луда. Тези хора са повече земни хора. Бяха  имплантирани там от Земята.

 

Тук има една част, която може да предизвика проблеми и това е, че Кабалът крие данните пред очите ви или поне го е правил. Тази тема е високо секретна. Свързана е с изчезването на много хора през 60-те години.

 

Случва се това: Тайната Космическа Програма или SSP беше използвана от края на 50-те и началото на 60-те години с инвазивни цели срещу населението на Венера. Проектът, вече свръх секретен с класифицирани документи се нарече „Операция Рай-Венера“. Като военна операция от страна на Пентагона с дата от Август 1959 г. Повърхността на Венера беше разделена на определени части като територии с името Кабал. Проекта се удължи може би до 1972-75 г.

 

Виетнамската Война отчасти беше прикритие или разсейващ фактор за една по-значителна война в развитие, която се случваше по същото време. Завладяването на Венера. И затова беше необходимо Виетнамската Война да бъде много дълга, защото беше продължителността на другата война. Виетнам само оправдаваше разходите и изгубените животи. Беше като отклонение или оправдание както за паричните ресурси, така и за военен персонал. Прикритие за оправдаването на разходи и смъртта на войници.

 

Не че не е имало Виетнамска Война, разбира се че имаше, но също така беше прикритие-разсейване за операциите на Венера от страна на Тайната Космическа Програма.

 

Роберт: Как се оставиха да бъдат завладяни?

 

С’вару̀у: Защото както винаги Кабалът пристигна с оръжия, които местните нямаха, не бяха толкова напреднали, както ги описва Адамски.

 

Роберт: Повърхността на Венера по-голяма ли е от тази на Земята? Избиха Венерианите?

 

Свару̀у: Не, със същия размер е, но има повече повърхност от океани. Да, избиха повечето.

 

Гошия: Колко бяха?

 

С’вару̀у: Към 60 милиона.

 

Роберт: Холографска цивилизация ли беше?

 

С’вару̀у: Да, но с малък технически напредък, уязвима на външно нахлуване, точно както и стана.

 

Гошия: Какви оръжия се използваха?

 

С’вару̀у Всички, с които разполагаше Кабал-а, включително танкове, пушки М16. Преди всичко същата технология, която се използва и във Виетнам, защото битката беше съвременна.

 

Гошия: Това, което не мога да разбера е как успяха да придвижат толкова много хора в 5D… като войници и прочие? И след това да ги върнат обратно на Земята в 3D? С активирано ДНК? Понеже, за да се осъществят тези войни, предполагам, че са имали доста хора да работят за тях.

 

С’вару̀у: По същия начин, по който се проведе програмата Аполо. Всичко разчленено и е невъзможно да се види цялото от една определена позиция. Много от войниците, които се сражаваха там и военните припаси, самолети Ф-4 / А-6 / А-4 и др., хеликоптери от вида HU-1 Way и АH-1 Кобра сa класифицирани като изгубени по време на военни действия във Виетнам, когато всъщност бяха откарани на Венера. Населението на Венера не беше много голямо и не беше технологично развито. Бяха лесни мишени, не бяха нужни много войници.

 

Роберт: На каква възраст би била Венера в сравнение със Земята?

 

С’вару̀у: Беше различно, но е все едно да атакуваш една планета с развитие като на Древна Гърция.

 

Роберт: Но предполагам, че духовно са били много развити?

 

С’вару̀у: Да, затова избрах Древна Гърция. Духовно развити, но с малко технология.

 

Роберт: Значи човечеството би било виновно за геноцид над друга извънземна цивилизация.

 

Гошия: Предполагам, не е човечеството, рептили са.

 

С’вару̀у: Само че Гошия, човечеството като раса не съществува. Човечеството в 3D е сбор или смес от безброй извънземни раси използващи по същество един и същ био-костюм.

 

Роберт: Но как хората са стреляли по други хора бъдейки в 5D?

 

С’вару̀у: Защото както вече обясних във връзка с 5D, хората носят 3D-то със себе си, като същества 3D с ниска вибрация, пресъздавайки своя свят докато напредват. Спомнете си, че самите хора са Матрицата. Ако някой е Матрицата, той ще я носи със себе си, където и да отиде. Хората са Кабалът, същите, които водят войни и на Земята. Същите са.

 

Гошия: Имам въпрос относно човешкия био-костюм. Каза, че човешката раса не съществува като такава и аз разбирам това… но как се свързва това с Лирианската раса? Мислех, че хората са Лирианите. Техните наследници.

 

Свару̀у: Да, но това е базата за създаването на този така наречен „био-костюм“ или човешко тяло. Като хуманоидни същества от 3D са единствени по рода си. Генетично изменени чрез манипулация на съзнанието и чрез директна лабораторна манипулация с помощта на лунните честоти генератори на 3D, за да потиска връзката на хората с оригиналния Източник. Понеже ако имаха пълна връзка, щяха да си реактивират своето ДНК, изтривайки промените които са им направени в лаборатория. За това е потискането на честотите.

 

Гошия: Каква лаборатория? Имаш предвид 3D Mатрицата от Луната?

 

С’вару̀у: Множество лаборатории през вековете, не само една. Вече казахме, че чрез ментален контрол се правят промените или как се затвърждават промените направени изкуствено.

 

Гошия: Тогава за какво са лабораториите?

 

С’вару̀у: Не, като вид не. Не в лаборатория. Въпреки това през историята са направили промени  лабораторно, но както вече знаете, те се анулират по естествен начин. Единствения начин промените да не се анулират е като се държат хората в състояние на ниска вибрация. Дори в днешно време се правят неща в лаборатории, но те не определят целия човешки вид.

 

Гошия: Рептили, да?

 

С’вару̀у: Да, най-вече. Без съмнение има направени лабораторни промени. Но те не определят целия вид. Това са изолирани промени тук и там в продължение на хиляди години.

 

Роберт: За какви промени става въпрос?

 

С’вару̀у: За промяната на Лириец към човек.

 

Роберт: С други думи вървим към регресия?

 

С’вару̀у: Не е регресия а промяна.

 

Роберт: Но е дегенеративна?

 

С’вару̀у: От определена гледна точка да, за човеците промяната е отрицателна. Най-голямата промяна е свързана с това, че човешкото тяло беше проектирано за да бъде контейнер на множество Души, които идват с различни изисквания отговарящи на видовете, на които са принадлежали преди. Затова не виждам човека като вид, а като био-костюм.

 

Гошия: Искам да знам дали и други извънземни раси участваха в тези лабораторни проекти заедно с Рептилите? За да подготвят този био-костюм?

 

Свару̀у: Казва се, че повечето НЕ са участвали. Само че, след като 3D Матрицата вече беше там, останалите раси започнаха да влизат на Земята, за да имат опита да бъдат хора.

 

Роберт: Да се върнем към Венера, само Земята има поясите на Ван Алън, нали така? Венера не?

 

Свару̀у: Само Земята. Венера НЯМА луна. Марс също няма луна, а Фобос и Деймос са бази, космически кораби във форма на скали, най-обичайната форма.

 

Роберт: Тези от Тайната Космическа Програма “прецакаха” ли още някой?

 

С’вару̀у: Щяха да прецакат и Каристус. Основаха бази на Марс чрез военизиране на 1/3 от Марс. Марс сега е разделен на 3 силно военизирани сектора с граници, които карат да пребледнее тази между Северна и Южна Корея. 3 сектора с еднакви размери. Един на Рептилите / земен Кабал, другия на Мантис и последния на Майтре или Високите Сиви. 

 

Роберт: Как точно са замесени Рептилите с Венера? Вече знаем, че са на Марс. Но също и на Венера? Под земята?

 

С’вару̀у: Като военен персонал се намират под земята в DUMBs на Венера. С технология за поддържане на честотата.

 

Гошия: Да не би да са там опитвайки се да занижат честотата към 3D? Или това е нещо, което може да стане само чрез Луната и да се затвърди с ментален контрол?

 

С’вару̀у: Не могат защото нямат Лунна Матрица. Правят го с Гуен кули и Венериански ХААРП. Но е недостатъчно и поради това могат да живеят само в човешки био-костюм или в специални подземия.

 

Гошия: Точно затова се интересуват толкова от човешкия био-костюм. С него могат да отидат до други точки на Вселената.

 

С’вару̀у: Точно така Гошия. Човешкия био-костюм е от основно значение за Рептилите и за други ретроградни и регресивни раси. Без човешкото тяло не могат да отидат надалеч или да живеят на  определени планети.

 

Роберт: На Венера знаят ли нещо за Земята?

 

С’вару̀у: Не знаят за съществуването на Земята, като общо население. Земята за тях е място на токсични газове и много студено понеже е отдалечена от Слънцето. Или им казват от този тип глупости. Имат различна динамика на ментален контрол, защото са окупирани отскоро и се опитват да им продадат историята, че са били “освободени”, като в случаите с Ирак, Афганистан и други.

 

Гошия: Това ми е толкова странно… защото се намират в 5D. Аз си мислех, че този тип манипулации и ситуации вече не са възможни в 5D или поне не се срещат често.

 

С’вару̀у: Възможно е, но с друга методология 5D не е плътност на тотална любов, зоологическа градина е.

 

Роберт: Тайната Космическа Програма междузвездна ли беше? Имаше  ли технологията Warp? (Warp-технология за междузвездно пътуване-Бел.Пр)

Как стигнаха до Венера? Само чрез портали? Къде се намираха тези портали?

 

Свару̀у: В началото нямаха  Warp, след това само на малки кораби. Големите кораби на Тайната Космическа Програма имаха йонно пропулсиране и други варианти, но това е пропулсирането, което стига до ниски скорости, като на 60% от скоростта на светлината.

 

Порталите са един проблем и са на много различни места. Има древни портали в някои руини (затова нахлуха в Ирак, за да завземат порталите) и има по-нови, например в зоната S-4 51, 28, 34, под Пентагона, под Норад Чайенската планина. И дори в някои специални сгради. Трудно е да бъдат намерени и да бъдат разрушени. Те са най-вече в тунелите (DUMBS), дълбоко под земята.

 

Роберт Каза, че само се измъкват чрез портали. Но ако могат да “заемат” човешкото тяло… могат да се престорят, че са добрите  и по този начин да отидат навсякъде във Вселената, нали така?

 

С’вару̀у: Точно така

 

Гошия: Какво точно искат да постигнат тези Рептили? Защо не си живеят щастливо на едно място?

 

С’вару̀у: Защото да се разпространяват е техен инстинкт. „Нуждаем се от пространство за дишане“. Цитат на Хитлер 1938г.

 

Роберт: Казахме, че Венера няма луни, нито пояси Ван Алън, но предполагам, че както всички планети е с тороидална форма. С отвори на северния и южния полюс.

 

С’вару̀у: Всички планети имат такава форма, тъй като така са се образували. Те са като клетки, които също са тороиди. Да, с два отвора от север и юг. С подземен живот и прочие. Както всяка друга планета.

 


Чат с Анѐека


Гошия: Анѐека, войниците които отидоха там, знаеха ли къде отиват? И знаеха ли къде се намират? Когато се върнаха не беше ли опасно да ги оставят свободно?

 

Анѐека: Не се знае точно, а и аз самата съм се питала същото. Голяма част от терена на Венера изглежда като Виетнам, в смисъл като климат и растителност. Напълно е възможно да са отведени там и да са си мислели, че са във Виетнам. Колкото до местното население, може би никога не е влизало в директен контакт с тях, но е предположение. Проблема с тази теория  е, че населението на Венера, външно изглеждат повече като Скандинавци с Алфратеани-Латино, не азиатци, както във Виетнам.

 

Въпреки това по време на много операции на военния персонал във Виетнам, са репортирани сблъсъци с врага с външен вид на скандинавци със странна технология, но това официално се обяснява, като случайни срещи със съветници и руска военна помощ за Северен Виетнам-Ханой.

 

Също се докладва за контакт с воюващи същества с нечовешки вид подобни на Яутия, за което се казва, че е вдъхновило филма „Хищника“ от 1986 г.

 

Докладва се изпращането във Виетнам на хеликоптери Хюи УХ-1 (Huey UH-1), които никога не  пристигнаха там и бяха изпратени на Венера. Военните сили изпратени там не бяха обикновенни военни, а специални части от рода на морските тюлени - Navy началото на 80-те години. Тоест силно тренирани войници в малки групи от 4 до 8 мъже. Подобно на нашите Хашмалими и Шиноними от Тайгета.

 

Всичко това го имам структурирано и документирано.

 

Няма много данни какво се случва на Венера в днешно време. Мястото е тотално завладяно от земния Кабал и е като филиал на Земята. Но, ръководството и контрола на Венера се извършва от Кабала на Земята. Знае се, че го считат за летен курорт за супер-елита, който използва портали за да стигнат там. И си разделиха планетата Венера изцяло, слагайки кабални имена на островите и на регионите там, имена като Нова Камчатка, например.





Не съм много сигурна във връзка с какво и защо са различни. Възможно е днес да казват, че това се дължи на нещо друго. Но картата отговаря на формата на островите. Не мога да го потвърдя защо всеки регион се нарича така. Формата на картата е в съответствие с моите навигационни карти. Положението на островите е правилно.

 

Роберт: Благодаря ти Анѐека. Но, как Федерацията позволи на човеците да завладеят Венера. Как е възможно това?

 

Анѐека: Защото самите те предразположиха инвазията на Венера, бъдейки само един вариант на Земята, поддържана така по същите причини. Тоест, Земята е като тренировъчен увеселителен парк за душите, а Венера е друг взаимно свързан, но различен.

 

Кабалът се движи в дуалността вече на обсесивно ниво, тъй като гледат на Земята като на мястото, където всичко трябва да се поддържа в ниска честота-страдание, а Венера трябва да се поддържа в това което е…,  едно идилично място за елитите.

 

Темата за Венера е трудна за разбиране, защото е много екстремна. Тъй като за хората, Венера е само една планета от киселина и високи температури и земните научни доказателства така го потвърждават, но в друга плътност е една тропическа райска планета.

 

Роберт: На Венера живееха други хора в една “идилична матрица”? Как стигнаха земляните до Венера? Само чрез портали? И кой им даде координатите за достъп до тази плътност и до това място?

 

Анѐека: Да, имаше местни жители там, повече Лириани. Също пристигнали по време на голямото преселение.

 

Пристигнаха на Венера най-вече чрез портали и измежду други причини затова беше Виетнамската война… Не само за да покрият инвазията на Венера, но и за съвкупност от други неща, като доминирането на нарко-каналите в региона, а също и за контрол на населението.

 

Венера е много сложна тема. Всичко това, което ви казах днес знам, че малцина ще приемат като нещо  “възможно”.

 

Координатите за мястото са от два източника. Съдържащи се в хилядолетна информация под контрола на Кабала и също от източници на Федерацията, които бяха съгласни или дори планираха завладяването на Венера. Всичко това с цел да се разшири 3D Mатрицата, защото днес на Венера има 5-звездни хотели и нощни клубове, яхти Jet Ski и всякакви видове водни спортове, точно същите като на Земята, но само хора от “елита” на Кабала могат да стигнат до това място. Всичко това е неразбираемо за средностатистическия човек на Земята.

 

Казва се, че “елита” се крие в подземия и затова не могат разрушат човечеството, защото би ги засегнало и тях…  Не бягат само в подземия, дори с огромните инсталации които се намират там, но оттам се движат чрез портали към тяхната втора планета Венера и третата планета (Марс).

 

Роберт: И защо не се изнесат на Венера вместо да се забъркват със Земята?

 

Анѐека: Защото я искат. Те са инвазивни.

 

Гошия: Само още един въпрос. Венера е в 5D. Как тогава се е осъществил и там този контрол на Кабала? Човешките проявления са стигнали и там? Или самата Федерация също контролира Венера?

 

Анѐека: Така е. Федерацията контролира Венера чрез Земята. А въпроса за Марс е още по-сложен. Да, там е пълна бъркотия. Има още един биосферен Андромедиански кораб там, наречен Верена,      в орбитата на Венера точно сега, както тук се намира Виера-та. Те са кораби сестри, малки триъгълни биосфери, не сферични като големите кораби на Андромеда.

 

Роберт: А какво представляваха Венерианите? Всички ли бяха от една раса? Не както на Земята, където има много.

 

Анѐека: Да, но като хора, бъдейки по-човешки. Само че на Земята, това което наричат раси, само са цветове и варианти на същата раса. Която, както обясни С’вару̀у дори не стига да бъде приета за раса защото е изкуствено изменена, но не както е описано в шумерските таблици.

 

Нямаше много разлика между Венерианите и човеците. От гледната точка на Земята се разглежда като още една планета… Венера, далечна и странна. От междузвездна и от наша гледна точка, са  изключително близки планети, 80% или повече от растителните и животински видове са същите и на двете. Не са много отдалечени една от друга... Както можеш да видиш, всичко е възприятие.

 

Дори Фаетон (Phaethon) или планетата Алфрата от Алфа Кентавър А-1 е почти идентична със Земята. Можеш да го видиш с много разширени телескопи. Ще видиш, че в това ъгълче на Галактиката всичко е свързано и всичко е много подобно, визирайки видове и тяхната еволюция, планетите и самите слънца.

 

Извън Галактиката има много странни неща, които напълно се различават от това, което се счита за нормално на Земята. Има от всичко, подобно и напълно различно. Но за различното трябва да се движиш по-надалеч. Или да гледаш вътрешността на тези планети на отдалечени места. За това, дори не трябва излизате от Земята, просто направете същото, както във вътрешността на Амазонските джунгли, в Белгийско Конго, под океаните или в дълбоките пещери. 

 

Роберт: Анѐека знаеш ли защо един от твоите колеги, мисля че името му беше Торел или нещо токова…

 

Анѐека: Големия, да. Името му е Торел (Thorel). Но той използва името Валиент Тор (Valiant Thor). Сега има кампания за дискредитиране, че е имало такъв човек. 

 

Роберт: … защо казват, че е от Венера?

 

Анѐека: Защото той така го казваше.

 

Роберт: И защо казваше, че е от Венера. За сигурност ли?

 

Анѐека: Не знам точно защо, но като начин за инфилтриране в системата, като част от тях, от Пентагона. Да,.. може да се каже за сигурност.

 

Роберт: Но по това време беше ли вече завладяна Венера или все още не?

 

Анѐека: Не още. Събитията около Валиент Тор (Valiant Thor) бяха от 1957-58 до 1960-61г. и инвазията на Венера се случи от 1965 до 1972 г. Много е мътна тая история. Засякох опити да се дискредитира дори тази единствена реална снимка с него. Събитието от снимката се провежда в заседателната зала на USS Елдридж. Същият бомбардировач от Филаделфийския експеримент !

 

Роберт: Какво правеше там? Даде ли им технология?

 

Анѐека: Помагал е, да. Понякога без да го знае. Вярвайки, че има „добра“ страна в тях.

 

Роберт: Анѐека какво се случи с този кораб? Изчезна ли? В друга плътност ли отиде? Вярно ли е, че се дематериализира?

 

Анѐека: Елдридж. Продължи на служба, беше ремоделиран. И след това продаден като вторични суровини. Да, правилно. Отиде в друга плътност, но много пъти, защото първия експеримент беше през октомври 1943 г., и там Валиент Тор е на кораба около 1960 г. Създадоха портал около него.

 

Роберт: И нещо се обърка, нали?

 

Анѐека: Първия път да. Но имаше и други пъти.

 

Роберт: Не се ли обърква след това?

 

Анѐека: Не. Проблема беше, че ставаше въпрос за портал с ниска енергия за нестабилната маса на кораба, неравномерен, с хаотични честоти. Тази технология е усъвършенствана и в действие в подводниците от клас Лос Анджелис и Вирджиния.

 

Да, премести се на друго място, по същия начин както го правят космическите кораби, променяйки молекулярната структура, но го направиха по нерегулярен начин и с недостатъчна технология, причинявайки катастрофа и много смъртни случаи на борда.

 

Опасаха целия кораб с електромагнитни генератори, подобно на междузвезден кораб, но не знаеха нищо за честотната модулация. Просто създадоха силно електромагнитно поле на кораба и това е всичко, което доведе до скачането на кораба на друго място, не се знае къде. Но доколкото разбирам не отиде като едно цяло на едно място, а на части или на различни места. Затова се докладва, че имаше моряци наполовина излизащи от метала на палубата на кораба и други ужасяващи неща.

 

Използваха същия принцип на обвиване на кораба в тороидален електромагнитен пашкул, така че доминантната честота да го премести оттам (или да го направи невидим), но нямаха идея за важността на контролираната модулация на тази честота.

 

Роберт: Казват, че екипажа е станал невидим.

 

Анѐека: Да, в друга плътност по хаотичен начин.

 

Роберт: Плътност или времева линия?

 

Анѐека: И двете са преплетени и неделими – плътности и времеви линии.

 

Роберт: Това е като Съзнанието и Етера, нали?

 

Анѐека: Да, не можеш да пътуваш през Етера (хипер пространствено пътуване) без да пътуваш също и през времето.  

 

  

Превод: Mitkobs

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario