jueves, 22 de julio de 2021

 

             С’ВАРУ̀У И И’АСХИ - КОИ СА ТЕ?  НЕСПОДЕЛЕНАТА ДОСЕГА ИСТОРИЯ

                                  ИЗВЪНЗЕМЕН КОНТАКТ  (ПЛЕЯДИ) - ЧАСТ 1

 

 

Agenicia Cosmica - 25/04/21

https://www.youtube.com/watch?v=guvbKGRl-lg&t=1041s

 

Звездни Семенца 21/07/21

https://www.youtube.com/watch?v=BAsRDKYN5PE

 

 

Превод: TatiD

 


                                                                                    . o O o .

 

                                                                ИСТОРИЯТА НА СВАРУ̀У


éeka: Първата С’вару̀у, наречена С’вару̀у Aнанда или тази, която ще наричаме S-1, е родена от майка и баща и беше Тайгетеанка от Eрра. Роди се там, живя там, никога не си тръгна оттам, никога не пътува, умря там. Майка й я е оставила там, криейки я от някаква форма на преследване. Живееше в малка къща до езеро, дълбоко в горите на Ерра. Оставиха я сама на 13-годишна възраст и остана до края на живота си в очакване на завръщането на родителите си.

Тайгетанките, когато се чувстват изключително самотни, също и по други причини, но главно когато са самотни и отчаяни, могат да се само-забременеят с процес, наречен партеногенеза. Човешките жени също могат да направят това, но е изключително рядко, особено в днешно време.

Била е сама насред една гора, без да има с кого да говори, без да има някой, който да ѝ прави компания освен домашните любимци. Забременява на 20 години, след като е живяла 7 години там сама. Разбира се, трябваше да бъде малко момиченце и тъй като няма баща, потомството е точно генетично копие или естествен клонинг на майката. Тя се беше родила отново. 100% същите гени.

Но както тук емпирично видяхме и дори проучихме, когато две тела са абсолютно еднакви, при клонингите (особено естествените, тъй като изкуствените, не са достатъчно съвършени) Съзнанието има тенденцията да се изравнява между тях. Означава пълна телепатия. Имайки капацитета да фокусират вниманието си върху това да бъдат едната или другата или и двете.

Така че майката S-1 и малката S-2 всъщност бяха един и същ човек, но от това, което знам, процесът отнема няколко години за да завърши, тъй като малката се нуждае от 7 години, за да абсорбира или да развие напълно една зряла нервна система, достатъчно зряла за да включи тотално цялото Съзнание на един човек. Припомняйки си, че мозъкът е само преводач на Съзнанието, което се намира в етерното поле, а не в тялото.

S-1 вътрешно беше много тъжна и самотна и разбира се, се отдаде на отглеждането на малкото си дете. Но докато детето растеше и започна да играе повече, а след това и да бъде по-самостоятелно, за него всичко започна да бъде прекрасно, всичко беше ново и вдъхновяващо, тя искаше да изследва, да живее. И така, докато израстваше, ставаше все по-интересно вниманието й да бъде насочено към детето, а не майката, тъй като майката се превърна само в разрешаваща проблемите и доставчик, а също и с дълбоки чувства на скръб и изоставеност. Не беше вдъхновяващо, още по-малко удобно да бъде майката, само когато тя, Съзнанието, се нуждаеше от нещо, което детето не можеше да направи или да разбере.

Така че, когато S-2, момиченцето израстна до тийнейджър, на 13 години стана все по-независима, напускайки дома си за дълги периоди от време, и пренебрегва майката, тъй като вече не е ѝ бе необходима.

И като всички неща, на които не се обръща внимание и тъй като тялото не работи, не може да съществува без Душа, един ден, докато 13-годишното момиченце беше далеч на експедиция, майката умря, докато спеше.

Сега детето отново беше само. Момиченцето отново остана само там, на 13 години.

Както майката, така и малките С’вару̀у 1 и С’вару̀у 2, винаги са искали да изследват, да се измъкнат оттам, винаги гледайки към звездите и желаещи да пътуват сред тях. Малката, С’вару̀у 2, съвсем сама нямаше друг избор, освен да погребе майка си (самата себе си), далеч от къщата в гората.

Но животът там стана просто непоносим. Спомняйки си всичко, което я боли отвътре, всичко, от което майката се възмущаваше и желаеше, което така и не дойде.

На 13-годишна възраст си спомняше всичко, което беше майка й, тъй като отново беше тя в ново тяло.

Този път обаче нямаше да седи и да чака, тъй като майка й или баба ѝ и дядо ѝ не се бяха върнали за не по-малко от 20 години време Ерра. Затова събра всичко в една торба и вървя дни наред, отсядайки сред дивата природа, докато стигна до един град, до цивилизацията. Отпътува от планетата към Теммер и се присъедини към еквивалента на една Академия, за да стане изследовател в космоса.

Първо започна да изучава комуникации, където се отличи в екзо-езиците, а след това стана пилот, където по-късно нейната мотивация и умения я направиха да се превърне или да бъде повишена до еквивалента на Пилот-Изтребител (Fighter Pilot), използвайки човешки думи, тъй като нямам други, с които да говоря с вас.

Като Пилот-Изтребител отново се изявява, което я кара да се класира за елитната ескадрила от тактически и стратегически скачачи на времето, известна като Sand Clock (хуманизиран термин). Пясъчен часовник = Сейнай олкити (S'ei-náʼoolkiłí).

Вече като пилот и докато чакаше да ѝ бъде построен  или да ѝ бъде назначен един космически кораб от клас изтребител, прие работата на офицер по комуникациите на борда на междузвездният кораб Ритол (клас Toleka) под ръководството на капитан Рашел от Теммер (Rashell of Temmer). И докато корабът се позиционираше на Земята, тъй като на Земята и близо до Земята, е където се провеждаха всички действия, тя пристигна на орбитата на Земята. Това беше ноември 2015 г. по земно време.

През декември същата 2015 г. беше представено ново поколение кораби от клас Изтребител (Fighter), наречени клас СУЗИ (Suzy class).

 

СУЗИ (от английски):

Сасакахана - Sasakahana (напреднал)

Урикназака - Uriknazaka (битка или бой)

Зурка - Zurka (технология)

Инекетас - Yneketa s'q (междузвезден кораб)

 

Първоначално не й беше назначен, но тъй като беше нов и се започваше с изпитания в реалния свят, тя поиска да бъде прехвърлена, за да бъде част от експерименталният му екипаж. След това отпътува със СУЗИ и 6-ма други колеги, предимно инженери, до Алдебаран Синдриел, за да изпробва кораба при второто му пътуване (първото: Теммер - Земята).

Предложи се като доброволка, за да бъде оставена сама в кораба, в ниската орбита на Синдриел (Cyndriel), където остана една или две седмици. Синдриел Алдебаран (Cyndriel Aldebaran) е известен с това, че причинява екстремни мистични преживявания от трансцендентален тип, това на повърхността, но малко се знаеше, че ефектите могат да бъдат по-силни, когато си сам в малък кораб, обикалящ около тайнствената планета.

Както сама каза С’вару̀у 2, беше плашещо да гледаш огромното, гигантско оранжево слънце Алдебаран, потопено в мъглявината си, което позволява да бъде наблюдавано с невъоръжено око или само с основни филтри.

Както обяснява, това преживяване, да бъде сама в малък кораб до Алдебаран, е предизвикало някакво пробуждане в нея. Спомня си, че е плакала и плакала много, гледайки през прозорците в пилотската кабина на СУЗИ, с Алдебаран там наблюдавайки я. После никога не бе същата след това преживяване. Вътре в нея настъпиха дълбоки промени.

След като останалата част от екипажа се събра отново, се завърнаха на Земята, където корабът СУЗИ ѝ бе официално назначен като неин кораб като пилот-изтребител, тъй като корабният изкуствен интелект и С’вару̀у-2 работеха и се разбираха много добре един с друг.

И е там, през декември 2015 г., където започва кариерата на С’вару̀у-2 като тактически и стратегически скачач във времето.

Стана боен пилот на „Пясъчен часовник“ с един от най-модерните бойни кораби от клас „Изтребител“, които Тайгетаните бяха конструирали до този момент. (Сега има СУЗИ II, дори по-напреднал, и това е корабът на И’асхи, който е в хангара).

С’вару̀у-2 започна да скача във времето, за да промени моменти в историята на Земята и да предизвика по-благоприятен изход за човечеството в тези смутни времена. Появи се в различни моменти от историята, винаги като самата себе си, като една „стъпка надолу“, винаги във възлови точки, винаги в критични моменти, превръщайки се в ключови хора в историята на Земята или карайки ключови хора да променят действията си по начин, който да даде по-положителен резултат в дългосрочен план. Ставайки ключови хора не като влизане в тялото им, а като появявайки се самата тя, за да говори с хората от онези моменти в историята, което я накара да бъде запомнена като друг герой или човек в историята на Земята.

Това, както се очакваше, много пъти накара събитията да не се случат както искаше, влизайки в конфликт с много известни хора в историята на Земята, което доведе до смъртта ѝ.

Но като част от начина, по който циклите на прераждането работят или се разбират от хората от Тайгета, след като умря, нейното Съзнание отново се роди като С’вару̀у-2. На Ерра, в къщичката в гората край езерото. Така че новата би се казвала С’вару̀у-3 ... тогава  преживява всичко, което описах по-горе ... помнейки миналото си въплъщение като себе си и като пилот-изтребител от Пясъчен Часовник.

 

Обобщавайки: С’вару̀у-1 е родена от майка и баща. После С’вару̀у-2, известна също като С’вару̀упаприананда (Swarupapriyananda), е първата от партеногенеза. След това С’вару̀у 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9 са С’вару̀упаприананда (2), които се връщат назад, за да имат същия живот, винаги родени на едно и също място, в къщичката в гората край езерото. Но тъй като помни предишния си живот и всичко, което е направила в него, е сякаш друга С’вару̀у, оттук и добавените числа 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

С’вару̀у-9,... С’вару̀у с която разговаря, е възел или една трудна С’вару̀у, защото успява да направи почти всичко, което е направила по време на тези 8 предишни превъплъщения, но избягвайки проблемите и това, което е сложило край на живота й.

Спомняйки си, че 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9 са работили и живяли живота си в Елитната Изтребителска Ескадрила „Пясъчен Часовник“, променяйки времевите линии и събитията в тях по стратегически и тактически причини.

(Определение за Стратегия: действие, което определя резултата на цял ​​начин на развитие  или сценарий. Определение за Тактика: стратегия, използвана в битка, за противопоставяне или управление на ситуация или на врага).

С’вару̀у-9 искаше да спре всичко, което правеше, когато разбра, че времевите линии не работят, както се казва, дори и в „Академията“ на Теммер. Това, като резултат от натрупания й опит на 9 превъплъщения. Така че, "9" в крайна сметка спря да скача във времето по каквато и да е причина, като опит да поправи собствения си живот, защото осъзна, че когато се скача във времето, за да се промени една времева линия, единствената времева линия, която наистина се променя, е твоята собствена. Така стигна до заключението, че няма смисъл да продължава да скача във времето, защото в крайна сметка не е постигнала нищо за другите хора или колектива и е довела само до унищожаване на собствения си живот, тъй като е станал много заплетен в резултат на всичките ѝ предишни животи скачайки с кораба си СУЗИ.

(Бележка: Като опит да забрави миналото си и следователно да напредне като човек  „начисто, избра да слезе на Земята в 2 отделни времеви линии от 9, за да стане друг човек. Но 9, която всички вие познавахте и разговаряхте, умря тук в този кораб миналата година.)

С’вару̀у-9 непрекъснато повтаряше това, което другите нейни варианти бяха направили, но винаги можейки да избяга от преследвачите си, тъй като знаеше предварително какво и кога ще се случи всичко, което й позволяваше да избяга навреме. Това е константа с 9. Всичко, което беше преди, го правеше отново. Карайки я да вярва, че тя е „най-добрата С’вару̀у“. В нейната необходимост да усъвършенства направеното и в личната си необходимост да преодолее всичко онова, което се е объркало по време на предишните й превъплъщения. Повтаряйки, но и коригирайки. И стигна до заключението, че е празно, лишено от смисъл и безполезно.

 

 

                                              ЗАЩО С’ВАРУ̀У НАПРАВИ ЗАЦИКЛЯНЕ

 

Анѐека: Продължи да повтаря зациклянето, защото беше привързана към идеята да спечели, да го направи отново! Да има успех! Разбирам, че е само заради това, което  искаше като Душа - същият проблем, както когато някой се самоубие, само се връща, за да се превърне в нея / в него самият отново, в същия живот, където трябва да направи всичко отново. Никога не се завръща към Източника.

 

Така че тя продължава, учи отново в „Академията“, връща се на Земята, става пилот-изтребител, скача във времето, опитва се да реши един конфликтен проблем на Земята в един момент от историята и отново е убита. Така се връща и се ражда още веднъж в малката къща на Ерра край езерото и всичко започва отначало като С’вару̀у 4, 5, 6 и т.н.

Гошия: Винаги ли умира на Земята или около Земята?

Aнѐeka: Както разбрах, С’вару̀у 4 умира на Ерра, на млада възраст, защото пада от скала, по която се изкачваше в свободен стил (всички С’вару̀у с изключение на малката И’асхи, имат този спорт като любим).

И’асхи: Когато си спомняш кой си, можеш да го правиш и всъщност не се връщаш в между-животите (още по-малко в Източника), защото в между-животите се освобождаваш от твоите самоопределящи те концепции и от всички идеи и мисли, които те съставят като личност. Така че можеш да го направиш, ако притежаваш познания за това кой си, защото дори когато си мъртъв, все още си ТИ и само си казваш "Супер! Отново съм мъртъв!       По дяволите!".

Но повечето хора просто опитват нещо друго, като казват „Миии, хубав живот, но не ми хареса така че, по-добре да продължа напред“. Така че, си тръгват и изхвърлят онези неща, които ги свързват с една идентичност и тази свобода на идентичността е отвъдното, въпреки че не е пълно премахване на цялата идентичност, тъй като не забравяш, но се освобождаваш и продължаваш като някой друг, ако го желаеш.

Но това, което се случи с всички С’вару̀у, е, че бяха толкова обсебени за да направят нещата както трябва, да бъдат най-добрите, от най-добрите, от най-добрите,… че не приеха поражението като опция, така че дори смъртта я виждаха само като възможност за да станат още по-добри в това, което правят.  С’вару̀у никога не се освободи, не си почина, нито се излекува.

 

Гошия: Как може да НЕ отидеш в отвъдното, когато умреш? Тогава, къде отиде?

И’асхи: Можеш да скочиш директно в самия плод, очаквайки една Душа на точното място в пространство-времето. Не между-животите. Просто се връщаш към същото точно място във времето, когато твоята Душа (точка на внимание за Съзнанието) влезе в развитието на плода. И започваш отначало при същите обстоятелства.

И живота се променя само, като втори, трети или четвърти вариант,... само се променя когато целенасочено си спомниш какво се е случило преди, до момента, в който дори можеш да си спомниш и да предскажеш точния момент във времето, когато дадено събитие ще се случи, до най-големите подробности, като например да знаеш кога един човек ще се появи на вратата. И колкото повече лупинги направиш, толкова повече си спомняш.

Така че, тогава е когато започваш да променяш събитията, които си спомняш, и започваш да живееш различна версия на съвсем същия живот, но с различен резултат.

Гошия. Еха. Лудо!

И’асхи: Няма нищо лудо в това. Всички, които си спомнят минали животи, знаят това и дори повече, всички на Земята и на други места правят това, особено хората, които се самоубиват. Завръщат се, за да го направят отново. Но, е по-трудно следващия път, защото си го правят по-трудно за себе си.

Гошия: Но да задълбочим И’асхи, ЗАЩО тя не възприе поражението като вариант? Какво предизвика това фиксиране в нея за да спечели това?

И’асхи: Тя страдаше много и искаше да го разреши. Също така имаше дълбока нужда да може да разреши това, което чувстваше, че се е объркало и което чувстваше, че беше нейна отговорност. Така че, вината винаги присъстваше там, чувството за отговорност за минали действия, защото като пилот-изтребител с капацитет „Пясъчен Часовник“,  чувстваше, че сякаш всичко зависеше от нея.

Гошия: Но тя не беше единствената, която правеше неща на Земята, имаше много раси на Федерацията и не само присъстващи на Земята. Тогава, защо толкова силно чувство за отговорност?

И’асхи: Да, но въпреки това усещането „Другите не правят достатъчно, затова трябва да направя всичко“ все пак остана, така че това е една от най-силните причини. И чувството на отговорност за безброй други малки или незначителни неща, които са се объркали, тъй като нещата винаги се объркват тук и там през цялото време. Това причинява едно  фиксиране да иска да поправи всичко, за което мисли или смята, че е направила грешка и следващия път трябва да направи правилното.

Гошия: Разбирам. И още един въпрос. Откъде знаеш, че С’вару̀у 9 не се върна да бъде 2 отново? Някъде другаде ... Тази, която умря тук миналата година.

И’асхи: Защото аз съм тя и бих си спомнила. Аз съм тя, но не съм само нея!

 

 

 

                                            И’АСХИ - С’ВАРУ̀У 12 И НЕЙНОТО ПРИСТИГАНЕ

 

éeka: Сега,... друга С’вару̀у 9, която не умря, е имала малко момиченце, отново клонинг чрез партеногенеза - С’вару̀у 10, известна също като С’вару̀у X,  първата С’вару̀у, която е родена извън Eрра и при други условия.

Тази С’вару̀у все още не сме я намерили, но според И’асхи и базата данни на СУЗИ,          С’вару̀у 9  я  е отгледала с пълното си намерение да я развие максимално като нейна „заместничка. Доколкото знам, тя беше свръх образована, супер тренирана и супер в добра форма.

Не знаем много за С’вару̀у X, но изглежда, че е имала екстремни приключения, а също така е започнала да скача във времето на ниво, невиждано досега, за разлика от С’вару̀у 9 и нейните опити да спре да прави собствения си живот по-сложен.

С’вару̀у Х е известна с изключителната си умствена сила и психически способности, които никога не си спести да използва, когато е необходимо, карайки нейните врагове или недоброжелатели да се страхуват изключително много от нея през всички векове, когато и да е било.

Известно е, че С’вару̀у X се появява и работи едновременно с, от и на други планети, не само на Земята, но работи от една по-разширена панорама, където събитията, които са  се случили някъде другаде в Галактиката, имат пряк ефект върху случилото се на Земята и на други места в локалните съседни звезди, като Алфа Кентавър, Хиадес, Вега и Плеядите между други.

С’вару̀у X също имаше малка дъщеря, самоклонинг, известна като С’вару̀у 11. Според базата данни на СУЗИ тя беше наречена "порталът", усъвършенствайки всички способности на С’вару̀у X и увеличавайки ги още повече. Живеейки и съжителствайки с биологичната си майка С’вару̀у X, и двете работеха по проект за разширяване на  Съзнанието си и разбирането върху същността на реалността като цяло. Също така отделяйки много време за проучване на начините да се променят колективните времеви линии, изоставяйки старата концепция на С’вару̀у 9, че докато променяш времевите линии, можеш да промениш само своите.

Доколкото знам, С’вару̀у X и ​​С’вару̀у 11 са изпробвали своите теории в продължение на много дълъг период от време, вероятно няколко хиляди земни години. Скачайки вътре в определени точки, без да ги живеят директно за определено време. Също работейки върху начини за решаване на собствените им проблеми, унищожаването на тяхната идентичност и дори на биологията им в резултат на толкова много самоклониране чрез партеногенеза, съчетана със следващите странични ефекти от екстремните скокове във времето и приплъзването на времето използвайки изкуствени средства, чрез звезден кораб. Заключавайки, че единственият начин, е да приемат съдбата си и да не се опитват да я поправят, тъй като това би довело само до допълнителни усложнения.

Така че заключението им беше да се усъвършенстват генетично, тъй като бяха експерти по генетика от няколкото въплъщения на техните собствени варианти. Разрешавайки проблеми, най-вече генетични, защото започнаха да се превръщат в клонинг, на клонинг, на клонинг, а също и с пълното намерение да станат господарки на собствената си реалност.

Тогава по планиран начин, когато С’вару̀у 11 беше бременна със собственият си клонинг (живееше извън Земята, на неизвестно място) и когато дойде време С’вару̀у 11 да роди, тя накара звездния си кораб да скочи в хиперпространството, за да роди в етера, за да не принадлежи новородената на никое място и според техните експерименти също би могло да означава, че малката ще бъде дълбоко ментално засегната от раждането си в етера и с това да бъде надарена със специални способности и мощност, които другите не са имали. И така се ражда 12, С’вару̀у 12 (И’асхи).

Връщайки се малко назад, важно е да се каже или заяви, че С’вару̀у 9, след правна битка с Федерацията, успя да се еманципира от това, да принадлежи законно на което и да е място и следователно можа да бъде господар на себе си и да не трябва да спазва никакви споразумения от космическото право. Ставайки независим субект, като С’вару̀у,  променяйки законно собственото си име С’вару̀у от лично име, в име на вид или юридическо лице, свой собствен вид. Това през 2018 година, земно време.

Не знаем какво стана със С’вару̀у X, тъй като го няма в регистрационните файлове на СУЗИ. Но най-добрата оценка е, че С’вару̀у X все още скача и прави каквото и да било, във ветровете. С реалния потенциал да се появи тук или където и да е, както намери за добре, и по нейна прищявка!

Гошия: Защо няма файлове от нея? Не трябва ли всичко да е там?

Анѐека: Много файлове от нея, но никъде не споменават за един край на С’вару̀у X. Сякаш корабът бе изолиран от нея, без да може да продължи да регистрира.

Що се отнася до С’вару̀у 11, дневниците сочат, че се отдаде изцяло на отглеждането на детето си и формирането му, или правейки я да расте с пълния си потенциал.

Докато правеше това, имаше навика да скача във времето през всяко място, време и пространство, Земята и други планети, за да покаже на малката си дъщеря 12 всички исторически сценарии и как са били, и да я накара да види места и събития за да вземе познания от всички възможни места докато израства, всичко това с образователна цел.

Докато правеха това, се озоваха на посещение в бронзовата епоха в Шотландия, където С’вару̀у 12 за първи път стъпва на Земята. Докато лагеруваха пред кораба, са нападнати от племето, наречено Туата Де Данан (Tuatha De Danann) докато спяха и С’вару̀у 11 бе убита.

Те бяха атакували преди и други варианти на С’вару̀у, като С’вару̀у 8 и го направиха отново. Разбирам, че е по различен начин, така че С’вару̀у 11 не можа да предвиди атаката.

Преследват малката Сваруу 12 на възраст 8 или 9 години, но тя успява да избяга скривайки се през нощта в храстите и бягайки в гората. Успявайки да се свърже с кораба на майка си - СУЗИ, който се спусна и я вдигна посред нощ.

Без изгледи за С’вару̀у X, малката С’вару̀у 12 остана напълно сама. Всички С’вару̀у малко или много бяха свикнали да губят майка си (майките си) на 13-години и трябваше да се справят сами на тази млада възраст, но тази  С’вару̀у 12, трябваше сама да се изправи пред съдбата си на 8 години или 9 най-много.

Припомняйки, че съзнанието на майката С’вару̀у е било или е в дъщерята едновременно, С’вару̀у 11 „живееше“ вътре в нея.

С’вару̀у 12, спомняйки си всичко, на което я е научила майка й, което означава опит, който е натрупала, правейки предишните си превъплъщения и животи и информацията, която е придобила до тази възраст директно, решава да използва своите времево-пространствени карти и скача във времето, за да търси каквото тя нарича „заместваща“ майка, избирайки поради каквато и да е причина да търси С’вару̀у 9, пристига в настоящата времева линия в началото на септември 2019 г., където се появява в своя космически кораб СУЗИ извън хиперкосмоса и поиска разрешение за кацане на този голям кораб - Toлeka.

По това време С’вару̀у 9 живееше на борда на Toлeka с останалите Тайгетеани, така че аз (Aнéeka) си спомням лично, когато тя пристигна.

Гошия: Опиши малко повече момента на пристигането й, моля. Как беше? Реакциите на хората ... Реакцията на С’вару̀у 9.

Анѐека: Спомням си С’вару̀у 9 тичайки за да я посрещне в хангара, когато СУЗИ на  С’вару̀у 12 се приземяваше. С’вару̀у 9 беше щастлива и в същото време имаше ясна нотка на тъга в лицето ѝ. Но тя беше първата, която се затича за да я поздрави. Разбира се, никой тук не знаеше кой се намира в този кораб СУЗИ и трябва да кажа, че в същия хангар имаше паркиран друга СУЗИ, точно същият като този който кацна, тъй като това беше същият кораб, присъстващ два пъти в едно и също пространство-време, другият беше на  С’вару̀у 9. Настоявам, че бяха същият кораб, дори техните серийни номера TPT-155.

Гошия: Но как просто се появяваш от Етера? Извън Толека? Внезапно? Или е използвала пропулсиране приближавайки се към Толека? Всичко това ти звучи нормално, но хората биха попитали за тези подробности.

 

éeka: СУЗИ на С’вару̀у 12 се появява извън хиперпространството на около един и половина AU от Земята и след това се придвижи с плазмено-джет пропулсиране, за да се срещне с Толека.

AU = Астрономическа Единица. 1 AU = на средното разстояние между Земята и Слънцето.

Гошия: Супер. Добре как реагирахте останалите?

Anéeka: Всички бяхме доста объркани, защото първоначално от мостика където бях, си мислехме, че ни приближава С’вару̀у 9, но я бяхме видели преди няколко минути и бяхме напълно сигурни, че СУЗИ е в хангара (и беше така ). Бързо си дадохме сметка, че ни наближава различна Свару̀у, тъй като Свару̀у 9 много пъти ни беше предупреждавала, че това може да се случи.

В хангара, рампата на СУЗИ 12 се отвори и навън излезе една слаба, издължена на вид Свару̀у в дълга рокля и тръгна към Свару̀у 9, която беше точно там, в основата на рампата и се прегърнаха. Спомням си, че първите думи на Свару̀у 9 бяха от сорта наКакво ти отне толкова време?, сякаш я очакваше като заместител“, по собствените й думи по-късно.

Гошия: На колко години беше тогава?

Анѐека: В този момент Свару̀у 12 изглеждаше най-много на 14 или 15 години. По-късно разбрахме, че това е трик, тъй като се беше гримирала по експертен начин, правейки я да изглежда по-голяма, също използвайки и други трикове... Всичко това в опита си да изглежда много по-възрастна от това, което всъщност беше. Заблуждавайки всички да мислим, че  беше на 14 или 15 години, а не на 8 или 9 години. Това по същество е катопакости на малко момиче“.

Гошия: Защо искаше да изглежда по-възрастна?

Aнéeka: Твърди, че се е страхувала да не бъде взета на сериозно, ако се появи като детето, което беше и е, а също така искаше да пристигне, създавайки впечатлението, че контролира ситуацията си и не пристига като малко плачещо момиченце, което току-що беше загубило майка си.

Също така, защото тя не знаеше кой е на кораба, как ще я приемем и беше по-безопасно за нея да изглежда по-голяма, следователно по-малко уязвима.

Гошия: Каква беше твоята реакция и тази на другите?

Aнéeka: Общата реакция беше на удивление и очакване, екипажът наблюдаваше в мълчание или шепнейки си един на друг. Моята реакция беше на очакване и безпокойство, тъй като дълбоко в себе си чувствах, че нейното пристигане само ще усложни нещата за всички нас.

 

 

                                            СЪЖИТЕЛСТВО НА СВАРУ̀У  И  ИАСХИ

 

Гошия: В този случай ... може би обяснява, че този тип преживявания са често срещани там. Или беше нещо ново за теб?

Анѐека: Въпреки че Партеногенезата е известна и статистически не е необичайна в Тайгетеанската култура, дори на ежедневно ниво рядко се среща майка, която е родила собственото си дете по този начин. Когато се узнаеше за това, винаги беше любопитно и не е нещо лесно да се срещне, за да се общува с такива майка и дъщеря.

Сравнявайки го с еднояйчните близнаци на Земята и колко е често срещано, на Тайгета това е