lunes, 2 de noviembre de 2020

 

                  PCR-ТЕСТОВЕТЕ И КАКВО ОЗНАЧАВА ДА БЪДЕШ ЗВЕЗДНО СЕМЕНЦЕ

                                                             Анѐека от Теммер

 

 

Conocimiento Pleyadiano - 28/10/2020

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА


Превод:  Tati D




                                                                   . o O o .

 

 

Въпрос:  Анѐека, мислиш ли че протестите вършат някаква работа? Коя е най-добрата форма на действие? Защото имам усещането, че каквото и движение да има за ден или два, после нещата продължават по същия начин.

 

Анѐека:  Мисля, че не вършат никаква работа или малко. “Негативните” вече ги очакваха и знаят как да ги управляват. Но, това което върши работа е масивното цивилно неподчинение.

 

Въпрос:  В какъв смисъл?

 

Анѐека:  В смисъл, че огромното мнозинство от хората, просто да не изпълняват по никакъв начин нормите. Например, ако от 20 човека само един носи маската, няма да могат да арестуват всички. Проблема е, че сте разединени и това е по дизайн.

 

Въпрос:  Да, но това е факт от ежедневието. Какво движение бихме могли да предприемем за да се обединим, защото точно това чувстваме пробудените, че сме изолирани?

 

Анѐека:  Обединете се! Ако имах отговор на въпроса ти Стела, вече щеше да е по всички социални мрежи. Но, това което казвам е, че масивното цивилно неподчинение e Ключът. Но, това изисква организация и възможно най-големия брой хора които да са съгласни и това е трудното.

 

Въпрос:  Освен Мексико и по всяка вероятност Аржентина, в кои държави мислиш, че ваксината ще бъде задължителна?

 

 

Анѐека:  Мисля, че във всички, в зависимост как движи пешките Новия Световен Ред според самата необходима бюрокрация. Аржентина и Мексико е почти сигурно, може би по-малко Аржентина, но също са много, много, много зле Чили и Испания измежду други.

 

Въпрос:  Благодаря Анѐека! И защо искат да правят толкова PCR-тестове, освен за да оправдаят фалшивата пандемия? Да не е за някоя генетична банка?

 

 

Анѐека:  PCR-тестовете са реалната причина за пандемията. Както казват немските лекари: Няма пандемия от Covid, това не съществува. Единствената пандемия която съществува е от PCR-тестове. Кабала не прави нещата за едно нещо или много рядко, а за повече от едно нещо, за повече от един дневен ред. PCR-тестовете са извинението за пандемията, всичко останало е пропаганда, дори умрелите.

 

Но, създават една обширна банка от данни на цялото човечество. За какво?

Това, което живеем всички, вие там и ние тук е една тотална война на всички нива. Но, преди всичко е една война между нечовешки раси. Така че, това което прави Новия Световен Ред е да търси специфични генетични черти за да открие така наречените Звздни Семенца.

 

Също за да се знае кой, кой е според генетиката, тъй като знаят че надхвърля тялото. Искат да знаят кои се въплъщават като хора бъдейки звездни агенти, за да могат да ги неутрализират.

 

Това също се наблюдава и в очевидната атака срещу децата, тъй като се знае, че масивно влизат много напреднали същества като Семенца, особено от 2000-та година насам. Така че, затова и епидемията от Аутизъм, поради ваксините които са там за да неутрализират връзката която имат с космическото, с възвишеното. Това е като мярка за да спре това което Новия Световен Ред вижда като една атака или инфилтриране от страна на положителните раси, за да дестабилизират Кабала.

 

Както ви казвам това е тотална война на много нива. И хората като цяло нямат никаква идея какво има и какво се случва около тях. Защото както вече знаете, човечеството не е една раса. Само е един био-костюм за да могат много раси да работят или съжителстват като една. Затова и толкова конфликти. Не са една единствена раса. Няма значение как изглеждат, вътре техните Души са различни.

 

Въпрос:  И как чрез ДНК-то могат да открият кой е Семенце? И могат ли да разберат от коя раса е?

 

 

Анѐека:  ДНК-то съдържа кодове, които обозначават данни определящи една или друга раса или още повече, един или друг индивид от една определена раса. Кодовете са честоти и от честотите се подразбира всичко. Затова Кабала отдава такова значение на всичко свързано с генетичното проучване. Цялата Silicon Valley (Силиконова Долина) в Калифорния е за генетика, не толкова за компютри, въпреки че вървят ръка за ръка. Знаят че Семенцата ги окупират и ваксините са един от техните отговори.  Целта е да се прекъсне сигнала на децата за да не влезе в тялото звездното същество.

 

Въпрос:  Уау Анѐека... Тогава, когато казваш един индивид от една раса искаш да кажеш,че могат да знаят кой си ти или кой беше в 5D?

 

Анѐека:  Да, точно така. Ние използваме един метод от разстояние, състоящ се от лазер който разчита аурата на хората и според енергията, нейните слоеве и честоти може да се разбере кой, кой е. Проблема е, че не е толкова точен, както една генетична проба, до степен че поради грешки, решихме да оставим използването на този апарат. Така че е логично да се види, че използват PCR-тестовете за да открият и да търсят Семенцата и измежду тях, най-опасните. Само си представете едно Семенце на С´вару̀у... Би се превърнала в друга Жана Д’арк с цялата бъркотия, която би причинила, още повече ако води една войска като нея...

 

Като цяло, от обществата със същият начин на мислене на Земята, забележете че Звездните Семенца макар и да са малко или са пробудени, имат ясната тенденция да се търсят и да кооперират помежду си, докато обикновенния човек само ще се подчинява на правилата на Кабала и ще бъде потопен в разединение.

 

Въпрос:  Но, когато знаят кой индивид си, какво знаят за живота ти? Всеки човек ли има архивирани данни за това кой е или нещо такова? Не може ли да бъдеш господин Никой?

 

Анѐека:  Така е. Само че, никой който е Семенце е господин Никой. От високите нива и дори оттук от старото и обикновено 5D, тези които влизат като Семенца са от Елита, с много опит.

 

Тоест, без да преувеличавам казвам го буквално: Семенцата, които работят там включително и вие двете, са групи от Елита, “Специални Части”, в никакъв случай господин Никой. Иначе не биха били там. Знаят какво правят. И от гледна точка на Кабала са огромна заплаха за тях, както го каза Язхи С’вару̀у наскоро.

 

Въпрос:  Благодаря Анѐека. Да, уникално видео на Язхи С’вару̀у. А аз си мислех че влизаме тук само смелите или мазохистите за да си играем...

 

 

Анѐека:  Всички там имат една мисия. Но, мисиите не са както се описват като военни командоси, въпреки че ги има и такива. Понякога само са там живеейки и с това правят една голяма промяна. Не трябва да търсят коя е тяхната мисия и да се чувстват зле, мислейки че може би не го правят добре и не изпълняват предназначението си. Това вече беше обмислено отгоре, това вече е разрешено.

 

Малките неща там на Земята, действия привидно без значение ще донесат огромни промени. И някой трябва да го направи... Една мисия се прави или постига само продължавайки да се живее, като вас, както Семенцата желаят в пълна свобода. Други влизат директно като командоси за да направят нещо конкретно и всички възможни варианти между тях.

 

Това, което се случва на Земята е една голяма и феноменална бъркотия, сложна и многоизмерна. И нито ние, нито някой от тези плътности знаем какво се случва. Всички търсим отговори в зависимост от нашите точки на внимание и кои сме - плътноста.

 

Без значение е дали сте на Земята избягвайки спринцовки или в Орбита избягвайки  плазмените изстрели или енергийните оръжия. Всички играем нашата роля в тази огромна космическа бъркотия и никой не е изключен от голям риск, но продължаваме напред. Защото сме такива и го правим заради тези които обичаме и заради нас самите, защото ако не го направим, ще загубим Душите си.

 

Превод:  Tati D

No hay comentarios:

Publicar un comentario