lunes, 9 de noviembre de 2020

 

                   ЕКСКЛУЗИВНО - АСТУАЛНИ НОВИНИ ОТ САЩ



Despejando Enigmas - 9/11/2020 (Видео цензурирано от YouTube)
https://www.youtube.com/watch?v=VnCiEbKBJBY&t=0s

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА
https://www.youtube.com/watch?v=RTFDOnZtqik&t=389s


Превод: TatiD


 

                                                                     . o O o .                                                     


Анѐека:  Това е последната информация на тайните служби с които съм в контакт, върху това което се случва. Байдън (Biden) и демократите вече казаха в медиите, че вече “официално” е Президент. Това е преждевременно действие. Медиите казаха, че вече е Президент... Това не е официално. Медиите не решават кой е Президент, а го решава Конгреса основавайки се на законната декларация на Върховния Съд на всеки щат. Така че, не е законно да се декларира кой е Президент.

 

Щатите трябва да дадат на Конгреса на САЩ своята официална декларация за това кой е победителя. Това, между края на Ноември и 14/12. Нито един щат, може да даде своята декларация, ако има законно оплакване срещу избирателния процес. И в този момент има оплаквания в 12 щата и ще трябва да се разрешат преди да се обяви официалния победител на този щат. Ако все пак законния процес не се разреши до измежду дните 8 и 14 Декември на 2020г., резултатът ще може да се отложи за необходимата продължителност на този законен процес.

 

На 23/12 официално ще се изпратят на Конгреса на САЩ гласовете и победителите на всеки щат. На 3 Януари 2021г. новият Конгрес на Съединените Щати, ще встъпи в длъжност и този нов Конгрес няма да брои изборните гласове до 6 Януари 2021 г. и новия Президент - който и да е той, ще встъпи в длъжност и ще положи клетва на 20/01/2021г.

 

Има отворени процеси в 12 щата. В този момент най-големия съдебен спор е в Пенсилвания, следвана от Аризона. И инсайдерите казват, че всичко показва, че тези два щата могат да минат за Тръмп в следващите дни. Сега Пенсилвания има легалния проблем за най-големата изборна измама измежду проблематичните щати, следвана също от Аризона. 46.000 гласа са потвърдени като подправени само в Аризона.

 

Като цяло фактите за изборите са много силни, с пълни доказателства не с теории. Може да се докаже и ще се докаже не само във Върховния Съд на нацията, но и първо трябва да мине през проверката на най-висшия съд на всеки щат. И с това трябва има присъствието на адвокати и законни представители от Републиканската Партия, за да видят и освидетелстват истинността на законния процес. Не е като да се подкупи съда и готово, не е толкова просто. Количеството доказателства за избирателна измама са много и от всякакъв вид.

 

Инсайдерите ми казват и ми твърдят, че това което виждаме сега е една операция на име STING (Ужилване) и не само това, но и че върви според планираното и има повече данни и доказателства срещу Демократите и тяхната мафия отколкото бяха предвидили. Убеждават ме, че всичко напредва според планираното и че ще се даде отново президенцията на Тръмп.

 

Аз, Анѐека, попитах директно моят източник на информация, че лично аз се съмнявам в целия процес, защото Тръмп все още не е направил никакъв арест от високо ниво както беше обещал. Отговорът беше, че Тръмп законно не можеше да действа срещу Демократите и Deep State без данните и доказателствата, които има сега, благодарение на операцията STING и тежката и очевидна изборна измама. Твърди, че въпреки че е истина, че не е направил никакъв арест от високо ниво, Тръмп би могъл да направи всички арести наведнъж в близките следващи дни и седмици.

 

Републиканците няма да направят или няма да поискат преброяване защото изборната измама е прекалено голяма. Не, това не. Могат да кажат, че изборите са невалидни. Демократите използваха един супер-компютър наречен The Hammer (Чука), за да хакират изборите, освен всички други трикове за да ги откраднат. The Hammer е една система за шпионаж и контра шпионаж, която Обама и компания започнаха да използват за да манипулират избори и беше използвана и в тези избори. Още по-лошо, The Hammer компютър фабрикуван по поръчка на Барак Обама, не беше създадена за тези избори.

 

Преди време, вече се даде погрешно президенцията на някой, който беше официално обявен от медиите, когато се даде президенцията на демократа Ал Гоор и след това Върховния Съд на Съединените Щати каза, че е имало изборна измама и дадоха президенцията на републиканеца George W. Bush на изборите през 2000 г. Двама от представителите на Върховния Съд, които дадоха изборите на Bush през 2000г. продължават на своя пост и са про-Тръмп. Също Мичиган отново може да се даде на Тръмп. Основното разкриване и когато наистина ще се види кой спечели и всичко това излезе официално, ще стане на 6/01/2021 г. Има една лавина от доказателства за изборна измама по всички щати.

 

В предполагаемия случай, че спечели Байден, плана е да остане Камала Харис, като първата жена президент на Съединените Щати.

 

Но, в крайна сметка няма значение кой ще спечели основавайки ме на очевидното, не на празните надежди.

 

По-нататък ще кажа според моето мнение, какво и кои стоят зад Тръмп и защо го подкрепят. И за сега съм много сигурна, че Тръмп ще продължи с президенцията.

 

Прегръдки за всички!

Анѐека

  

Превод: TatiD

No hay comentarios:

Publicar un comentario