sábado, 20 de junio de 2020

 

                                 1-Галактическа федерация - Нейната  роля  на Земята

                                   (Извънземна комуникация-Тайгета-Плеядитe)

 

 

 

Agencia Cósmica - 23/04/20

ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА

                         

Превод:  Tati D и МиКаДи


 

                                            Този тип кораби-стрела принадлежат на Андромеданите


                                                                           . o O o .

С´вару̀у: Няма мек начин да ви кажа това, така че ще започна с кратко  въведение от Каал'ел: “Имаме една добра и една лоша новина за вас. Добрата новина е, че Федерацията или конгломератът от положителни раси е изпратил помощ на Земята. Лошата новина е, че вие ​​сте тази помощ.”

Може би е лоша шега. Но днес не може да бъде по-уместна.

 

Знаете, че в социалната структура на Земята, хората са в ниската част на пирамидата. След това са социалните класи, политици, духовници, тайни общества, илюминати. Над илюминатите са онова, което мнозина наричат ​​„Контрольорите“. Кои са те? Съюз от рептили...? Съюзи с други регресивни раси? Архонти и паразитни същества от 4D? Вече казахме, че това е човешка проява. В този момент давам думата на Аленим.

 

Аленим: Добре. Това е много болезнено да се каже. И го разбрах само преди 4 дни. И доста се разстроих.

 

Aнeéka: Всички.

 

Аленим: Да всички. И е съобщението. Или изявлението. Или обвинението. Не искам това да се каже леко. Това е критичен въпрос. Много тъжно, когато се осъзнае. И вероятно е една от темите, ако не и най-важната тема, която сте дали. Както се очаква, ще има противоречия. Но истината е истината и ние отказваме да играем играта. Искам да ни задавате въпроси, под формата на разговор.

 

Сега вече разбираме кои са Контрольорите. „Невидимите собственици на Земята“, както мъдро каза Салвадор Фрейшедо. Това е самата Федерация. Винаги са били те. Не че Федерацията е инфилтрирана. Те са.  И бъдейки  Федерацията, това включва всички раси на Федерацията, включително Тайгета. Единственото е, че дневния ред се променя и хората също. И ние на този кораб НЕ сме съгласни с това. Други раси също току-що си дадоха сметка и избраха да се оттеглят. Котките - Урма, се оттеглиха преди няколко дни. Енган също се оттеглиха.

 

Казаха ни го те самите - Федерацията, вече е очевидно. Никога не ни изясняват нищо. Пристигам с моя екип в събота на Съвета, както всяка събота с тях и ми казват, че е отменен. Нещо, което беше лъжа. Не ни искаха там. Пристига Руур от Урма и му казват същото, че присъствието му „вече не е необходимо“.

 

Най’Шара: Намираха Тайгета вече за много "неудобна".

 

Аленим: Точно така. Ето защо възпрепятстваха С’вару̀у от самото начало.

 

Най’Шара: Ето защо бяхме набедени за “скандални”.

 

Аленим: Затова сме ограничени само до клавиатурата. Не ни дават и няма и да ни дадат аудио, още по-малко видео. Те са тези, които стоят зад всичко, което се случва на Земята. Всички късчета застават на мястото си, когато се погледнат в комплект от тук.

 

Гошия: Благодаря ти. Добре. Въпросът ми е: Как установихте това със 100% сигурност?

 

Аленим: Събирайки всичко. Плюс това, което С’вару̀у ще обясни подробно. Това се потвърждава от нея, която, както се казва, вече видя филма. Миналата неделя не знаех това. Толкова e ново.

 

Гошия: И други раси са го разбрали наскоро?   

 

Аленим: Само Енган и Урма. Останалите раси го знаят и участват открито. Като Алфратаните, от които би се очаквало да бъдат по-съпричастни към своите човешки роднини.

 

Най’Шара: Спомнете си как се управляват капаните, измамите и проявите на Земята, защото точно така работи Федерацията.

 

Аленим: Не че това не се знае от една или друга раса. Знаят го и участват. Това, което се случва тук, е, че ние и Руур и като цяло Енган, въпреки че сме част от  същото, физическите хора тук, не сме съгласни поради нашата лична етика. Поради тази причина излагам и обвинявам Федерацията в тази злоупотреба, независимо дали причините са валидни или не.

 

Роберт: Да. Колко тъжно. Защото ви интересува човечеството... Какво ги кара да ни държат тук?

 

Най’Шара: Да, това беше много болезнено за нас.

 

С’вару̀у: Това е както винаги е било. Това е раждането на нова Междузвездна Раса. Ръководени сте като деца от „положителните“ раси на Федерацията. Но работата трябва да се свърши от хората. Това е галактическо училище за да се научи, как да се бъде една нова раса, която активно участва с другите големи и междузвездни раси.

 

Негативността, Рептилите, Мейтре, Отвличанията, Атомните войни, изперкалите милионери със спринцовки, Международния Валутен Фонд, Архонтите, Кралицата-Рептил, Корумпираните политици, Болестите, Глада, Климатичните промени, Глобалните и Локални войни, Пандемиите и Ураганите, Земетресения и Цунами. Всичко е дело на човешкия разум, който се опитва да разбере себе си и се опитва да контролира огромната си сила на манифестиране. Междузвездните раси на Федерацията не могат да дадат разрешение на една нова и неопитна раса, която проявява кошмари за себе си. Така ви ограничава на Земята, до Земята.

 

Както вече знаете Федерацията наложи бандите на Ван Алън- етерната клетка, докато хората се научат да разрешават различията помежду си. Докато узреят като раса или вид, защото днес човешката раса не се счита за раса. Оставят ви да се унищожавате взаимно, като част от обучението, като част от цялото образование. Но с ограничения, затова Атомната война никога не би се случила, защото Федерацията не го позволява. Само защото би завършило образованието. Но, позволяват световните войни, защото това са проявили хората за себе си. Принципи на Свободната Воля на Федерацията. Защото това е единственият начин да се  научите. С трудности и силни предизвикателства, за да се получи контраст и фокус на проявление. За да се научите да контролирате силите си.

 

Не ви оставят сами, винаги са изпращали водачи. Каквито сте вие днес. Вие сте водачите на други водачи долу. Ние сме ваши. Аз на Тайгетеаните тук. И мен ме ръководят други същества. Винаги е било така. От милиони и милиони години така се раждат междузвездните раси. Всички те са преминали своите тежки и болезнени изпитания от голямо страдание. Тук няма нищо ново. Само за онези, които не са го знаели.

 

Федерацията не е „лоша“ или „добра“. Просто е...

 

Кои са тези, които правят това, оркестрират това? Расите, които всички познавате. Андромедани, Арктуриани, Сирияни, Плеядиани .... списъка е дълъг. Тук няма зло като такова, това е човешко отражение. Както знаете, дори Алфа Драконите са тук и са Федерация. Просто изчакваха своя ред за да действат. Пристигнаха и сега са много активни. Но всичко наистина отрицателно, експлоатация, робство, хората във ферми за консумация на месо за Рептилите, педофилия, сатанизъм, ритуали, жертвоприношения ... Всичко е манифестиране на човешкия разум.

 

Вярно е, че тук има дуалност и регресивни раси, но не така, както ги рисуват на Земята. Това е човешко творение и тълкуване. И е вярно, че също влияе тук с другите раси, но се разтваря бързо.

 

Гошия: Благодаря. Обмислям. Малко съм объркана.

 

Аленим: Когато го погледнеш внимателно, всичко се пасва. „Корпорацията“ са те. Самата Федерация. И нашето мнение няма значение за тях. Имат толкова много сила, че не ги интересува. Тяхната Федерацията е с колосални размери. За тях сме само няколко идеалистични момичета. Вече не ни обръщат никакво внимание.

 

Гошия: Имам въпроси. Ще започна с този. С’вару̀у, каза: "Междузвездните раси на Федерацията не могат да дадат разрешение на една нова и неопитна раса, която проявява кошмари за себе си." Но тогава Федерацията не манипулира ли хората? Тогава, за какво разрешение говорим след като, както казваш те самите, стоят зад всичко? Аленим ги обвини преди за злоупотреба. Хората никога не са били хора. Бяха Лириани.

 

С´вару̀у: Манипулират ги както един учител манипулира учениците си. И да, хората са извънземни по произход, но не и по разум. За Федерацията са неопитни млади Души. Не се събуждат, защото самите хора не искат да се събудят като раса, като нов вид. Ти го гледаш от гледната точка на някой, който отчаяно иска да я събуди, защото си водач, както много други Семенца. Но човешката маса не го иска. Ето защо винаги казвах, че Земята е такава, каквато трябва да бъде. За това го казвах. И Душите влизат там, за да растат или да бъдат водачи и заедно с тях също да растат и  влизат по свое решение, знаейки с какво ще се изправят. И така го вижда и Федерацията. Тези, които не са съгласни, могат да се оттеглят от Земята. И за мнозина този изход е смъртта, по какъвто и да е начин. Защото за тези раси от Федерацията смъртта е само изходната врата.

 

Федерацията е доминирана от нелирийски раси. Така че, не се движат от емоциите като лирийските раси. Те са студени и логични. Само наблюдават емоциите и позволяват ситуации, с които хората и народите трябва да се сблъскат, за да изучат собствените си реакциите. Както Андромеданите направиха с Алекс Колиер и други... Без съпричастност. Не защото са лоши, но защото не разбират емоционалните раси. Ето защо ни имат за емоционална раса от идеалистични жени, както казва Аленим. Но така виждат, че е единствения начин да се стимулира моралното, духовното и съзнателното израстване на една нова раса като човешката.

 

За това са там и Семенцата им. Андромедани, Сириани, Арктуриани и други, за да изживеят емоциите като лирийска раса. Както казах много пъти преди, Човешката раса е смесица от безброй раси в едно, използвайки един биологичен контейнер.

 

Винаги е било така. Хората трябва да се научат да се грижат за себе си. Да разрешат проблема, който е бил тяхно собствено творение. Федерацията са само менторите, които отгоре контролират какво се случва. Казват, че няма намеса, но всъщност е не-намеса, от която хората да си дадат сметка, защото следите от това, което правят са навсякъде. Но Федерацията няма да се намеси или премахне никакъв Кабал. Това не зависи от тях, зависи от хората.

 

Гошия: Но логично, нека поставим хронологичния ред тук. Преди 12.500 са затворили Рептилите, а не Лирианите, създавайки 3D. По-късно Лирианите са били манипулирани хилядолетия наред. И сега Федерацията очаква да излязат от всичко това сами? Това е все едно да поставите плъх в капана и след това да се обвини плъха, че сам е влязал там!

 

С´вару̀у: Горе е по същия начин. Не е само на това ниво на Земята, има и други нива на тази космическа лудост. Както на Земята и тук се случва същото.

 

Всъщност, те не са затворили Рептилите ... това отчасти също е човешко творение на същите лирийски раси, които бяха тук. Ще обясня по-късно. И както казах преди, има и други нива на същата космическа игра, но в момента само ще усложни всичко, ако навляза в тази тема. Това е част от други нива, преплетени с тези на Земята. „Космическата школа“ не завършва с напускането на Земята. Само се завършва "ниво". Следващото ниво е тук. И винаги е било така. Не е трудно да се разбере, ако се приложи това, което вече знаете и това, което се е случило преди, както при Голямата Експанзия, свързвайки я с това, което ви казвам.

 

Както Федерацията контролира Земята, други нива на Федерацията контролират какво се случва с нейните членове. Също така поставя предизвикателства като спасяването на планети, да бъдат водачи за нови видове като човешкия. Ето защо и Тайгета е тук измежду други, въпреки че Руур от Урма е бесен на Федерацията за това и реши да се оттегли, но всичко е стъпаловидно. Както Федерацията доминира над хората и ги задържа, за да не да проявяват кошмари извън Земята, други сектори "над" Федерацията ги контролират и тях. Да кажем, че са сектори и хора с повече "ранг" от тези тук и  от по-високи нива, 6D-7D, където все още има "Федерация".

 

Най’Шара: Вижте как "идеалистичните" и "етичните" раси са решили да се оттеглят, също както невинно си мислехме, че сме дошли да освободим Земята.

 

Аленим: Въпроса е, че Тайгета е съпричастна, защото почти всички тук знаем какво е да живееш там. Така че ние имаме представа за това как се живее и как се страда, с опит оттам от първа ръка.

 

Гошия: И аз споделям вашето безсилие. С’вару̀у, темата за  поясите 3D все още не ми е ясна. Каза се, че Федерацията е сложила 3D, за да затвори Рептилите, но сега разбирам, че е за да могат хората  да „научат нещата“. Тогава, каква беше ясната и конкретна причина за затваряне на Земята в 3D от Федерацията?

 

С´вару̀у: Понякога едно и също събитие се обяснява с точните думи във времето и на нивото на разбиране на хората и обществеността. Такъв е този  случай. Това от опростена гледна точка е истината, но от малко по-разширена гледна точка може да се тълкува същото. Сега, когато има повече данни, повече познания, 3D беше наложен от Федерацията, както вече беше казано. “За затваряне на Рептилите.  Но ... Защо има Рептили, които да се затварят? Защото концепцията за “лошия" Рептил е човешко творение, от Лирианите, с уменията си за проявление. Тогава Федерацията затваря Лирианите, докато не спрат да проявяват Рептили.

 

Гошия: Тази част трябва да я изясня много добре. Кой тогава е воювал в Тиамат? А войните на Орион ???

 

С´вару̀у: Все още продължават ... Но това отново е въпрос на перспектива. Самите лирийци от онези времена проявиха всичко това, много, много отдавна в една „много, много далечна Галактика“.  Но, не само Лирианите, други раси също, създавайки един колективен “призрак” с основа не само в космическата 5D, но също и в други по-високи измерения и плътности.

 

Междузвездните раси на Федерацията, както и междузвездните раси, които не са от Федерацията, еднакво знаят как вече да не манифестират кошмари тук в 5D, където е много лесно да проявиш това, което чувстваш, твоята точка на внимание. Така че, сега знаете, че единственият начин да победите Злобните Рептили, Злобните извънземни е просто използвайки разума и Съзнанието, а не плазмените оръжия и лазерните пушки. Тези раси вече са усвоили силата, за да удържат кошмарите, с които Земята се сблъсква днес. Вярно е, че не всичко е перфектно в 5D - все още има кошмари, но те не са от тежеста или жестокостта на кошмарите, проявени на Земята.

 

Гошия: Значи Федерацията е създадена преди хиляди години за борба с Рептилите в хилядолетните войни, които те самите са проявили?

 

С´вару̀у: Да, Федерацията е създадена много отдавна, за да се бори със злото, регресивните раси. Но, никога не можаха да ги покорят с оръжие. Днес вече знаят, че решението е с Етиката, със Съзнанието и Мъдростта. Дори днес се появяват някои кошмари в 5D, но е малък проблем и го разрешават по същия начин. Но Хората като раса са млади и неопитни, дори в рамките на идеята, че живеят в детерминистичен причинно-следствен свят, където нещата им се случват, а не правят нещата за да им се случват. Трябва да се научат, както са го направили другите междузвездни раси. Със силен опит, който насърчава растежа, не с училища, където гледат диапозитиви. По този начин не се учат. Но трябва да се научат да контролират кошмарите си в контролирана среда, за да не завършат унищожавайки се помежду си. Тази контролирана среда е Земята.

 

Гошия: Но Земята преди не е била "Земя" .... Беше междузвездна и не бяха "човеци". Те бяха извънземните. Тогава се затвориха със собствените си кошмари .... Бяха кошмари на Федерацията, които се затвориха тук! Бяха техните Рептили! Хората "са създадени" по-късно! Как Лирианите са се превърнали в „млад“ видове в обучение?

 

С´вару̀у: Вие сте раса, базирана на Лирианите. Това, което я формира като друг вид, е прогресията на Съзнанието към друга страна с други идеи, други възприятия, в този случай, причинените от живеенето в 3D на тези конкретни форми. Конкретни за 3D. Лириани, като основа за нова раса. Както други раси, които са се развили или произлезли от Лирийската. Като Тайгетеаните. И това не се случва само с Лирийската раса, това се случва в цялата Вселена с всички останали съществуващи раси. Само напредват или се променят, без да се налага да се казва дали това е прогрес или не, само се променят и пораждат други. Така се формират нови видове и раси. Това не е креационизъм, нито дарвинизмът. Това е нещо много по-сложно и красиво.

 

Земята от преди нямаше Лириани манифестиращи Рептили и ги проявиха, тъй като вече носеха тези понятия от други кошмари, живеейки на други планети по време на Голямата Експанзия. И да, бяха затворени на Земята. Но това не е затваряне, подобно на затвора, тъй като мнозина казват, че Земята е

планета-затвор. Влизате по свое решение. Защото отгоре знаете големия личен и колективен духовен напредък, който ще имате.

 

Гошия, по онова време Федерацията беше създадена за да контролира регресивните, но разбраха по най-трудния начин, че единственият начин да ги контролират е с Ум и Съзнание, а не с оръжие. Не виждам регресивни кораби тук ... само тези, които идват от Земята.

 

И не са създадени "по-късно". Тези кошмари вече бяха създадени, защото Лирианите дойдоха на Земята, бягайки от собствените си кошмари, които ги последваха на Земята, защото ги носят със себе си, защото те самите са собствените си кошмари. Не може да се избяга от своето собствено отражение. Хората са Извънземните. Но е човешко творение, защото се случи на Земята и бяха съвместими с тези събития, защото отразяват това, което са отвътре. За това е Земята от друга гледна точка .... Тя е училище, за да могат всички извънземни  раси, които и да са те, да се научат да разрешават различията си и да се научат да проявяват красиви неща.

 

Гошия: Разбирам. Но бих искала да попитам следното: в кой момент „хората“ се превърнаха в „хора“? Защото в момента на затварянето бяха раси от Федерацията. Кога се превърнаха "хора" за Федерацията? Кога се превърнаха  „хора“ в историята, след като винаги са били Извънемни?

 

С´вару̀у: Докато сте в човешкото тяло, сте хора. НЯМА точка, в която хората  стават хора, както вече казах. Линията между извънземни и хора е много тънка, сива е, замъглена.

 

Най’Шара: Хора сте, когато влезете там, всички.

 

С´вару̀у: Хората са тези, които са там в човешко тяло, което издържа около 90 години и остарява. Само това. Отвътре, душите ви ... това е нещо друго.

 

Роберт: Хората доброволно ли са в това Изкуствено 3D? И това обучение също ли са го преминали?

 

С´вару̀у: Там са по собствено решение. И всички раси също са преминали през това. По свой начин, но са преминали през същото. И всички раси изживяват същото като хората на Земята, чрез Семенцата си.

 

Гошия: С´вару̀у, ти каза, че „хората се задържат така, за да не излязат да проявяват кошмари“. Но те имат кошмари, защото им се прекъсна връзката с Източника чрез 3D потискането! Федерацията я прекъсна, нали?

 

С´вару: Връзката беше прекъсната, но не изцяло. Както вече обясних безброй пъти, няма ограничения за Съзнанието, това да бъдеш хванат в 3D е просто извинение за това да не Бъдеш и да не упражняваш силата си. Това е предизвикателството, което трябва да се преодолее от Земята. Да се завърнеш у дома, дори с тези очевидни ограничения. Намирането на просветлението от едно ниско и плътно ниво. Точно за това беше ограничена връзката с Оригиналния Източник. Само е привидно. Както вече казах до изтощение - Единственото, което ви ограничава, е идеята, че те сте ограничени.

 

Гошия: Разбирам. Но е малко като да подложиш плъх под най-лошия експеримент досега срещан и след това да го обвиниш, че не е в състояние да излезе.

 

Аленим: Така го виждам. И затова се чувствам толкова ядосана.

 

С´вару̀у:  Дори и така, Федерацията го вижда по този начин.

 

Aнеѐка: Въпреки това на хората им се дава всичко,... всичко. Цялата подкрепа, ресурсите, мъдростта, но кошмарите си ги правят сами, защото не знаят как да си сътрудничат. Докато сте по този начин и поведението ви е такова, няма как да бъдете част от междузвездното общество поради простия факт, че и тук ще проявите кошмари и хаос в 5D и по-бързо от там. Затова е и изкуствената 3D.

 

Гошия: Но друго нещо не разбирам... Разбирате за всичко това едва след 12.500 години? Урма, Енган и всички вас? Точно в ТОЗИ точен момент след 12.500 години напред-назад?

 

Аленим: Беше известно. Ние тук не го знаехме, но други хора от Тайгета го знаеха и активно участваха, като Аскет. Тя знаеше, Рашел също знаеше това. На мен не ми беше казано. Расите са си сътрудничили, но хората от тези раси могат да са или да не са съгласни. Или да не знаят. Както е случаят с Урма, Енган и Тайгета, ние не сме съгласни с Федерацията.

 

С´вару̀у:  Хората не схващат, че това не се знае от нас. Но това е истината. Това, че го знаех аз е различно. Както винаги съм ви казвала, нещата трябва да бъдат казани в точното време. Не беше времето. Сега вече е.

 

Най’Шара: Не е по подразбиране, а защото фактите и събитията трябва да бъдат изпълнени.

 

С´вару̀у: Не бихте разбрали например, че вашите любими Сириани, Андромедани, Арктуриани и Плеядиани са прикритите Контрольори на човечеството. Вярно е. Но хората все още вярват, че нещата са черно и бяло и че са на Земята като жертви. И също така, много настоявам за това, не е че Федерацията е лоша. Просто мислят, както мислят техните раси. Не са хора, не очаквайте от тях да имат същите принципи и гледни точки. Злото не е нещо окончателно, то е нещо относително към интересите на всеки един или всяка група. Така че, дори тези позитивни раси могат да се окажат „лоши“ от една или друга гледна точка.

 

Злото като такова, го определям като склонност към самоунищожение. Защото в крайна сметка това е така. Така че, злото носи  в себе си семенцето на собственото си унищожение. Така че, не може да има един "тъмен Източник". Не се издържа. Експлоадира. Самоанулира се. Зло е само, когато се прилага върху нещо друго. На другите. Ако злото е в изходно състояние, в чисто състояние, не е лошо. Не е „зло“, защото няма референция за нищо против нищо, освен срещу себе си. Затова казвам, че е тенденцията към самоунищожение. По логика ... Тъмният Източник би се самоунищожил веднага или би имал усещане за самосъхранение, така ли е? Но това е интеграция, това е любов. Значи не е тъмният Източник. По логика, не може да съществува.

 

Така че, тези позитивни раси просто са. Правят това, което смятат за най-добро, с най-добрите данни, които имат, както всички останали. Но се допускат грешки и могат да бъдат антагонистични. Само дават най-доброто, което имат с най-добри намерения, дори и да се обърка по-късно. Но са скритите Контрольори на човечеството. Вече не се борят срещу негативния Съюз. Федерацията е конгломерат с колосални измерения. Никой вече не влиза в конфликт с Федерацията.

 

Роберт: Знаейки, че това, което правят, не винаги може да е най-правилното, ще направят ли още нещо, за да променят нещата или ще ги оставят в ръцете на хората? Това, което виждам от тук е, че Човечеството е дезориентирано, не знае какво да прави.

 

С´вару̀у: Не е, че изоставят хората защото са безотговорни. Само е, за да се създават преживявания, които формират колективната етика. Колективна съпричастност - основата на всяка цивилизация. Не може да бъдете междузвездни с начина на мислене, който имате днес. Докато не преодолеете проблемите си, докато не разберете как да разрешите различията си, не може да бъдете междузвездни. Човешките същества в сегашното им състояние нямат право да изследват Слънчевата система, защото това би попречило например във формирането и правата на расата, която е на Европа, която е вариант на расата Каристус от Юпитер.

 

Най’Шара: С това послание ще разберете много ясно каква е истинската роля на Федерацията.

 

С´вару̀у: Расите на Федерацията не могат да разрешат проблемите на хората, защото няма да могат да се изучат и ще повторят отново същите грешки. Да, това, което казва Най’Шара, е много важно. Истинската роля на Федерацията на Земята не е да са тирани, не е да са контрольори, които експлоатират жестоко хората. Ролята им е на търпеливите наставници.  На Учители.

 

Най’Шара: Живеете на планета, където има само хора и всеки иска най-доброто за себе си, но не виждате, че грижата за всички останали около вас е също толкова важна, точно това е съпричастността, да искаш най-доброто за другия, но настоявате да се карате със съседа, защото той може да излезе от вкъщи. Тогава го “ замеряте с камъни”...  Как смятате да промените нещата, след като имате този егоистичен манталитет? Вашите разлики само са точки на внимание, собствена гледна точка на всеки един.

 

Вижте ясната аналогия от филма "Платформата". На 1-вия етаж слагат перфектната храна, но това, което се случва след като тя бъде предадена нататък...? Хората не мислят за другите, напротив, стават егоисти. Хората трябва да се научат да бъдат съпричастни, да мислят за своите събратя и да спрат да се борят помежду си. Докато продължавате така, няма да пораснете.

 

С´вару̀у: Точно така. По този начин няма да станете междузвездни. Защото ще създадете повече проблеми на тези, които вече са разбрали това. Хората приемат или приемат за даденост нещата, които не представлява от непосредствен интерес или удобство за тях, като нещо негативно или зло. Само искат незабавно удовлетворение. Това е дългосрочно ... и е както каза Най’Шара... Това е начинът за формиране на нов и отговорен междузвезден вид.

 

Гошия: Добре и в кой момент Федерацията започна да бъде Контрольорите и да работи с регресивни раси?

 

Най’Шара: Не Госия, не го правят. Не го разбра.

 

С´вару̀у: Няма вече регресивни раси. Всички регресивни раси СА манифестация на лошо фокусираните положителни раси с нисша етика и нисша духовна еволюция. Федерацията само е. Не е лоша, просто е и правят най-доброто с това което знаят, както казах по-рано днес. По принудително дефиниране и поради посочените по-горе причини, регресивните раси не могат да съществуват,... не чрез собствено създаване. Те могат да съществуват само като създание или Егрегор на една положителна раса. Защото злото като такова е само относително и ако е изолирано, то може да се разглежда или определя само като склонност към самоунищожение. Злото има в себе си семенцето на собственото си унищожение. Нещо без връзка с Източника може да бъде само създание на нещо, което ИМА връзка с Източника. Така че, тези които имат души, контролират тези, които нямат. Така че, хората контролират регресивните с Ум и Съзнание.

 

Гошия: Но проблемът тук е, че смесваме много нива наведнъж. По-метафизични с по-светски. И може би трябва да се разглеждат отделно, въпреки че образуват едно цяло.

 

Най’Шара: Мисля, че проблемът тук Гошия е, че все още не виждаш ясно какво е Федерацията, нито е добра, нито лоша, тя не е създател на човешкото зло.

 

С´вару̀у: Да и кошмарите сега са там. Не тук. Тук не виждам Chemtrails или милионери със спринцовки тичащи зад мен, за да се ваксинирам. Там са . Тук сме в мир. Вярно е, че понятието за лоши Рептили излезе оттук. Но, сега идват оттам. Кошмарите на Земята са само отражение на човешкия ум, на вашите страхове и идеи и Федерацията го позволява, за да насърчава обученето. Те са ментори. Един Учител не е лош, защото поставя математически проблеми на своите ученици. Нито е лош, защото не ги решава вместо тях, тъй като учителят знае отговорите. Федерацията дава на хората само това, което те самите правят, което те самите манифестират. Защото трябва да се научат да бъдат отговорни със своите творения.

 

Имаш 40 извънземни, от които 35 знаят как да манифестират нещата и знаят как да създадат перфектния свят, в който да процъфтяват, но 5 все още не разбират как. Тогава те сами генерират своите кошмари, защото не разбират механизма на Закона за Огледалата, който управлява тази Вселена. Така тези 5 извънземни станаха съвместими с това да не бъдат включени сред 35-те, които вече го разбираха. Но станаха съвместими с това да бъдат заедно на място, където спокойно и в контролирани условия да се научат стъпка по стъпка да проявяват красиви неща за себе си. Тези 5 извънземни се наричат ​​хора. Поставя се изкуствената 3D, за да не могат да излизат хората и да създават кръвожадни Рептили, които след това да нахлуват в мирните съседи.

 

Регресивния Рептил без Душа не може да създаде себе си, това е Егрегор на някой с душа...  на хората. Както казах по-горе и тук имаше кошмари в миналото. И тъй като тези понятия излязоха оттук, положителните раси имат отговорността да бъдат учители на онези, които все още не знаят да манифестират красиви неща, а не кошмари. За това е “Кармата” на положителните раси за подпомагане на човечеството. Но да им помогнат, не да им напишат домашните или като учениците, чиито родителите им пишат домашните ... Няма да се научат на нищо и отново ще направят същите грешки.

 

Федерацията не си сътрудничи с регресивни Рептили. Както казах преди, дори Алфа Драко са положителни. Федерацията е тази, която контролира какво се случва на Земята. Регулира и са нейни наставници. И Рептилите от преди са били манифестирани от множество раси извън Земята, но много отдавна. Оттам се филтра концепцията до Земята.

 

Гошия: Добре: Тогава, за да поясня, те не работят с Рептили. Нито с Илюминатите, нито със Сатанистите или нещо подобно.

 

С´вару̀у:  НЕ...  ТОВА Е човешко творение. Създаде се на Земята. Тези НЕ са ВЪРХЪТ на пирамидата.  Федерацията не е лоша, но са тези, които отгоре контролират всичко. Тe ...  са "ВЪРХЪТ" на пирамидата.

 

Гошия: И ако Федерацията както казваш, контролира всичко, как точно го прави?

 

С’вару̀у: Федерацията не ви „контролира“ така. Федерацията само регулира онези творения на хората (Ака, Илюминати, Кабал), които могат да доведат до унищожаване на Земята, докато хората се научат да не проявяват тези неща за себе си. Хората имат нужда от стимули идващи от неприятностите, стимули за да реагират и да разрешат своите собствени творения. Само чрез контраста на това, което НЕ искат, ще успеят да оценят това, което Искат за себе си.

 

Роберт: Така че, не мислиш ли, че е нужно Федерацията да регулира тази цивилизация…. премахвайки целия Кабал?

 

С’вару̀у: Не, защото това е човешко решение.

 

Роберт: На хората ще им отнеме време за да се развият. Излизат от един проблем и влизат в друг.

 

С’вару̀у: Развиват се много бързо. От Индустриалната революция до наши дни са изминали горе-долу 200 години. Във високите плътности като 5D, където освен това времето не е линейно е едно премигване. Бързо се учат.

 

Гошия: Благодаря. Имам такъв въпрос: Ако Федерацията отгоре, са владетели на Земята, но НЕ са Кабала, реално каква роля имат в ситуации, като например тази с вируса? Или това е работа на Кабала, а Федерацията просто го позволява? В какъв смисъл и до каква степен СА владетелите? Например, те ли ПРИЗОВАВАТ лъжливите флагове? Опитвам се да определя тяхното ниво на участие.

 

С’вару̀у: Кабалът работи по този начин и създава неща, защото хората са им позволили да го направят. По някакъв начин са приели каквото и да прави Кабала. Затова Кабала винаги казва на хората, какво да правят, използвайки филмите, сериалите, песните, средствата за масова информация и т.н. Така че Кабалът е резултат от това, което хората вибрационно искат. Федерацията позволява на Кабала да съществува и функционира, ако това е, което хората искат да изживеят като колектив.

 

Гошия: Да, разбирам тази част. Но сега се опитвам да определя нивото на участие на Федерацията.

 

С’вару̀у: Федерацията отгоре ще реши, дали това което се случва(тъй като хората са го проявили за Себе си), ще им се позволи да продължат или не.

 

Гошия: Разбрах. Значи Кабалът,  не работи ли с Федерацията, например, при организирането на фалшиви флагове?

 

С’вару̀у: Не. Федерацията не организира фалшивите флагове срещу хората, но би позволила да се продължи, поради свободната воля на хората, които по един или друг начин искат да имат този опит. Но когато се случи нещо твърде голямо и неприемливо за Федерацията, като насилие над деца и отвличания на хора със сатанински цели, тогава Федерацията се намесва. Първо, проверявайки дали човешките институции си вършат работата по решаването на проблема и ако (както е в случая) човешките институции се окажат неспособни да решат проблема, Федерацията ще се намеси, като изпрати войски на Земята за да спрат, това което не е наред.... Винаги оставяйки заслугите на човешките институции. Така че, дори когато се спасиха стотици деца от подземните тунели DUMBS – 99% бяха въоръжените сили на Антарианите от Федерацията, но заслугите ще отидат за 1-ят %  от Военноморските Сили от САЩ (Navy Seal’s), които участваха в операцията. 

 

Aнeéka: Всички промени, положителните промени като почистването на DUMBS ще бъдат приписани на човека. Хората – герои. Делта Форс / Военоморските сили / (Спецчастите) Speznaz. Те никога няма да кажат: Благодаря ви Хашмалим (Hashmallim), Благодаря ви Елит – Кентаври, Благодаря ви Рицари Антариани! Трябва да бъде човешка заслуга. Но да,  намесват се. И помагат.

 

Гошия: Добре, Благодаря. По-различен въпрос. Звездните Семенца при влизането си тук .... ЗНАЯТ ЛИ ВСИЧКО ТОВА?

 

С’вару̀у: Да, Гошия, това ми е много ясно. Всички хора преди въплъщанието си  знаеха, какво ще преживеят. Онези, които поискаха да се върнат - също го направиха по избор. Няма принудително превъплъщение ..... освен, ако самите те не го манифестират за Себе си. Те са водачи. И ученици, също. Като Водачи се учат, не само се преподава. Това е ролята, която сами си разработили за Себе си.

 

Гошия: И защо са въплъщават Звездните Семенца - за да поддържат Коя честота? Нали сме част от Федерацията?

 

С’вару̀у: Гошия, Семенцата имат решаваща роля тук. Без тях няма вдъхновение, няма наставници нито учители, за да знае останалата част от човечеството, накъде да върви. Ако Семенцата си отидат, ще оставят човечеството без защита. Както казах в началото, те са цялата помощ, която Федерацията ще окаже на хората. Те са двигателя на всичко, вдъхновението и тяхната божествена защита.

 

Гошия: Но С’вару̀у, ако ние като Семенца, СМЕ ФЕДЕРАЦИЯТА и от другите нива знаехме, че всичко е някаква болна игра и че Федерацията контролира всичко, идвайки и „вдъхновявайки“ – означава да играем играта. За какво е всичко това?

 

С’вару̀у: Това служи за да могат новите и млади души да придобият цел. Служи за формиране на нов вид, който скоро ще излезе в Космоса.

 

Ти го виждаш като болест оттам или оттук, както го виждат и моите колеги. Но от други нива не е така. Просто така се формират душите, естествената еволюция на Съзнанието.

 

Гошия: Но изглежда, че Федерацията не желае хората да се събудят. Дава им “изпити”, но прави всичко възможно, за да НЕ ПРЕМИНАТ ИЗПИТИТЕ!

 

С’вару̀у: Иска го и прави всичко възможно. Доказателства са - толкова многото „НЛО“ във въздуха в момента. Те помагат поставяйки гневни семенца като вас срещу измамата коронавирус, също както и други Семенца като Дейвид Айк, измежду много други. Други Семенца ви следват и зависят от вас, за да събудите други водачи и т.н.

 

Хората имат нужда само от ума си и от самите Себе си за да променят нещата. Когато овладеете това, когато се научите да бъдете състрадателни и съпричастни, когато се научите да помагате на другите и да работите без да се карате, тогава ще преминете изпита. Тогава и само тогава, Федерацията ще дойде и ще ви посрещне в междузвездното общество, но докато сте погълнати и се въртите във вашите собствени творения и кошмари, тя ще ви изпраща само водачи и скрита помощ, винаги скрита като нещо друго или заради нещо друго.

 

Гошия: Може би на Федерацията ѝ е нужно да се въплъти тук, за да разбере всичко това отдолу. Понякога почти не ми се иска да се боря с цялата тази космическа драма.

 

С’вару̀у: Гошия, те са въплатени там. Те са хора като вас. И борбата е по-необходима от всякога. Затова сте Семенца, затова съществувате и затова сте. Най-тежката, най-самотната и най-отговорната работа.

 

Гошия: За какво, след като Федерацията само ще ни дава повече и повече „изпити?? Как, например, ще преминем теста 5G или задължителните ваксини?

 

С’вару̀у: За̀ровете са във въздуха. Все още не се знае. Така че, както ви предупредих, всичко е несигурно и времевите линии са разкъсани. Това означава, че има корона-вируси за някои, 5G за други и всички варианти и всички те са реалност. Но реалността е относителна. Тестът е да може съедините разкъсаната времева линия към нещо положително. Не манифестирайте повече кошмари.

 

Само по себе си 5G е човешко проявление, поради желанието ви да има

по-бързи мобилни телефони и да се свърже тостера към интернет. Това изглежда удобно, но така се отказвате от вашите най-основни права. Но имате нужда от този контраст, за да осъзнаете, какво наистина е ценно. Ето защо Тайгета, въпреки многото си технологии се завръща към обикновения живот. Към това, което е важно. Защото вече премина оттам, където хората едва навлизат да експериментират.

 

Роберт: Изглежда имаме дълъг път.

 

С’вару̀у: И все пак, вървите бързо, а не бавно. От Индустриалната революция до днес са минали само 200 години. В космически години това е нищо. Еволюирате бързо.

 

Гошия: Какво ще правите сега?

 

Аленим: Ще бъдем тук докато е нужно,  тъй като сме водачи на водачите. Защото имаме персонал там долу, но Тайгета се оттегля. Не можем да сме част от това. Упълномощена съм да кажа,  че не искам моят народ да бъде част от това. Да много съм ядосана. Можем да бъдем само тези, които сме. И това не ми харесва. Нито на моите колеги. Знаем, че има и други начини да се постигне същото. Освен така чувствам, че Федерацията се отнесе към нас с много неуважение. И към С’вару̀у в течение на много години, както знаете. А сега към мен и към Руур, Урмата.

 

Говорих с Федерацията, изразявайки ясно моята декларация за отхвърляне на събитията, поради тяхната крайна толерантност. Въпреки че работят, много неща все още не са ми ясни. Тяхната причина да отдалечат Тайгета е, че сме твърде комуникативни и идеалисти и бихме могли да компрометираме текущите военни операции. Все пак ми се каза, че ако искаме да помогнем, сме добре дошли. Така че нашите Специални Части могат да участват в следващите дни в оперативни атаки на Земята. Също така отново са разрешени  атмосферните операции на  корабите-изтребители от Тайгета.

 

Гошия: Кои са главните раси във Федерацията?

 

Aнеѐka: Андромедани, Арктуриани (3 подраси- Диеслиентиплекс, Девониани, Корендиани), Сириани, Плеядиани (4 основни раси, включително Тайгета), Етортиани (Високи Сиви с голям нос), Алфа Дракос измежду други.

 

Гошия: А какво става с всички онези видеа, които хората направиха, молейки Федерациата за помощ?

 

С’вару̀у:  Те трябваше да бъдат чути отгоре, от тези, които искат да помогнат, за да видят директно човешката гледна точка. С директни искания. Федерацията не е организъм с един единствен разум. Тя се състои от безброй хора, всеки един от които има свои собствени идеи. И всяко искане, натиск, информация, която стига до тях, може да доведе до промяна в техните възприятия и техните действия. Също е нужно е хората да изразят своето мнение, не да мълчат. Нужно е да кажат на глас, какво искат и от какво имат нужда. Без да очакват, че техните нужди ще бъдат удовлетворени автоматично. Поне да направят едно видео. И това ги кара да се чувстват, че правят нещо. Прави ги активни и не застояли в съзнанието на жертви. Затова поисках да направят тези видеа. Молят за помощ. Тяхно право е да молят за помощ от тяхна гледна точка на Земята. Не само  гледайки нещата от космическа переспектива.

 

Гошия: Добре, а какво направи с твоето видео към Федерацията?

 

С’вару̀у: Аз съм скаларна. Ти знаеш. Работя едновременно от много нива. Разбирам космическата гледна точка и разбирам човешката. Защото самата Вселена е скаларна. Да си скаларен, означава да се изравниш с потока на Вселената.

 

 

РАЗГОВОР 2:

 

 

Това, което наричате Матрица, се отнася и за отвъд Земята, както вече говорихме. Казвате, че разбирате това, но не е точно така. Не и на необходимото и дълбоко ниво. Истина е, че така започват всички раси. Това е нормалната еволюция на раса от прединдустриално състояние до превръщането ѝ в междузвездна раса.

 

Има други детайли зад наложените пояси на Ван Алън. Не е само “да се затворят Рептилите“. Вярно е, но само от по-ниска гледна точка, необходима за да започнат да го разбират нормалните хора на Земята. Една раса е затворена на една планета за да не пречи на формирането на други раси, защото все още не е развила нужната етика за съжителство с тях, за да ги оставят на мира. В тази Слънчева система се формират и други раси. С програми като SSP (Тайна Космическа Програма), ще нахлуят при тях. Нужно е да се остане на Земята, докато не се развие достатъчно Съзнание. Разбирателство. Развиха своите технологии много бързо, с много опасна скорост, което ги изложи на опасност от самоунищожение. Тъй както вече беше казано и от други, технологичното развитие не върви ръка за ръка с морала и Съзнанието. Те са а-морално опасни същества. Нарцисисти. Невежи за това как работи Вселената. Манифестират кошмари за себе си. И искат да „експортират“ тези кошмари. Затова не може да напуснат Земята, докато не достигнат достатъчна зрялост. Но са наблюдавани от много етични раси.

 

Жалко, че на тях самите не им достига етично развитие. Но те не са сами, говоря за UfoP - Федерацията. Виждат само част от Федерацията, частта 5D, но не всичко. Съществува съвет на Федерацията, който ръководи отгоре второстепенните съвети на Федерацията. Защото, както казах, това става поетапно. Както е при холографското общество. Регионалните съвети, които се събират с по-големи планетарни или съзвездни съвети, като Съвета на Алционе М-45 (Alcyone M45). Тук е същото.

 

Така от друг Съвет се установява контрол над Съвета на Федерацията за Земята. В този друг Върховен Съвет има много по-опитни хора. И с това те помагат в прогреса на Съвета за расите, като този на Виера (Андромедани),  Федерацията, за която винаги говорим.

 

Това, което ще ви кажа от човешка гледна точка е тъжно, но ще говорим от  ВАША гледна точка. Така, за да разберете повече ще ви кажа къде се намира най-голямата база на Федерацията. В пръстените на Сатурн, но в друга плътност. Както ви казах, всичко е на етапи, транс-измерно изкачване. Транс-Плътности. Ето защо се казва, че Земята е под контрола на Сатурн. Да, чрез Луната. Не беше времето за да кажем това. До днес.

 

Федерацията има 100% контрол над Земята от високите плътност. Във високите плътности има само положително. Рептили или не, това е само човешко манифестиране, както вече обяснихме защо.

 

Но.... Има едно голямо, НО. Вашата цел от тези високи плътности - от вашето извънчовешко разбиране си противоречи с непосредствените 3D човешки интереси.  Вашата цел е да се развие Съзнанието на хората, да се формира нова раса. Както вече обяснихме, НЕ се формира една нова раса изрязвайки и лепейки  гени в една лаборатория. Не става така. Това става с Съзнание. Направлявайки възприятията. С опит. И опита винаги ще трябва да има един контраст. Дуалност. Живот – смърт. Добро – лошо. С асоциации, които  изкуствено се поставят на всяко едно от тези качества в съответствие с гледната точка на всеки един.

 

Така: Федерацията на Обединените Планети, от високата позиция на Висшия Съвет на тази слънчева система, позволява конфликтите на Земята постоянно, за да предизвика мотивация, която да причини духовен растеж на присъстващото там население.

 

Всичко е стъпаловидно. Федерацията има Съвет на Виера, който да разглежда въпросите свързани с конфликтите на Земята, въпреки че също обсъждат събитията, които се случват на Марс и Венера, тъй като са свързани. А тях ги управлява Висшия Съвет на Федерацията, който е на Сатурн и се грижи за тази слънчева система наречена Слънце 13 от UfoP (Федерацията на Обединенти Планети). Който от своя страна се управлява от Висшия Съвет за този квадрант от Галактиката, който се намира на Алционе.

 

Така че, от човешка гледна точка може ефективно да се твърди, че лошите и създателите на всички конфликти на Земята са „злите“ контрольори, криещи се на Сатурн. Защото от валидната човешка гледна точка, им се позволява те да страдат. Но само е конфликт на интереси. Не съществува „злото“ като такова.

 

И Рептилите и Сатанистите и поклонението към Сатурн от страна на Сатанистите не е нищо повече от едно погрешно тълкуване на хората предвид тяхната вътрешна борба в овладяването на техния собствен негативизъм в духовния им прогрес. Както казахме ….. Това е ЧОВЕШКО творение. От ниските плътности в космоса - имам предвид 5D,..  да, има негативни Рептили, да, да,.. но това се филтрира на Земята чрез лошите идеи на Семенцата и техния предишен опит от други места.

 

Така че, това което е познато като зло .... това, което се разбира под зло на Земята, е чисто човешка концепция.  Всички същества се борят за да достигнат своя духовен напредък в търсене на завръщане към Източника. Завръщането към Източника, е когато се умре или почти, защото се поддържа определено чувство за индивидуалност. Тази Интеграция е това, което мнозина описват като чистата любов, която изпитват когато почти-умират. Интеграция – Любов.

 

Вярно е. От тази гледна точка „лошите“ са тези от Федерацията. Върховните контрольори на човечеството. Позволявайки конфликти, за да разберат, колко далеч ще достигнат хората. За да стимулират духовното им развитие. Искат да видят, колко дълго може да издържи новият човешки вид. Защото като такъв, той е нов. На път да се дипломира. Да бъде междузвезден. Затова се казва, че когато човек има достатъчно висока честота, може да избяга от поясите на Ван Алън. Докато я няма, не може.

 

Мисиите Аполо? Не отидоха дори на шега. Има непроходима етерична бариера. Има само една форма да се излезе..... Пробуждайки се към по-високо ниво на Съзнание, етика и разбиране. Милиарди Души искат да влязат на Земята, поради големия духовен прогрес, който дава да бъдеш там. Дали като човек или което и друго живо същество. Затова е толкова трудно да съществуваш на Земята. За всички. От крави, пилета и прасенца, които се ядат, до хора, които също са изядени от..... собствените им творения, собствените им кошмари.

 

Както казах отпреди няколко месеца.... Земята е такава, каквато е нужно да бъде. И е такава. Затова е. Но не ви харесва. Тогава тръгнете си. Но ще изгубите огромната възможност за развитие там. И най-сигурното е, че от най-високото разбиране, което ще получите в между-животите, ще се върнете. Но, не е нужно да се връщате. Зависи от всеки един. Това е причината за толкова конфликти.

 

Федерацията НЕ създава конфликти, съчинявайки си неща от нищото. НЕ работи така. Това, което прави е да даде на хората малко повече мощ. Под формата на Съзнание, защото съзнанието Е  Мощ-Сила. И с това успявате да манифестирате неща, добри или лоши. И е нужно да поемете отговорност за лошите, които сами създавате. Но, не, че ви я дават. Не като нещо, което имат и го предават на хората, а като следствие от естественото развитие на Съзнанието, от процеса на разширяване на Съзнанието на всяка Душа. Именно хората водят Федерацията към нови изпитания, нови изисквания... Въпроси? 

 

Роберт: Въпросът ми е, защо за този експеримент са избрали лирианската раса, а не друга раса, например инсектовидните? Какво повече имаме от другите?

 

С’вару̀у: Не се избра. Така се получи. Инсектовидните раси също имат своята еволюция или прогрес. Това не е точно “експеримент”. Тази дума е натоварена със значения, които не се вписват тук. Това е проследяване на развитието на нов вид. Аз също не харесвам Еволюция, тъй като дава грешен смисъл на прехода от нещо по-низше към нещо по-висше. Не е така.  Това е формирането на нещо ново от нещо предишно. Без да превъзхожда или отстъпва на другото. И също има НЕ-линеен времеви елемент. Използваме тези думи, поради липсата на по-добри, несъществуващи в човешкия линеен език, който използвам за да пиша  днес. Максимализирайки комуникационния капацитет на човешкия език тук.

 

Гошия: Честно казано ме смущава да чуя всичко това без моята памет. Исках вече да видя със собствените си очи всичко, което се случва там.

 

С’вару̀у: Вече го прави и отново ще го направиш. Но, също вече значително разширяваш Съзнанието си само защото живееш там, с тази стимулация на развитието си, която ти дава възможността да се справиш с всички човешки трудности.

 

Гошия:  Имам много важен въпрос. Каза, че те поставят „предизвикателства“ пред хората. В този момент е крайно необходимо да се изясни точката на ПЪРВАТА ДИРЕКТИВА и Законът за НЕ-намеса. Къде остана това? Да се поставят предизвикателства, не означава ли намеса?

 

С’вару̀у: Не и в този случай. Защото, това което те „налагат“ е човешко творение. Бидейки само следствие от техните собствени действия.

 

Роберт: Именно самите хора определят нивото на трудност, а Федерацията просто избягва самоунищожението.... Така го разбирам.

 

С’вару̀у: Точно така, Роберт. Не предизвикват проблеми. По-скоро „използват“ проблемите създадени от самите хора. Не е да се предизвика страдание за  да растеш. Просто е да се поеме отговорност за своите действия и сами да  намерите решение на проблемите.  Това уважава свободната воля. Само дава на хората отговорността да се изправят пред своите творения и да се справят с тях самостоятелно. Това са проблеми, които хората сами са създали за Себе си. И после ги ръководят отгоре. Знаете ли как ви ръководи Федерацията? С хора като вас. Там. Вие сте водачите. Не който има повече пари или повече политическа власт.

 

От ваша гледна точка и разбирайки всички гледни точки - от гледната точка на човешкото страдание, защото не достигат парите за наема .... До разбирането на  позицията на Висшия Съвет, разбирам го и го виждам от космическия аспект като една много красива система.

 

Федерацията вижда и наблюдава. Но има граници. Както... никога няма да допусне ядрена война, пандемия, която да причини милиони смъртни случаи или хиляди деца в DUMBS (подземни тунели) да са малтретирани. Не, тук е където активно се намесват за да променят нещата. Но без да бъдат видяни като причина, за това което се случва. Например, никога няма да кажат, че Федерацията извади децата от DUMBS (подземните тунели). Ще се каже, че това са били US Navy (воено-морските сили) на САЩ. Винаги прехвърляйки заслугите на човешки действия. Ето защо извънземните не се появяват открито. Включително и ние. Затова НЕ можем да дадем доказателства, както мнозина молят.

 

Гошия: Разбирам. И защо тези, които са отгоре, във висшите нива, мислят, че новият вид се развива в резултат на конфликт? Откъде идва тази идея? Това е дуалност! Ограничение!

 

С’вару̀у: НЕ Е нужно да се създават тези проблеми. Израстването чрез страдание е решение в следствие от действията и от това, което желае всяка Душа. Това е ограничение. Но, ако не си самият Източник, ще има Дуалност. Докато съществуват концепцията АЗ и понятието „това, което не съм АЗ“, ще има Дуалност.

 

Гошия: Но, ако не е нужно да се израства чрез страдание, тогава защо да се слагат предизвикателства пред новите раси?

 

С’вару̀у: Предизвикателствата ги поставят развиващите се раси пред Себе си. И дали нещо е страдание или не, е нещо относително. Пример за това е, дали някой харесва чили или не. Някои страдат от лютият сос, други му се наслаждават и страдат ако липсва в храната им.

 

Роберт: Защо да се създава нова раса? Не са ли достатъчно расите, които вече съществуват?

 

С’вару̀у: Защо да се създава нова раса…… Това е за да се изпитат повече варианти от същото. За да се търси по-голямо разширяване и разбиране.

 

Гошия: Да, но в рамките на всяка реалност, правилата се определят от нас. И моята е, че НЕ се израства чрез болка, а от радост, смях и тичане през гората! Този, който е способен да се смее повече, ще бъде Междузвезден! Защо болка, вместо радост? Абсурдно е, че е нужно да страдаш , за да израстнеш.

Това е, като парите от Моно̀поли, като концецията за Карма. Това са ФАЛШИВИ  пари! Душите вече са цялостни. Не е нужно да страдат за нищо. Нито да плащат Карма.

 

С’вару̀у: Гошия. Това е, което е нужно да научите. Че няма друга Карма, освен тази, наложена от самия себе сиг. Да се научи, че не е нужно толкова много триене. Толкова много страдания. Когато разберат това,  хората като раса ще могат да напуснат Земята. Затова именно е и обучението и че има ментори или водачи. За да се научат да преодолеят тази фаза. Така и както ти казваш. Например, на Тайгета няма войни. Там се преживяват други неща. Защото вече са се научили да насочват вниманието си към красиви неща.

 

Гошия: Много е трудно да бъдем водачи, знаейки, че триенето не е нужно и не разбираме защо е създадено. И също да слушам, че е нужно хората да преминат през това триене за да „се дипломират. За мен това не е нужно! Толкова е тъжно да си на това ниво и да чувстваш, че всичко това е ненужно, да чувстваш колко е илюзорно, да се чувстваш свободен и след това да си тук в 3D, ВЪТРЕ в чистия терен на дуалността, където тази концепция все още съществува за толкова много хора, благодарение на която се случват толкова страдания!  Където хората не знаят, да се чувстват свободни! От там идва моята тъга. Знаейки за отвъдното ....... знаейки, колко свободни могат да бъдат, потенциалът! И все още ги виждам, всички нас тук, в нашите светове от „идеи“, които произвеждат това страдание и предполагаемо „зло“.

 

С’вару̀у: Тогава Гошия, Иди и им кажи ТОВА..., че не е нужно да страдат. Трябва да се научат, да не се нуждаят от кошмари за да растат. Страданието само по себе си НЕ Е необходимо.  Но се уважава, ако една раса, създава свои неща в процеса на формирането си, за да поеме отговорнотта за своите творения. Без значение е, дали са кошмари или красиви неща, това е относително, като лютивото в соса. Затова и уважението на свободната воля.

 

Пример, който използвах по-рано... Защо рибите са ходили по Земята? Станаха амфибии. Защо? Защото в дълбоките води, са били плячка на големите риби. Така че за тях беше по-безопасно да бъдат в по-плитки води. До такава степен, че едва можеше да плуват на малката дълбочина. Затова се облегнаха на перките си,  укрепвайки ги. Затова хрилете развиха функции за преминаване на кислород без нужда от вода като транспортно средство. И с това се роди нов вид. От..... Триенето и необходимостта от преодоляване на проблемите.

Ако постоянно живееш в розов свят, без триене и проблеми, не израстваш. Оставаш там. Липсва ти огромното удовлетворение от това, че си преодоляла предизвикателството. От изкатереното дърво. От изкачването на онази скала на плажа. Ти си много повече от скалата на плажа. Преодоля я.

 

Гошия: Не до степента, която се случва на Земята. Някакви предизвикателства са добре, като, когато ходя по планината с вятъра в лицето ми. Но има ужасни неща, които се случват тук. По добре никога да не се връщам тук.

 

С’вару̀у: Разбрах какво казваш. Това обаче насърчава растежа. До степен, в която ТИ, Гошия, сега може да каже, че никога не иска да се върне на Земята. Така че, ТИ вече нямаш нужда от това, от този стимул, ти вече каза не и не го искаш повече. Но е от преживяното, поради което повече не искаш това. В резултат на триенето да преживееш това на Земята.

 

И на Земята съществуват безкрайни светове, където да се изживеят нови неща, други начини да се видят нещата и да се постигне същото. Това е, което хората е нужно да научат за да преминат тази фаза и да израснат като нова междузвездна раса.

 

 

Превод:  Tati D и МиКаДи

No hay comentarios:

Publicar un comentario