miércoles, 9 de diciembre de 2020

 

                  ГЛОБАЛЕН AНАЛИЗ  към  3 ДЕКЕМВРИ 2020г.

 

                                                АНÉЕКА от ТЕММЕР


ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА – 9/12/2020

https://odysee.com/@zvezdnisemenza:b/%D0%93%D0%9B%D0%9E%D0%91%D0%90%D0%9B%D0%95%D0%9D-A%D0%9D%D0%90%D0%9B%D0%98%D0%97-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-3-%D0%94%D0%95%D0%9A%D0%95%D0%9C%D0%92%D0%A0%D0%98-2020-%D0%B3.---A%D0%9D%C3%89EKA-%D0%BE%D1%82-TE%D0%9C%D0%9C%D0%95%D0%A0:6?r=362BQ2Q2dLSVAf6D9T8rEKW1KzDUjxRu


Превод: TatiD

 

 


 

        . o O o .

 

 

AНÉEKA:

 

“Основавайки ме на най-добрите ми данни контрастирани с най-добрите ми информатори и личния анализ, извършен от мен:


1. Приемам като факт, че има явна война или борба между две мощни групи, една голяма и една малка. Групата на Глобалистите, използваща Китай като свой основен инструмент и самонаричащата се група "Патриоти", начело с Тръмп и неговата група са по-малката страна.

 

Това не е театър в самият Кабал, за да създава повече конфликти, а е нещо много по-сложно. Това е борба между тайни общества, едното сатанистко, а другото дава ясни индикации, че са положителни.

 

2. Виждам Тръмп като един автентичен човек борещ се за положителната страна. Разбирам, че има съмнения за него, но той се намира в сложен свят. Колкото повече го изучавам, толкова по-малко го намирам. Дори не е Масон и като пример дори отказа да влезе в тези кръгове още като млад.

 

3. - Виждам изборната измама в Съединените Щати като нещо напълно свързано и неразделимо с фалшивата Пандемия. Това безспорно са свързани аспекти.

 

Следователно свалянето на тези, които извършиха измамата е същото като да се свалят тези, които създадоха фалшивата Пандемия.

 

4. - Произходът на Пандемията и изборната измама в Съединените Щати е един очевидно координиран и планиран от по-рано опит от страна на дълбокият сатанистки Кабал Илюминати, използващ Китайската Комунистическа Партия като средство за извършване на действия с оглед поемането на Глобален контрол.

 

5. Единственото нещо, което спира Глобализма, е страната на Тръмп, където въоръжените сили на САЩ, особено Американските Военноморски Сили (US Navy) и Американските Морски Пехотинци (US Marines) са лоялни към Тръмп. Затова цялото внимание е насочено към тях и към спирането на Тръмп, който е само отпред на очевидно положителната страна.

(Казвам очевидно положителна, само за да поддържам разумно съмнение. Kъм тази дата нямам данни, които да показват, че не е така.)

 

6. Разкривайки опитът за поемане на Комунистически контрол чрез сваляне на законното правителство на Съединените Щати означава да се разкрият онези, които са използвали фалшивата Пандемия като метод за контрол и манипулация в Глобален мащаб. Не виждам осъществимо или възможно Тръмп да спечели тази битка и да бъде преизбран и въпреки това да продължи с дневния ред на Пандемията, тъй като това би било явно противоречие.

 

Фалшивата Пандемия беше използвана като метод за световно господство на Китай и не-излагането (демаскирането) й като фалшива е да се остави вратата отворена за Китай и Кабала да продължат да дебнат САЩ. Не виждам осъществимо да се остави само САЩ като свободно място, а останалата част от света да е под контрола на Китай-Кaбала. Американците много добре знаят, че най-накрая ще ги завладеят.

 

7. Към тази дата съм сигурна, че президентът Тръмп и екипът му знаят, че Пандемията е фалшива. Също така знаят, че истинските учени знаят, че е невярна.

Така че, също е несъстоятелно Тръмп да продължи с лъжата, защото така или иначе всичко ще излезе наяве, освен ако цензурата не продължава и се влошава, а последното е еквивалентно на това, че Китай-Кабала, продължава да има контрола.

 

8. Заради последно, според мен Тръмп няма друга възможност освен да спечели битката и да бъде преизбран и това също означава, че няма да има друга възможност, освен да изясни пред световната общност, че Пандемията беше фарс и така да поеме контрола над планетата.

 

И трябва да направи това, без да причини явна война срещу Китай, въпреки че, нейните действия са ясен акт на война срещу Съединените Американски Щати. Това се признава на всички нива, особено на юридическо.

 

9. Всички трябва да останете силни и да се предпазите възможно най-много и да издържите още няколко седмици. Скоро ще разберем резултата от всичко това.

 

 

Бъдете силни!

С вас сме!

 

Анéека

 

Превод: TatiD

No hay comentarios:

Publicar un comentario