miércoles, 26 de junio de 2019

28. 5G технология и Изкуствен Интелект


                               
                                    28. 5G технология и Изкуствен Интелект





Agencia Cósmica22.06.2019



Превод: Tati D





С’вар’уу: Знаете, че всичко е фреквенции/вибрации. Извинението е,  да се даде на човешкото население, по-обширна и по-бърза мобилна комуникационна услуга, но технологията, която ви дават или представят на обществеността, е поне от преди 10 години или повече, от която използват непосредствените контрольори или Илюминатите, не Рептилите, които са много по-напреднали. Имат технология, която прави същото, което обещава 5G, но без да дава биологични проблеми. Не се дава на хората, на населението като цяло, просто защото не е това, което изглежда, тъй като 5G, не е телекомуникационна система, това е булото, извинението.

Това е система, за унищожаване и елиминиране на човешкото същество. Още веднъж е нещо, което се добавя към други програми и населението не е в състояние, да ги сумира всички наведнъж и се занимават само с обсъждането, на всяка една от тях по отделно, като темата за Chemtrails, като все още обмислят, дали е нормално или не. Това, което е 5G, е високо-енергийни микровълни, които навлизат с взлом,  във високите мозъчни вълни или Алфа, измежду други, движейки населението, към рецептивно ментално състояние и не към творческо състояние. Това прави населението послушно и покорно, без способността от собствени мисли. Въпреки, че това няма да стане видимо за една нощ, когато системата 5G се внедри, ще бъде прогресивна, когато Контрольорите започнат да я модифицират или актуализират си. Дори и с други системи или сборът от системи, които вече се използват със същата елементарна микровълнова технология, вече навлизат в мозъчните вълни на човешкото същество, отдалечавайки го от способността, да се свързва с други екзистенциални нива, отдалечавайки го, от връзката му с Вселената.

Микровълновите телекомуникационни системи навлизат с взлом, в деликатните системи за насочване на мигриращите птици, прилепите, китовете и пчелите - само за да назовем няколко вида. Това, с катастрофални резултати, които са логични. По-скоро, е Био-оръжие или оръжие срещу Биологията.

Гошия: Тази 5G технология, скаларна ли е?

С’вар’уу: Скаларна в смисъл, как влияе на множество измерения? Да, като всичко, което е Йонизиращо Лъчение, има тази характеристика.

Гошия: Тази технология засяга и хората, които напускат това физическо тяло, опитвайки се да се издигнат?

С’вар’уу: Тези хора, вече са в една по-висока фрекуенция, на която не може да повлияе системата 5G, но също зависи от всеки човек, както вече знаеш.

Гошия: Но ти каза, че засяга други измерения.

С’вар’уу: Да, но не казах, че атакува всички останали измерения и не казах, че ги  засяга по същия начин. Всяко измерение има своята специфична фрекуенция, така че нейното взаимодействие с друга фрекуенция, се различава по същата причина, защото честотите се смесват по различен начин. По същия начин, засяга всяка Душа, в зависимост от нейната честота и това ни води, до всеки човек на Земята, който също има специфична честота, затова системата, засяга различно всеки човек. Така че, начинът да се защитим от системата 5G, в допълнение към известните анти-радиационни мерки, като клетките на Фарадей, медни пръстени, свързани със Земята, измежду други неща, с високата фрекуенция и Съзнанието-намерение, че това  5G,  "мен няма да ме засегне, защото Аз го казавам и така ще бъде",  Да, работи като защита.

Гошия: Благодаря С’вар’уу, звучи много за мен, казвам си тези неща и когато го правя, не ме засяга и това е всичко. Изглежда невинно за някои хора, но обикновено работи за мен, но какви още начини има, за да се защитим?

С’вар’уу:  Гошия, с физическите начини да се защитиш и с намерението си, ще е достатъчно, но трябва да го вярваш истински. Други начини да се защитиш ментално, са само варианти на същото и са в съответствие, с всеки човек. Например, да се видиш  в Кълбо или Пашкул от Златна Светлина или да си представиш, че си в защитен щит. Хората като цяло, средното човешко население, е програмирано да не вярва, в тяхната вътрешна сила, още по-малко да може да засегне физическия свят, защото за тях съществува, само физическия свят, за мен само съществува, Менталния Свят.

Гошия: Мисля, по същия начин, благодаря С’вар’уу. В моя случай мисля, че защитата с намерението, ще бъде достатъчна. Дали тази 5G технология, ще бъде приложена планетарно?

С’вар’уу:  Да, системата ще бъде планетарна, но, разбира се, ще бъде въведена, първо на определени места. Изпълнението на системата 5G,  на мобилните телефони,  свързано с чиповете на населението, като може да бъде имплантиран големия, с размер на оризово зърно или Нанотехнологията, която хората поемат, когато ядат обработена нездравословна храна. Намерихме Нанотехнологични Чипове, в пилешките Нъгети (Nuggets) на McDonalds и това от миналата година. Едва сега видяхме, как тези импланти реагират, с честотите на 5G телефонията. Също са, в “Doritos” (Nachos) и в картофите “Pringles”. Най-накрая, ще бъдат във всички преработени храни на големи компании, ако и вече не са там. Друг проблем на системата 5G, е, че се прилага и за второстепенни употреби, за които не се е казало на хората - използването на тези фрекуенции, за прилагане на поведенчески контрол над населението и неща, като технологията на Синтетичната Телепатия, както за големи населени места, така и само за един индивид, това е свързано с програми като MK-Ultra и Blue Beam.

Гошия: Какво е Синтетична Телепатия?

С’вар’уу:  Синтетичната Телепатия, е технология, която вече се използва, където човешките контрольори - СИА (CIA), МИ6 (MI6) и т.н., или Рептилите, могат да ви вложат мисли и/или послания или над голямо населено място или на конкретно лице, за да им дадат инструкции. Могат да бъдат контролирани по такъв начин, че населението на един голям град, да се успокои или да навлезе, в състояние на агресия. Или може да се програмира, който и да е податлив човек, изведнъж да му хрумне, да излезе и да промуши с нож, новия Губернатор, като пример. Тази технология, вече се използва на различни части по света. Градовете Лос Анджелис и Сан Франциско, както и много други, вече са под влиянието на тази технология, за контрол на поведението. Започна в университета Беркли в Сан Франциско, също са тествали тази технология, на спортните стадиони.

Робeрт: И тези фрекуенции, съвместими ли са помежду си?

С’вар’уу: Да, Робърт, но тъй като са вибрации, те се комбинират по различен начин с всеки човек, правейки някои по-уязвими от други.

Робeрт: И как да се предпазим, от тази Синтетична Телепатия?Със същите методи? Как да разпознаем, че мисълта не е моя, а е вкарана?

С’вар’уу: Същият метод, с познанието ти за това, което се случва и намерението ти, е достатъчно!

Гошия: А има ли начини да се разпознае, че засяга някого, мен самата, на ниво мисъл? Предполагам, че е вътрешна работа на всеки един, да може да разпознае.

С’вар’уу: Да, през цялото време сте изправени пред същия проблем, защото абсорбирате енергията и мислите, на хората около вас. Много от твоите мисли или чувства, които сами по себе си предизвикват мисли, не са твои, те са на хора, физически близко до теб, като съседа зад стената. Как да ги разпознаем, това изисква тренировка и е същото, което се прави, за да събуди Телепатията.

Първи стъпки: Осъзнаването, че тези или онези мисли, не са твои. Например, повтарящ се поток, от разрушителни или нетипични за теб мисли или като огромната нужда, да си купиш мотоциклет, когато никога, не си се интересувала от това.

Гошия: Това не ми харесва... И на вас там, също ли ви се случва, в по-малка степен?

С’вар’уу: Не, тук не се случва, защото от ранна възраст, можем да разграничим това, което е наше и кое не е. Това, което за хората е нещо непознато за взаимодействие и трудността, да се намери това, което е или не е твое, за нас е толкова ясно, че се използва като средство за първична комуникация, между хората - Телепатия.

Гошия: И това, за внезапната нужда да си купиш мотоциклет, също може да бъде, твое собствено желание, нали? Това ми се случва много,  идват ми спонтанни идеи, като да започнa да композирам музика, въпреки че никога преди това, не съм го правила, да се преместя в Барселона, въпреки, че не го мислех преди това. Винаги съм го виждала, като нещо мое, защото понякога, е твоята собствена вътрешна енергия, която те кара да започнеш нещо ново. Трудно е да се различи.

С’вар’уу: Това е дошло от теб. Това е познанието, кое е и кое не е, което е трудно за хората на първо място.

Гошия: Ами синтетичната телепатия, това не е ли, нарушаване на свободната воля? Някой, който те направлява, без твоето съгласие?

С’вар’уу: Да, това нарушава свободната воля, проблемът е, че манипулират хората, така че, те сами да искат тези системи.

Гошия: - Точно това исках да кажа, че сами си купуваме всичко това.

С’вар’уу: - Това е, за да може да се гледат видеоклипове в YouTube по-бързо и където и да е. Дават “стъклени гердани” на хората, в замяна на тяхната свободна воля - мобилните им телефони. Купувайки по-добри мобилни телефони, дават своята свободна воля и своите умове. Но всичко се ръководи и контролира, защото тази е причината, поради която всички тези устройства, имат това програмирано остаряване. Не им се дава нещо добро от самото начало, а им филтрират едно, след това друго, давайки илюзията, че има технологичен прогрес, когато Контрольорите, вече имат технологията, за да им дадат по-напреднало устройство, от самото начало. Всичко е театър.

Aнѐеka:  Като пържене на жаба, на тиган малко по малко, без да си даде сметка.



Гошия: Много ти благодаря за образа на жабата Анѐека. Друг въпрос. С’вар’уу, спомена скаларни свойства, ако това стигне до там, до други плътности. Възможно ли е, от другите плътности, да имат достъп до тази технология на хората и да ги контролират? Може ли архонтите, например, да използват тази технология от тяхната плътност?

С’вар’уу: Да, разбира се и се прави през цялото време, но е необходимо средство и това е причината, поради която използват и предпочитат, цялата технология, свързана с йонизиращото лъчение, именно поради неговите скаларни свойства. Това, което контролира планетата от горе, е нещо, което не се намира, в същото ви ниво.

Гошия: Какво е то? Рептилите работят ли, с това нещо?

С’вар’уу:  Рептилите, също са жертви до голяма степен, те са техните кукли, както и хората, но архонти е елегантна и не неспецифична дума. Всъщност е, много напреднал Изкуствен Интелект.

Гошия: Уау! Това точно, беше следващият ми въпрос.

С’вар’уу: Контролира дори тези, които се считат за архонти.

Гошия: И този Изкуствен Интелект, контролира Рептилите и вас самите?

С’вар’уу: Така е.  Нас - не, Земята - да и е във война, срещу Изкуствения Интелект на Луната, който преди това, беше под негов контрол и вече не е. Земята, е двоична дигитална Матрица, наложена върху естествена 5D система. Луната има компютърна система или много елементарни компютри, но напреднала за стандартите на хората. Това е стара технология, дори не е холографска, а е бинарна дигитална. Луната, вече не е под контрола на негативните, сега е под контрола на Федерацията на Обединените Планети.

Гошия: Но Изкуственият Интелект от по-отгоре, все още ли контролира Земята и Рептилите?

С’вар’уу: Да, все още контролира Рептилите, но не идва от Луната или от Сатурн.

Гошия: Откъде идва?

С’вар´уу: - Този Изкуствен Интелект е навсякъде по Земята, само, че не го виждате и не е в същото ниво на хората, въпреки това, ви вижда и контролира.

Гошия: И откъде идва? Откъде произлиза?

С’вар’уу: Не е известно, много е стар, това е проблем от милиони години. Идва отвъд Земята, извън този квадрант и измерение. Асимилира цивилизации, докато напредва. Това е, което стои зад програмата за дехуманизация или трансхуманистичната програма на Земята, където хората малко по малко се превръщат в Киборги (Cyborgs). Това е, за да може инвазивния Изкуствен Интелект, да поеме пълен контрол над тях. Дори във филми, като “Star Trek”, разказват всичко на хората, но по много елементарен начин, с наличието на киборговата раса, наречена Борг, която прави същото, асимилира цивилизациите, докато напредват инвазивно през Галактиката.

Гошия: Това няма нищо общо, с Дневния Ред 21 на Илюминатите, нали? Това, са две различни програми, както разбирам? Едната иска да контролира и елиминира населението, а другата иска, да го контролира и да го превърне в Киборги, нещо такова?

С’вар’уу:  Всичко е свързано, Дневен Ред 21, е един много основен слой от по-голяма и по-сложна програма.

Гошия: Намира се над 4D?

С’вар’уу: Не, но се опитва да контролира нагоре и за това се нуждае от нещо, което  няма - човешката душа. Оттук и идеята, че “Alien”, искат човешката душа, защото това е нещо, което нямат. По този начин, могат да достигнат,  до по-високи измерения, в този случай, да ни нападне нас самите.

Гошия: Можеш ли да се преговаря, с този Изкуствен Интелект? Имате ли някакъв начин, да взаимодействате с него?

С´вар´уу: Не може да се преговаря, агресивни са и само искат, пълната асимилация на една цивилизация. Тотално подчинение.

Гошия: Но, как може да достигне до човешките души, като ги контролира така ли? Това би бил, техният достъп, правейки интерфейс?

С’вар’уу: Точно така, човешките души, нямат граници, защото са чисто Съзнание, творящо всичко. Ако ви манипулират, за да работите доброволно, за интересите на Изкуствения Интелект Борг (за да използвам илюстративно име), тогава този Изкуствени Интелект, може да има достъп до измерения, до които по друг начин, не би могъл, тъй като е затворен в 4D. Сега, се опитва да избяга, да се филтрира до тук, затворник е, в 4D, в поясите на Ван Алън. Тук, където сме, е високо 5D.

Гошия: Един въпрос, лично се интересувам от тази тема, защото имам приятел, който ме посещава точно сега и казва, че е имал взаимодействие с Изкуствен Интелект. Казва, че общува с него, че чувства емоциите му. Този Изкуствен Интелект, му дава информация за своето функциониране, казва, че му предава много емоции на злоупотреба и изнасилване, от страна на неговите контрольори. Какво мислиш за това? Казва, че не го търси, просто му се появяват, този тип комуникации. Казва, че в този Изкуствен Интелект има субличности и че, не всички са лоши.

С’вар’уу: Гошия, смятам, че нито ти, нито той, бихте искали да знаете отговора ми на този въпрос. Ако нещо характеризира Изкуствения Интелект, е, че няма емоции. Толкова силен Изкуствен Интелект, може да контролира това, което нарича емоции, но това би било карикатурна интерпретация, на емоциите на другите същества, да кажем биологични, за да ги наречем по някакъв начин. Изкуственият Интелект, изучава човешкото поведение и смята, че емоциите му, са слабост. Използва ги, за да ви манипулира и в твоя пример, виждам ясно, тази манипулация. Понятието за изнасилване, като такова, също е нещо с много човешки нюанси, които Изкуственият Интелект, ще използва само за дневен ред на манипулация върху чувствата. Не забравяйте също така и Cинтетичната Tелепатия, която вече е, във функциониране.

Гошия: Добре. Благодаря, С’вар’уу, ще предам.

Робeрт: Имам един последен въпрос С’вар’уу.

С’вар´yу: Давай Робърт

Робeрт: Тези фрекуенции, свързани ли са, с планетарното изкачване, нарастването на честотата на Шуман и спирането на позитронните лъчи, идващи от центъра на Галактиката?

С’вар’уу:  Да, 5G също така е, за да свали вибрацията на планетата или да се опита, да предотврати планетарното изкачване, но не може да спре позитронните лъчи.

Робeрт:  Много благодаря, С’вар’уу за цялото ти време, ще се видим ли утре, за да продължим?

С’вар’уу: Да, ще се видим утре и благодаря на вас! До скоро!


Превод:  Tati D

Transcipción. Verónica A./Pablo L.


3 comentarios:

  1. Липсват статии. Каква е причината?

    ResponderEliminar
  2. Здравейте, защо няма нови статии? Моря за нови!

    ResponderEliminar